de igen. az asszonynak valami torokgyulája lett mára, én meg kiszámoltam, hogy jó esetben 17 évem van a nyugdíjig. valamint 7fő van, és hiába süt a nap, mert itt ülök a gyárban. fujj.
y
Szabadon fogok repkedni, nem maradok íly ághozragadt mint most.
Egész éjjel csak repkedek, repkedek.
Néha ritkán vadászok egy kicsit, de csak egy kicsit, hogy éhemet elverjem.
Megkeresem pilllangó testvéreimet, és együtt táncolunk majd a felkelő telihold sápadt fényében.
Egy gyilkos amazon? És miért Piroshernyóra specializáltad magad, aki amúgy is bánatos? Neki egyébként qrva jó napja van, érzem rajta... Bár fogalmam sincs mi a ráktól.
Megpróbálok olyan türelmes lenni, amennyire csak lehet. A Márka az az ital, amelyből egy pohár feldob. Ezt bemondta a tévé már sok-sok éve.
Nna, mosmár érted?!
Ez egy nagy szemétség Piroshernyó és citromfű, hogy amíg én itt rohadok a lét határán és alig várom, hogy vki véget vessen szenvedéseimnek, ti itt egymás meggyilkolásával foglalkoztok! Most vagy kollektíve halunk meg, vagy tényleg ma mindenki velem akar kicseszni!
Kenus! Milyen márka? Az a pocsék ital, vagy az új vadmálna, ami rosszabb mint a szobi szörp?
Én mielőtt megdöglöm, meg szeretnék verni nagyon valakit!!!!!
Nem. Én szenvedni akarok.
A testi gyötrelem szűk kis mezsgyéjén, ami az élvezetből indul, és oly erős, hogy már a gyönyört nem lehet megkülönböztetni a szenvedő fájdalomtól.
Ezzel azt akarod mondani, hogy mondjak le rólad, mint potenciális áldozatról? De melyik gyilkost érdekli, hogy ki akar az áldozata lenni? Meggyilkollak, punktum!