Keresés

Részletes keresés

RogerWilco Creative Commons License 2001.03.23 0 0 189
Tévedsz. FULL, UNRESTRICTED ill. UNBESCHRÄNKTE VOLLVERSION. Nem trial.

A briteknek van egy olyan hülye szokása, hogy full programokat pakolnak az újságmellékletekre. Mondjuk az elözö verziót. A legfrissebb verzió pedig szintén ott van, de az már trial + akciós ár. Ott ezt marketingnak hívják. Ezért volt a SmartSuite 97 verzió.

A germánoknál a Millenium verzió volt.

Sajnos a magyar újságok ezt nem teszik. Ill. játékfronton van néhány (pl. PCGuru). De ha megtennék, akkor a BSA hadjárat értelmét veszítené, legalábbis otthoni/kisvállalkozói körben. (tudom, ez nem BSA topic!)

Előzmény: TaXiN (185)
szenyor Lopez Creative Commons License 2001.03.23 0 0 188
Egyébként telepítésre/konfigurálásra nem csak akkor van szükség, ha vasat váltasz, hanem néhanapján jönnek ki új driverek/patchek, amiket érdemes feltenni. Szerintem ha ezeket Windows alól otthon Setup.exe-vel fel lehet rakni, az inkább a Microsoft dícséretére válik.

Lopez

szenyor Lopez Creative Commons License 2001.03.23 0 0 187
Nem ám, mi a Windowst is tudjuk használni. :)

Lopez

Előzmény: RogerWilco (183)
szenyor Lopez Creative Commons License 2001.03.23 0 0 186
"Én elvből nem vagyok híve a usernek a gépbe történő piszkálásának. És szvsz a többség nem is teszi, Jucika ugyanúgy nem cserél videokártyát a gépében ahogy linuxot sem telepít."
De Jucika szomszédja Karcsika, aki nagy játékos és félévente vált videokártyát, meg a haverja elhozza néha a CD íróját nagyon örül, hogy otthon egyedül meg tudja oldani. Hát még apukája, amikor vesz egy gyorsabb modemet a régi helyett és 3 csavar kitekerésével, egy erős rántással, majd egy finomabb tolással, a 3 csavar visszatekerésével ki is cseréli.

Lopez

Előzmény: micu (178)
TaXiN Creative Commons License 2001.03.23 0 0 185
30 day Trial CD

Ami ugye nem azt jelenti, hogy ingyenes ...

Az Os/2 vagy a W2k-is fent volt igy ujsagmellekleteken ...

Előzmény: RogerWilco (167)
micu Creative Commons License 2001.03.23 0 0 184
Szvsz a StarOffice semmit nem ütött ki. Max egy kis bors a W$ orra alá (lehet hogy az OpenOffice pedig még nagyobb bors lesz, de szvsz az M$Office-t sem kell félteni, az M$ akkor is nyereséges ha ingyen adja).
Előzmény: hmm (172)
RogerWilco Creative Commons License 2001.03.23 0 0 183
Na, na, na!
"Szerintem egy kártya vagy egy vinyó berakása a dobozba nem igényel semmiféle tudást, esetleg először némi bátorságot"

Neked vagy nekem valszeg. nem gond. De mi nem is vagyunk mezei userek, ugye? :-))

Előzmény: szenyor Lopez (176)
TaXiN Creative Commons License 2001.03.23 0 0 182
Most akkor ki viszi felre a témát ? Mert ugye az eredti hozzaszólás:

..nem vagyok tulságossan elájulva a Office kompatibilitásával. Sokszor, nagyon sokszor fordul elő, hogy egy Office 97 el megirt dokumentum egy másik gépen, de azonos Office 97
szerkesztőbe betöltve szétesik. Elcsúsznak a margók, eltolódnak az oldalak, stb.
Feltehető a kérdés:
MIÉRT NEM KOMPATIBILIS AZ OFFICE ÖNMAGÁVAL ??

"Arról volt szó, hogy a képernyőn másképp néz ki ha egy másik gépen megnézed ugyazt a dokumentumot, nem?"

Hát nem. A gond az, hogy újratördeli. Mert ugye nem arról van szó, hogy mátrix nyomtató esetében a monitoron sötétszürke maszatos pöttyöcskékből állnak a betűk, szines lézernél meg gyönyörködünk a színes ttf fontokban.

A gond az, hogy optimalizálni akar !

