Keresés

Részletes keresés

édesanya Creative Commons License 2000.10.18 0 0 42
Most visszaolvasva úgy érzem, hogy félreérthetően fogalmaztam.
Szóval teljesen egyetértek veled, a mai helyzetet figyelembe véve álmainkban sajnos ilyen lázálmas vítiók is megjelenhetnek.

Egyébként komolyan:
2015-20 körül el tudnék képzelni egy Közép-Európai olimpiát. (Magyarország, Ausztria, Horvátország, Csehország és helyzetüktől függően esetleg Szlovákia és Románia). Erről mi a véleményetek? Nagy hülyeség?

Előzmény: torban (38)
rezső Creative Commons License 2000.10.18 0 0 41
mint a négyes metrónak...
Előzmény: AmBesten (25)
édesanya Creative Commons License 2000.10.18 0 0 40
Jó volt ez a rémmese. Aludjatok jól gyerekek!
Előzmény: torban (38)
Bankár Creative Commons License 2000.10.18 0 0 39
Amikor olvastam a topicot, eszembe jutott, hogy fel lehetne venni az olimpia műsorára egy új számot is. Ez lenne - a gumiasztal ugráláshoz hasonlóan - a gumiszoba-fal rugdosás.
;-)
Na, hogy tetszik?

Bankár

torban Creative Commons License 2000.10.18 0 0 38
Nagy nemzetközi seregszemle lesz, hiszen Orbán főméltóságú a dísztribünről nézi, ahogy bevonul a magyar csapat:
- a zászlót (két lyukkal) viszi: Orbán Sára
- mögötte a vizilabda csapat: Duetsch Péter, Deutsch Zoltán, Deutsch András, Deutsch Károly, Deutsch Zalán, Deutsch Albert stb
- a megnyitót Grespik Államtörténeti Miniszter mondja és köszönti a 100 országot képviselő 10000 magyar sportolót.
- főrendező: Happy End Kft
- a magyar űrállomásról Hingyi Bea néni - a nagy űrutazó dinasztia tagja - élőben köszönti a résztvevőket és sajnálkozik, hogy apósa, a Napra tett utazásából még nem térhetett vissza..

stb

Vajk Creative Commons License 2000.10.18 0 0 37
na itten van a kutya elasva :

"A költségekről szólva a MOB elnöke azt mondta a Magyar
Hírlapnak: „Egy átfogó tanulmány elkészítése egymillió dollárba
kerül, a teljes prezentáció, a kampány, a hirdetések, a lobbizás
költsége legalább további ötmillió dollár”. "

Mert ha esetleg tok veletlenul es teljesen roszindulatu hozzallassal megsem nalunk lesz az Olimpia, legalabb akkor is kerestek rajta egy kis penzt egyesek...

akkorcsakmi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 36
Kellett nekünk reklámot emlegetni! Valaki azt hitte, ez itt az önreklám helye.:-((((((
starlet Creative Commons License 2000.10.17 0 0 35
Hülye ez az OVI...de amilyen optimista még a saját megkoronázát is tervbe vette...álmodik a kis pöket...majd felébred...úgy másfél év múlva...
akkorcsakmi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 34
Na ugye, már megy is a reklám!:-))))
Előzmény: ben de kinn is (32)
Vajk Creative Commons License 2000.10.17 0 0 33
ja, a knezy-feju soforrel..
Előzmény: ben de kinn is (32)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.10.17 0 0 32
"Hogyan, hogyan? Hát fokozatosan..."

A fokozatos helycseréről jut eszembe: nem ezt gyakorolta egy sörszállító teherautó egy stadion tövében egy sörreklámban? Tudod, mikor mindenki szurkol, hogy az X-edik manőver után sikerüljön a parkolás két autó közé.

Előzmény: akkorcsakmi (29)
akkorcsakmi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 31
Igaz, igaz... Jót is kactam rajta, de valahogy a gyakorlati megvalósításig nem jutottam el.:-)))
Előzmény: ben de kinn is (30)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.10.17 0 0 30
A magyar utókor számára, íme újból CsabA zseniális ötlete:
"Nem tudom, miért vagy mindig úgy oda azért a du. 4 órás időpontért, Sydneyben is hajnali kettőkor tartották az olimpiát, hol van akkor csúcsforgalom????"
Előzmény: akkorcsakmi (29)
akkorcsakmi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 29
kedves ben! Ezt az éccakai olimpiát honnan vevéd? Csak nem az infrából?

"...hogyan cserél helyett a nappali magyar közlekedési dugó, az éjszakai nemzetközivel ...?"

Hogyan, hogyan? Hát fokozatosan átmegy, mint cuclizmus a komenizmusba, az adód eredeti tőkefelhalmozásba, az olimpia pályázás hosszútávú választási kampányba, meg ilyenek. Nem lehetsz ennyire földhözragadt!;-))))

Előzmény: ben de kinn is (26)
akkorcsakmi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 28
Nekem is. Mármint, hogy nem jutott eszébe.:-))
Amellett, hogy ölég kínos lett volna, még egy olimpiánál is többe került volna.:-)

Viszont Erlünkbe kár az irónia, csak a hasonulást díjazza, azt is szelektíven (néhányan ezt double standard-nek nevezik, de persze erről szó sincs). Viszont szórakoztató, már, ha valaki bírja ezt a stílust.
:-)

Előzmény: kaanga (23)
lagavulin Creative Commons License 2000.10.17 0 0 27
Olimpia csak Alcsuto, esetleges foci elődöntő Pápán. Az alcsuti infrastruktúra tök kész, csak a fehérvár felől jövő úton kellközlekedési táblát JÓL elhelyezni, hogy merre magyar!
Előzmény: Törölt nick (11)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.10.17 0 0 26
Remélem a kisgazdapárt lapja, élén a vidék, a fradi, a családja és a pártfejlesztési miniszterrel kap pár száz milliót, hogy népszerűsítse az ötletet (a NATO PR anyaga már úgy is kimarad a lapból).

