Keresés

Részletes keresés

drotmalac Creative Commons License 2000.11.01 0 0 32
Hehe.Még az Index Legtipp is szünetel, biztos rózsagyuri is gyászolja a sohanemvolt népszerűségét.
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (31)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2000.11.01 0 0 31
Szia vasduckó,

én ma egy csomó mindent akartam elintézni, meg fénymásolóba menni, oszt reggel láttam, hogy még a tőzsde se nyitott ki, aztán rájöttem, hogy szivacs van.

Előzmény: drotmalac (30)
drotmalac Creative Commons License 2000.11.01 0 0 30
hehe,szia RESET+FOCISTA

Halottak napja szaksz!Tegnap elfelejettem kenyeret venni.Tudjátok hány helyen kaptam ma.A válasz nagyon ott van a nulla és minusz végetelen között.Minek ünnepelni a halottakat,perverz szokás.

disintegrator necrophilim

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (29)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2000.11.01 0 0 29
Ahogy a filmekből tanultad drótröfi? (Üdv itt is!)

Én a magam részéről, ha elég szavazat jön rá, a ma esti áldozatomnak megkegyelmezek. Végülis halottak napja van, vagy mi a fene!

Előzmény: drotmalac (27)
ET2000 Creative Commons License 2000.11.01 0 0 28
azer' en kivancsi lennek, hogy a sok szajhos megis hogyan olne meg barkit is...

"brutalis modon csaladomat - en megolnem". megis hogyan? teszem azt, le van kaszlizva, teveketto, ugyvedhegyek, markosztriit... es akkor hogyan?

masik kerdes: mivel? pisztoly - ja mer' az van otthon. honnan? es bizti nem remegne a kezed, amikor az illeto szemebe nezel? nem olyan konnyu am az a pillanat.

az onvedelem mas, akkor egeszen osszeszukul az ember agya: en megyek, vagy o? a valasz nem kerdes.

drotmalac Creative Commons License 2000.11.01 0 0 27
Legszivesebben megölném az összes embert,pár kurva kivételével.Azután felhasználnék mindent majd golyó a fejbe.

DrotMalac the disintegratoR

toniokröger Creative Commons License 2000.11.01 0 0 26
Ja.. és csodálkoznál, ha Téged nem védene ezek után senki, mert félne attól, hogy az áldozat családja ugyanezt tenné...
Ha véletlenül(ráadásul ártatlanul)egy családtagod kerülne bíróság elé, aikor is ezt mondanád?
Előzmény: Törölt nick (21)
oregmedve Creative Commons License 2000.11.01 0 0 25
Pedig nincs mas megoldas. Kerul, amibe kerul. Ne vard meg, amig egyszer kest nyom a bordad koze.
Előzmény: artwork (13)
(S)macika Creative Commons License 2000.11.01 0 0 24
Nem.
joy Creative Commons License 2000.11.01 0 0 23
Nemtom.
Ki kéne próbáni!
Gabor Vagyok Creative Commons License 2000.11.01 0 0 22
Igen,es nem felelembol,hanem megfontoltan is.Szerintem sem kivetelesen lelketlen,sem primitiv nem vagyok.Es a borton sem tartana vissza.Persze kivalto ok kell,nem brahibol csinalnam.

vismaior irta:
"Határozottan NEM.Az emberi élet számomra mindennél fontosabb a világon.Nem hiszem, hogy jobban tisztelnék ennél bármit is.Legyen az bármennyire erköcsltelen, aljas, romlott, "bűnös" emberi élet... Senki sem követhet el olyan hibát, tettet, amiért büntetésként "megérdemelné" a halált."

Ezzel nagyon nem ertek egyet.Nagyon szepen hangzik,de nem.Lehet,hogy masok szemeben a soraid olvastan konnycseppek jelennek meg,de nem hiszem,hogy vegiggondoltad ezt.Rettento tavol all tolem ez a felfogas.Tegyuk fel,hogy brutalis kegyetlenseggel megolik valamelyik szerettedet.Mit csinalsz?
En nem merlegelnek,hanem cselekednek,es megolnem az illetot.Ha nem tennem,az is csak azert lenne,mert mas modon tobbet szenvedhet.(eletfogytig,de nem szabadulhatna 20 ev mulva,hanem a sirig a racs mogott)

Ha a valaszodban a hobbi-gyilkolasra gondoltal,akkor a masodik bekezdestol torolve.

