Keresés

Részletes keresés

zesi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 86
Már egyszer a topicnyitóban írtam, most is kérdezem, visszavonul a nagybeteg bohóc,vagy mégsem előre megrendezett "rosszullét" volt ez?
Valami tutit mondjon valaki!!!!!
Előzmény: Tgyta (85)
Tgyta Creative Commons License 2001.03.25 0 0 85
Mariska meg gombát főzőtt otthon. Azt is megette, nem tartotta be a diétáját.

Torgyán a Kútvölgyiben, Székely Z. A Tököli Rabkórházban. Úgy látszik, hogy az összes nagygazember a "jól ellátott" egészségügyhöz menekül, hogy ideig, óráig elhúzzák a felelősségre vonást!
Torgyán Attila vajon hova fog menni?

Tgyta

Előzmény: NOkedli (82)
vamzer Creative Commons License 2001.03.24 0 0 84
Azért érdekes, hogy mielőtt rosszul lett, előtte egy-két nappal elhíresztelték, hogy betegsége miatt vissza fog vonulni.
Utána meg megmérgezték a büdös kommunista, bolsevik meg még nem tudom milyen pacallal.
DörDöm Creative Commons License 2001.03.24 0 0 83
Nézzétek meg a

www.nyugat.hu

-t! Van ott egy jól sikerült fénykép, amelyen Torgyán falfehéren egy ágyban fekszik. Nincs túl jó színben.

NOkedli Creative Commons License 2001.03.24 0 0 82
Ácsi! Torgyimorgyi ma kettőször lett rosszul. Másodszor vitte el a mentő. Ételtől és acut gyomorbántom miatt. Úgyhogy ne reménykedjetek! Ez nem könnyű kis gyomorrontás! Ha mégis, jaj annak, aki a pacalt adta! Biztos a KGB főzette neki!:)
kukucsi Creative Commons License 2001.03.24 0 0 81
Má meg se haragudj, de az a sófőr jó ha van 40 kiló vasággyal. Elég is neki fél adag.
Előzmény: tjp (77)
handras Creative Commons License 2001.03.24 0 0 80
Ja és most van ott még egy tudós Dr!
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.24 0 0 79
Egy dél-amerikai cseresznye bizony elég gyorsan helyrehozná a bélését.
Egyébként a pacal a kedvenc ételem, még szerencse hogy nem Torgyánnak hivnak, ezért velem nem fodulhat elö, hogy megmérgezzenek.
handras Creative Commons License 2001.03.24 0 0 78
Mentővel vitzték a Kútvölgyibe... Most talán jogos volt a kék lámpa :-)
tjp Creative Commons License 2001.03.24 0 0 77
Azt irtak, a sofor is rosszul lett, csak nem annyira, mert fel adag pacalt evett.

mi mindent tudunk.

Előzmény: L. Szerafin (75)
Ariel Creative Commons License 2001.03.24 0 0 76
ugy laccik mar a mariska is ellenzeke lett :DDD
etelmergezes = pacal + gomba ?

L. Szerafin Creative Commons License 2001.03.24 0 0 75
Egyre erősebben akarják az emberek tudatába beleverni, hogy ez bizony a pacal műve volt, más szóba se jöhet.
Akkor a sofőr miért nem lett rosszul? Legalább szolidaritásból feküdjön be a főnök mellé.
RikiTikiTévi Creative Commons License 2001.03.24 0 0 74
Nyilvánvalón most ez volt számára az "egyetlen" megoldás.
Normális ember nem hiszi el, hogy ToJo elrontotta a gyomrát, legfeljebb a megszokott szarvasgombákkal. De ha elrontotta is a gyomrát, akkor mi a fenének zabált annyit? Vagy megfeküdte a gyomrát, hogy már mindeki útálja?
Talán jó lenne, ha még a kórházból kijövetele előtt „sárkányeresztést” rendelne el, és Cseh Mariskát kilőnék a „MIR” helyett a világűrbe.
Lehetséges, hogy a pasas akkor talán felgyógyulna? :-((

Én azért drukkolok a felgyógyulásához, hogy láthassa az összeomlását, úgy a családjának, mint a sajátját – ennyit megérdemel!!!

dr.Jones Creative Commons License 2001.03.24 0 0 73
Érdekes, amikor Thaiföldre 'kellett' utazni vagy Dél-Amerikába, nem volt beteg. Egyébként ez lejátszott forgatókönyv, így akar visszavonulni.
Hála Istennek!
dr.Jones
Előzmény: RAMBO (68)
Tamir Creative Commons License 2001.03.24 0 0 72
Kórházba kerül Torgyán József
2001-03-24 17:01
Mentővel a budapesti Kútvölgyi úti kórházba szállítják Torgyán Józsefet. A kisgazda pártelnök a Vas megyei Vasszécsényban lett rosszul szombaton.
A politikusnak gyomorbántalmai, erős gyomorrontása van. Torgyán József pénteken még Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében járt, s mint kiderült, késő este hazatérőben sofőrjével pacalpörköltet vacsoráztak - adta tudtul a Magyar Távirati Iroda.
A pártelnök a vasszécsényi Óebergényi-kastélyban lett rosszul, miközben a megye kisgazda-vezetői előtt előadást tartott.

