Keresés

Részletes keresés

TOMcat Creative Commons License 2001.03.26 0 0 138
Bocs azt hiszem nem értettél meg. Én azt, hogy miért védekeztek irónikusan értettem... Szarul játszottunk és kész. Nem nagyon érdemes ezt ragozni. És főleg nem kell Sebőköt (vagy bárki mást) hibáztatni. Pl litvániában is kaptunk egy gólt. És kit érdekel ki vagy mi miatt mikor hatot löttünk. NEM EZEN KELLETT VOLNA MÚLNIA!

Sajnos érzésem szerint a litvánoknak olyan helyzeteik (ziccereik) voltak hogy ha nyertek volna 3-1 re akkor sem szólhatnánk egy szót sem......

Tomcat

Előzmény: Lorinc_d (137)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.03.26 0 0 137
A litvanok vedekezese nem indok. Mindenki pontosan tudta a meccs elott hogy ez lesz, a litvanok vedekezni fognak szoval Bicskei ne hivatkozzon erre.

Sebok balf@szsagan is mulott a meccs (nagy baromsagot csinalt), mint ahogy mason is. Pl. a helyzeteinket be kellett volna rugni (igaz nem volt sok). De a litvanoknak is voltak helyzeteik a masodik felidoben, nem is kis helyzetek, szoval ok meg mondhatjak, hogy mi lett volna ha ok berugjak az oveiket...

Előzmény: TOMcat (135)
totelcamp Creative Commons License 2001.03.26 0 0 136
Osztályoznák én is:

Szlovákia 21 éves válogatottja idegenben 1-0-ra gyözott Törökország ellen

BORBÉLY BALÁZS

góljával.

A Szlovák nagyválogatott 1-1es döntetlent ért el szintén Törökországban, az elemzök szerint a meccs legjobbjai

NÉMETH SZILÁRD és PINTE ATTILA

volt.

Utálom a tótokat, de sajnos ez az igazság!?

Németh Szilárd a szlovák!? foci legnagyobb tehetsége, több neves európai csapat saeretné öt mindenáron.

Gyözött Trianon.

Hajrá Magyarok!!!

TOMcat Creative Commons License 2001.03.26 0 0 135
Igen és azok a "szemét" litvánok meg minek védekeztek. 'Mé nem engedték a Magyar gyerekeket focizni......

Nem ezen múlott a meccs!!! Szarul játszottak és kész nincs mit magyarázgatni.... Nem csak Sebők volt szar, hanem mindenki.

Ha ki akartak volna (sajnos múltidő) a VB-re és ott helytállni (és nem égni mint a Reischtag) akkor ezt a litván válogatottat le kellett volna verni mint vak a poharat!

Remélem vannak még csodák!!!!
Hajrá Magyarok!

Tomcat

Előzmény: Lorinc_d (134)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.03.26 0 0 134
Erre nicns mit mondani. Bicskei a meccs utan mondta hogy balszerencse meg igy meg ugy.. Szerintem ezt az eredmenyt nem lehet megmagyarazni!!!

Ha a balf@sz Sebok nem ugrabugralt volna a szabadrugasnal a sorfal szelen, hanem maradt volna nyugodtan a seggen (pontosabban a talpan), akkor a labda kipattan rola a mezonybe, nem pedig elmegy alatta iranytvaltoztatva, ezzel becsapva Kiralyt.

vérponty Creative Commons License 2001.03.26 0 0 133
Teljesen egyetértek Deutsch Tomival. Igen, el kell venni a pénzt a vizilabdától és a kézilabdától. 21 milliárdot pedig a magyar stadionok építésébe/felújításába kell beleölni, hiszen az ilyen foci vonza a tömegeket.

Hogy miért kellett Jordánia? Hogy ez a fülbevalós ........ a névnapját ott tudja ünnepelni (márc. 7: tamás)

Dombit ne bántsátok, ő legalább futott!!!

Amit ez a válogatott művelt, az min. hazaárulás.

