Keresés

Részletes keresés

Mulan Creative Commons License 2001.01.25 0 0 594
Már akkor mondtam, (másnap), és kértem a bocsánatokat: tényleg nem jutott el addigra teljes egészében a tudatomig ez a speciális szabályértelmezés, inkább átkokat kerestem ezerrel:-(

A pelenkást meg is találtam idővel, erre büszke vagyok:-)))

Előzmény: nagyMAMA (582)
Mulan Creative Commons License 2001.01.25 0 0 593
Én is szívesebben játszom álnickkel. Tényleg könnyebb "élni a szerepet", nincsenek előítéletek, és ad egy kis + színt a játéknak, hoogy azért igazából igyekszünk rájönni, hogy ki kicsoda:-)

Viszont szerintem nem szükséges a JV-nek veszkődni az álnickek regisztrálásával.

Előzmény: Gofry (585)
Traubi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 592
Ja és még valami: az álnickes verzió tényleg jó, mert gyakorlatilag "előélet" nélkül indul az ember. Miért is találta ki ezt épp Dev??? :))))

persze tanulság, hogy ha túlzottan szende és nem gyanús valaki, az is okozhatja a vesztét.

Bibi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 591
Én is szívesen játszom álnévvel (595) :-)
Traubi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 590
:))))))))) a direkt szétszavazás valójában egy hüje félreértés volt. Azt beszéltük meg, hogy második helyen kire szavazunk, na de hogy első helyen? lehet, hogy kézenfekvőnek tűnt csak mindkettőnknek másképp. :))))))))))

de végülis jól alakult, mert elég megtévesztőnek hatott és az átkokkal se kellett bajlódni...

Előzmény: gicus (583)
Enter Creative Commons License 2001.01.25 0 0 589
Az álnick-eset pártolom.
Enter Creative Commons License 2001.01.25 0 0 588
Ezek szerint nem volt egyértelmű a fogalmazás. a szándék ez volt:
"Első éjjel Cicababát figyeltem meg, ártatlannak látszott, gondoltam jó lesz szövetségesnek... "
Ez a mondat azt próbálja indokolni, hogy miért választottam Cicababát a megfigyelés tárgyának. Az ártatlannak látszott kitétellel arra próbáltam utalni, hogy első benyomás alapján ez a kedves szőke valószínűleg ártatlan, megfigyelem tehát, hogy megbizonyosodjak róla, hogy tényleg úgy van. (azaz ha ártatlannak bizonyul, akkor jó lesz szövetségesnek)
Jött az éjszaka, megfigyeltem, és a "tények mást mutattak" - mást, mint amit előre feltételeztem, mivel kiderült, hogy Cicababa lökdösődni próbált. (Azaz _volt_ egy beazonosított gyilkos)

Azt pedig, hogy mi alapján figyeltem második nap Anyatermészetet, már leírtam.
Azon, hogy mennyire volt logikus a döntés (a második éjszakára választott megfigyelés) lehet vitatkozni, de végső soron mindegy, mert
- megtaláltam a másik gyilkost is
- győztek az ártatlanok
és játszottunk egy jót. igazándiból ez az, ami számít, nem? :))

Előzmény: fd (586)
gicus Creative Commons License 2001.01.25 0 0 587
Én szívesen játszanék álnickkel, mert nagyon megtetszett. Még ha cv-t is kell írnom. :))
fd Creative Commons License 2001.01.25 0 0 586
Én ezt még mindig nem értem :)
"Első éjjel Cicababát figyeltem meg, ártatlannak látszott, gondoltam jó lesz szövetségesnek... Nos a tények mást mutattak, Cicababa hidegvérű lökdösődő. Az első este után még nem szóltam, mert két gyilkost könnyebb beazonosítani, mint egyet, ezért a második éjszakát is magányos lesbenállással töltöttem, utóbb kiderült: nem hiába. Tanúja voltam, amint Cicababa Anyatermészettel karöltve orvul vízbelöki Szépfiút... "
Ha a három pont elötti részt nézzük, ez stimmel is. De ha a 'Két gyilkost könnyebb beazonosítani, mint egyet' szöveget, akkor még mindig nem értem.
Ha elsö éjjel Cicababa nem csinált semmit, akkor értelmét veszti a második rész, hiszen egy beazonosított gyilkos sincs. Ha látott valamit, akkor továbbra sem értem, miért nem Cicababát figyelte második éjjel is? :))
Lehet, hogy csak nekem nem tünt logikusnak ez? Én biztos ebbe az ellentmondásba próbáltam volna belekötni... Érdekes, hogy a játékban ezt senki sem feszegette igazán.
Stef
Előzmény: nagyMAMA (584)
Gofry Creative Commons License 2001.01.25 0 0 585
A tisztelt társaság figyelmébe ajánlom a hamarosan induló "Karrier-gyilkosos" című játékot és egyben megkérdem:
Hogyan szeretnétek játszani? Általatok kiválasztott álnickekkel és szerepekkel, vagy mindenki a saját nevén és a CV-je által adott szerepben?
nagyMAMA Creative Commons License 2001.01.25 0 0 584
...ami azt jelenti,hogyha a két gyilkos sikeresen megöli vagy kilincselteti az első nap a nyomozót(netán sajátot állít cserébe), akkor gyilkolászás(és átkok) nélkül, az ártatlanok manipulálásával, puszta linccsel megnyerhetik a játékot...
Ügyes
Szerencsére a nyomozó látja a gyilkossági kisérletet is. Bár úgy tűnt az első nap után Mark ártatlannak tartotta cicababát.
(I)
Előzmény: gicus (583)
gicus Creative Commons License 2001.01.25 0 0 583
Mert direkt szétszavaztak a lányok. :))
Előzmény: nagyMAMA (582)
nagyMAMA Creative Commons License 2001.01.25 0 0 582
Azért nem volt szép, amikor a véletlenül bebizonyosodott az ártatlanságom kilincseltél!
Tudja valaki, Miért nem volt azon az éjszakán gyilkosság?

