Drága Mangó!
MA fórumon én most éppen álmatlanság ellen csevegő társaimat kerestem. Mint látom vagyunk egy páran, kik nem alszanak. Látod többek között ez a fórum nagyszerűsége, hogy pillanatok alatt akár népes tábor oszthatja magányod, cserélhetsz véleményt velük független életkortól, nemtől, akár napszaktól, most is mindjár éjfél. Na és? Nem tudok aludni, sebaj helyette beszélgetek.
Szia. Klia! Lassankénz már csak kukkoló leszek,
mire elolvasom az előzményeket, és megirom a választ, megszünik a kapcsolat, és nem is sikerül újra belépni. Előszőr a Kedvenceimet szoktam átnézni /ahová néha sikerül irnom is/ aztán elmegyek távolabbi helyekre is, kerestem már Rákóczis társakat- nem jött válasz- meg Kosokat,
olyanokat akik velem egy napon születtek.
Pár napja voltam egy Reikis összejövetelen, két este azt a témát bújtam. Nagyon élvezem, hogy nem kell elmennem könyvtárba, vagy megvennem drága folyóiratokat, itthonról papucsban is össze tudok szedni jó sok infót. Hát én most ezt keresem itt üdv mango
Nos igen,ilyen ez, ha az ember lányát kéthét szabadság után munkahegyek várják. De jelentem
túl vagyok a nehezén. Persze, hogy utól is érjem magam? - ahhoz még van mit tennem.
Szóval a fórumra véleményt cserélni járunk, jókat csevegni erről, arról. Hallatlan előnye, hogy nem függ napszaktól, inkább - persze lehet csak nálam igaz ez - a pénztárcámtól.:)))
Tényleg szerinted mi lehet az oka a nagy hallgatásoknak. Szokták volt mondani, néha a hallgatás többet mond.., na, de pont a fórumon lenne ez igaz? hmmm mindenesetre elgondolkodtató, nem?
Kedves tocatta!
Álljon itt élő példája annak,a távolság nem lehet akadály. Tegnap egyik nett társunk a "Van valaki még 1951-ből" és a "Magányosok klubja" topic összevont találkozójára Veszprémből jött. Ma meg a tegnapi találkozó résztvevőiből utaztak Veszprémbe.
Sziasztok!
Ma egy kellemes tere-ferén vettem részt, amit a fórumos társaim jelenlétének köszönhettem. Igazi élményt jelentett a virtualitásból kilépve a való életben is találkozni Velük.:))
Nekem is olyasmiket jelent a Fórum, mint amik már itt leírásra kerültek. Én is nehezen viselem, ha nem tudok ide elég gyakran jönni. Még akkor is, ha sajnos balhéba is kerültem már itt. De ez belefér, emberek vagyunk.
Kedves Herbie!
Bizony ez már csak így van. :))) Jómagam is elmondhatom, ma már direkt hiányérzetem támad, ha valami oknál fogva nem szörfözhetek kedvenc topikjaim között. Összefoglalva számomra a fórum a határok nélküli információk, a vélemények,és hosszú lenne még felsorolni mindazt, melynek virtuális tárháza. És akkor még nem is említettem a virtuálitásból eredő valódi találkozások, igaz barátságok eshetőségét. :)))
Én eleinte nem kerestem semmit. Teljesen véletlen keveredtem ide kb egy évvel ezelőtt.
Startlap- Totalcar- Index. Szerintem nincs ennél jobb ilyen oldal. Meg is ragadtam, és szinte nincs is olyan nap, hogy ne jelenjek meg.
Bármit keresek, ami érdekel ott megosztom a véleményem.
Egy év alatt kialakultak már a szokásaim, megvannak a kedvencek, először azokat tekintem át, teszem meg a hozzászólásaimat, aztán nézelődök és ami kíváncsivá tesz a címe alapján oda benézek. Ebbe a topicba is így jutottam el.
Az információszerzés sem utolsó. Még nem nagyon találkoztam olyannal, hogy ne segített volna valaki. Mindíg akad egy pancser:))
Aztán ott vannak a chat típusú topicok, szerintem ez sem utolsó. Innen vannak pl ismerősök (autó) akikkel személyesen is találkoztam. Nem is gondolná az ember, hogy ez internet így összehozza az egy hullámhosszon lévőket.
Kedves mangó!
Bár nem tőlem kérdezted, mégis ma aktuális a válasz: én nem tudok aludni. Többek között ezért is jó a fórum. Böngészgetem, olvasgatom, esetenként egy-két hozzám hasonló éjjeli bagollyal társalgom. Hogy is tehetném meg mindezt éjnek évadján máshol?
Sziasztok! Nekem még nagyon új itt minden, inkább csak olvasgatok. De jól érzem magam, olyan mintha kukkolnék kicsit a mások életébe. Nem rossz értelemben a kukkolást! Biztosra veszem, hogy előbb-utóbb nekem is lesznek innen is barátaim. Klia ismersz már egy cseppet, tudod nyitott vagyok új ismeretségekre. Számomra most ezt adja a fórum. jóéjt mango
Kedves toccata!