A VB-re tényleg ne jussunk ki inkább! Sokkal többet érünk, ha a vizilabdásoknak kezdünk el szurkolni, rájuk legalább büszkék is lehetünk.+ Kőkeményen megdolgoznak minden egyes forintért.
vp

Előzmény: Nagy Kázmér (132)
Nagy Kázmér Creative Commons License 2001.03.26 0 0 132
Hol élsz te?!
Kikerülünk a VB-re?
Röhög a vakbelem!
Sebők Vilikével meg Hamar gabikával?
Hahahahahahhahahahahahahahahaha!
Előzmény: Mr. New York (131)
Mr. New York Creative Commons License 2001.03.26 0 0 131
En ott voltam Irapueto-ban (Mexico 1986) amikor
hatot kaptunk a ruszkiktol. A masodik feledo elejen mar eltettuk a magyar zaszlot.

Felek ha NETALAN veletlenul kikerulnenk a VB-re
hasonlo helyzet var rank. De hat mit tehetunk.
Tiszteljuk a multat de az ugynevezet 22-es csab-
daba vagyunk a mostani csapatal.
UTALJUK es SZERETJUK

gguszti Creative Commons License 2001.03.25 0 0 130
Ez így teljesen igaz, csak sajnos kevés erre a remény... :(

Egyébként valószínűleg sok ember bizalmát eljátszották a fiúk. Pedig úgy néz ki, a két barátságos döntetlen ellenére a közönség kiállt -eddig- a csapat mellett. Kíváncsi leszek, egy Litvánia-szintű csapat ellen mikor lesznek legközelebb 20 ezren. Persze, ne legyen igazam!

Leslee!
Igen, ez sokkal jobb megfogalmazás... :)

Előzmény: delpedro (129)
delpedro Creative Commons License 2001.03.25 0 0 129
Mára egy kicsit lenyugodtam és azt mondom:
Verjük meg a szőrőstalpúakat kinn és minden meg lesz bocsátva!
Leslee Creative Commons License 2001.03.25 0 0 128
Nem bolond hanem igaz hazafi. A remény hal meg utoljára...
Előzmény: gguszti (127)
gguszti Creative Commons License 2001.03.25 0 0 127
Bizony voltunk! Szerencsére -most- az optimistábbaknak volt igazuk!

És én is ott leszek a grúzok ellen ! Én már csak ilyen bolond vagyok... :)

Előzmény: TOMBOY (114)
Leslee Creative Commons License 2001.03.25 0 0 126
Először azzal a szándékkal akartam írni, hogy leb*sszam a válogatottat. Én is dühöngök az elszalajtott 2 pont miatt, DE előre kell tekintenünk.
Bámilyen kevés az esély de pontokat kell szerezni Bukarestben. A litvánoknak se addott senki esélyt. Ha ott győzünk, meg 2-szer a Grúzok ellen, ekkor nincs semmi veszve. Bízzunk a srácokban, és vessünk egy-egy pillantást Gellei Imre válogatottjára is. Nagyon jó csapatot rak össze. Nem kell csüggedni, csak dolgozni, dolgozni, dolgozni, és akkor eljönnek a sikerek is. Hajrá magyarok!!!!!!!
gguszti Creative Commons License 2001.03.25 0 0 125
Felvettem a meccset, és ma megnéztem, mert hát a Stadionból nem sokat láttam belőle... :)
Nagyon szarok voltunk! Ne fogjuk már arra ezt, hogy felállt védelem ellen nehéz játszani! Miért, mire számítottunk? Arra, hogy 10 emberrel fognak rohamozni? Ugyan már... Ezzel az erővel elég lenne a meccs előtti délután is találkozni a fiúknak.
Én ugyan továbbra sem küldeném el Bicskeit, de: komolyan gondolta, hogy ezzel a gárdával 3 meccsből 7-9 pontot szerzünk majd???

Más:
Akik kint voltak: vélemény a szurkolásról? Mi a haverokkal a T szektorban voltunk, kb. az 5. sorban, és szerintem az első félidőben nagyon rendben volt! Végre sikerült egy kis változatosságot hozni a dalokba, és most többen voltak vevők az újdonságra, mint pl. a MAGYAR-osztrákon, ahol talán 20-an próbálkoztunk... Igaz, volt egy kis visszaesés a 2. félidőben, de ez talán érthető a játék miatt.
Mindenesetre szerintem üdvözlendő, hogy kialakulhat egy változatosan és összefogottan szurkoló tábor a csapat mellett! Szvsz ehhez a felsőbb sorokban állók segítsége is kell, hogy ne "3 felé" szurkoljunk!
Ami engem zavart, az az "Ébresztő!" rigmus. Többet segíthet, ha inkább hajtjuk előre a csapatot!
Egy másik dolgon is gondolkoztunk a haverokkal: miért van az, hogy a BKV-t mindenki tudja szidni, és ugrál az egész metró, ezzel szemben a Stadionban max. egy Ria-ria-Hungária fér ki sokaknak a száján???
Bocs, ha vkit ez bántana, én csak véleményekre lennék kíváncsi, úgy, mint aki nem tagja csoportoknak, csak szereti a hazáját és válogatottját!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

