Keresés

Részletes keresés

jasu Creative Commons License 2001.03.24 0 0 8
Hát, ja........
Valóban nehéz játszani egy olyan csapat ellen, aki 10 emberrel védekezik, de aki ezt a nehéz feladatot nem tudja megoldani az NE AKARJON VB RÉSZTVEVŐ LENNI!
Én nem tudom ezen a Fehér Csabán mit eszik a kapitány? Persze szidhatnám az egész csapatot.
isz-akos Creative Commons License 2001.03.24 0 0 7
amugy a vb nem ma uszott el hanem amikor egy csoportba kerültünk europa második legjobb csapatával...
Reménykedni persze lehet(ett) de lássuk be... igy is sokat fejlödött a magyar foci...de ez egy hosszu és nehéz folyamat aminek most járunk a közepén...ostoba az (már bocs) aki elhitte hogy jövöre vb-t jáccunk...
Nevetséges lenne pár évvel a jugok elleni szégyenletes potselejtezök után...
reálisan csoportmásodikaknak kéne lennunk a románok és a gruzok mogott...
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.24 0 0 6
Nem Bicskei tehet róla szerintem. De az szinte biztos, hogy ezzel most elástuk magunkat. S mivel két döntetlen kevesebb mint 1 győzelem, így a románok meg fognak előzni minket. Előbb v. utóbb... Mindegy. Túl szép lenne amúgy is. Én szarul akarom érezni magam, mert már így szoktam meg.
Előzmény: Dzsojszi (-)
kokoo Creative Commons License 2001.03.24 0 0 5
Nemtudom mit rinyáltok, nem ezen dőlt el a vb-re kijutás sorsa!Az a Románok elleni kettő és a Grúz idegenben fog eldölni!:)

MINDÖRÖKKÉ MAGYARORSZÁG!

isz-akos Creative Commons License 2001.03.24 0 0 4
ugyanez a csapat természetesen = magyar válogatott...
isz-akos Creative Commons License 2001.03.24 0 0 3
Azt a legkönnyebb mondani hogy ez igy szar és mondjon le az edzö de aki valaha is focizott legalább 1x nagypályán az tudja milyen szar dolog ugy játszani hogy 10 ember védekezik...akcio golt löni szinte lehetetlenség (nem is sikerült...)
Viszont jo lenne ha nem csak kritizálnátok hanem megmondanátok hogyan kéne golokat löni ilyen massziv védelem ellen...??
A Litvánok amit muveltek az nem foci és állitom ilyen játékstilus ellen egy csapat sem tudna golokat löni...
elfelejtettétek hogy ugyanez a csapat tavaly 2 golt lött europa második legjobb csapatának? Persze akkor az ellenfél nem ANTIFOCIT mutatott be...
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.24 0 0 2
Mindenki mondta Bicskeinek, hogy egyre szarabb a csapat. Ő mindig védte a fiait. Most megbuktak. Kiváncsi leszek, hogy miként védi majd őket. Ez egy tragédia, mármint mai a produkció.
patakveer 2 Creative Commons License 2001.03.24 0 0 1
Egyetértek!
Előzmény: Dzsojszi (-)
belady Creative Commons License 2001.03.24 0 0 0
Elég elkeserítő volt a játék. Nem vagyok biztos benne, hogy jó lenne kijutni a Vb-re, mert ott nagyon leégnénk. Inyen játékkal...
Persze a szívem az mondja hogy jussunk ki de a józan ész mást diktál!
Dzsojszi Creative Commons License 2001.03.24 0 0 topiknyitó
Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár. A csoport kimagaslóan leggyengébb csapata ellen, egy itthoni (szerencsés) döntetlen, teljesen kilátástalan játék, abszolút elképzelés nélküli katasztrófa. Ja, és csak úgy mellékesen: Bicskei elhúzhat a jó kurv@ anyjába...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!