Tréner egy csúcs.
Egy igazi harcos.
Feldob egy jó magas labdát és megy a tülekedés, hogy ki tudja jobban lecsapni.
Lehet, hogyha Ő nem lenne, ez a topic már eltűnt volna a süllyesztőben??
Lehet, hogy ismerik az ID címeket..., vagy mi a halált. ---- Ha ez igy van, akkó
PVC és tsainak viszont index-belsősöknek kell lenniük. Na, melyk a tisztességesebb?
Kicsit sommásnak tűnik egy szakember részéről. Esetleg megosztanád velünk, miért nem tetszik? Persze, csak akkor, ha nem esztétikai kategóriaként értelmezed.
Gratulálok!!!, ahogy az itt nyomuló kő profik egymás sarkát taposva igyekeznek ezt a boldogtalant átpaszírozni a jobb oldalra, az egyszerűen lenyűgöző :)
2. Kissé figyelmetlen, mert nicket ugyan váltott, de stilust nem.
3. Aljas játékba kezdett. Baloldali szinben provokál. Megpróbál primitiv baloldali fikázó szerepet játszani. Ezt nagyon gyengére sikeredett. Azonnal felismerhető a szándéka.
4. Ő a visszatért Almaital.
Ha-ha, ezen jót nevettem. Úgy látszik komolyan gondoljátok ezt a lököttséget. Ismétlem, nem az vagyok akinek hiszel. Egyszerűen azt és olyan stílusban mondom el, ahogyan azt a baráti körömben megszoktam. Nem tetszik a jobboldal, de azt hiszem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül.
Kedves Chat,
a filmekben - melyek, mint tudjuk az életről szólnak - a kiképzők és felderítők a legeslegjobbak. :-)) Gondolod, hogy az itt nyomulók a kőprofik?
"Ozma, ha szabad kérnem! Bárki figyelhet IP forgalmat megfelelően nagy sávszélességről. Ez a BME-n nem jelenthet problémát, elég közel van a BIX-hez. Innentől már csak program kérdése"
Na ezt most mégegyszer, ha lehet... Hogyan figyeled azt az IP-forgalmat, ami nem halad át a gépeden (routereden stb.)? Az egész zindex IP-forgalmát hogy figyeled te a BME-ről? :)) Persze lehet, lamer vagyok (nem csak lehet, hanem tényleg az vagyok, de amit írtál az hülyeség - ha nem akkor magyarázd el hogy gondoltad - without ködösítés)
Kedves zöld agyar!
Nagyon rosszul ítéled meg t.tréner olvtársunkat.
1. Művelt, nyelveket beszélő ember.
2. Kissé figyelmetlen, mert nicket ugyan váltott, de stilust nem.
3. Aljas játékba kezdett. Baloldali szinben provokál. Megpróbál primitiv baloldali fikázó szerepet játszani. Ezt nagyon gyengére sikeredett. Azonnal felismerhető a szándéka.
4. Ő a visszatért Almaital.
5. A legjobb módszer ellene: nem kell észrevenni.
6. Amit ír, az nem vélemény hanem az új elektronyes kuruc hadviselés. azaz próbáld leégetni a baloldalt, lássa a jó nép, milyen hülye dolgokat írkálnak össze-vissza.
7. Tehát: nem beugrani!
Tréner nekem is adós lenne egy elnézést kéréssel. De igazán nem számítok rá.
Zöld Agyar, szerintem igaza van WePi-nek, emögött a nick mögött nem egy önmagát vállaló személyiség húzódik, hanem valami ravasz(nak) hitt prekoncepcióra alapozott szinészkedés. Művi az egész.
TRÉNER nekem is válaszolj (134), érdeklődéssel várom.
Alma, nem azonos Lovass-sal, sokkal képzetlenebb, maximum az iskolájába járt és gyenge minősítést kaphatott. Tréner is új számomra itt a pol.fórumon. Nagyon kezdő még, jó nagy labdát feladott itt az elején csak nem csapjátok le. Helyesen cselekedtetek - hogy nem éltetek vele- mert nem szabad elűzni innen, a véleménye mindenkinek számít.
"A jobboldalon nagyon ritka a diplomás és/vagy értelmes ember. Hogy millióknak más a véleménye, mint nekem? Na ne hülyéskedj. Akkor nem vezetne toronymagasan az MSZP."
Ebből a fenti logika mentén egyenesen következik, hogy jobboldali vagy.
Azért, nagy szerencse, hogy az oldalak nem homogének!
Az nem jutott még eszedbe,hogy az itt gyakrabban megszólaló nickeken kívül van még pár millió ember az országban,akinek más a véleménye,mint a hozzád hasonló mocskolódó szélsőbalosnak és esteleg le is írja?