Keresés

Részletes keresés

RKata Creative Commons License 2001.10.30 0 0 27
:o))) Megérdemelnék a büdös kis dögök!

Mi kb. 3/4 8 körül szoktunk odaérni, ha Újpesten keresztül megyünk. (Azért a Váci út általában akkorra már viszonylag jól járható.)
A múltkor előttünk ment egy Opel, rohadtul nem vette figyelembe, hogy villamosmegálló van a nyílt terepen és 1 az 1-ben elhúzott a beálló villamos mellett, nem sokon múlt...

Előzmény: Lord Iffy (26)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.10.30 0 0 26
(ps: csak ha macskát lobogtatsz az ablakban akkor ismerlek meg...:O)))
Előzmény: RKata (24)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.10.30 0 0 25
én hálisten mindig elkerülöm a villamost.:O)) ti tudtok a sinen menni? mostanában kedvenc szórakozásom hogy rárakom magam a sinre...ugy nem anyira döcögös.:-DDD
majd integetek ha látlak. én spec negyed 8 körül megyek mindig arra...
Előzmény: RKata (24)
RKata Creative Commons License 2001.10.30 0 0 24
Igen, mi is. (Az a macskaköves zötyögős, ahol mindig kifogjuk a villamost, a Szilágyi utca.) Úgyhogy ha egy bordó Skoda Octavia elviharzik melletted, na azok voltunk mi! :o)) (De a motorosokra - is - nagyon vigyázunk.)
Előzmény: Lord Iffy (23)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.10.30 0 0 23
Lord Iffy dugót csinál magának mások megsegitésére.:O))))))

(ps: Rkata, te is arra jársz?)

Lord Iffy Creative Commons License 2001.10.30 0 0 22
na, hát csak tudjátok ti is.:O))
másik útvonalam a külső szilágyi, molkútnál balra-jobbra a villamos után (na az milyen ucca?:O)) zötyörögni egy kicsit a macskakavicson, aztán árpád út. most még jó is, hogy épitik a felüljárót az árpádon, mert ők csak egy sávban jöhetnek...ergo nem kell (nagyon) szarakodni a besorolással, szabad a pálya.:O))

de mindenképp a megyeri-váci helyett jobb az árpád!

Előzmény: Rémusz bácsi (20)
RKata Creative Commons License 2001.10.30 0 0 21
Igen, ez a bejövős útvonal: Külső-Szilágyin végig, Rákospalota-Újpest vasútállomásnál megállni egy lángosra, tovább Árpád út-Váci út. Egyébként Gödről a Gogol u. (XIII. ker.) a reggeli csúcsban min. 25, max. 35 perc.

A szemétlerakót a 2A-n, estefelé nagyon lehet érezni, brutális!!! Akkor légkondi bekapcs, ennek hiányában nagy levegővétel, Gödön kifúj.

Kata

Előzmény: Lord Iffy (18)
Rémusz bácsi Creative Commons License 2001.10.30 0 0 20
Mittoménmi= Leiningen u. - Deák F. u. - István út - Árpád út?

ló2 Creative Commons License 2001.10.30 0 0 19
Köszi a válaszod! Majd próbálkozom holnap. Talán nem tartalak fel nagyon.

Kezd feléledni a topic.

ló2

Előzmény: Lord Iffy (18)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.10.30 0 0 18
nem mondom meg, mert akkor az is dugós lesz.:O)))

(na jól van, hisz én csak újpest központig megyek de próbálkozz a kertek alatt. a megyeri helyett menj inkább a külső szilágyin, majd a fóti, mittoménmi, árpád úton. tudom a megyeri-váci lámpa milyen zürös, egész nyáron ott jártam motorral és még igy is megviselt.:O))

Előzmény: ló2 (16)
ID Creative Commons License 2001.10.30 0 0 17
szia Riky!

