Hát ez azért elég szomorú. És hogy kerültél be, nert biztos nem az intelligeniáddal.Papa és mama hámy milkót fizetett? Ha sokat, sajnos még bent is maradhatsz.
Elnzését grószpapa az ide nem illő hangnemért, de válszolnm kellett.
Olyan szomorú vagyok.
Egész nap gályáztam, kaptam és küldtem az sms-eket, majd, hogy adjunk az egészségnek edzettem egy kicsit a porhüvelyt, miközben végig az éltetett, hogy este, igen ma este, négy nap várakozás után végre meg tudom speakertől, hol fasiztáztam és nyilas-magyaroztam én, ahogyan azt az (57)-esben állította.
Mindannyian ismerjük speakert, évek óta itt van köztünk, már-már intézmény a Politika fórum felszólalói között. Nem a levegőbe beszélés embere Ő, hisz nem moderálták ki soha, állításait kínos precizitással, személyeskedéstől mentesen, mindenkor higgadt objektivitással támasztja alá. Szembenéz ő a tényekkel és a ha tévedett, bátran vállalja. Tudjuk róla, ilyennek ismerjük őt mindannyian (ugye ?)
Miért pont ez lenne az első eset, hogy meghazudtolja elveit és kirekeszt makulátlan elvszerűségének gyakorlatából.
Nem-nem. Te most ott - kedves olvasó - biztosan azt hiszed, hogy gúnyolódok, pedig dehogy (akkor ott lenne a szmájli az írásom végén) bizonyságul itt van az ars poeticája, szebben megfogalmzni sem lehet:
speaker Ateista Európa = Rémálom 1999-06-17 15:31:41
Erkölcsös vagyok, méghozzá nemcsak az én saját erkölcsi mércém szerint, hanem az európai kultúra erkölcsi mércéi szerint is.
Kedves speaker, nos gyakorold az erkölcseid ! Hic Rhodus, hic salta
Hol fasiztáztam és nyilas-magyaroztam , ahogyan azt az (57)-esben állítod ?!
Ahogy így olvaslak, eléggé szégyellem, hogy én is katolikus vagyok. Ha Téged a vallásod erre nevelt, akkor elég sokat járhattál hittanóra és templom mellé. A stílusod veretes és ha az általam leírt szelíd vélemény erre ragadtatott, képzelem mire tudnának még rávenni, ha igazán ellent merne valaki mondani neked.
A stílus maga az ember, a Te esetedben is.
Nem vitatkozom Veled, mert nem látom értelmét. Sajnállak.
Elnézést kérek tudatlanságomért belátom tévedte.
Mélyen tisztelt grószpapa önnek van igaza!
Bemocskoltam az ön tökéletességet, ezért szeretnék bocsánatot kérni!
Azonban nyomatékosan felhivnám figyelmét, hogy amiben ön hisz az nincs nem volt nem lesz!
De persze ön nyugodtan prédikál tovább a megbocsájtásról meg ilyesmiről! Pedig ha kommunista akkor nincs istene vallása csak pártkönyve amivel manapság sok helyen kitörölheti (hála istennek) tehát ön le van írva. Én katolikus vagyok én mondhatom, hogy hála istennek!
Elmondanám önnek, és kérem tiszta aggyal gondolja végig mi értelme volt annak, hogy tömeggyilkosoknak szobrokat állítottak és utcákat neveztek el róluk? Ön ebben élt sok évig, és jelenleg is el van fordítva az agya egy megvalósíthatatlan dolog felé, jó lene ha végre európai módon gondolkodna és letenne mélyen hű kommunista eszméiről, vagy költözzön kubába, vagy kínába ahol aztán tobzódhat, de véleményem szerint legalább úgy meghurcolná a "hite" mint ahogy itt meg lettek hurcolva sokak!
Sz*rban az az egyetem most van igazán.
Úgy látszik, már olyanokat is fel kell venniük, mint te vagy, - ez már a züllés teteje...
Arról nem is szólva, hogy téged hülyére mocskolni már felesleges, - befejezett folyamatról vagyon szó...
:O)))
Nem tudom melyik egyetemre jársz, de nem látszik rajtad. Ha ez olyan kiváló egyetem, remélem megtanítják Neked az egyenlő mércével mérést, a törvények tiszteletét. Elég könnyen "mocsok kommunistázol", nem tudom mi alapján ítéled meg puput. Mennyit tudsz ennek az országnak az elmúlt ötven évéről, az itt élő emberekről, azokról a folyamatokról amik itt zajlottak? Megértem, hogy családi kötődéseid okán nem vagy híve azoknak, akik az elmúlt rendszerben szerepet vállaltak, de vajon jogos-e sommásan elítélni mindenkit a konkrét tettek vizsgálata, mérlegelése nélkül? És az ellenkező oldalon körülnézve: vajon ha valaki szembenállt a rendszerrel, annak ideológiájával, biztos, hogy attól már talpig becsületes ember?