Amikor kiadvanyt szörnyesztettem, akkor DOS-ból nyomtattam egy 8 tüs mátrixra - merthogy ez olcsó volt, ezeken javítgattunk, és aztán ez alapján csináltam meg a végleges verziót.

Meg is szívtam volna, ha a TeX újratördeli a cuccot, amikor átvittem egy másik oprendszer+nyomtató alá !

Ez az office koncepcionális hibája. Csak sokan annyira benne élnek a dologba, a MS programok hibájában, a maszatolásba, amivel ezeket a hibákat elviselhetővé lehet tenni, hogy teljesen azonosulnak vele és már nem is érzik, hogy ez hiba.

"mert akkor tördeli át a 2 beszúrt sor hatására, ha az átlép valamilyen határt"

"nagy doksiknak speciális a kezelését ajánlja"

Ja, akkor nincs probléma.

Előzmény: hmm (156)
micu Creative Commons License 2001.03.23 0 0 181
"A kérdés úgy hangzott a Wordhöz hasonló tudású, nem pedig "kompatibilis" Bár mióta az rtf-et feltalálták. Arra még makró vírus sincs :-))"
Magára az RTF-re valóban nincs. De ha jól tévedek akkor a word RTF-ben is képes átvinni makróvírusokat (ezt nem tudom ellenőrizni, de valami M$ hívő írta valamelyik fórumon).
micu Creative Commons License 2001.03.23 0 0 180
"Ahhoz ír, ami elterjedtebb. Te nem ezt csinálnád?"
De ez nem az M$ vagy a W$ érdeme. Nagy a támogatottsága mert sok van belőle, és sok van belőle mert nagy a támogatottsága. Jókor voltak jó helyen.
Előzmény: hmm (175)
RogerWilco Creative Commons License 2001.03.23 0 0 179
Nem mondtam, hogy az rtf nem MS találmány :-))

WP-vel (WordPerfect) dolgoztál már? Word szinvonalú az is.

A SmartSuite tényleg full, unlimited verzió. Anglolul a Futurenet lapjai (is) nyomat(j/t)ák, mint pl. PCPlus, németül azt hiszem PCMagazinnal jött. IBM-el tényleg adják, de ahhoz elöbb új IBM hardvert kell venni :-))

A hatékonyságot nem értem - az a 10 funkció, amit naponta használ egy átlag user, az mindegyiken egyformán könnyü. L. fontméret változtatás :-))

micu Creative Commons License 2001.03.23 0 0 178
Mert telepítésre/konfigurálásra többnyire akkor van szükség ha vasat váltasz. Ha gyárilag felrakják neked a linuxot akkor az addig maradhat rajta amíg ki nem cseréled pl a winchestert.
Én elvből nem vagyok híve a usernek a gépbe történő piszkálásának. És szvsz a többség nem is teszi, Jucika ugyanúgy nem cserél videokártyát a gépében ahogy linuxot sem telepít.
Előzmény: szenyor Lopez (176)
RogerWilco Creative Commons License 2001.03.23 0 0 177
Lotus, Corel (WP), StarOffice kb. ugyanazt az univerzalitást biztosítják. Van amiben többet is (pl. pdf-be mentés)

Teljesen más kérdés (nem MS specifikus), hogy egy szövegszerkesztö mondjuk 100 funkciójából egy irodai user a) hányat ismer b) ezekböl hányat használ. Szerintem a=15 és b=5

Ha rajtam múlna (de nem múlik:-)) az egész hóbelevancot modulárissát tenném. Pl. Word (WP, WordPro, stb) - alap szövegszerkesztö, kicsi, gyors. Kismillió modul figyel a vincseszteren, amik csak akkor töltödnek be, amikor az öket igénylö spec. feladatot a user meghívja. Aztán pá, kiszáll. De ehelyett egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek :-(

Előzmény: szenyor Lopez (173)
szenyor Lopez Creative Commons License 2001.03.23 0 0 176
"Az M$ mániája hogy a T. user telepítse a rendszert. Ez tényleg óriási állatság ha belegondolsz, elvégre erre jó esetben akkor van szükség ha valami új hardvert teszel a gépbe. Na most, ha ez nem kívülről csatlakozik (egér, billentyű, printer) akkor bizony ehhez ki is kell nyitni a dobozt. Márpedig szvsz aki tudásban nincs ott hogy egy linuxot újratelepítsen az jobb ha nem nyúlkál a dobozba ;-). "
Azért, mert egy videokártya konnektálása az alaplapba (szóval amikor beledugod a kártyát fizikailag) azt igényli, hogy kinyisd a gépet, ez a Microsoft hibája? És ha kívülről lenne bővíthető, akkor is megállná a helyét amit írsz?
Szerintem egy kártya vagy egy vinyó berakása a dobozba nem igényel semmiféle tudást, esetleg először némi bátorságot (vagy egy hozzáértőt magad mellett). A Linux kissé bonyolultabb ennél, IDŐ kell, hogy megtanuld.

