mindent értek,
az van hogy nincs élet.
voltatok a greenpop feszten?
kurva jók voltak az argentin sracok
nekem nagyon bejött.
a bankrupt is jó volt azért,
főleg a nofx szám ütött
kár, hogy valamelyik fasz rámugrott
és inszalagszakadásom lett a bokámban
utána mit sem sejtve hazabringáztam a gellérthegyen
át. üdv
Ja, azaz, V2, de hat az nem egy csodafegyver.
Mondjuk kiadtak meg azota egy csomo lemezt, meg ket eve szerepeltunk veluk egy valogataslemezen, es az az uj szamuk, ami azon van, az nem rossz.
Majus 26-an viszont Argies lesz a Tabanban. Ok az argentin Clash.
Az IGAZI punkok nem csak otthon leggitaroznak Buzzcocksra, hanem kimentek tavaly majusban Becsbe a koncertjukre is.;-) A Vibratorsra nem, mert attol csak a Pure Mania jo, a Second Coming, vagy mi is a cime, az kifejezetten rossz.
Buzzcockson fenykepezkedtunk is, meg lehet nezni a Bankrupt oldalon
Hát, hogy a címben feltett kérdésre válaszoljak, én úgy vagyok punk, hogy otthon Buzzcocks számokat léggitározok a tükörben, meg Vibratorsra ugrálok a nappaliban, és nem nézek ki úgy mint egy punk, meg nem is öltözöm úgy, akkor most szánalmas vagyok? meg nem is vagyok punk, ugye? lécci segítsetek!
Hogy valami ujat is mondjak, megjelent a Magyar Taraj punkzenei szaklap harmadik szama. Benne: Aurora, PICSA, Macskanadrag, NOFX, Stranglers, Sublime, MxPx es meg sok mas erdekes...
Kaphato Pesten a Shark, NemArt, Rockworld, Wave lemezboltokban, tobb videki lemezboltban es nalam is...
sziasztok!
anno még én hoztam létre ezt a topicot, és látom RoxiB barátunk erre is rátette a kezét...
mi 'spiace...
nagyon elsikkadtatok gyerekek...
gyerünk, meghaltatok? legyen má' egy norm. punk topic...
talaltam egy cikket meg 97-bol, a vasarnapi ujsagbol, errol ki tud valamit? a folytatasrol esetleg? komolyan erdekel, meddig kepesek elmenni ezek a hulyek...
- Mv.: Bizonyára sokan emlékeznek Lovas István április 10-i adásunkban elhangzott jegyzetére, a Rap és punk , a fasizmus ellen című kazettáról. Idézek néhány dalszövegrészletet: "fajgyűlölet nácizmus, rasszista álmok, ezeknek hódolnak a tetves kopasz svábok." Egy másik: "nemcsak a szélsőjobboldalé a világ, az úton még poroszkál néhány balos hadosztály, és ha majd győzünk újraverjük a kulákot, minden újgazdagra várnak a Gulágok." És egy sokszor elhangzott refrén: "Kössük a Csurkát, kössük a Csurkát, kössük a Csurkát fel, kössük fel."
Főszerkesztőnk, Belénessy Csaba levelet írt a szövegek miatt dr. Kaltenbach Jenőnek, a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosának. Nemrég, j úlius 29-én, megérkezett a válasz.
- "Tisztelt főszerkesztő úr! A rádióműsor hanganyagát, és a Rap és punk a fasizmus ellen című magnókazettát az Országos Rendőrfőkapitányság vezetőjének küldtem meg, kérve, hogy folytasson vizsgálatot az ügyben és foglaljon állást abban a kérdésben, hogy az együttes dalszövegei és azok nagy nyilvánosság előtt történő terjesztése alkalmasak-e a BTK 269. paragrafusában írt bűncselekmény alapos gyanújának megállapítására. A Fővárosi Főügyészség közösség elleni izgatás alapos gyanúja miatt 1997. június 18-án nyomozást rendelt el, mert álláspontja szerint a kazettán szereplő bizonyos dalok kifejezetten gyűlöletre uszító kitételeket tartalmaznak a lakosság egyes csoportjai ellen. A nyomozás teljesítése a Budapesti Rendőr-főkapitányság feladata. Üdvözlettel dr. Kaltenbach Jenő, a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa. Budapest, 1997. július 29."