Tehát néhány szánalmas megjegyzésed, amivel szerény zenei műveltségedet bizonyítottad:
India.Arie-nak, akiről magad is azt írod, hogy tradicionális R&B-t játszik - szerintem sokkal inkább modern R&B -, semmi köze Billie Holidayhez és Sarah Vaughanhez, akik dzsessz és blues énekesnők voltak. India.Arie egy kedves, szimpatikus énekesnő, idei lemeze mellesleg az eddigi leggyengébb, énekhangja pedig nem hasonlít az általad felhozottakéhoz.
Az A Tribe Called Quest tényleg 'alternative' irányt vett, 1998-ban feloszlott. (Igaz, idén adtak pár pénzkereső koncertet, de még csak lemezt sem terveznek.)
Danger Mouse soha nem működött közre sem Jay-Z, sem Outkast lemezen.
A Basement Jaxx idén nem adott ki 'compilation' albumot, de új lemeze volt.
A Goo Goo Dolls pedig mindig is a szánalmas szinonimája volt.
Mindegy, lényeg az, hogy ha nem látod, hogy senki nem kiváncsi rád, akkor vak vagy, ha pedig ennek ellenére rontod itt a levegőt, akkor tényleg beteg vagy.
Manhattanban szulettem. Orulj, hogy a rohadt anyanyelvedet beszelek hozzad! Nem kis munka volt, hidd el!
Ezért pedig még számolni fogunk! Hogy beszélsz Arany János, Szabó Dezső és Tompa Mihály nyelvéről, te szarházi?? Lehet, hogy New York nagy város, de bárkit meg lehet találni, akkor is, ha a niggernegyedben bujkál.
Igen hozzászólásaid a másik topikban buták, nem oda illők és betegesek, mert az a topik - akárcsak ez - arról szólt volna, hogy mindenki beírja a SAJÁT kedvenc lemezeit, aztán is buta hozzászólások, mert azt sem tűntetted fel, honnan származnak a listák, és még egyszer: nem a topik témája a különféle sajtóorgánumok összevetése. Az előbbi bejegyzésben leírtam miről volt itt szó, de akkor még egyszer. MINDENKI beírja a SAJÁT listáját, minimum 1-10-ig sorrendben, ha erre nem vagy képes, az sem baj, csak ne írj mást, rendben? Semmilyen más lista nem kell, kösz. Betegesek, mert egymás után szórtad őket, mint aki csak azért is be akar tartani.
Senki nem kérte, hogy megtanuld a "rohadt anyanyelvem" és, hogy azon szólj hozzám. Kedves, hogy megtetted, de nem hiszem, hogy ezért köszönettel tartozom.
Honnan tudod, hogy elképelésem sincs New York zenei életéről? Van. Nagyon sok mindent tudok róla. Ettől viszont a te zenei műveltséged szemernyit sem javul. Felszínes megjegyzéseidből kitűnik, hogy tájkozódsz bizonyos szinten, ami mondom, New Yorkban bizonyára elmegy és Magyarországon is megüti az átlagos szintet, de az általad jónak tartott idei lemezekből és a tovvábi hozzászólásaidból mindannyian leszűrtök, hogy ebben a topikban kevés a tudásod. Semmi baj, értsd meg nem akarunk bántani téged, de művelni sem szeretnénk, fellengzős hozzáállásod miatt eljátszottad ennek lehetőségét. Nem kell bizonygatnod, milyen klubokba jársz szórakozni, kiket láthasz élőben, mindnet tudunk, de nem kérünk a véleményedből. Ha valaki nem kiváncsi rám, akkor annak nem mondok semmit, rendben?
Végül az első idézetre való reagálásodról: fogalmad sincs milyen felkészült embereknek próbálod elmagyarázni a lehető legevidensebb dolgokat. Mindjárt megnézem a bejegyzéseidet és kiemelek néhány baromságodat.
Pláne nem, hogy a rendszeres topiklátogatókhoz képest jóval szerényebb zenei műveltséggel, tudásanyaggal rendelkezel
Errol vitatkozhatnank! Habar valoszinuleg nincs ertelme, mert nem akarok olyat lehuzni, aki valoban gyengebb ebben!
hogy ne írjál az újonnan nyitott 'az év legjobb igényes lemezei' témába, csakazért is megtetted, megintcsak olyan hozzászólásokkal, amik buták, nem oda illők és betegesek.
A listak?? Annyi amit en irtam! Akkor tied is, mert listat kozolsz! Wake up man!!
Gondolom neked nem tűnt fel - és erről nem is tehetsz, hiszen szüleid választottak lakóhelyet - de az akcentussal írt, felsőbbrendűséget éreztető mondataid csak gúnyolódást tudtak kiváltani belőlünk.
Manhattanban szulettem. Orulj, hogy a rohadt anyanyelvedet beszelek hozzad! Nem kis munka volt, hidd el!
Zenei hozzá nem értésed, ami lehet, hogy New Yorkban még megfelelő, és bizonyára Magyarország átlagos színvonalához képest is elmegy, ebben a topikban csak nevettség tárgyává tettek téged
Elkepzelesed nincs New York zenei eleterol, mint a vilag egyik legfontosabb zenei kozpontjarol. Ezert inkabb befoghatnad szadat errol! Meglepodnel az itt viragzo zenei vilagrol, ha itt talalnad magad!
Magyarok messze vagytok ettol. Tudom, mert volt szerencsem latni mindezt!
Remélem New Yorkban már szép fehér minden és sikeresen letetted a pszichológia vizsgádat.
