Hallottátok már Richie Hawtin-t? Állitólag még otthon ismeretlen.Az egyik span Angliából szerzett egy cd-t,és küldte ki nekem.Nagyon király.Asszem,hogy deep house,bár ebben a kategorizálásban nem vagyok jártas.
A eurotrance kihalt? Nem igazán foglalkozok annyire behatóan vele, de a Jigga jigga és Peat JR-ék számán kívül nemigen tudnék mit mondani az elmúlt időszakból.
- Fél óra várakozás az Örs vezér terén a semmiért, de azér csak odaértünk:)
- A jeggyel feltüntekkel ellentétben nem lehetett bevinni semmi folyadékot...
- Toktokig üldögélés, amúgy kellemes kis muzsika:)
- 10.000 emberre 20 toitoi, aztán hajnalban megtaláltam a 2 db fülkés wc-t is
- Hihetetlen meleg
- Westbam rockkoncertje tényleg nagyon ottvolt:) Mikor berakta Nirvana - Smells like teen spirit (Adam Freeland Remix)-et
- MoM Óriási és felejthetetlen élmény!
- Innentől kezdve láttam mindenkit és mégse láttam senkit... Mind2 nekem való teremben voltam, de egyikben sem kellő időt, hogy kellőkép megítélhessek bármit is...
- Még a Globe teremben is voltam 2 perc erejéig:) Igaz eltévesztettem a bejáratot, aszittem a folyosón vagyok:)
- Bankos roham elmaradt
- Nem volt kaja
- Speedy J hozta a formáját!
- Chris Liebing mikor leadta a Murder was the basst rákeverve valamait, amit sajna még mindig nemtom mi, na az odabaszott!
- Pet Duo Sárándon jobbak voltak, igaz, most csak 2 lemezjátszóval jácottak.
- Gyors és szervezett ruhatár
Néhány gondolat jutott eszembe így hajnali negyed 5 magasságában:)
- Viszonylag gyors bejutás, az első benyomások a
régiek: kis hostess csajok rulez :).
- A szervezők sokkal jobban rendezték be a termeket.
- Diana d'Rouz kőkemény felvezetést csinált.
- Aztán jött, ami még itt nem vót: TokTok vs Soffy O.: a régi időket idéző hatalmas ereszdelahajam :)).
- Lexy és K. Pál remekül összemixelték a jelenkori zenéket a saját régijeikkel.
- Westbam kitett magáért! Hatalmas elektro-futamokat óriási basszusok követték. Mondjuk a vége már olyan volt mint egy rockkoncert :D.
- MoM: jöttek sorra a 'himnuszok'. A Sonic Empire
kezdő taktikusai után mindenki megőrült, a fények felgyorsulnak, és jött aminek jönnie kell.
- Marco Bailey: latin témák... nem az én világom.
- Speedy J livejában maximálisan hozta a formáját, minden fontosabb effektével megörvendeztetette a nagyérdeműt :).
- Chris Liebing a szokásos gyili vigyorral lépte át a sebességhatárt hattalmas basszusokkal.
- Umek is húzos mixet prezentált...
:(((
Most vettem meg a jegyet szombatra. 167-es sorszámú, nem hiszem el, hogy még csak ennyien vettek. Még a végén ennek az árát is lejjebb viszik:)
Nitelife így visszagondolva egyre inkább szarabb volt. Vagyis inkább élvezhetetlen a halk zene miatt.
Mostani sárándi line up annyira nem érdekes (hazajárnak már mind a ketten:), a májusi Sven Väth, ami jó lehet, csak sajna vizsgaidőszak, meg Rush is akkor lesz Fertődön:)
A pataki buli fantasztikus volt, simán ott van nálam a top 3-ban. Telt ház(kb. 2500 ember), de azért kényelmesen el lehetett férni.
Szeifert kezdett lassú, visszafogott tempóban többnyire ősrégi darabokat feltéve. Őt Budai követte szokásosan kemény zenéivel, majd éjfél előtt nem sokkal Johan Bacto lépett a lemezjátszók mögé. Tőle elég sokat vártam, már csak azért is, mert említetted a nyári fertődi fellépését. Ehhez képest elég unalmas zenékkel kezdett, de egy fél óra után már frankón belehúzott és az utolsó fél órában már nagyon jó zenéket játszott.
Liebing hajnali kettőkor kezdett, mondanom sem kell ahogy fellépett a pultba az egész helység felrobbant. Ami ezután következett az leírhatatlan hangulat, három és fél óra tombolás és életem szettje. Képek a highlander.hu-n.
Én Sopronban voltam, Flessben. Délután még úgy volt, el se megyek, annyivel több pénzem lesz, de aztán mégis rászántam magam.
Nigel Marcussen (UK), Quantum Mekk (PL) és Dandy játszott! Nagyon jó party volt, nagyon komoly zenékkel!
Idén még nem vettem Freee-t, szóval nem tudom milyen kép lehet. :)
Talán az egyik haver szokta venni rendszeresen, majd tőle kölcsönkérem és tájékoztatlak! :)
Pénteken Smith ugrott át városunkba zenélni de saját és többek véleménye szerint is gyengét produkált. Felváltva kellett pakolnia a helyi sráccal, levegő se nagyon volt, nem éreztem túl jól magam.
Igazad van, Chris Liebingért talán is maradnék:)
Tegnap Közgáz Pincében, főiskolás bulin, olyan progresszív trance-zenék mentek az utolsó 1,5 órában, hogy csak lestem, hogy ilyen létezik-e főiskolás bulin?!:)
Eddig úgy áll a dolog, h megyünk, de persze még semmi sem biztos.
