A Flashpoint készítői új játékot csinálnak, ami nemsokára meg is jelenik. Valami jogi probléma miatt nem OF2 a neve. A lényeg, hogy ugyanazt ígérik, mint az OF volt, csak továbbfejlesztve.
Far Cry, Oblivion, Gothic 3 - ezek elég nagy területeket kezelnek elég sok NPC-vel. Persze kicsit más jellegűek, meg valószínűleg egy csomó minden átmegy passzív módba, ha elhagyjuk az adott régiót, de mindenképpen iránymutatók lehetnek...
Erre szvsz kicsi az esély, hiába tünik úgy, hogy magyar fejlesztőkkel (is) akarják elkészítettni a játékot. Csak most állítják össze a fejlesztői csapatot, akiknek vagy a nulláról kezdik el a munkát, vagy egy kész enginere építkezhetnek (Doom3 (Quake Wars), vagy Unreal) , de ez utóbbi elég gázos, mert nincs igazán olyan FPS engine a piacon, ami képes több négyzetkilométeres terepet rendesen lekezelni, miközben többszáz NPC rohangál rajta, és mindezt normális sebességgel meg is csinálja.
Ebből a játékból két éven belül biztos nem lesz semmi, de reálisan nézve inkább 3-4 éven belül. Akkor már a BIS Game2 is kint lesz...
Az történt ezzel a vidijóval, hogy a nagy hurcolkodás közben valamelyik ZSÍRos etás véletlenül a sonkáskolbászoshurkás láda aljára tette, oszt amikor a költözködés után elkezdtük a Tanyán kicsomagolni a dolgokat az izéket, meg a hogyishíjjákokat nem vettük észre:(
Szerencsére azonban vannak még ilyen éber látens lipidek mint te, ezért szalajtottuk is mindjárt zsírmalacot, aki meg is találta és rögvest be is cuppantotta a helyére a vidijót. Lehet rázizzenni hamar.
Érdekes, mert direkt közöltem, hogy nem lesz net-em...
Amint lett mentem játszani, és mit hallok?
Egyetlen zsíros sem játszik már hónapok óta,-Kivéve KGB-, a szerver befosott, nekem megint melóhelyet kellett váltanom, meg szolgáltatót, hónapokig vidéki meló, telefont meg senki nem vesz fel...
Egyedül Crow-al tudtam beszélni, de Ő sem mondott semmit a Zsíros-ok eltűnéséről...
pl asszem azé mert nem jelentél meg nap/heti szinten a klán életében hanem hónapokra eltűntél se szó se beszéd.(ez alapfeltétel a tanyalapon ki is van írva a "szabályzat"-ba) Egy klán nem abból áll hogy felvesznek tagnak járok jáccani, meg néha bulikra aztán lépek fél évre...
Én pl miko elköltöztem az addigi kérómból, akkor bejelentettem hogy nem lesz fassetuggyamedig netem, de azé mobilon netezve tartottam a kapcsolatot velük.
Mosmegmá van netem meg még ezer bajom, miazmás, mégis szánok naponta ha csak pár percet is arra hogy kontaktoljak velük.
Egyéb hozzáfűznivalót majd beba meg Storm, részemről ennyit tok elmondani.
Hejj! Már vagy egy éve nem OFP-ztem, ma találtam rá a porosodó OFP könyvtáramra. Gondoltam felnézek a magyar HQ-ra, de nem jön be. Ugye csak én vagyok balfasz és nem roskadt össze a scene? Ja és megvan még a ZSÍR honlap? Ha igen, akkor címet ide!
Mennyire biztos hogy ez az ofp2-ből van?Mert a Flashpoint már most is így néz ki ha feljavítod a legfrankóbb addon-okkal,de semmiből nem áll ilyen növényzetet beletenni a fényekről meg a kis dxdll gondoskodik.