Lenne egy kérdésem Lányomnak van egy 2002-es 1.2 16v Clió ami csinál olyan hibajelenséget hogy kigyullad minden a műszerfalon pár másodpercig utána minden rendben a motor jár nem áll le!
a másik jelenség amikor a lámpa fel van kapcsolva a műszerfal világítás időnként elmegy!
Ha esetleg tudnátok akár képes segítséggel hogy mit kénne átnézni azt meg köszönöm!
Sziasztok. Nem müködik a központi zár se a kulcsról se a műszerfalról. Csak azt hallom hogy az a komfort modulnál kattan egyet. Minden más rendben müködik. Mi lehet a gáz?
Leesett az ablaküvegem a vezetőoldali. Azaz nem az üveg hanem a mozgató mehanizmuson van egy muasnyag szar ali eltört. Most szét van kapja az ajtó es a plázában találtam.
Az én Thalicskám már 23 éves, de még mindig az eredeti motorok vannak rajta. Volt hiba többel is, de a tisztítás , olajozás mindig megoldotta a problémát. Volt kontakthiba is a motor csatlakozójánál, de tisztítás után az is működött. Én ebből azt vonom le hogy jók ezek a motorok, csak nekik is kell a karbantartás, törődés.