Keresés

Részletes keresés

Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.10.24 0 0 50
Norbi:
Óvodás sületlenség, amit írtál.
Bocs, ez nem vitaképes hozzászólás!
:-)
Előzmény: Norbi_ (49)
Norbi_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 49
Árpi!
Az egész akkor kezdődött amikor a Fradi 1 pontal megközelitette a kiesést! Ugyebár pesti csapat nem eshet ki ez szent és sérthetelen! Már korábban megirtam hogy már a meccs eldölt hogy mi esünk ki! Mert ugyebár a Kispest megfelelő anyagi háttérel rendelkezik! Ezt nem nagyon láttam amikor ott voltam! Nem mutatkozott meg semmiben!
Egyszóval ezt a kiesést már korábban eldöntötte a felső kör! Az is furcsa hogy a titkositott biró küldést hirtelen törölték a Fair Play szellemében!

Wác!
Nézdmár meg hol vagytok! Nem itt kellene ugatnod hanem a csapatoddal törödnöd az NB2-ben!
szaki2!
Ugyanmár miröl beszélsz te még mindig is egy kis alak vagy! Ne felejsd el hogy a brazil játékosunk mennyit rugótt nektek!
HAJRÁ HALI!

Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.10.24 0 0 48
Norbi:
1. Sportszerűtlen volt a Honvéd.
2. Nem vagyok benne biztos, de mintha a gól előtti sportszerűtlenséget egy másik, ugyanolyan sportszerűtlenség előzte volna meg, szintén a Honvéd részéről.
3. Ebből már akkor tanulniuk kellett volna........

4. Az első gól után még volt 50 perc a fordításra.
5. Nem kellett volna idáig jutni, hogy egy meccs döntsön a bennmaradásról.
6. Vitán felül ti és a Nyír vagytok a leggyengébbek, megérdemlitek, így igazságos.
7. Keszei nyilatkozta, hogy a szünetben érezte, hogy a fiúk feladták! A SZÜNETBEN!!!!!!
8. A 3-4-5-6-7-es pontok alapján egy amatőr, kiesésre predesztinált csapat a tiétek.
9. Lehet bizonyítani és hamar visszakerülni!

Miért most vettük volna meg a bírókat? Miért nem korábban?
Mi mit játszottunk veletek?
Vagy ott is meg voltak véve a bírók?

Előzmény: Norbi_ (38)
_tybor_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 47
Hi!

"Örülök, hogy pár agyatlan embernek ekkora örömet okoz a kiesésünk."

Bevallom őszintén nekem se örömöt, se bánatot nem okoz, hogy kiesett a Haladás.
Csak éppen most olvasva a topic címét picit mosolyognom kell, de ez nem káröröm. Inkább az a baj, hogy Magyarországon, ha nyer egy csapat legyen bármelyik, vagy akár a válogatott mindig ezt szajkózzák: "haladás van". Inkább ezért mosolygok.

üdv: tybor

Előzmény: BaLee (46)
BaLee Creative Commons License 2000.10.24 0 0 46
WOW

Örülök, hogy pár agyatlan embernek ekkora örömet okoz a kiesésünk.

Wác: nem tudom melyik csapatnak szurkolsz, de játszhatott volna itt Szombathelyen az olasz válogatott együtt, akkor is kiestünk volna. Mert azt már felsőbb körök előre eldöntötték.
Ezen a kispest meccsen hanacsek csak feltette az i-re a pontot a teljesítményével.

De akik itt élveznek még mindig a kiesésen, azoknak kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb örömük az életben!

Hajrá Haladás!!!

_tybor_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 45
Hi!

Csak szólok, hogy az irány nem jó ;)

üdv tybor

szaki2 Creative Commons License 2000.10.24 0 0 44
Most csapatot valtott a csavo. Hirtelen ute szurkolo lett.
Előzmény: ath (43)
ath Creative Commons License 2000.10.24 0 0 43
nekem semmi bajom nem volt a Halival mielött megismertem volna Norbit. Most nagyon örülök, hogy kiestetek. Sorry!
Wác Creative Commons License 2000.10.24 0 0 42
A topicnak új címe: Szombathelyen Haladás volt!
szaki2 Creative Commons License 2000.10.24 0 0 41
Hat igen, aki a brazilokkal kiesik, az duplan megerdemli a kiesest.
Előzmény: Wác (40)
Wác Creative Commons License 2000.10.24 0 0 40
Még a brazil játékosokkal is kiestetek!
szaki2 Creative Commons License 2000.10.24 0 0 39
Na szevasztok.... a penteki eredmeny onmagaert beszelt.
Norbi_ Creative Commons License 2000.10.22 0 0 38
Árpi!
Ha birokat nem fizetitek ki a 41 milcsiből akkor nektek lenne bye bye!
Különben mond el létszi az esetről a véleményedet!
Te is Rot...!
HAJRÁ HALI!
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.10.21 0 0 37
Bye!
Bye!

Csak a topic címe tetszett!

:-)

Előzmény: Andrew-boy (36)
Andrew-boy Creative Commons License 2000.10.21 0 0 36
De vicces vagy bazzeg!Ha nem tűnt volna fel vakegér, akkor KIEJTETTÉK a halit, faszikám!
Slattyogj el egy peep-showba, fizess, aztán könnyebbülj meg. Ja persze, hogy az a bizonyos hiányzik, úgy baszott nehéz lesz...Szánalmas nulla vagy, hogy itt élvezkedsz undoritó fradista paraszt.De ha ez neked örömet okoz...
Köcsögvezér...
Előzmény: Uteresz Arpad (35)
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.10.20 0 0 35
"...sohase mond, hogy vége, csak annyit ennyi megérte..."