Nem értem, mi köze van a Linuxnak a hardver csere-beréhez.

Lopez

Előzmény: micu (171)
hmm Creative Commons License 2001.03.23 0 0 175
Windowsból legtöbbet OEM-ben adnak el, tehát nem várja el hogy a userek telepítsék.De ha valaki dobozos upgrade-t vesz vagy másról akar áttérni, akkor megadja a lehetőséget a telepítésre. Az oem-eknek is telepíteni kell valahogy, meg a fejlesztőknek is a különböző verziókat.
Magyarországon azért probléma a W$ telepítés, mert jellemzően a vásárolt géppel nem kap senki oprendszert. Főleg azért nem nem fizetnék ki még az oem verzió árát sem, pedig az eladónak érdeke lenne, hogy azt is eladja.

"Azt hogy mi megy linux-szal és mi nem azt elsősorban az határozza meg hogy a gyártó mihez ír drivert "
Ahhoz ír, ami elterjedtebb. Te nem ezt csinálnád?
Hányan írnak még OS/2 drivert? Hányan írtak 6-8 évvel ezelőtt?

Előzmény: micu (171)
hmm Creative Commons License 2001.03.23 0 0 174
"A W2k NTloaderje azért kapásból felveszi a W98-at a menübe, tehát a "váltogatva több op.rendszer" belefér mindaddig, amíg MS termék a másik is."
Igen, de ez főleg saját feljesztési és tesztelési célokra kell.
Előzmény: RogerWilco (170)
szenyor Lopez Creative Commons License 2001.03.23 0 0 173
RogerWilco,

nagyon sok ingyenes eszköz van, csak a kérdés, hogy mennyiben állják meg a helyüket a Worddel szemben. Sajnos nem használtam ezeket az eszközöket (kiv.Lotus, de azt is csak kíváncsiság szintjén). Ezek a word minden funkcióját megvalósítják?
Lehet írni is szövegszerkesztőt, ami megfelel egy bizonyos igénynek (pl.programírás), de a kérdés az, hogy a Word univerzalitása nem múlja e felül ezeket. Ingyenes lesz az is, ha az ember maga készíti.
Az univerzalitás is érdekes kérdés, mert (hadd ismételjem magam :) )a Word alapvetően azoknak készült, akik sokféle dokumentumot akarnak kezelni. Azért az ára ehhez képest nincs eltúlozva szerintem. Kár, hogy nem lehet külön kapni, csak Office csomagban, mert akkor lenne róla pontos info.
A Wordöt pedig nemcsak önmagában lehet megítélni, hanem ahogy beépül az Officba.

Na mindegy. Nem célom, hogy bármilyen rangsort állítsak fel, mindössze a mai divat szerinti MS termékek fikázásával kellene felhagyni, mert használható termékek. Ha nem is a legjobbak, de mivel univerzálisak, nagyon sokrétűen lehet őket alkalmazni.
Ha valakinek speckó kell, akkor vegyen azt. Az Office csomag nem ezekkel akar versenyezni (Broáf, milyen marketing duma hangzású lett).

Lopez

hmm Creative Commons License 2001.03.23 0 0 172
"A kérdés úgy hangzott a Wordhöz hasonló tudású, nem pedig "kompatibilis" Bár mióta az rtf-et feltalálták. Arra még makró vírus sincs :-))"
Azt RTF-et az MS találta ki, és nem annyira kompatíblis, mint sokan hiszik.