Udv

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.01 0 0 21
Például: cigánygyerek megerőszakolja... na hagyjuk, mondjuk inkább: pedofil bácsi bántja 7 éves mostohalányomat. Valószinűleg élve megnyúznám az ügyvédjével, a családjával és azokkal az emberjogászokkal együtt, akik miatt az ilyet nem lehet felkötni az első fára. Igaz, abban kevesebb mulatság lenne, mint lassan megadni neki, ami jár.

Amúgy peace :-)

Kilroy Creative Commons License 2000.11.01 0 0 20
Minden hulla után ezt mondod? :-))

Én azt hiszem, nem lennék képes rá. De súlyos testi sértést már nem kizárt, hogy képes lennék okozni, már persze ha jól kiakasztanak valamivel :-)

Előzmény: drotmalac (19)
drotmalac Creative Commons License 2000.11.01 0 0 19
Többé már nem.
toniokröger Creative Commons License 2000.10.31 0 0 18
Az ember gyáva, ezért vagy elvégezteti mással( hóhér) vagy tömegben csinálja, mert úgy kollektív a felelősség.
Egyedül csak kivételesen lelketlen és primitív ember képes rá szerintem.
Én csak önvédelemből lennék rá képes, de sajnos ebben az esetben-és gondolom , nem csak én vagyok így ezzel- már nem tudnék megállni az egyszerű emberölésnél, hanem " be is fejezném"...
A halálbüntetésnek nincs visszatartó ereje, és ráadásul hiba esetén nincs mód " javításra"
ld. Csikatiló,azaz XPT esetét, ahol egy ártatlan embert kivégeztek, mire az igaz tettest elfogták....
lieber kati Creative Commons License 2000.10.31 0 0 17
nem
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.31 0 0 16
No meg hirtelen felindulásból esetleg. Ld még HIFELO (bár az csak lopásról szólt). Nem tudjuk, hogy egy adott szituációban hogyan fogunk reagálni, mert a tapasztalat az, hogy hiába az eltervezés, ha mások a peremfeltételek, akkor más a reakció.

Volt viszont erre egy teszt hajdanán pszichológuséknál. Az önként jelentkezőknek bűntetni kellett áramütéssel. Manipulált eszközökkel, valódi szituációban valódi embert, a saját társat. Nos sokan voltak olyanok, akik halálos tételt is kiküldtek (persze nem ért célba).

É azért nem bíznék olyan nagyon az embertársaimban, tán még bennetek sem. Mert ki tudja. De megyek is vissza a prérire.

Előzmény: X polgártárs (14)
DrDGF Creative Commons License 2000.10.31 0 0 15
Nem tudom, észrevettétek-e, hogy az U.S.A. - a szabadság hazája - több államaban van halálbüntetés, és gyakorolják is.
Én azt gondolom, hogy embert ölni nem olyan nagy csoda. Nem csak technikailag; a környezetünk kellően drillez erre. Egyrészt az ember már-már megszokja a hullák látványát, (persze a tvben egészen más, tudom), másrészt maga az erőszak vált mindennapivá. És ami a legrosszabb: a félelem. Ha vki. nem tudja, mire gondolok, sétáljon végig a VIII. némely részein, mondjuk 11-kor (este). És aki fél, annak az ítélőképessége csökken; szerintem félelemből, akár egy pillanatnyi ijedelmből, mindneki képes ölni.
Az előre megfontolt szándék, az tényleg nehéz ügy. De őszintén szólva, időnként engem is csak a sitt gondolata tart vissza.

