Rákospalota és Káposztásmegyer közti területen március 4-én elveszett egy öreg, sovány , középtermetű németjuhász-keverék , ivartalanított kan! Fekete-ordas színű, a mellén ,lábán, hasa alján , és a farka alatt világos szőrű. A fenekénél hosszabb,"szoknyás" ,hosszú, egészen világos szőr. Kérem, ha ezen a területen valaki esetleg látta, vagy befogta, vagy hallott róla, értesítsen a következő számon: 0620-3905061
Nem értem, ezt nem nekem írtad? Én nem vagyok firmin. És különben is pestújhelyi vagyok. De tényleg szeretek itt lakni.
Surek Viktor : Pestújhely
Mit mondjak majd, ha kérdez az őszi napsugár? Mit mondjak majd, ha kérdez egy vándor kismadár? Mit mondjak Pestújhely nekik, mi vagy Te nekem, Országban haza, vízben csepp, szívben szerelem? Anyám még méhében vitt sétálva utcáidon, Majd én futottam játszadozva a Körvasútsoron! Itt nőttem fel s e helyen tanultam én És eveztem oly sokszor a szerelem tengerén. Mit mondjak majd, ha kérdez az őszi napsugár? Mit mondjak majd, ha kérdez egy vándor kismadár? Mit mondjak Pestújhely nekik, mi vagy Te nekem, Országban haza, vízben csepp, szívben szerelem? Mikor tavaszi szél lüktet zöld fáid között És arany napsugár lobban utcáid fölött, A válasz is itt lüktet -úgy hiszem- ajkamon, Mert elmondatlan azt mit érzek nem hagyhatom: Mert bölcső voltál és talán sír is leszel, De főleg föld, hol egy költő békés otthonra lel.
Látom, Pókom. Nagyon megdöbbentett, ezt nem vártam volna Tőle. Nagyon tisztelem azt, amiért küzd, de ez a módszer visszataszító! Remélem, nem Ő csinálta, csak a gépével valaki....
Mivel nem volt elég óvatos az illető, és e-mail címe publikus, az e-mail küldésre kattintva az outlook-express egy olyan névre küldene emilt, ami egy kedves női fórumtársunk keresztneve és vezetéknevének első betűje @enternet.hu .
És ez az email cím fellelhető egy szakmai konferencia résztvevőinek anyagában, mely az idén március 26-30 között került megrendezésre. Olvasható, hogy az illető "professzor", melyik egyetemen tevékenykedik, a felhasznált publikációi továbbá az egyéb elérhetőségei. A világháló mennyi mindenre jó!
Azért visszatérek ide nézegetni, mikortól nem lesz publikus az emil.
Namármost: felhasználni más emilcímét regisztrációkor nagyon nehéz lenne, mert oda bizony az emil passzvördjét is ismerni kellene.......
és ha az eredeti tulajdonos olvassa a leveleit, meglepődne, ha olyan fórumon regisztrál, ahol nincs jelen, és törölteti magát.
Csak a jó ízlésem tiltja, hogy jobban körülírjam. És nem szeretném, ha nagyon megszégyenülne, ezért nem linkelem ide a hivatkozott oldalt, de printscreeneltem doksiban magamnak.
És ha esetleg mégis visszaéltek volna az e-mail címével, előre is megkövetem.
És mivel itt is van fórumszabályzat és moderációs elvek, amiket be is kéne tartani, talán lesz, aki be is tartatja.
Üzemeltető nyomatékosan felhívja minden regisztrált felhasználójának szíves figyelmét arra: alaposan és körültekintően mérlegeljék, milyen tartalommal, milyen formában teszik közzé hozzászólásaikat! A mérlegelés során vegyék mindenképpen figyelembe, hogy a fórumokat archiválja az üzemeltető, ezért bárki által, több év elteltével is visszakereshető egy-egy regisztrált felhasználó akár összes hozzászólása!
Részemről itt fejeztem be kedves Topó, ezután is az bpxv-en keress, ha van számomra mondandód.
vállalom a véleményem az önkormi honlapján, nem vonok vissza semmit.
De azt visszautasítom, hogy azt valaki bunkó stílusban itt közzétegye , mint a sajátját. Én ezideig itt nem voltam jelen, az Indexen nem fórumozok, és ezután sem fogok.
Nagyon érdekes, hogy mancs24 az utolsó hozzászólásaim közzétételével érezte a kényszert, hogy itt regisztáljon , nem gondolod? Bizonyára sértve érzi magát az önkormi fórumos bejegyzéseimre, válaszaimra, és így gondol revansot venni.
igazán gyomorforgató, hogy a palotai önkormányzat fórumából kiemeled az általam írottakat. Nincsenek önálló gondolataid, vagy le akarsz járatni?
Látom, a nevemet itt már lefoglaltad, így a saját nevemben ide nem írhatok. Talán te vagy az, aki keljfeljcsikaként pedig a palotai fórumon regisztráltál, hogy oda az illető már ne írhasson? És ott hány néven vagy jelen, hány név a tiéd a regisztrált tagok közül? Remélem jókat beszélgetsz magaddal.
SZÁNALMAS VAGY!
Mindazoktól, akiket ez a szerencsétlen a beírásaival megsértett elnézést kérek. Az általa leírtakat én nem képviselem.