Remélem összejön, mert:
1. már tényleg rég partiztunk együtt (dec. 6 Hyper)
2. Mayday csak egyszer van egy évben
14.-én Liebing Patakon! :)
Ütős a Nitelife lineup-ja is, de őszintén szólva nincs olyan név akiért már én elmennék BP.-re. Kivétel ez alól a Mayday és a BP Parádé.
Ahogy magamat ismerem ki sem mozdulnék Mainből, de így majd a Main és Techno room között fogok mozogni:)
Pontos időbeosztásom egyenlőre nincsen, de igyexem minél előbb mexerezni. Remélem nem nagyon fogja ütni a 2 terem egymást...
Szóval jöttök?! Az fasza, mert már nagyon régen partyztunk egy jót!
A március 14-i Nitelife nem érdekel?
A bpm-mel nem volt gond, de nem voltak azok az igazán dögös számok amitől be lehetne indulni. Szerintem az új lemezeit próbálgatja ilyenkor.
A hyperen kötelező a legjobb lemezeit elővenni, hiszen ezt várják el tőle, szal ott sosem csalódhat benne az ember.
A negyedik termen látszik, h a szervezőknek ez az egész csak üzlet, semmi több. Ezzel a lájtos vonallal próbálják meg becsalogatni azokat is akiknek semmi közük a partik világához és hétvégenként valami tinibulidiszkóban riszálják magukat. De persze ez -ahogyan Te is írtad- nem feltétlenül baj, akinek kedve van időzzön ebben a teremben.
Redhead - Live in the castle (Primate Endangered Species)
Greg Silver - Heart of Africa (Skull Tunes)
Sven Wittekind & Robert Natus - Bastards on the move (Combat Skill)
Robert Natus - Unus pro multi (Subsounds)
Chris Noise - Untitled A2 | Beatcasting (SW7-002)
Bastian Ahrenz - Bass Bones (Viper XXL Remix) (TausendGroove Records)
Mario Ranieri - Von Schlampen und Nutten (Highball Music)
Seema - Trivialmusik (Artillery)
Marco Remus - Indian beast (Nerven Records)
DJ Amok - Pump (Kne' Deep)
Reeloop - Fucking society (Marco Remus Remix)
ELECTRO/MINIMAL
Vitalic - La rock 01 (Gigolo Records)
Vitalic - I prefer cocaine (Gigolo Records)
Tiga & Zyntherius - Sunglasses at night (Gigolo Records)
The Twins - Face To Face (Re-Recorded Original Version) (Gigolo)
Savas Pascalidis - Space Woman (Gigolo Records)
Fisherspooner - Emerge (Gigolo Records)
A Number of Names - Shari Vari (The Hacker & Vitalic Remix) (Gigolo)
DJ Hell vs Trans X - Living on video 2001 (Promo)
DJ I.C.O.N. and Toxic Twin-Axel F.(Miami Burns)(Low Spirit Recordings)
Heiko Laux - Matter anthem (Diego Mix) (U-Turn)
Techno Arena: Luke Slater, Stanny Franssen, Danilo Vigorito, Toni Rios, Joel Mull; Estroe, Benzol
Progressive Hall: Sander Kleinenberg, Lee Burridge, Chris Fortier, Infusion (Live), Slacker, Rowan Blades; Blackman, Jan Oshee
Milyet játszott Igor? Hyperon nagyot zúzott, ennyire talán még sosem tolta fel a bpm-eket.
Mayday negyedik terme, elég nevetséges szvsz. Minek ez? Nem hinném, hogy a Mayday Spigiről, a Barátok közt Palikájáról, Timoról és hasonszőrűekről szól. Persze nincs gáz, nem kell bemenni és ennyi, de talán a terem line upja Master Blasterral az élen elég sok bankos nem odaillőt fog vonzani.
Dandy
Geri da Pig
Newl
Diana'd Rouz (Pl)
Tok Tok vs. Soffy'o (D)
Tomcraft (D)
Lexy & K.Paul (D)
Westbam (D)
Members of Mayday (Int.)
Felipe (A)
Marco Bailey (B)
Speedy J (NL)
Chris Liebing (D)
Titanium Live (A)
Umek (Slo)
Jankec
Virgin Helena (Cro)
Smith's
Viva Eeelektro Floor:
Henry Collins
K.Borisz
James Cole
Sylvie
Michael Burian (Cz)
Slam Jr.
Pete Brooks (A)
Chriss
Pako & Frederik live (NL) Global Underground Album Launch
Kühl
Andrewboy & Deep Jr.
Flash & Justinn
Mathew Bell
Groovy B & Dobo M.
Budapest Parádé Techno Floor:
Arti Joint
Stany R.
Sigee & Kiri
Poizom X (Pl)
Crazy Sonic (A)
Behnam & Benji
Dejan Milisevic (YU)
Marco Nastic (YU)
Valentino Kanzyani (Slo)
Technasia (Fr)
Budai
Marc Times (Cro)
Pet Duo (Bra)
Hell'oh
Xt Noise
Tshwest
Globe Party:
Danceland Dj team
Timo
Spigiboy vs Erős
Bruckmann & D.Deejay
Shane 54
Rmb (D/Ir)
Sterbinszky
Master Blaster(D)
Kai Tracid(D)
Náksi vs. Brunner
Malak (Egypt)
Szeifert
Injection Junkie
Pedram (HKJ)
Nagyon otthonülős lettél mostanában:P
Mondjuk nem is kell, könnyen előfordulhat, hogy James Ruskinig én se megyek sehova.
Johan Bactot ki ne hagyd, Fertődön nagyon nagyot játszott nyáron! Liebinget meg már ismerjük...:))