Még szabadlábon vagyok...:-)

X polgártárs Creative Commons License 2000.10.31 0 0 14
Nem jó a topikcím polgártársam.
Önvédelemből szinte mindenki biztos képes lenne.
Előre megfontoltan/eltervezve már érdekesebb a kép.
xpt
artwork Creative Commons License 2000.10.31 0 0 13
Egyetlenegy embert, de csak akkor, ha soha nem derülne ki. Ez a szomszéd. Apám elköltözése után rászállt anyukára, ami odáig fajult, hogy tök részegen bevadult és mindenkit szidott a családunkból (mindenki tök hülye, barom, szerencsétlen, csak ő egyedül az "intelligens"). Két ízben saját lakásunkban ránk is támadt. Kihívtam a rendőröket, azt mondták neki, "hogy ejnye-bejnye, nem szabad ám ilyent csinálni", nekünk meg annyit, hogy "csináltassunk kerítést, és tehetünk feljelentést ellene birtokháborításért". Kapcsolat megszakad, a kerítés elkészült, de bezizzent állapotban többször átugrott rajta és dühöngött, mint állat. Még annyit érdemes tudni róla, hogy az idős édesanyját és a beteg testvérét is többször megverte, kikötözte őket egy fához, meg ilyenek. A konfliktusok miatt kaptam egy jó kis szívideg-rendellenességet, és elég rágondolnom, máris össze-vissza kalimpál a motor. Sokszor gondoltam, hogy felhajtok jó kis verőembereket, de annak semmi értelme, ha nem tudja meg, hogy ki is volt a felbújtó.
Saját kezüleg talán még sem tudnám megtenni, de egy-egy balhé közben azt hiszem képes lettem volna rá.

Csá: arti

SGraun Creative Commons License 2000.10.31 0 0 12
Naná. Emberen kívül öltem már manót, elfet, druidát, mhyorit, gilfet, gnómot, lidércet, démont, sárkányt sőt trollt is !!!
A lényeg, hogy utána le kell nyiszatolni a fejét, és máglyán fel kell áldozni Yvorlnak !

Skandar Graun, a két lábon járó pestis

Filburt Creative Commons License 2000.10.31 0 0 11
Persze. Sokkal könnyebben, mint egy állatot.

Filburt

Előzmény: rokko_ (-)
zsombi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 10
Én a nagyira gondoltam, bár....
Úgy is fel lehet tenni a kérdést, hogy elrabolják a fiadat... a továbbiakban ua.
Mit tennél anyuval? És ha az anyósod? :-)
Előzmény: gigalo (7)
rokko_ Creative Commons License 2000.10.31 0 0 9
Provokatív... ez tetszik:)
Nem volt célom a provokálás, semmilyen formában sem.
Pusztán arra lettem volna kíváncsi, hogy ti hogyan ítélitek meg ezt a kérdést.
Én azt hiszem képes lennék rá, ha olyan emberről és olyan helyzetről lenne szó. Pl. ha valaki évek óta terrorizálná a családomat, vagy valami hasonlóan szélsőséges helyzetben.

rokko_

Ps.: A nagymamás történetet én is olvastam/hallottam.. nagyon durva. Az ilyen ember esetében szó nélkül alkalmaznám a halálbüntetést.

Előzmény: zsombi (2)
dzsungelnyuszi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 8
Igen.
gigalo Creative Commons License 2000.10.31 0 0 7
Önvédelemből, hirtelen felindulásból, valszeg megtenném, mert olyankor nem úgy mérlegelek, de hálivúdi bosszúfilmet játszani az nekem irreális.

A szervkereskedés szituban kit is büntetnél te halállal? A nagyit, vagy a vevőt?