A helyszínt illetően, remélem a Parlament előtt lesz a nyitó és a záró ünnepség :-)

Az éjszakai olimpiát kolosszális ötletnek tartom. Gondolom ezzel meg is oldódik az anyagi része a dolognak: dől majd a lé az amcsi tévétársaságoktól. Csak azt nem tudom, hogy a jelenlegi maflastruktúrával, hogyan cserél helyett a nappali magyar közlekedési dugó, az éjszakai nemzetközivel (járda = parkol, utak = dugó, aztán berosál a társaság és naponta kétszer helyet cserél).

Előzmény: AmBesten (25)
AmBesten Creative Commons License 2000.10.17 0 0 25
Kedves Ruszi,
ó ne hidd, hogy csak szavak puffogtatásáról van szó. Pénzköltés is lesz, valakik készíteni fognak az adónkból egy igen igen igen magas összeggel honorált megvalósíthatósági tanulmányt. Tuti, hogy így lesz. Majd felállítanak egy programirodát, 4-5 munkatárssal, infrastrukturával, és elkezdik a további előtanulmányok megrendelését. Tervezőket fognak felkérni rajzoljanak látványterveket stb. stb.
Előzmény: Ruszi (22)
kaanga Creative Commons License 2000.10.17 0 0 24
Kétlem, hogy az értelmes dolgokat Tőled tanúlta. Nézz körül, hogy a póstás, villanyszámlás, vagy a meteorológus mikor jár Hozzátok. Az én kissebbik fiam négy éves fia hívta fel a figyelmemet a hozzászólásodra.
Előzmény: Erlkönig (12)
kaanga Creative Commons License 2000.10.17 0 0 23
Ez tetszett!!!!!
Előzmény: akkorcsakmi (10)
Ruszi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 22
Nem kell ebbôl ekkora ügyet csinálni, be kjellett dobni valami népszerűsítô ötletet, amíg még tart az olimpiai láz.

Volt egy bejelentés, aztán ízekre szedték a szakértôk, és kész. Majd lesz helyette másik. :))

folder Creative Commons License 2000.10.17 0 0 21
Még nem kaptam meg a költségvetéssel foglalkozó kis könyvet OVI-tól, de már nagyon várom.
Bízom benne, hogy meg fogom találni azt a tételt, amely az olimpia megrendezésere fordítandó, évenkénti, mintegy 100000000000 HUF -ot tartalmazza.
timi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 20
Az "olimpiai falut" már javában kéne építeni! Mindjárt itt a tél és a tavaszi árvíben összedőlt házak tulajdonosait is lenne hol elhelyezni.
quequecc Creative Commons License 2000.10.17 0 0 19
Sydneyben dolgoztam az olimpia alatt, azt hiszem van némi alapom azt mondani, hogy ekkora kapitális baromságot régen hallottam.
Szvsz, én nem élem meg a magyarországi olimpiát - mellesleg nem szándékszom meghalni 2083-ig.

üdv.

Big Clinton Creative Commons License 2000.10.17 0 0 18
Szóval nem szereted a kutyagumit? :-))

üdv.
B. Clinton,a kivétel

Előzmény: Erlkönig (14)
nagydog Creative Commons License 2000.10.17 0 0 17
Lemaradt a szmajli?

Nagydög

Előzmény: Erlkönig (16)
Erlkönig Creative Commons License 2000.10.17 0 0 16
Ne merészeld rágalmazni a feleségemet!
Előzmény: nagydog (15)
nagydog Creative Commons License 2000.10.17 0 0 15
Ha komolyan akarok valaszolni, akkor azt mondom, egy butacska otletet addig poliroznak a kartacsok, amig nyilvanvalova nem valik irrealis volta. Kozben pedig jol szorakoznak. :)

Ha gonosz, fikazo stilben akarnek reagalni, akkor arrol ertekeznek, hogy masfel eves fiad szellemileg maris tulnott legalabb egyik szulojen.

Valassz!

Nagydög

Előzmény: Erlkönig (14)
Erlkönig Creative Commons License 2000.10.17 0 0 14
Bocsesz, te vagy a kivétel! ( Lehet, hogy te vagy a másfél éves fiam?)
Előzmény: Big Clinton (13)
Big Clinton Creative Commons License 2000.10.17 0 0 13
A magam részéről csak nyomkodok,
mint a másfél éves, már elnézést,
na meg osztogatom a gumicukrokat,
hogy a fizetett topikolóknak, ráérőknek
és depressziósoknak legyen min rágódniuk.
Szóval osztogatok kutyagumit is.
Kérsz egyet?

üdv.
B. Clinton, nyomkodó

Előzmény: Erlkönig (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!