Keresés

Részletes keresés

Skrew Creative Commons License 2001.08.15 0 0 9
Nem tudom hogy értetted azt, hogy mi van velük most.Biztosan tudod, de ha nem : 1998-ban feloszlottak.Sajnos, pedig nekem is tinédzserkorom meghatározó zenekara volt a Moby Dick.Szerintem méltatlanul kevés publicitást kaptak mindig is(azért az nem volt semmi, hogy a BS-t megtöltötték különösebb reklám nélkül).
Életem első koncertje is Moby Dick volt.

Skrew

Előzmény: pad (-)
Hram Creative Commons License 2001.08.13 0 0 8
Miért nem érdekel senkit sem a Moby Dick?!
Hram Creative Commons License 2000.12.28 0 0 7
Van egy jó hírem!Újra kiadták a Kegyetlen éveket és a Körhintát!!!Állítólag országos a terjesztés.
Hram Creative Commons License 2000.12.28 0 0 6
Akkor egyezik az ízlésünk.Én a Kegyetlen évekkel ismertem meg a zenekart és szerintem azóta is az a legjobb albumuk.
Előzmény: Piskóta (5)
Piskóta Creative Commons License 2000.12.28 0 0 5
Ponosan így vagyok ezzel én is! Ismerem az összes lemezüket, meg is vannak, a szövegek szerintem jók, a zene szintén. A Tisztítótűz nagyon nem jött be. Az addigi lemezeikhez képest lágy, nekem olyan amerikás beütésűnek tűnik. Kimaradhatott volna. Kökemény lemez volt a Kegytelen évek, nekem az nagyon tetszett.
Előzmény: Hram (4)
Hram Creative Commons License 2000.12.28 0 0 4
Örülök,hogy lett ilyen topic,csak kár hogy nem nekem jutott eszembe.:)))Ez a zenekar csikókorom legmeghatározóbb zenekara volt!Akkoriban még a Maident is gyengének tartottam,mert hogy hol van az a Dickhez képest!:)Szerintem a mai napig megállják a helyüket,de a Tisztítótűz c. albumot már nem kellett volna kiadniuk. A szövegek szerintem kurva jók.Ha infót akarsz róluk akkor menj a www.extra.hu/mobydick honlapra.Ja és az összes lemezük bejön a fent említett kivéve.
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.28 0 0 3
szia paddy, minden magyar zenekarnak topicot nyitsz? :)))

na én viszont láttam a hoffert dobolni egy roland bemutatón a madival meg a barnával (mex). nem játszottak móbi dikket, hanem depesmódot és jutut.
na meg zizitappot
:)

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.28 0 0 2
Én mondjuk csak a Goodbye-t ismerem, de annak alapján nagyon sajnálom, hogy kihagytam, amíg léteztek. Szimpatikus emberek, jó zene, mondjuk a szövegek kissé gagyik, de semmi sem lehet tökéletes. Remélem, láthatom majd még egyszer őket élőben.
pad Creative Commons License 2000.11.15 0 0 1
Olyan számuk tényleg volt. Még az első lemezen.(az Ugass kutyán) Nagyon jó szám volt.
Előzmény: zsosz (0)
zsosz Creative Commons License 2000.11.12 0 0 0
juj, en 1 szamra emlexem, ami nem volt 0, annak pedig az volt a cime, hogy keresztesvitez, de memoriam csalhat mint atom :)

zsosz

pad Creative Commons License 2000.11.12 0 0 topiknyitó
Az ország legismertebb tresh metál zenekara volt egykor a Moby Dick. Mi van velük most? Kinek ,hogy tettszettek akkor? Kinek ,hogy tetszenek most a régi lemezeik?
Ezekre véleményezzetek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!