na jöttem megnézni mi újság a TOPIKOMBAN: Csinálok egy 100Ft CD-reklámozó-topikot...és kiderül, hogy csak kamu az a százforint, a Vébétééket meg meglincselik.
Ahh, szoval voltak... Ezt megjegyeztem :) Nem tudom meg, hogy beengedjelek (ezek utan) valamelyik fiktiv koncertunkre :)
JeSzo meg lecsapja az 500. hozzaszolast.
Majd megkerdem a moderator bacsikat(neniket), hogy irjak at Spoonbenderre, ha arrol van szo.
Te, ezt nem a Leteszem a lantot... c. Johnny Golden versbol vagtad ki?? Tisztara olyan filingje volt... :)
(Ez a mai a nap a Mosoly albuma, a forumon:)!
Nem t'om meg, en csak szamot irok/gitarozom... :)
Egyebkent barmi is lesz a nev, van benne R betu, amit aztan majd folirhatunk forditva, hogy 5 "trendy kocsoggel" tobb jojjon le :))
Jol szol a motyo, a masik gitarost kell pocson rugjam, hogy menjunk mar le Csepelre!
Mark mikor jon erositot nezni? Valamit csinalhattam, mert most rosszalkodik a kis erosito (ha nincs torzitva, akkor olyan hangokat ad ki, mintha lemezjatszorol menne :)), de van ra lifetime garancia, 'tyogy nincs para.
ha nincs mas, akkor mestersegesen tartom eletben a topikot. :) Mesterseges lelegeztetes+"Femsziv-667" tipusu vibroeszkalator (hogyishivjak,hogyishivjak...) az ujjam hegyen van... DEFIBRILLATOR!! (mar kezdtem mego"ru:lni, hogy nem jut eszembe, de cserebe nem torlom ki a toprengesemet:)
Vinc! Mikor megyunk mar enni gyakhoz?? Hivjuk meg a suptzart is mert kene egy ellenpolus!