MH-összeállítás

Bumpy Creative Commons License 2001.02.12 0 0 71
Rájöttem,hogy naiv vagyok!
Előzmény: jacksonhole (66)
Tomboló Hold Creative Commons License 2001.02.07 0 0 70
Ezek szerint mégis van Isten! Mindenkit azzal büntet, amivel kell. Torgyikát azzal, hogy nem fog tudni becélni(bár én ebben nem igazán hiszek).
Előzmény: csihuhu (69)
csihuhu Creative Commons License 2001.02.07 0 0 69
Marhaság! Egy gégerákos ember nem kezd bele egy háromszintes ház megépítésébe!

ToJó személyétõl abszolút függetlenül: ennyi erõvel azt is mondhattad volna, hogy egy 68 éves ember már nem áll neki házat építeni. De ha magának nem is, a gyermekének még építhet. Másrészt azért egy gégerák-mütét után még eléldegélhet valaki egy jópár évig (viszont beszélni nem fog tudni...). Azért ma már sok idejében diagnosztizált daganat jól gyógyítható, és olyan beszédhanggal, mint ToJóé, én rendszeres látogatója lennék egy jó gégésznek...

Előzmény: RAMBO (68)
RAMBO Creative Commons License 2001.02.07 0 0 68
Marhaság! Egy gégerákos ember nem kezd bele egy háromszintes ház megépítésébe!
ane Creative Commons License 2001.02.07 0 0 67
Ezért küldte korházba, hogy kihuzzák a méregfogát.
Most meg viki ugráltatja. Ezt kell kirugni, azt kell kinevezni. Sorra veszi viki a hüseggeket és elöbb vagy utobb kiöntik a fürdővizzel együtt a gyereket is.
Előzmény: Bumpy (63)
jacksonhole Creative Commons License 2001.02.07 0 0 66
Bocs, de ez egy bevett dolog az illegális jövedelem tisztára mosására. Nem akarsz egyből költeni, mert az feltűnő, ezért felveszel hitelt és azt mutogatod, mint a költés forrását.
Aztán amikor törleszteni kell, a már akkor meglévő pénzecskédből törlesztesz.
Azt senki se fogja már két-három év múlva megkérdezni, hogy miből törlesztettél, hiszen azzal szemmel látható gyarapodásod nincs.
Előzmény: Bumpy (64)
Didiktátor Creative Commons License 2001.02.07 0 0 65
Szerintem Orbán vállalt kezességet!:-)
Előzmény: Bumpy (64)
Bumpy Creative Commons License 2001.02.06 0 0 64
Mégegyszer! Egyébként én nem hiszek ebben a gégerákos mesében.Az ő korában egy gégereákos ember nem áll neki kölcsönökből egy fürdőmedencés lakást építeni.Ki a fene fizeti vissza a kölcsönt??????
Előzmény: Bumpy (63)
Bumpy Creative Commons License 2001.02.06 0 0 63
Baba 1 ! Nem adnék Orbánnak piros pontot,hanem nagyon sok feketét.Hogy Torgyán és csapata nagyon sok kárt tudott okozni ennek az országnak az az ő bűne is.Saját hatalma biztosításának érdekében szabadította ránk Józsit.
Most már őt is zavarja.
Előzmény: BABA1 (56)
Didiktátor Creative Commons License 2001.02.06 0 0 62
Ez egy nagy marhaság! Sok ember beteg. De nem aljas! De tojó aljas és ennek nincs köze a gégerákhoz.
Gondoljatok Babitsra, ember, költő, zseni tudott maradni betegen is.
Holvan ez a politikai nyikhaj és hazudozó ettől? Csak ártott mindenkinek tudatosan.
Didiktátor Creative Commons License 2001.02.06 0 0 61
Na, ja Gönczöt érdemes védeni! De egy disznót aki aljas, agresszív, ártalmas, azt örömmel nézem ha nyúzzák!
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (51)
Tomboló Hold Creative Commons License 2001.02.06 0 0 60
Ja, akkor félreértettem.
Egyébként ezt már én is hallottam, hónapokkal ezelőtt hogy Torgypapának gégerákja van. De úgy voltam vele, hogy annyi mindent beszélnek!
Előzmény: jacksonhole (59)
jacksonhole Creative Commons License 2001.02.06 0 0 59
Bocs, én arra gondoltam, hogy ha OVI ezt már régen tudta, akkor nem volt mit tenni?
Előzmény: Tomboló Hold (58)
Tomboló Hold Creative Commons License 2001.02.06 0 0 58
Szerintem itt nem arra gondoltak, hogy el van neki bármi is felejtve, hanem arra, hogy akkor békén hagyják. Felelősségre vonva meg úgysem lesz
akár beteg, akár nem.
Előzmény: jacksonhole (57)
jacksonhole Creative Commons License 2001.02.06 0 0 57
Tudom, hogy most nagyon nekem estek, de!

Ha gégerákja van, akkor minden elfeledve, egy gégerákos embernek mindent szabad? Ez méltányos lehet feléje, de azért mások is vannak a világon.

Azért ezt tessék már átgondolni egy kicsit.
Nem akarok durva lenni, de akkor egy vak ember is vezethet kocsit?
(elnézést, nem voltam nagyon szimpatikus, tudom.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!