A Word tudása mellet a Word Pró (SmartSuite) kivételével a többi nem rúg labdába. Persze az ingyen elég olcsó, de annyival hatékonyabban tudsz worddel dolgozni, hogy azt a pluszt megéri.
Persze ha nincs rá pénzed, vagy nem akarsz szoftverért egyáltalán fizetni, akkor marad a staroffice a SUN jóvoltából. A SUN mióta megvette a Stardivision-t ingyen adja, ami egy kicsit dömpingár, a célja az MS kiütése. Ismeretes, hogy mi jöhet a dömpingár után. Amit kiütött a Star, az nem az MS office volt, hanem az annál fejlettebb Lotus SmartSuite.
Bár kétlem, hogy már ingyen véglegesen hozzájuthatnál, de pl. 95/96-ban még drágább volt mint az MSoffice. Azután lett belőle OEM kb. 5000 forint volt, de a magyaroknak ez sem kellett, biztos drágállották. Volt valami 2 licencet kapsz 1-ért, akkor sem ment. 97/98-tól már feladták a magyarítását, amit úgy lehet értékelni, hogy lemondtak erről a piacról. IBM hardverekhez oemként ingyen megkaphatod.

micu Creative Commons License 2001.03.23 0 0 171
Azt hogy mi megy linux-szal és mi nem azt elsősorban az határozza meg hogy a gyártó mihez ír drivert (vagy hogy nyilvánosságra hozza-e a driver írásához szükséges infókat). De az is érdekes kérdés hogy milyenek ezek a driverek, anno az nVIDIA (akik most már egész jó dolgokat csináltak) és az NT4 nekem fél nap alatt nem jött össze a gyári CD-vel. Aztán hirtelen sugallatra letöltöttem a driver legújabb verzióját (ami szintén NT4) és csodák csodája a dolog működött.
Vagy pl Genius TV kártya. Szép nagy betűkkel rajta a dobozon hogy megy 9x és NT4 alatt is. Megy is, 9x alatt egész jó szoftver van hozzá, NT alatt viszont egy teljesem más, hihetetlenül gagyi szoft van, ami lényegesen alatta van színvonalban a linuxos TV szoftvereknek.
Az M$ mániája hogy a T. user telepítse a rendszert. Ez tényleg óriási állatság ha belegondolsz, elvégre erre jó esetben akkor van szükség ha valami új hardvert teszel a gépbe. Na most, ha ez nem kívülről csatlakozik (egér, billentyű, printer) akkor bizony ehhez ki is kell nyitni a dobozt. Márpedig szvsz aki tudásban nincs ott hogy egy linuxot újratelepítsen az jobb ha nem nyúlkál a dobozba ;-).
Az autómban sem én szoktam kicserélni a fékbetéteket, pedig ha akarnám meg tudnám csinálni.
Előzmény: hmm (168)
RogerWilco Creative Commons License 2001.03.23 0 0 170
1/ Tudom, hogy van amolyan kismillió, de az én gépemen spéci pont emilyenek vannak :-)

2/ A leírtakban benne van, hogy IMO a W2k és a Mandrake telepítése egyformán sok/kevés ismeretet igényel. Lehet csak tovább, tovább,.. OK gombokkal csinálni. De ettöl anyukám még nem áll neki egyiket sem telepíteni. Itt jön be az OEM kérdése - mi van elöre telepítve? Ez persze messze visz ettöl a témától.

3/ Szeretem is a PQ Magicot :-)) A W2k NTloaderje azért kapásból felveszi a W98-at a menübe, tehát a "váltogatva több op.rendszer" belefér mindaddig, amíg MS termék a másik is.

Előzmény: hmm (168)
micu Creative Commons License 2001.03.23 0 0 169
"Azért, mert az másként kezeli a doksit. Tehát hasonlítgattunk"
Persze hogy hasonlítgatunk. Amikor el kell dönteni hogy adott szituációban mi a helyes viselkedés, akkor nyilván egy olyan rendszer veszünk alapul ami az adott területen (talán) a legprofibb. Az hogy hogy kezeli a doksikat egy DTP tulajdonság, márpedig akkor ebből a szempontból a Quark-hoz lehet hasonlítani. Annak ellenére hogy a Quark még tud háromszázötvenezer dolgot amit a Word nem, és viszont.
Amúgy tapaszalataim szerint a StarOffice speciel nem csinál ilyet ha egyik windows alól a másikra viszed át az anyagot. Sőt még a linux->windows konverzió is jó eséllyel megy, bár ott már előfordulhat elcsúszás (de nem jellemző).
Előzmény: szenyor Lopez (166)
hmm Creative Commons License 2001.03.23 0 0 168
"Hardware felismerés tapasztalat (érdemes elolvasni) "
Elolvastuk, csak vigyázz, nehogy valaki összehasonlításnak vegye és ideírja azt a pár ezer eszközt, ami Windowszal megy Linuxszal meg nem.