Ordas Creative Commons License 2000.10.31 0 0 5
Csak abban az esetben, ha kegyetlenul megoli egy szerettemet. Akkor minden tovabbi nelkul, addig marad a veres.
én55 Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4
nos, ez esetben sem fletétlenül a halálbüntetést javallanám, inkább el kéne távolítani a bábuska fél veséjét, fél szaruhártyáját, fél akármilyét, ami nélkül még képes élni, ozt hadd élvezkedjék

persze ezek csak hipotetikus dolgok, ilyesmi úccse lesz, mert morálisan nagyon kétséges megoldás, csakúgy, mint a halálbüntetés, aminek visszaállítására nincs addig esély és igény, amíg valami nagyon durva időszak nem következik be az emberiség életében, amikor is az élet védelmének fontossűga alul marad a törvényes rend vagy a hatalom fennmaradásával szemben

okéka... a nyitó kérdésre: persze hogy képes lennék, de mindenki az

háborúban, önvédelemből

egyéb szituk, úgymint passzióból már nem

ha elszerette a barátnőmet az egyrészt az én kudarcom is, bár lehet, hogy a kis kurva kezdett ki vel, ő opedig visszaélt vele, ugyebár, de ezért megölni valakit egy kissé erős.. ha romlásba döntötte családomat, amitől alapvető létfeltételeim semmisültek meg, és nem tudok sajtos parizert adni gyermekeimnek, hááát, ez már egy kissé gázabb helyzet - a gyilkosság itt is elég drasztikusnak tűnik, bár a nagyon heves indulat megérthető

persze a dolog pont arról szól, hogy ki miért képes ölni, megdöbbentő sztorikat mondhatnak a rendőrök arról, milyen piszlicsáré ügyektől megy ki a biztosíték egyikünkben-másikunkban

a nagy többség azért nem tesz ilyet, mert a morális bevésődésen túl a szabad gyilkolászás racionálisan sem támasztható alá, hiszen megássa a társadalmi stabilitás sírját

a legzseniálisabb pálda a Serial Mom című film (Waters), melyben egy olyan pszichopata esettanulmány szerepel, miszerint adva van egy ember, aki mindazt megcsinálja, amit te csak gondolsz... ha eléd áll a sorban az anyóka, és legszívesebben lebunkóznád, ő megteszi, ha nem tetszik az ízlésficamosan öltöző picsa fehér cipője, és halált kiáltanál rá, ő szét is veri a búráját egy telefonkagylóval és még sorolhatnám

szóval érdekes kérdés, de a válasz az, hogy mindannyian képesek vagyunk ölni, csak más és más a toleranciaküszöb, ezért a legtöbb ember - ha normális - életében nem találkozik olyan esettel, ami az agressziót ilyen fokon váltaná ki belőle... hálistennek

Előzmény: zsombi (2)
vismaior Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3
Határozottan NEM.
Az emberi élet számomra mindennél fontosabb a világon.Nem hiszem, hogy jobban tisztelnék ennél bármit is.
Legyen az bármennyire erköcsltelen, aljas, romlott, "bűnös" emberi élet... Senki sem követhet el olyan hibát, tettet, amiért büntetésként "megérdemelné" a halált.

üdv: vis

zsombi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 2
A topic kicsit provokatív, de ha már...

Nos IMHO érdemes lenne elgondolhodni a halálbüntetés visszaállításán. A jogszerűség keretei közé terelni a gyilkosságot. Mert ettől még az marad. Hogy miért? Magyarázatul had másoljak ide egy pénteki MTI hírt. Ti mit gondoltok róla?

KT0026 4 230 MTIk1010
Oroszország - szervkereskedő nagymama
kod: bűnügy/JOGI
fk: RU
ld: Moszkva, 2000. október 27., péntek (MTI) - A
közép-oroszországi Rjazanyban letartóztattak egy idős hölgyet, aki
90 ezer dollárért akarta eladni ötéves unokáját szervcsempészeknek -
jelentette pénteken az orosz NTV televízió.
Larisza Tkacsevát, akit fia, Szergej is elkísért, akkor fogták
el, amikor át akarták adni a gyereket egy vevőnek, akinek
személyazonosságát nem közölték. A tv szerint ez utóbbi
szervátültetésre akarta felhasználni a kisfiú testét. Az ötéves
Andrej, akit anyja születése után elhagyott, azt mondta a
rendőröknek, hogy nagyanyja disneylandi utazást ígért neki.
+++
kgl/kkm
07.44 LMT 271000 0802

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!