Ahogy észrevettem, neked az volna a kedves, ha egy szép nagy befőttesüvegbe belegyömöszölhetnéd az egész drága Rákospalotát, jól rázárnád a csavaros tetőt és onnan kezdve még a friss levegőt sem engednéd be. Jól konzerválnád az egészet, úgy, ahogy most van, feltennéd a szekrény tetejére és időnként megnéznéd, "milyen szép" - sóhajtanál elégedetten. Neked a fejlődés semmi? A Hubay teret fényképezhetnéd, ott szép új házak vannak! Épp a mai hírekben olvastam, hogy a pap nem gyóntatta meg a szoci érzelmű nénikét. Ez pedig egy liberális fórum, kedves firmin!
"Holnap meghal Krisztus. Ha élt egyáltalán. Misztikus története beépült a Nyugat kultúrájába, a lényeget tekintve mindegy, hogy Saulus-Paulusék mesterm?ve-e csupán vagy sem. Nem kérd?jelezzük meg, s?t szappanoperásítjuk, hogy még igazibbnak hasson." - olvasható az Index hírportálon Nagypéntek napján Csaplár Vilmos tollából. Nagyon helyes! A tojás színe PIROS!
Mért, szerinted nem kell parkolni? :) Azt a sarki abc-t is be kellene már zárni, mert az egy fityesz bagázs. Milyen érdekes, hogy pl. a Rákos úton egy turkáló, meg a Hubay téri ABC kirakata is teli volt O.V. képeivel, de az első forduló után leszedtek mindent! :) :) :) De még szerencse, hogy időben bejelentették őket, remélem rosszabbul élnek majd mint eddig! :) :) Azok is tök feleslegesek, nem bírnak elmenni a corába? Még a benzinre is sajnálják a pénzt! Kilencvenben még csak 22 képviselőjük volt, most meg már a parlament felét el akarják foglalni, DE: A tojás szine PIROS!
Többfunkciós sportcsarnokot épít magántőke bevonásával a XV. kerületi önkormányzat, a beruházás előkészítését hamarosan megkezdik. A megvalósítást a Nemzeti Sporthivatal a "Korszerű tornatermet mindenhol" programmal támogatja. A csarnokot a Dózsa György Gimnázium közelében kell felépíteni, ezért az iskola közelében lévő Karácsony Benő parkot választották. A létesítményben a több mint 1200 négyzetméter alapterületű játékteret 400 férőhelyes lelátó övezi majd. A csarnok magántőkéből épül, s az előzetes kalkulációk szerint mintegy 440 millió forintos költséget 15 év alatt szolgáltatásvásárlás formájában fizeti vissza az önkormányzat. A csarnokot várhatóan 2007 közepén adják át.
Idáig úgy volt hogy a REAC kapja! (Azt nem hiszem hogy 440 milkából kijön egy ekkora csarnok, egy raktár kerül ennyibe.) De jobb is így, az a park ott tök fölösleges, lehet majd parkírozni a sportcsarnoknál aki a piacra megy. Győztünk, ez a lényeg.
Nyertünk! Végre nyugodtan eladhatjuk az észak-pesti kórházat! A sok nagyokos meg fogja vissza magát, mert nekünk jó az ami eddig volt! Minek az a sok ugrálás, úgyis az lesz amit mi akarunk. !!!hahaha!!!
Már több mint egy órája nézegetem, nem értem, miért jelenik meg az egyik hsz-nél a kép, a másiknál meg le kell tölteni, alapból a legrégebbi hsz. jelenik meg elöl, ki kell választani, hogy az újak sorrendjében legyen, és mindegyik topikban külön, ha az utolsókat akarom elöl látni, nem lehet látni, hogy kinek ír valaki, kinek, milyen hsz-ére válaszol, nincs ott mint itt, pedig látom, hogy szól valakihez, válaszol valakinek, csak éppen nem lehet látni, hogy mire. Itt van például ez a topik, láthatóan a hozzászólások valakinek válaszolnak, de nem lehet kideríteni, hogy kinek, milyen hsz-ére, nincsenek is sorszámozva a hozzászólások, tehát összegezve, nekem nem tetszik, egyelőre nem is látom rendesen az összefüggéseket, emellett alig van egy-két topik, ahol e havi hsz. van. Egyik topik
Könnyen ki fogod ismerni magad, elég logikus az a fórum-motor:)). Ami baj, hogy kicsit elmennek a szélsőségekbe a beírások (az enyéim is), de sok mindent meg lehet tudni, néha túl sokat is….:)
Regisztráltam én is! Egyelőre még nem látom át, nem olyan a rendszer, mint itt, majd este tanulmányozom kicsit. Tényleg nincs túl nagy forgalom ott, van olyan téma, ami tavalyi, egyetlen hozzászólással, pedig érdekes lenne.
"Mivel azt csak olvasom, egyik nap látom, hogy legújabb regisztrált tag én vagyok. Ennek mi a valószínűsége?????"
Több lehetősége is van: 1. Tudathasadásban szenvedsz, 2. valaki megirigyelte a neved, 3. valaki nem is tudja, hogy itt ez a neved, azt sem tudja, hogy Te létezel, 4. valaki froclizik Veled, 5. szabadon választott más alternatíva.
Komolyra fordítva: én nem azt mondtam, hogy csak és kizárólag ott chat-telj, hanem hogy ott megnézheted a véleményem az adott témában.