nem feltétlenül jobb. simpsons minden részében szintén van marhajó poén, és a 15ös évad nagyon jó abból is. csak ez a 16. és ezt nézem futuramaval párhuzamosan, és ezért fanyalgok miatta.
de szerintem egy szinten vannak. kíváncsi lennék, ha futu 16 évadig húzná akkor milyen lenne. ezt jó lenne elképzelni.
de sztem úgyis csak 3000ben fog ez megvalósulni. mert akkor biztos lesz vmi jubileumi remake, vagy folytatás. :)
a link meg: biztos van faq vhol ott. meg használd a google-t. de én se javaslom, csak szóltam, hogy ilyen is van.
FUN FOR THE WHOLE FAMILY EXCEPT GRANDMA AND GRANDPA
most nézem sorba őket, és így a negyedik évadra már úgy érzem talán jobb, mint a Simpsons. de lehet csak azért, mert a mostani, a 16odik évad eddig elég gyenge. nem rossz, de az igazi nagy poénok hiányoznak.
ellenben a futuramaban mindig van egy-egy, amin hangosan tudok röhögni. (néha kettő. :P)
de fogom sajnálni, ha 10 rész múlva elfogy... de nem kezdem előlről. majd egyszer még biztosan látom az egészet. megunhatatlan nosztalgia. lesz. 1000 év múlva... :)
Prepare to enter... THE SCARY DOOR
-----------------------------------
Fry: -Why would Nixon stay at the Watergate?
Leela: -They give you a discount if you've been here before.
(ez is és előbbi is - S02E07 - A head in the polls)
Hermes: Ras-h-tafari! What's goin' on 'ere?
Professor Farnsworth: The ruffian smoked one of your cigars!
Hermes: That's not a cigar! Ugh. And it's not mine.
(Zsebrevagja)
Nibbler bolygóján (Planet Eternium, Inconceivable dimensions not shown) a kormányzótanács:
Kormányzó 1: - Does he not know?
Nibbler: - He does not know.
Kormányzó 2: He know not?
Nibbler: Knows not does he.
Kormányzó 3: Not he knows?
Kormányzó 1: Enough!
Leela: "You're Fry's relative. Do you have any idea how he got so crazy?"
Professor: "Uh, wha? Oh, yeah, they say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood...."
a fisfull of dollars című epizódból, amit a fistfull of dollars című leone western ihletett
de a the day earth... valszeg a mindentvivő cím ;)))
CHANGE PLACES! (ez önmagában nem vicces, de ha tudjuk, mikor és milyen helyzetben hangzik el...)
---
s másik mai kedvencem, mert a jóból sohasem elég:
Professor Leelanak: "You sound like a broken mp3".
(S04E02 - A tale of two santas)
(Az orvos áll Calculon betagágyánál.)
Calculon: - Give it to me straight, doctor. Don't sugarcoat it.
Orvos: - Very well. Your entire family died when a plane piloted by your fiancée crashed into your unisured home. And you have inoperable cancer.
Az All My Circuitsbol most eszembe jutott az a jelenet, amikor az orvos ott all Calculon betegagyanal, es elmondja neki a rossz hirt. Csakazertis elokotrom es beidezem majd. Zsenialis.
-Listen Bender, where's your bathroom?
-Bathwhat?
-Bathroom.
-What room?
-Bathroom.
-What what?
-Ah, never mind.
-------------------------------
Condemned by the Space Pope