"Miért a user akar OS-t telepíteni?? Ö user, nem? Arra van az admin, hogy megtegye. Anyukám ugyanúgy nem telepít windowst, mint linuxot sem :-)) "
Ezt nem lehet, főleg otthoni használat esetén, így elkülöníteni. Nem úgy van, hogy vannak adminok, meg userek. Ha otthon valaki fel akar telepíteni egy új eszközt, akkor hívjon szakembert? Pont az lenne a Windows egyik elve, hogy minél kisebb számban hívjanak szakembert, illetve az ügyfélszolgálatukat.

"Boot-loader - Linux felveszi a W2k-t a lilo menübe, W2k észre sem veszi a linuxot, lehet kézzel buherálni. "
A Windows nem azt a célközönséget célozza, akik több oprendszert akarnak telepíteni és felváltva használni a gépükön. Ha ugyanazt megcsinálná a Windows, amit a lilo, akkor meg az lenne a bajod, hogy a Partition Magic elől veszik el a kenyeret.

Előzmény: RogerWilco (161)
RogerWilco Creative Commons License 2001.03.23 0 0 167
Wordhöz hasonló tudásut? Ingyér :-)

Win alá
Lotus Smartsuite 97 - csomó újságmellékleten megtalálható (full, legális)
Lotus Smartsuite Milennium - legalábbis németül, dettó
StarOffice
602 Office (a név ??)

Lin alá
WordPerfect 8
KOffice
AbiSuite
Applixware (jó, ez nem ingyenes)
...

Az ár/teljesítmény mutató azért nem rossz :-)) Ennyi pénzért még igazíthatja is a nyomtatóra :-))

PS. A kérdés úgy hangzott a Wordhöz hasonló tudású, nem pedig "kompatibilis" Bár mióta az rtf-et feltalálták. Arra még makró vírus sincs :-))

Előzmény: szenyor Lopez (165)
szenyor Lopez Creative Commons License 2001.03.23 0 0 166
"Igen, mert a monitoron azt jelenítené meg, ami a nyomtatásban megjelenik :-). Mi lehet eredetinek tekinteni? "
Tehát akkor rosszat írtam? :)
Mindegy, tényleg mást írtam, mint amit gondoltam.

""A véleményem másik része, miszerint a Word célközönsége teljesen más, mint a (profi) kiadványszerkesztőké még most is áll. "
"Igen, de ezt én sem, meg szerintem micu-ék sem vitatják"
Akkor miért jött elő a Quark?
Azért, mert az másként kezeli a doksit. Tehát hasonlítgattunk.

Lopez

Előzmény: hmm (164)
szenyor Lopez Creative Commons License 2001.03.23 0 0 165
Itt most a Wordöt hasonlítgattuk a Quarkhoz.
Te mennyiért tudsz Wordhöz hasonló tudású szövegszerkesztőt?
A StarOffice is a nyomtatóbeállításhoz igazítja a dokumentumot?

Lopez

Előzmény: RogerWilco (163)
hmm Creative Commons License 2001.03.23 0 0 164
"Értem a problémát, találkoztam is vele, de ha a monitoron megjelenő szöveget is szétzilálja, akkor a nyomtatott szöveg sem lesz helyes (mármint az eredetihez képest). "
Igen, mert a monitoron azt jelenítené meg, ami a nyomtatásban megjelenik :-). Mi lehet eredetinek tekinteni?

"A véleményem másik része, miszerint a Word célközönsége teljesen más, mint a (profi) kiadványszerkesztőké még most is áll. "
Igen, de ezt én sem, meg szerintem micu-ék sem vitatják. Amit a 300 oldalas doksiról írt tényleg kicsi a valószínűsége, mert akkor tördeli át a 2 beszúrt sor hatására, ha az átlép valamilyen határt, például oldalhatárt. Egyébként, ha az illető 300 oldalas word doksikról ír, akkor annak nagy a valószínűsége, hogy életében nem olvasta el a word dokumentációját, mert az MS a nagy doksiknak speciális a kezelését ajánlja (ha mégis arra vetemedik valaki, hogy könyvet ír benne), mégpedig úgy, hogy csinálsz egy masterdokumentumot, amibe külön sectiononkét, "includálod" vezérlőjelekkel egy egyes kisebb doc fájlokat (pl. fejezeteket).
Az, hogy doksielolvasás nélkül is milyen jól el tud jutni bárki 300 oldalig, az meg azt mutatja, hogy milyen jól kezelhető a Word.