Nem kérek mást Tőled, csak, hogy gondolkozz. Ez egyébként az általad nagyra tartott egyetemen is remélhetőleg elvárás az oda beiratkozottakkal szemben. Az ad rangot és nem az, hogy odajársz.
Persze hogy nem lehet mit tenni, és csak törvényekkel lehet valamit is tenni!
De ha adódik vmilyen olyan dolog amivel én vagy vmelyik leszármazottam keresztbe tud tenni egy mocsoknak, úgy hogy attól tutira megkeseredik kicsit az élete az már félsiker!
Persze, hogy a törvények sose fognak azon oldalukra megváltozni, hogy tömeggy
Undorít ahogy hülyére mocskolsz de egyáltalán nem fáraszt!
Ha tudni akarod teveszájú akkor éppen az ország leghíresebb, legjobb egyetemére járok, ami hála nektek mocsok kommunistáknak, egy ideig a legnagyobb sz@rban volt!
Nem árt néha az előzményt is elolvasni és nem csak a magad feje szerint értelmezni a leírtakat. Azt mondod:"Egyszerűen felelősségre kell vonni a rablások, gyilkosságok és törvénytelenségek elkövetőit, a parancskiadóktól kezdve, a végrehajtókig bezárva." Persze. Csakhogy nitro2 barátunk a következőket írta: "DE ha már azoknak az okozoknak és követőiknek is van egy életnek nevezett dolguk, ahol tudom keresztbe fogok nekik tenni, hogy érezzék át igazán azt amit a nagyapám! És ha én nem tudom megfelelően viszonozni elmesélem a fiamnak az unokámnak ,hogy ezek az emberek mit tettek és vérbosszúra esküdtetem a véreimet!"
Szerinted a vérbosszú a Btk.hanyas paragrafusában van?
"Azért örülök, hogy legalább néhányan megérezték a topic lényegét.
Azt hiszem, függetlenül attól melyik oldalra sodorta a sors őket, egy lassan elmúló nemzedék megérdemli, hogy megálljunk egy néma főhajtásra emlékük előtt.
Higgyétek el, többségük megérdemli."
Maradjunk ennél a hozzá állásnál, ne rondisunk minden szép kezdeményezésbe bele.
Szégyenkezni itt nem nekem kell.
Ez csak újabb mocsok volt tőled, de tovább várom a válaszod speaker :
Kit fasiztáztam és nyilas-magyaroztam le, ahogyan az (57)-esben állítod ?!
Szerinted ebben a - három hozzászólásból összeollózott - idézetben hol a fasisztázás ?
(az egyik az "Ausztria öngól", a másik a romák strassbourgi petícióját tárgyaló, a harmadik nem tudom honnan van)
Hazug ember vagy speaker.
Mocskolódsz és amikor nem tudod igazolni, újabb mocsokkal érvelsz. Aki elolvassa az idézetet, az tudja mit írtam ott. Ilyesmiről szó sincs benne.
Továbbra is azt kérdezem:
Kit fasiztáztam és nyilas-magyaroztam le, ahogyan az (57)-esben állítod ?!
Azt hogy Magyarországon, Csehországban és/vagy Lengyelországbanki számít "Haider-félének", az EU-ban nélkülünk/mindeféle kampány nélkül is pontosan tudják. Az azonban kinyitja a nemlétező bicskát a zsebemben, hogy ha valakik vélt vagy valós sérelmeikkel nemzetközi fóumhoz fordulnak, amelyhez a Magyar Álam nemzetközi szerződésben garantálta jogukat, akkor azokat ilyen mocskolódással kell illetni. Nézz csak végig a topicon: gyilkosok, sikkasztók, tolvajok, hazaárulók... el kellene gondolkodni, hogy ezzel nem éppen az üldöztetés vádját támasztják-e alá... Sumér érvelésében azonban szó sem esik Haider elszigeteléséről. Ha viszont már innen nézzük - ne tegyük - az osztrák minihitler által találkáit, akkor ez sokkal rosszabb képet vetne ránk, mert akkor Ausztria kitörésére az elszigeteltségből (eddig) két ajtó nyílott: Líbia és Magyarország.
"egyébként meg mlyen kárpótlást vársz "ezektől a mocskoktól"?
Lőjjék agyon az unokáikat?
négyeljék fel a fiaikat?
Szervezzenek csapatokat, akik az általad megjelölt családokban meggyalázzák a nőket?
Kinek kell hetediziglen kiirtani az írmagját is?
Megállsz a falusi párttitkárnál, vagy pusztuljon mind aki tagja volt? esetleg tegyxük hozzá a KISZ tagságot is, meg ne aprózzuk legyen mindjárt az is aki úttörő volt?"
Kedves groszpapa,
ki beszél itt ilyenekről?
Egyszerűen felelősségre kell vonni a rablások, gyilkosságok és törvénytelenségek elkövetőit, a parancskiadóktól kezdve, a végrehajtókig bezárva.
Mert ha nem, akkor mi az üzenet a maiaknak?
Vagy esetleg ki kell engedni a börtönökből a gyilkosokat, rablókat meg a többieket??