Ettől függetlenül javaslom, gondolkozz el egy sort ezen a négy szón, így együtt.
Kiegészítem a másik vitán felül álló szabállyal, miszerint "Ne tagadd meg a tudást attól, aki keresi, és ne add ki a arra érdemtelennek". Ez szintény így együtt.
Ezek _alap dolgok_ és hozzátartoznak a "mágus-léthez". Le kell ülni és végig kell gondolni...
Fawn: a szabalyokat nem kobe vesik, mert a ko nem hajlekony, epp ezert az en mondanivalom messze jobban hallgat, mintha nem mondanek egy szot sem.
Akinek nem kell tudnia rola, az ugysem fogja megerteni, ha pedig meg akarja erteni, es utana nez, mire megerti eler arra a szintre, amikor mar tudhatja.
Ne feledd viszont, hogy egy mágusnak hallgatni is tudni kell, méghozzá keményen..
TUDNI - MERNI - AKARNI - HALLGATNI. - ezt megérteni és alkalmazni minden helyzetben.
A Kos korabol megmaradt Osnep (ha meg letezik)tisztaban van vele, hogy neki most nem jut igazan szerep, epp ezert nem fognak semmit csinalni.
Hogy mi lennenk Isten gyermekei? Melyik istene? Homalyos az eredetunk, ugyanakkor a vilag rengeteget koszonhet a magyaroknak, mert zsenialis talalmanyokat talalt ki nehanyunk, ill. reszt vett nehany mas fontosabb projectben is, pl: az elso atombomba kifejlesztese.
A szivcsakrarol tudom, hogy itt van Dobogokon, nem veletlenul ez a neve.
En batran beszelek roluk, es megmosolygom azokat, akik engem kinevetnek, mert ha minden tudasomat kozze tennem akkor is megfejthetetlen titok vagy egyugyu derultseg oka lenne csak a tomeg szamara.
És arra mit lépsz, hogy a Kos korából megmaradt Ősnép, a tisztavérűek minimálisan, de élnek még?
Vagy arra, hogy mi, magyarok vagyunk Isten gyermekei és a zsidók csak ellopták őshitünk?
Vagy arra, hogy Dobogókő a Föld Szívcsakrája?
Ezek olyan dolgok, melyekről hiába beszélsz, körberöhögnek az avatatlanok.
Hmmm... aranyviki biztos megint eloveszi az Elendet hallgato wiccanus papokat, mint satanistakat.
Mondjuk szerintem a Lavey-fele satanizmus nem veszelyes egy tarsadalomra sem, mert csak tanitja egeszsegesebben elni az eletet, megszabadulva a felesleges lelki terhektol.
A Bika korszakbol visszamaradt szektaknak pedig mar regen lejart az idejuk, epp ezert nem rendelkeznek azzal az erovel, amivel veszelyesek lehetnenek egy egesz tarsadalomra.