Köszönöm, hogy hozzászólásoddal életre keltetted a topicot.:))))) Hangulatos beszámolódat igazán élveztem. Ami engem illet: több mint egy éve, hogy felfedeztem a fórumot.Igazi kikapcsolódást, virtuális barátokat, sok-sok információt adott e lehetőség. Elmondhatom, általa kitágult a világ számomra. Egy-egy téma köré csoportosulva sok hasonló gondolkozású, vagy éppen homlok egyenes másként vélekedő társra találtam. Az emberek itt is, akár a valós életben, ki-ki saját szemüvegén át látja, érzékeli környezetét, és reagál saját vérmérséklete szerint a dolgokra. A fórum hallatlan nagy előnye, hogy nem befolyásol a hozzászóló fizikai kinézete, társadalmi helyzete, stb. Itt a vélemények önmagukért beszélnek, sőt az ilyen, olyan okból figyelmet felkeltő témák kapcsán, mód van a nick mögötti hozzászólások visszaolvasására is. Magamnak is megdöbbentő,hogy megnyilatkozásaink mennyi mindent elárulnak életszemléletünkről, gondolkodásunkról. Kimerem jelenteni, egy-két nettársamat, akár legközelebbi hozzátartozómat, ismerem. Sőt jobban. Mert valljuk be a való életben ritkán van alkalom, sallangok és fenntartások nélkül,őszintén csakis önmagunkat adni.:))
Most találtam meg ezt a kissé elhanyagolt topicot, gondoltam felhozom, mert engem is érdekelne, ki, miért jár ide.
Én szörfözgetés közben tévedtem ide úgy két hónapja. Jártam más fórumokon is, de itt találtam a legpezsgőbb életet, így itt ragadtam. Eleinte csak olvasgattam erre-arra, keresgéltem azokat a topicokat amik érdekelhetnek. Találtam is néhányat. Érdekes, tanulságos, néha szórakoztató mások - akár az enyémmel homlokegyenest ellenkező - véleményét olvasni. Néha, egy kissé rosszabbul sikerült nap után itt visszatér a jókedvem. Vagy éppen nekem sikerül valakit jobb kedvre derítenem. Azt hiszem ez a legfontosabb. Legalábbis számomra.
Valamint ha valami problémát felvetettem szinte azonnal akadt valaki, aki önzetlenül segített. Ezért külön köszönet mégegyszer mindenkinek. Azt hiszem ez sem elhanyagolható szempont, főleg ebben a mai elanyagiasodott világban.
Biztos vagyok abban, hogy már jó néhány tartósabb ismeretség, barátság, szerelem is kialakult itt a fórumon, ami aztán IRL folytatódott.
Azt hiszem nagyon szemermesek vagyunk es nem monndjuk meg mi az ami irni kesztett.Ebben is lenne valami titok ?
Hiszen sokan kinyitjuk a gepet,raklickelunk az index.hu-ra es mindjart keresuk a forumot.
1.Tarstalansag
2.valodi vitakedv
3.jatek a tarsakkal (bujocska,barchovba-vajjon ki vagyok en,vajjon kicsoda o
4.partnerkereses
Tudtok meg mas okot is ?
...és (ha szabad hozzá fűznöm) már ez is valami, ugye?:)))) Érezzétek továbbra is jól magatokat.
Ami engem illet változatlanul hidegen hagy, hogy mikor hova pakolják a topicokat. Kedvenceket megtalálom, akárhova is rejtik, egyéb engem érdeklő témákhoz meg továbbra is böngészés útján jutok, majd - ha arra érdemesnek tartom - emelem be kedvenceim sorába.
De még mennyire értékes forrás! Jól mondod a Fórum hozzászólásai valójában tükörképét adják annak, hogy mi foglalkoztatja a ma emberét. Mutatja vitakészségét, műveltségének fokát, a politikában, illetve egyéb témakörökben való naprakész tájékozottságát, illetve információ szomját. Végül is a Fórumon történő hozzászólások önmagukért beszélnek. Gerincét adják egy a világból kiragadott (virtuális háttérrel rendelkező) társadalmi réteg gondolatvilágának. Egészségügyi nyelven ez úgy hangzana: a Fórum egy "szövetminta" a test egy meghatározott részéből, amelyből aztán annak teljes erőnléti állapotára lehet következtetni. Bocsánat éppen az egészségügyből vett hasonlatért, lehet foglalkozási ártalom? :)))
A Forum ugyanakkor a emokracia gyakorlasa,a tarsadalmunk tukre.generaciok talalkoznak itt egymassal csapnak ossze velemenyek egy bizonyos temaba.Valaki majd megirjaaz internet kezdetet Mo-n es akkor kituno info forras lesz a Forum is.