Nem feher es sikeresen megtettem, mert ez termeszetes.
Bár azt írtam korábban, hogy nem kívánok veled többet társalogni, még egy kísérletet teszek.
Ez a topic nagyjából arról szólt bejelentkezésedig, hogy - többnyire - év vége felé mindenki beírta kedvenc lemezeit és kész. Tavaly Alternative Thor vállalkozott arra, hogy összesíti is a lemezeket. Nagyjából ötvenen írtunk listát, lett összesítés, mindenki jól szórakozott. Írhatott bárki listát, legfeljebb az állandó topiclátogatók megkóstolták az illetőt, ha az itt jellemző általános ízléstől nagyon eltért. Viszont senki nem kezdett el okoskodni. Amikor te elkezdted beírni oltári nagy hülyeségeidet, akkor sokakban felment a pumpa. Az rendben van, hogy beírtad a kedvenc lemezeidet, de többre nem volt szükségünk. Pláne nem, hogy a rendszeres topiklátogatókhoz képest jóval szerényebb zenei műveltséggel, tudásanyaggal rendelkezel. Nem baj. Sajnos épp akkor lépett be Szergő néven egy másik illető, aki vevő volt a veled való beszélgetésre (Zsér sem könnyítette meg lekoptatásod). Megincsak hülyeségeket írtatok, ezért annyira elege lett mindenkinek, hogy nyitottunk egy másik topikot, hogy ne kelljen a bejegyzéseiteket olvasgatni. Ez már végképp elgondolkodtatott volna egy épelméjű embert, de te annak ellenére, hogy kifejezetten megkértünk - a topikleírásba feltüntettük -, hogy ne írjál az újonnan nyitott 'az év legjobb igényes lemezei' témába, csakazért is megtetted, megintcsak olyan hozzászólásokkal, amik buták, nem oda illők és betegesek. Sértődött vagy, és ahelyett, hogy magadba duzzognál, szándékosan bosszantasz sokakat. Ha nem lenne világos - nyilván az - akkor még egyszer megkérünk, ne írjál többet a másik topikba. Egyet, ezt, már sikeresen tönkretetted, legyen benned egy kis tartás, ne rombolj szét magad körül mindent.
Gondolom neked nem tűnt fel - és erről nem is tehetsz, hiszen szüleid választottak lakóhelyet - de az akcentussal írt, felsőbbrendűséget éreztető mondataid csak gúnyolódást tudtak kiváltani belőlünk. Mint ahogy sajnos szintén nyelvi korlátok miatt nem érezted ki azonnal a megvetést a feléd áradó mondatokból, és nem tűntél el innen nagyon gyorsan. Zenei hozzá nem értésed, ami lehet, hogy New Yorkban még megfelelő, és bizonyára Magyarország átlagos színvonalához képest is elmegy, ebben a topikban csak nevettség tárgyává tettek téged. Ha nagyon akarod részletesen kifejtem, mivel van baj, hol tévedsz, mi az, amit sajnos rosszul tudsz. De ehhez nyitnod kellene egy új topikot. Ott aztán oszthatod az észt, küldheted New Yorkból a tutit ide a hülyéknek, ha lesz rá jelentkező vitatkozhasz is velük (hozzászólásaidból leginkább az tűnik ki, hogy nincs kinek továbbadnod szerény megfigyeléseidet), de ne gyalázd tovább azokat a topikokat, amik megjelenésed előtt sok embernek okoztak örömöt. A moderátorral pedig senki nem fenyegetőzött, a 'töröltess!' az talán az amerikai paranoiára vezethető vissza.
Remélem New Yorkban már szép fehér minden és sikeresen letetted a pszichológia vizsgádat.
figyelj, niga, tényleg nem tudommigidi, mit szívod itt még pont ebben a topikban a véremetdigidi. a Basement Jaxx meg csinált idén lemezt, te folyamatosan - ebbe beleértve a listádat is - el vagy maradva egy évvel, a BJ tavaly hozta ki a válogatást. So.
Egyrészt azt se tudom, hogyan kell topikot nyitni, másrészt miért mi húzzuk el a belünket, miért nem ez a főfasz, harmadszor az újat egy csomóan nem találnák meg szerintem :-( Inkább fel kéne jelenteni a moderátornál, és töröltetni az utolsó 100 hsz.-t, de nekem ahhoz nincs gyomrom. Valaki?
Egyebkent en szeretem megindokolni mit miert gondolok ugy ahogy.
Ezert nem tulbeszeles szaraz lista helyett indokolt javaslatot tenni. Azt gondolom ezert felesleges engem utalni, mert ez aztan az emberi butasag. Senki nem kerte, hogy egyet kell velem erteni!
Ha a betegeim lennetek, elvarnatok, hogy megindokoljam mit miert teszek!
Felterjesztenem, vagy inkabb figyelembe ajanlanam Goo Goo Dolls - Let Love In cimu albumat. Eleg jo, de messze van a regi Iris idoszaktol. Ezert szemelyes kedvencem nem lesz, de figyelmre erdemes!
Massive Attack albumat is felterjesztenem, de ez compilation. Nem lettem felvilagositva, hogy az ilyen albumok jatszanak-e?!
Ezert csak felterjesztenem. Pedig elkepesztoen jo zenet csinalnak :))
fifikás. ez jó . a szabályokat légyszives emeljétek át a tavalyi évről és aszerint cselekedjen mindenki. fél hónap van hátra, 10es 15ös vagy max 20as listába szedve az idei legjobb szingölök, albumok szerepeljenek a topikkbann. stb. stb.