golgotavirágokkal (passiflora) foglalkozó linkgyűjtemény, ajánlom az érdeklődők figyelmébe, vagy csak képeket nézegetne, vagy akár kérdése merülne fel ezekkel a növényekkel kapcsolatban. aki nem találna semelyik oldalon választ, örömmel várjuk az indexes golgotavirág topikban!
Ha kisebb mennyiség kell,biztos van gazdabolt vagy kertész áruház a környékeden,kertészetben,ilyesmi helyeken eligazítanak.On-line van a gazdabolt-online,a gugliba is keresheted rachel hálóként,több méret és szín van.
Én igazából gazdaboltot keresnék. A füszerpaprika szárításához keresnék olyan hálót, ami hasonlít a krumpli tárolására használt hálóhoz, de csak kb. 20 cm széles.
Ha valaki tudna ilyen üzletet, az légyszi írja meg nekem a the_tothpeter@yahoo.de címre.
Ezúton szeretnék egy portált figyelmetekbe ajánlani, talán hasznos lehet. Ez egy hobby disznövénykertészet, többek között selyemakácok is kaphatók. Ha gondoljátok nézzetek be!
A kerti gépek karbantartásával, és más hasznos információkkal találkozhattok kerttechnikai honlapunkon. Sőt nagyforgalmú webáruházat is üzemeltetünk, ahol kerti gépeket, eszközöket találhattok nagy választékban.
Apróhírdetéseket adhattok fel díjmentesen, hírek, cikkek, információk és sok-sok kerti gép részletes leírása műszaki paraméterekkel és tanácsokkal.
Na közben kiderült, hogy az MTD jó, de nagyon nehéz. Most egy műanyagházasban gondolkodom, de azok meg csa 38 cm-esek ... Lehet, hogy végül is az MTD lesz
Szia, Gépdoki, akkor a jövő hómap elején linéz, hogy veszek egy fűnyírót. Az MTD azért érdekelne mert elég nagy a vágószélessége, persze kérdés, hogy a többieknek mi a véleménye erről a gépről...
A mulcs szett alkalmassá teszi a fűnyírókat - kizárólag azokat, amelyek már gyárilag fel vannak készítve a mulcsozási funkcióra is - , hogy a levágott füvet (vagy csak annak egy részét) ne szórja a fűgyűjtőbe, hanem a kidobóbyílást lezárva a speciális mulcsozó kés révén apró darabokra vágja fel. Ezek csak fű és a lehullott levelek mulcsozására alkalmasak. Az apróra vágott fű így a talajra tud hullani, hogy beindul a lebomlás, így humusz lesz belőle.
Ahony írtam nem minden fűnyíróhoz lehet mulcsszettet felszerelni. Az általad kinézett típusok közül az AL-KO Comfort 47 E típus alkalmas erre. A Classic, valamint az MTD 48 E erre nem alkalmas.
Összes tanácsod ellenére én vmi elektromosat szeretnék venni. :))
végül is a MTD 48 E -t vagy az 1,6 kW -os Alko -Classic vagy a Copmfort 47-es érdekelne, + az, hogy a mulcsozó az mit tud ( nyilván nem karnyi ágakra gondoltam) illteve a szervízhálózat is érdekelne.
Az AL-KO Classic és a Comfort két különböző minőségi osztályt jelent. A Comfort egy sor extrát nyújt a Classichoz képest: - attraktív külső megjelenés, kényelmes használat, - nagy golyóscsapágyazott kerekek a benzines típusoknál, - a 47-es modellek mulcsoznak is, - elektromos kivitelnél kényelmes körbefutó kapcsolókengyel, - Benzines típusoknál központi magasságállítás, - a benzines típusok nagyobb teljesítményű Briggs&Stratton Quantum motorral vannak szerelve.
szia, +néztem és van egy kérdésem: nagy a különbség az Alco Classic és a a Comfort között? Ami érdekelne, hogy az MTD-hez a mulcsozó mennyibe kerül s mit tud? Mert lehet, hogy rendelnék egyet áprilisban.
A kerti gépek karbantartásával, és más hasznos információkkal találkozhattok kerttechnikai honlapunkon. Sőt nagyforgalmú webáruházat is üzemeltetünk, ahol kerti gépeket, eszközöket találhattok nagy választékban.
Apróhírdetéseket adhattok fel díjmentesen, hírek, cikkek, információk és sok-sok kerti gép részletes leírása műszaki paraméterekkel és tanácsokkal.
Elindult az új Dísznövény Info portálunk. Remélem néha benéztek hozzánk is. Fórum, hír beküldés, üzenőfal, apróhirdetési rovat, chat akár privát szobákkal is és még sok más. Minden egy helyen. Remélem elnyeri majd tetszéseteket.
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy most induló weboldalra. Címe:
www.gazlap.hu
Ez egy olyan lap amelynek én is a szerkesztője vagyok, már amennyit a 11 éves nagyfiam és főleg az 5 hónapos kislányom mellett ráérek. Nem titkolt szándékom, hogy megkedveltessem veletek az oldalunkat és ha rávehetőek vagytok, akkor jó lenne ha nálunk is írogatnátok a fórumokba vagy küldenétek témába vágó cikkeket! A lapunkat folyamatosan fejlesztjük és szuper lenne, ha ti is
tudnátok egy-két tippet adni, hogy minnél jobb legyen!
Elkészült a Folly Arborétum honlaja részletes leírással és fényképekkel. Magyarország legkülönlegesebb arborétuma. http://www.folly-kertepites.hu/arboretum.htm