Szerintem ez nem így van, mert 8-10 más éljátékos meg ott van, illetve volt, mert 2/3-uk kiesett mostanra! Legalább nyerhetnek olyanok is, akiknek erre kevés esélyük van máskor!
Akkor elsőként és utolsóként gratulálok Tom Ford-nak, hogy a Shout Up verseny bajnoka lett, s ezzel megszerezte első pontyszerző torna győzedelmét! Nagy siker ez számára, hisz 3 elvesztett döntője volt már pontyszerző finálékban!
15 országból összejönnek nem tudom hogy hány százan, aztán játszanak egy framet, szerencsétlen esetben a vesztes egy pontot sem tud lökni és aztán mehet haza?
Ez elég sokba kerülhet. Az üvöltözés megengedése eléggé kabaréba illőnek mutatja ezt az egészet, amikor már magát a snookert is nehezen nevezném sportnak.
Szóval szerintem ez így nem más, mint egy bohózat.
Pech-je van, hogy mindig nagyágyúkkal kerül szembe, kétszer Ronnie, Trump és Robertson. Ez olyan, mint Lisowski döntői, sose egy Tom Ford volt az ellenfele, hanem valamelyik sztár.
A Masters-en mindjárt vissza is vághat Trumpnak , mert összekerültek. Lesznek jó kis csemegék ott, pl. a Ronnie-Higgins meccs.
Bulcsú holnap kb. 17:15-kor játszik egy pakisztáni csókával, ha rendes meccs lenne azt mondanám, hogy illene megvernie, de itt kitudja. Ő volt egyik, aki kikapott a UK-n a női világbajnoktól.
Hawkins remélem tudott valamennyit pihenni, hullafáradtan nem sok esélye lesz Trump ellen, meg lehet amúgy sem. Majdnem 2 órakor lett vége a meccsének.
Ha már Trumpnak kell nyernie akkor inkább végig vezessen, ne mondjuk 5-9-ről fordítsa meg, úgy kevésbé lesz bosszantó. 10-4-et tippelek neki.
Higgins el van átkozva Trump ellen, már megint nem bírta megverni, pedig nem sok hiányzott hozzá. Meg van neki az újabb negyeddöntő, most már Zhangon lesz a sor , hogy eltakarítsa az útból. Ő Binghamet szépen megverte 1-5-ről.
Szerintem meg épphogy nem zárult le semmi a nagytudású kiesésével, hanem épp ellenkezőleg, nyílt verseny zajlik a továbbiakban és ráadásul azt a jóembert se kell nézni mindennap, mások is képernyőre kerülnek így cseresznyére!
Mörfi meg a következő körben fog kiesni, ahogy szokott, bár mintha fogyott volna a dagadékja, ami mindenképp pozitívum...
A UK érdemi része elég hamar lezárult ma délután. :) Ronnie-nak jó gyenge eddig a szezonja, pedig annyira nem indult rosszul. Eennyire betett neki a szakítás a nőjével?
Megint totális összeomlás vezetésről, mint múlthéten Xiao ellen, pedig 4-2-ig egész tűrhető volt a játéka.
Murphy is megverte a kis bundást, neki véget ért a tündérmeséje.