Dkeszin mindegy hova költözöl, max 5 percre leszel az 2/a-tól. de az csak akkor jó, ha pestnek arra a részére akarsz jutni (mármint az m3 felőlire). egyébként már auchanunk is van, tiszta nagyváros:)))
ja és ha minden igaz lesz egy új építkezés a dunaparton. már vágják a fákat. sok kis lakást fognak építeni, amolyan low-budget lakópark jelleggel. érdemes azt is megnézni.
a levegő pedig tiszta. nemtom működik-e még egyáltalán a járműjavító.

a 2-es sem gáz, ha 10-11 körül mész be "reggel" :)))

ló2 Creative Commons License 2001.10.30 0 0 16
Hello,

egy gyakorlati kérdés: Dunakeszi alsóról szerintetek melyik a legkevésbé dugós út az Árpád hídig. Én a Megyeri út-Váci út vonalon megye, de a Megyeri-Váci sarok elég zűrös.

Bocs, aki hülyének néz!

ló2

ABSENT Creative Commons License 2001.02.23 0 0 15
a lakótelep ok. bár te nem oda mész, úgyhogy nem tudom, más helyen mi a helyzet. (kocsma nem sok van, ami sokáig nyitva :D)
t_kriszta Creative Commons License 2001.02.23 0 0 14
Szia Ricky,

nekünk Dkeszin van a telkünk, elég hamar ki lehet érni autóval is és vonattal is. vonattal 4 megálló (de az még csak Alsó), a menetidő kb. 20 perc, a vonat tök kis kultúrált, fél óránként jár, hétvégén, esténként titkábban talán, a vonatjegy 100 HUF alatt, de gondolom nektek bérletetek lenne, azt meg a munkaadó támogatja elég jó arányban tv rendelkezése szerint. infrastuktúrálisan nem tudom mennyire ellátott, mert mi a nyaralórészen lakunk, ott meg egyáltalán nincs semmi.....:-(

kriszta

Lord Iffy Creative Commons License 2001.02.23 0 0 13
Jólvan, nem akartalak megbántani...(ma sajnos ilyen a hangulatom.) sorry.:o)
Szóval Dunyhakeszi jó kis hely. Mondjuk én csak alsóról járok be, ugyhogy a 2-en nemtom milyen a dugóhelyzet.:o) A váci-megyeri sarok reggelente elég sz@ros szokott lenni.:o( meg sokan jönnek göd_sződliget_vác-ról, de hát dugó az mindenhol van...:oDDD (talán a marson még nem akkora...:o))
Előzmény: Riky (12)
Riky Creative Commons License 2001.02.23 0 0 12
Szia Lord Iffy!
Abban igazad van, hogy talán "túl sokat" kérdezősködöm ez ügyben, de nem akartam senkit megbántani. Hogy a dolgokhoz hogy lehet hozzáállni? Nekünk van egy kisgyerekünk, aki az elmúlt évben sokat betegeskedett. Azt godoltuk, ha kiköltözünk a zöldbe, és többet lehet a jó levegőn, megerősödik. De hogy a Te példádnál maradjak, az pech, ha melléd telepítenek egy benzinkutat, de nem ugyanaz a döntési szituáció, hogy mellé költözöl-e vagy sem.
Előzmény: Lord Iffy (11)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.02.23 0 0 11
Ha ilyen akadékoskodó vagy mérnem maradsz ott ahol most laksz???
Igy nem lehet hozzáállni a dolgokhoz. Mivan ha odaköltözöl és utánna nyitnak meletted egy pölö benzinkutat? lebontatod???
Előzmény: Riky (10)
Riky Creative Commons License 2001.02.23 0 0 10
Sziasztok!
Amit a közlekedésről írtatok, az elég barátságos.:)) Más téma. Az ősszel olvastuk a város honlapján, hogy tervezik a Göd-Dunakeszi határában lévő szemétlerakó bezárását. (Ld. Bűzriadó c. cikk) Ez most hogy áll? A város melyik részén lehet(ett) érezni a szagát (pl. a Munkácsy - Vadász utca magasságában)? Nyitnak-e, és hol új lerakót? A Járműjavítóval mi a helyzet? Egyáltalán, szennyezett-e Dunakeszi levegője? Riky
rút kiskacsa. Creative Commons License 2001.02.21 0 0 9
Köszönjük az utazóközönség nevében. :(
És nincs 1 óra az út vonattal Gödről. Tanúsíthatom.
Előzmény: madám sosa (7)
unnamed Creative Commons License 2001.02.21 0 0 8
Én fóti vagyok, de dunakeszin keresztül járok be Budapestre. Tapasztalataim:

busz: reggel (6,00) 30 perc az Árpád hídig
délután (16,00) 40-45 perc,
pénteken délután (16,00) 50-70 perc

autó: reggel (6,00) 20 perc az Árpád hídig
délután (16,00) 20-30 perc,
pénteken délután (16,00) 20-30 perc

ui: megéri megtanulni az egérutakat, nem a váci út a legjobb!