Előzmény: szenyor Lopez (158)
RogerWilco Creative Commons License 2001.03.23 0 0 163
"az ára miatt is" ??? Ha lehetne kicsit részletesebben, nem csak Quarkal összehasonlítva. :-)
Előzmény: szenyor Lopez (162)
szenyor Lopez Creative Commons License 2001.03.23 0 0 162
Szerintem semmi értelme a Quarkot és a Wordöt összehasonlítani.
Otthonra, irodába ÁLTALÁNOS szövegszerkesztői feladatok ellátására az Office nyerő. Az ára miatt is.
Akinek pedig a Quark valamilyen speciális tulajdonságára van szüksége, az vegye meg azt.

Lopez

Előzmény: micu (160)
RogerWilco Creative Commons License 2001.03.23 0 0 161
Miért a user akar OS-t telepíteni?? Ö user, nem? Arra van az admin, hogy megtegye. Anyukám ugyanúgy nem telepít windowst, mint linuxot sem :-))

Most telepítettem Win2k és Mandrake 7.2. Mind a kettöt lehet OK gombok nyomogatásával telepíteni. A különbség annyi, hogy a Mandrake - ha akarom, megengedi - hogy ÉN határozzam meg mit, hogyan, hová telepít és mit nem. (expert mode) Nem cseszi el a boot-szektort, megengedi, hogy máshová tegyem a lilo-t. NTloader-ben fel sem merül a kérdés, hová rakjam.
Mandrake a végén rebootol egyet, W2k telepítés három reboottal ment. Sysadmin kb. egyforma nehézségü.

Boot-loader - Linux felveszi a W2k-t a lilo menübe, W2k észre sem veszi a linuxot, lehet kézzel buherálni.

Hardware felismerés tapasztalat (érdemes elolvasni)
---------------------------------------------------------------------------

ISDN kártya (Asuslink PCI)
Mandrake felismeri, míg az NT-s driver ami a CD-n van nem muxik 2k-n :-( Le kellene tölteni, de ha egyszer nem ismeri fel ...

Parporton figyelö ZIP
Mandrake felismeri, W2k-hoz elöbb 4 mega letöltés :-(

HP USB-s nyomtató
Mandrake felismeri, W2k 2 MB letöltés, a HP CD-n nincs W2k driver

Sony CDS-200G monitor
Mandrake felismeri annak ami, Win2k-hoz kell driver floppy (volt), különben sima SVGA

Matrox G200 AGP videó kártya
Mandrake felismeri, egyböl 100 Hz-re állíthatom. Win2k felismeri, max 85 Hz-et tud. Újabb 2 MB letöltés, hogy tudjon 100-at is

L2 cache
Win2k azt hitte 256k van, pedig 512k figyel - kézzel állítandó

Egér (Logitech görgö + 3 gomb)
Win2k még most sem látja a hüvelykgombot, le kellene tölteni... Mandrake látja.

Billentyüzet, floppy, Ethernet kártya
Na jó, ezek mennek mind a kettö alatt csipöböl :-)

Az a kellemes állapot állt elö, hogy ha azt akartam, hogy müködjenek a perifériáim, elöbb Linuxba bootolva kellet 10 MB-nyi Windows drivereket letölteni :-)))

Ami a W2k -ban nekem nagyon hiányzik (vagy én nem találtam meg)
- virtuális terminálok (egy gépen/konzolon több néven bejelentkezni)
- ehhez kapcsolódva a su parancs megfelelöje
- GUI nélküli mód ( ha csak adminisztrálni akarom, mi a fenének várjak arra, hogya GUI betöltödjön)

Előzmény: szenyor Lopez (150)
micu Creative Commons License 2001.03.23 0 0 160
Persze hogy nem. Nem is tettem. A kettő között kb olyan különbség van mint a kempingbicikli és a Harley Davidson motor között ;-). De azt szvsz el lehet fogadni hogy a dokumentumok viselkedése szempontjából a Quark-ét lehet elfogadni.
Amúgy egyébként nem igazán lehet a termék ára és minősége között ilyen egyértelmű összefüggést megállapítani. A bevétel = (a terméken lévő haszon * eladott mennyiség). Azaz mivel a Quark esetén az eladott mennyiség jóval kisebb, így a bevétel is, a magasabb ár nem jelenti azt hogy többet költhetnének fejlesztésre mint a W$.
Előzmény: szenyor Lopez (153)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!