Na mi a helyzet emberek? Vagytok még?
Regisztráltattam domain-nevet, meg elkezdtem írogatni a NÉP alapjait... Nehezen megy egyedül.
Összeülünk valamikor?
Üdv mindenkinek!
Örülök, hogy a nyáron is aktívak voltatok (vagytok) itt. Ha nem alakultok meg az MJP (www.mjp.hu) szivesen vár minden tenni akarót. Szia z.p.e 29-e után megkereslek egy kis konzultációra.
Hát hajrá !
Viszont most nem sok részt tudok vállalni a dolgokból. DE amúgy kinek lesz ez az oldala,mert ha belegondoltok a N.É.P mostani oldala egy "fantomcéget" takar.
Apámmal beszélgettünk a NÉP-röl a közelmúltban. Azt tanácsolta, kezdjünk el egy weboldalt készíteni, amin futtathatnánk a Normális Élet Programot, egyenlöre csak az Interneten.
Az oldalra fel lehetne pakolni egy csomó dolgot: hogyan látjuk a jelent, a jövöt, mit szeretnénk/nem szeretnénk csinálni. Javasolta egy "Jó hírek" oldal létrehozását is, amelyben a médiák vérgözétöl megundorodott olvasó olyan eseményekröl tájékozódhatna, ami a bulvárban és a királyi hírközlésben nem bír hírértékkel.
Kéne csinálni mindezt politikamentesen. Azért is említettem már korábban is a civil szervezetet, mint lehetöséget, mert a politika egyet jelent ma a hazudozással, csalással, lopással. Elöször talán az értékrendünket kellene megmutatni az országnak, és megpróbálni hasonlóan gondolkodó embereket gyüjteni az oldal által.
Az oldal gyakorlati készítését, karbantartását vállalom.
Várom az ötleteket, gondolatokat, bármilyen segítséget, támogatást.
Én még mindig lelkes (?) támogató vagyok, csak éppen passzív üzemmódban. Még abban is leszek egy darabig, de aztán vissza fogok kapcsolódni a dolgokba. Kitartás!
...
Nem kell így lemondani az egészröl :-) Még megcsinálhatjuk. Csak nem tudom, hogy hogyan. Itt a topikon erröl még nem nagyon volt szó. De ha benne vagytok, álljunk neki, és beszéljük jól ki, hogy hogyan is tudnán egy ilyet létrehozni.
Szerintem pl. egy ügyvédre szükség volna, aki hajlandó ebben részt venni, vagy legalábbis annyi idöt áldozni, míg minket felvilágosít.
És nem csak kis pártocskákat, hanem független képviselöket is össze lehetne fogni.
Azt nem értem, hogy miért a "politikai elit" van a parlamentben, és miért nem az emberek által megválasztott képviselök, akik öket képviselik.
Hát sajnálom hogy így alakul, s részemről maradok a független kezdeményezéseknél. Ha megalakultunk volna abban tudtam volna segíteni hogy más független szervezetekkel akik szépen alakulnak el nem kötelezett listákat lehetett volna létre hozni ami csökkentené a más pártokkal szembeni hátrányt.
Nem igazán bízom a jelenleg aktív politikai "elitben". Bár az SZDSZ a nem annyira unszimpatikus pártok közé tartozik, nem hiszem, hogy bármelyikbe is be szeretnék szállni.
ForestGoku: itt a Netpártban mennyi befolyása lehet egy ecceri halandóna a bármi "nagy dolog" befolyásolásában?
Forest van egy ilyen is :
"Ha egyelőre nem kéred felvételedet a
NetPártba, de érdekel az ott folyó élet,
add meg emailcímedet, s mi rendszeres
tájékoztatást küldünk"