Rólam nem nehéz megtuni, hogy ki vagyok, mert az egyik régebbi szerepemen is hozzászóltam. Na igen, aki az eltalálja, hogy ez hányadik álnévem, annak már elismerésem! Sőt, aki igazán kreativ az a szereplevelemből kinyerheti a személyi számom (leszámítva az utolsó 4 jegyet)
(I)

Előzmény: Mulan (575)
Bibi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 581
Jó trükk volt. :-)
De a háttérben is lehet szervezkedni, nem? ;-)
Előzmény: Traubi (580)
Traubi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 580
akarom mondani látszik...úgy látszik kijött rajtam a diszlexia.

Mulan, mért nem hittétek el a dögös átkát? azt mondtad hiszel egy átoknak ;-)

Traubi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 579
Én meg csak most látom, hogy tényleg "fevő" meg "felvő" az a támasz:))) ez télleg nem szándékosan volt, úgyhogy magamra lettem volna a legmérgesebb, ha ezen megy el a játék. úgy kátszik tudat alatt nem akartam...na ez is jelzi, hogy én alapvetően ártatlan vagyok:)))))))
Bibi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 578
Szerintem is nagyon jó az álneves játék.
Arra ez a legjobb, hogy a játszótársak pl. ne Mulannal, hanem A legjobb pecsenyesütővel játszanak, a szereplővel neve szerint is könnyebb azonosulni.
Előzmény: Mulan (575)
Mulan Creative Commons License 2001.01.25 0 0 577
Hát, el kell ismerni, pompás átkot talált nálad:-)
Előzmény: Bibi (572)
Mulan Creative Commons License 2001.01.25 0 0 576
578:-))))
Vagy már elfogyott?
Előzmény: Bibi (573)
Mulan Creative Commons License 2001.01.25 0 0 575
Megvan! Fevőtámasz!
Úgyhogy igazából fekvőtámasz tényleg csak egy volt:-)

Én azért elég sokmindenkiről nem tudom, ki volt:-)))
Szerintem ez aa "álnevesdi" igenis színesíti a játékot.

Előzmény: Mulan (571)
fd Creative Commons License 2001.01.25 0 0 574
Cicababa! 546 zseniális :))
Stef
Bibi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 573
Ja, kedves Mulan! Pezsgőt nem bontunk?
Előzmény: Mulan (571)
Bibi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 572
Egy biztos: nagyon jó nyomozónk volt! :-)

És a két lökdösődőnk is kiváló volt. Most, az utolsó pillanatban még én is majdnem elhittem, hogy magamra kell szavaznom. :-)))

Köszönöm, hogy részt vehettem, remélem, máskor is befogadtok. :-)

Előzmény: Enter (567)
Mulan Creative Commons License 2001.01.25 0 0 571
A szélhámos az nagyon jó volt, meg találtam egy felvőtámaszt is - a harmadikat milyen elütés alatt kell keresni?
Előzmény: cicababa (565)
gicus Creative Commons License 2001.01.25 0 0 570
Anyatermészetnél viszont nagyon jól éreztétek a "pelenka" szó jelentőségét. :))
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (562)
cicababa Creative Commons License 2001.01.25 0 0 569
meg keresgélni a fekvőtámaszokat:)))

szerintem a te kiléted inkább titok többeknek:)

Előzmény: Anyatermészet (568)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.25 0 0 568
Most már lehet találgatni, hogy ki ki volt...:)

(bár szerintem nálam erre nem nehéz rájönni..:)

Előzmény: Enter (567)
Enter Creative Commons License 2001.01.25 0 0 567
Nem egészen :)
Első éjjel cicababát figyeltem, és gyilkos volt (legalábbis próbálkozott).
Másnap jött egy levél Stokingertől, melyben az állt, hogy Anyatermészet aludt (vagy alhat - már nem emléxem) békésen...
Ekkor azt gondoltam, hogy a gyilkosok így keresik egymást, valszeg Anyatermészet áldozat lesz, ezért figyeltem őt. Mint kiderült ő volt a másik gyilok, és ezzel a beírással akarták tisztára mosni. (Amúgy kíváncsi lennék, hogy ki volt Anyatermészet és Cicababa, nagyon jól csinálták!)

Amúgy azért nem írtam be a játékban szereplő nickkel, mert szerettem volna egy kis életet vinni a játékba - nagyon lapos volt a parti eleje...

Előzmény: Mulan (559)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.25 0 0 566
Köszi mindenkinek a játékot!..:)

Mi mindent megpróbáltunk, de szél ellen nehéz pancsolni...
Az is csoda, hogy ilyen sokáig húztuk, tekintve a nyomozó hatalmas szerencséjét és azt, hogy gicus elszólása miatt két emberről kiderült, hogy ártatlan.
De egy kicsit azért sikerült titeket összekavarni..:)
Csak azt nem értem, hogy cicababa az utolsó este miért nem rám lincselt, mint ahogy azt megbeszéltük?

cicababa Creative Commons License 2001.01.25 0 0 565
HOHÓÓÓÓÓ!!!! kedves JV, akkor ezek szerint te sem találtad meg. cicababa betartja, amit rámér a sors...
Előzmény: Traubi (564)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!