LaCk0 Creative Commons License 2001.03.25 0 0 124
Azért várható volt, hogy a 0 pontos sokadik szövetségi kapitányt megjárt Litvánoknak ki jön egyszer a lépés.

Jól játszottunk csak rossz taktikával.
A két szélre kellett volna gyors, jól cselező valaki: Kabát, Sowunmi, Dombi.
Vagy a széleken valahogy széthúzni őket, aztán középre adni és messziről rárúgni. Ilyen szempontból mindenképp jó lett volna Lisztest behozni.

Csak azt nem értem, hogy azt a majom Egressyt miért rakta be. Már az első labda érintéséből félpályáról szabadrúgásgólt akart rúgni.
Meg hogy tök üresen van és kézzel veszi le a labdát. :))

Előzmény: kékkirály_d (121)
kékkirály_d Creative Commons License 2001.03.25 0 0 123
Sajnos,ők vesztettek:
MAGYAROK!
kékkirály_d Creative Commons License 2001.03.25 0 0 122
Ők küzdöttek,győztek
LITVÁNOK!
kékkirály_d Creative Commons License 2001.03.25 0 0 121
Leégtünk,tegnap szinte szégyelltem,hogy magyar vagyok.
Azért osztályoznék:
Király(6):Jól védett,a gólról nem tehetett,hisz megpattant a labda.
Juhár(5):Átlagosan játszott.
Sebők V.(5):Ő sem nyújtott semmi pluszt(kiv.a11-es).
Korsós Gy.(5):Egy jó fejese volt,átlag.
Hamar:(4):Ritkán ért labdához,nagyon szürke volt.
Dárdai(4):Színtelenül futballozott.
Illés(5):Egy 11-es és más semmi.
Miriuta(5):Egy szabadrúgás és más semmi.
Fehér Cs.(5):Tűrhetően játszott,de néha elsikkadt a mezőnyben.
Horváth F.:(5):Küzdött,ennyi.
Fehér M.:(4)Két veszélytelen fejes,semmi több.
Cs.:Egressy(5):Egy passz és más semmi.
Dombi(5):Küzdött,egyet mentett,ennyi.

hool_ Creative Commons License 2001.03.25 0 0 120
Valóban szégyenteljes volt a tegnapi meccs IS!
De legalább ismét a hejére tették a magyar focit. NEKÜNK nincs keresnivalónk a VB-n! Ez a magyar válogatott, NAGYON MESSZE van attól, hogy egy VB-re kijusson! Ideje lenne ha végre felébrednének az aranylábú fiúk! Mindíg nehéz a kudarcot feldolgozni, de a magyar légiósok, még KURVA messze vannak egy igazi futbalistától! Nem is értem, hogy mit látnak ezekben a srácokban a külföldi klubok? REJTÉLY!!!!!!
Azért sok sikert a további selejtezőkön!:))
Mi magyarok, SOHA nem tudunk átlépni az árnyékunkon!
Előzmény: szul (119)
szul Creative Commons License 2001.03.25 0 0 119
Ez felfoghatatlan!
Ha valaki tudja irja meg ezert mennyit kap egy magyar valogatott "focista"?(meccspremiumstb.)koszi

Ti pedig akik tegnap a MAGYAR CIMERES MEZT viseltetek SZEGYELJETEK magatokat,FALABUAK!

szul Creative Commons License 2001.03.25 0 0 118
BICSKEI BERTALAN

"Végigtámadtuk a mérkőzést, ám sajnos a legnagyobb helyzeteinket sem tudtuk berúgni, így elmaradt a remélt győzelem. A döntetlen ellenére küzdőképességünk jó volt, nagyon sajnálom, hogy ezen az estén ez sajnos nem volt elég. Miután az olaszok legyőzték a románokat, így nekünk a grúzokkal is versenyt kell futnunk a második helyért. Most jön az a négy mérkőzés, amely eldönti a sorsunkat, az, hogy az olaszok mögött odaérünk-e a csoport második helyére."