madám sosa Creative Commons License 2001.02.21 0 0 7
Mi azért nem mentünk Dunakeszire lakni (felmerült egy pár éve), mert
- a Járműjavító szerves anyaggal szennyezi a levegőt, pont az új sorházas övezet mellett
- csúcsidőben a kettes út járhatatlan (igaz akkor még nem volt 2A
- nagyon ótvar a vonatok közönsége

Egy ismerősöm Gödről jár Bpestre dolgozni, az állomástól 8 percre lakik és a Nyugatitól 6 percre dolgozik. Az út mégis egy óra oda, egy óra vissza.

yankees Creative Commons License 2001.02.20 0 0 6
Hi Riky,

Az új kettes közelében az király, ha autóval jársz. Onnan pl. a Hősök tere 15 perc, az Árpád-híd 15 perc, a Sugár kb. 20-25 perc. De...ha vonattal mész, az a környék elég messze van az állomástól. Jobb esetben 10-15 perc, rosszabb esetben 20 perc. a busz az ok. mert a Fóti járat azt a részt is teríti. A régi kettesen is ok. a forgalom csúcsidőn kívül. Kb. 7.30-8.30 és 17.30-19 kivételével 15 perc az Árpád-hídtól a kertkapuíg (autóval). A busz menetideje 25perc, a vonaté is (Nyugati). Hát ennyi...

Sok sikert a költözéshez.
Üdv.
Yankees

Előzmény: Riky (4)
ABSENT Creative Commons License 2001.02.19 0 0 5
én dkeszin lakom, és pesten dolgozom. helyesebben budaörsön, de hát tökmindegy, a váci úton megyek :)
kibírható a közlekedés. a buszon tömeg van persze, és az út is bedugul a kritikus időszakokban, de hát hol nem? ha viszonylag korán indulsz (mondjuk fél nyolc előtt), akkor elég gyorsan be lehet érni az árpád hídig, és onnan már metró meg minden :) (ja, én autóval járok...)
Riky Creative Commons License 2001.02.19 0 0 4
Szia Yankees!
Az új 2-es (2/A) közelébe. De minthogy ez a dolog még nagyon elméleti, a gyakorlati megvalósításhoz lenne szükség az ott lakók tapasztalataira. A hely tetszik, de a munkánk Pesthez köt. Ezért lennék kiváncsi arra, milyen nap mint nap ingázni, mikor számíthat az ember forgalmi dugóra a Váci úton stb. (Közvetett tapasztalatok is érdekelnek, mivel írtad, hogy Te ott is dolgozol.)

KAESVI
Így!!!!! Egyébként - végignézve a különböző topicokat - ez a téma is elmegy "középkategóriásnak". És ha téged nem érdekel, keress másikat.

Előzmény: yankees (2)
KAESVI Creative Commons License 2001.02.18 0 0 3
hogy lehet ilyen hülyeség miatt topicot nyitni?????
yankees Creative Commons License 2001.02.18 0 0 2
Hi,
Én Dunakeszin lakom és itt is dolgozom.
Melyik részre költöznél?

Üdv.
Yankees

Előzmény: Riky (-)
bonnano Creative Commons License 2001.02.18 0 0 1
tölem még akár kijevbe is kiköltözhecc
Előzmény: Riky (-)
Original Ganjaman Creative Commons License 2001.02.18 0 0 0
Nem lehet 0 Dunakeszin lakni.
Riky Creative Commons License 2001.02.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Terveink között szerepel, hogy - esetleg - kiköltözünk Budapestről Dunakeszire. Dolgozni viszont továbbra is a fővárosban fogunk. Így érdekelne, milyen a közlekedés (elsősorban autó, de busz is) a reggeli + délutáni órákban, mennyi idő alatt lehet bejutni a belvárosba, s ez átlag mibe kerül. S egyáltalán, mi a véleményetek Dunakesziről? Milyen a levegő stb., megéri-e a hosszabb utazást? Várom véleményeteket. Riky

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!