bercikem!
Mi a f@szrol beszelsz? Kuzdokepesseg???HAHAHAHAHA!
Versenyfutas a gruzokkal romanokkal?Hol elsz oreg a litvanokat!!!!!! nem tudtuk itthon !!!!!! megverni te...
Nem is erdemeljuk meg hogy eljussunk a potselejtezoig(hogy aztan ott szananaszet verjen mondjuk egy jugoszlavia...emlekszel csank jani?).
Imadjuk szeretjuk a magyar focit(egyre kevesebben) de ez eleg egyoldalu szerelem se a jatekosok se a szakvezetok se a klubvezetok nem tesznek ertunk semmit.MENJETEK DOLGOZNI ha a foci nem megy...
HAJRA MAGYAROK!

Mr. New York Creative Commons License 2001.03.25 0 0 117
Kedves Mindenki,
De jo hogy itt vagyok New Yorkban es nem kellet
vegig szenvednem ezt a komediat.
Azert az internetten keresztul elolvastam egy par
velemenyt. Ez a Bicskei vagy egy nagy fasz vagy
tikteket nez egy nagy fasznak. Mindenesetre ezt
mertem le a velemenyebol.

Hogy lehet egy ekkora lehetoseget kihagyni. Plane
ha azt nezuk hogy az Olaszok gyoztek Bukarestben..
Az aki a Litvanokat otthon nem tudja megruhazni
annak semmi koze nincs hogy kijusson a VB-re.

SZEGYEN SZEGYEN SZEGYEN

Most mar ugy tunik hogy az Olaszok eleni dontet-
len mazli es ferevezeto volt.

LaCk0 Creative Commons License 2001.03.25 0 0 116
Szerintem nem kéne a csapatot és Bicskeit baszogatni.
Jól játszottunk, csak a második félidőben mást kellett volna játszani.
Pl: távolról lövöldözni, behozni Lisztest, feljebb tolni Horváthot és ivelgetni neki.
Ezzel a betömörült szarral nem igazán lehetett mit kezdeni.
Egressy volt a kakukk tojás. Helyette kellett volna Dombi, hogy a széleken felfusson és onnan nyomja be középre a labdát és mivel Fehér a legjobb fejelőnk, meg is lett volna a párja.
Annak a majom Egressynek a 20 méteres körzetében senki nem volt, erre ő "zavarában" kézzel veszi le a labdát, ráadásul még a szögletből is a litván lábára "passzolja" a labdát.
Szerintem Miriuta és Illés volt a 2 legjobb a meccsen.
TOMBOY Creative Commons License 2001.03.25 0 0 115
BICSKEI BERTALAN

Végigtámadtuk a mérkőzést, ám sajnos a legnagyobb helyzeteinket sem tudtuk berúgni, így elmaradt a remélt győzelem. A döntetlen ellenére küzdőképességünk jó volt, nagyon sajnálom, hogy ezen az estén ez sajnos nem volt elég. Miután az olaszok legyőzték a románokat, így nekünk a grúzokkal is versenyt kell futnunk a második helyért. Most jön az a négy mérkőzés, amely eldönti a sorsunkat, az, hogy az olaszok mögött odaérünk-e a csoport második helyére.

BENJAMINAS ZELKEVICIUS

Úgy érzem, a magyar válogatott lebecsülte a litván együttest, és ellenfelünk azt gondolta, a kaunasi kiütéses győzelem után itthon könnyedén nyer majd. Csakhogy mi ezúttal nagyon harcosan játszottunk, határozott védekezésünkkel megleptük a magyarokat, és úgy gondolom, megérdemeltük a döntetlent, sőt, több lehetőségünk volt a gólszerzésre, mint ellenfelünknek.

Ezen csak nevetni tudok, BB melyik meccset nézte?

TOMBOY Creative Commons License 2001.03.25 0 0 114
Sztem voltunk vagy 20000 ezren!

És én kimegyek a grúzok ellen is:)

delpedro Creative Commons License 2001.03.25 0 0 113
Tökéletesen egyetértek veled!
Főleg Bicskeivel kezd teli lenni a tököm. Borzalmas taktikával küldte a pályára a válogatottat. Szinte megéreztem, hogy a meccs előtti nyilatkozataival (elég 1 góllal nyerni) már előre kimenti magát. Középen erőlködtünk ahelyett, hogy elöször távolról lőttünk volna párat, utána már nagyobb hely lett volna ezekre a kibaszott, fölpörgetéses kényszerítőkre. Egressy, Dombi, Korsós, Illés, Juhár szánalmas volt. Fehért pedig egyáltalán játszott? Horváth legalább küzdött, de ez is kevés volt.

Legközelebbi topicom címe attól félek ez lesz:
Magyar-grúz: SENKI SE TEGYE BE A LÁBÁT A STADIONBA!

Előzmény: Garrincha (109)
Dugó Creative Commons License 2001.03.25 0 0 112
MEDDIG FOGJA MÉG EZ A BUZI BICSKEI HÜLYÉNEK NÉZNI AZ ORSZÁG FOCIRAJONGÓIT ?

Még, hogy szerencséjük volt a Litvánoknak ? Az nem szerencse kérdése, hogy 3 egymást követő pontos paszszt képtelenek a játékosok összehozni.
Hogy lehet, hogy ez a Fehér Miklós válogatott amikor utóljára 4 hónapja rúgott gólt ????
Ki látott ebben a Dombiban fantáziát ? Már eleve azon csodálkozom, hogy kivitték őt hollandiába !

Ezt a Litván válogatottat a 12 fős Gyenge Magyar NB1-ből 10 csapat gólokkal verte volna, de a külföldiekkel teletűzdelt válogatott ˝PROFI˝ labdarúgók beégtek.

Mit akarunk mi ??? Ez az eredmény vetekszik a liechensteini 0-0-lal !!!
Ezek után is lehet kísérletezni a barátságos meccseken...most kiderűlt megéri-e?!
Grúzok és a románok oda-vissza vernek minket ezzel a játékkal ! ! !

Szebb jövőt !
Dugó

ui: Egy kis önkritika!!!
Mindenkinek gratulálok aki kiment a meccsre 1000-2000 ft-os jegyárak mellett !
Ezért ilyen drága a jegy !!!! Mert van 15 ezer hüly (már ne is haragudjatok) ember akik kimennek ! Persze ezért a pénzért - amíből inkább moziba mehettetek volna - jól el is áztatok ha volt egy kis szerencsétek.

huszabi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 111
Kimentem én is, de minek...

Sok mindent meg lehet magyarázni.
Rá lehet fogni a balszerencsére.
Biztos a jordániai meccsnek is volt értelme. (volt?)
Csak egyet mondjatok meg nekem:

HOGY TUD A MAGYAR VÁLOGATOTT HAZAI PÁLYÁN LITVÁNIA ELLEN 1 azaz EGY CSATÁRRAL JÁTSZANI ???!!!

Vagy talán Dombitól várta Bicskei a gólokat?

Ha már cserélt, miért csak egy igazi csatárt hagyott a pályán ??!!

VAGY ISMÉT A VERETLENSÉGÜNK MEGŐRZÉSE VOLT A CÉL ??!!

Mondjon le !!!!!!!!

TOMBOY Creative Commons License 2001.03.25 0 0 110
Ezt yool megmondtad:)
Egyébként elég durva volt hogy a 2. félidő nagy részében, sőt még a 90. percben is a Litvánok támadtak.
De legalább az út yoo volt hazafelé:) (villamos)
Garrincha Creative Commons License 2001.03.25 0 0 109
Ez az eredmény egyszerűen ELFOGADHATATLAN!

Ha Bicskei nem képes még egy átlagot sem kihozni a játékosokból, akkor menjen a pics@ba.
Ha a játékoson nem képesek megdögleni a pályán akkor menjenek a pics@ba.
Ha nincsenek jobb játékosaink mint Illés, Hamar, Egressy, Dombi akkor a magyar foci menjen a pics@ba.
Ha mi majd megesszük azt a süket sódert, hogy domináltunk végig és csak pechünk volt, hogy a litvánoknak szerencséjük volt, hogy a fiúk nem tudtak felpörögni, hogy még mindig 11 meccsen veretlenek vagyunk, hogy a következő meccsen majd így meg úgy...., akkor mi menjünk a pics@ba.

Meddig fog még ez a komédia tartani?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!