Bye, bye........

Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (34)
HALI23 Creative Commons License 2000.10.20 0 0 33
Olvastam SZAKI,szerinted elég lesz a torgyán papa 40 millere?Vagy lopjon még valahonnan?!
Szerinted ez a Kispest az nb1-be való?
"HAJRÁ BKV!"
Előzmény: szaki2 (32)
szaki2 Creative Commons License 2000.10.20 0 0 32
Vissza fogod te meg sirni a FRADIt

Csak emlekeztetlek arra, hogy iden ketszer gyozott a FRADI a haladas ellen. (6-2, 4-0, szerintem ezeket hamar elfelejtetted. A FRADI BAJNOK LESZ, akar teccik akar nem. Olvasd el a heti Nemzeti Sportot, hogy kikkel erositett a FRADI.

Ma HAJRA kispest (DE csak MA),
kulonben HAJRA FRADI !!!!!!

A topik cimet atirnam ugy, hogy "Szombathelyen haladas van a MASODOSZTALYBA"

Előzmény: BaLee (31)
BaLee Creative Commons License 2000.10.19 0 0 31
Tudod, mi az irreális?
Arról beszélni, hogy a fagyi bajnok lesz, ráadásul még ilyen topicot is nyitni...
Az meg egyáltalán nem irreális, hogy Szombathelyen HALADÁS van, mindkét értelemben, meg lehet nézni az eredményeket az edzőváltás óta, és az előtt, na és a mutatott játékot is.

Na nembaj, holnap megverjük a kispestet és benntmaradunk, majd jövőre megint leszopatunk benneteket minimum egy 3-assal.

Hajrá HALADÁS!!!

Előzmény: szaki2 (29)
bekaes Creative Commons License 2000.10.19 0 0 30
gyerekek a fradi le van sajnalva , holnap megverjuk a kispestet es bentmaradunk hajra HALI ! brazi szamba lesz a bozsik stadionban
szaki2 Creative Commons License 2000.10.19 0 0 29
En meg emlekeztetlek arra, hogy FRADI-haladas 4-0.
Teljesen irrealis a haladas bennmaradasa. Az, hogy nyitottatok ti egy ilyen topikot, az inkabb a nevetseges, mint az enyeme.
Előzmény: BaLee (27)
BaLee Creative Commons License 2000.10.18 0 0 27
szaki: ne írjál már ekkora baromságokat. A jelenlegi Keszei féle csapattal simán megálljuk a helyünket (a Kispest meccs azért nehéz lesz) az NB1-ben. Meg ha jól tudom pár forduló óta már veretlenek vagyunk, és ha mi alkalmatlanok vagyunk az nb1-re, akkor a fradikád meg, nem, mi?
Aztán a sok eszeddel még olyan topikot is képes vagy nyitni, hogy jövőre bajnokok lesztek...
Mind1, nem izgat, csak magadat égeted vele.

És a csapatban bőven nem csak a brazilok tudnak játszani, de ők sem rosszak.

Aztán mielőtt megint nekiállnád szidni a Halit, gondolkodj el egy eredményen (segítek: 3:0).

Hajrá Haladás!!!

Előzmény: szaki2 (24)
Norbi_ Creative Commons License 2000.10.18 0 0 26
Sziasztok!
Igaza van HALI23-nak! Most gondolj bele egy olyan meccsre!:)
Azért azt se mind1 hogy egy átlag 5000-es vagy 1500-as publikum szabadul meg egy NB1-es csapattól!

Polyci !
Melyik hozzászolásra gondoltál?

HAJRÁ HALI!!!

HALI23 Creative Commons License 2000.10.18 0 0 25
Lehet hogy igazad van,habár az utóbbi fordulóban egyre jobban játszottunk!A Keszei jó hatással van a csapatra!Pénteken kiderül minden,szerintem képes a csapat győzni!Győzzön a jobb,birói segitség nélkül!
Előzmény: szaki2 (24)
szaki2 Creative Commons License 2000.10.18 0 0 24
Nem azt mondom, hogy az NB I legyen azonos a Budapest bajnoksaggal, csak a jelenlegi BKV most megallna a helyet az elsoosztalyban. Majnem 100%os, a haladas JELENLEG alkalmatlan az nb 1-re. Ha minden jatekosa brazil lenne, akkor esetleg helyuk lenne az elsoosztalyban.
Előzmény: HALI23 (23)
HALI23 Creative Commons License 2000.10.18 0 0 23
Szaki2!

Szükség van az NBI-ben egy olyan csapatra ahol 500-1000 néző van?(BKV)
Egyszerübb lenne Budapest bajnokságot rendezni!
pl:Milyen jó lenne BKV-MTK 1:12,BUDAPEST 502 néző
A mérközés félbeszakadt a 25.percben,mert a fanatikus BKV szurkolók beözönlöttek a pályára!
HAJRÁ HALI HAJRÁ VIDÉK!
HALI 23

Előzmény: szaki2 (22)
szaki2 Creative Commons License 2000.10.18 0 0 22
HAJRA PESTIEK, HAJRA FRADI, ja es a feljutashoz, HAJRA BKV !!!
Előzmény: ZOLCSI (21)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.10.18 0 0 21
Hajrá Hali, Hajrá Vidék!!!

De mindenek előtt Hajrá Loki

szaki2 Creative Commons License 2000.10.18 0 0 20
Norbi !

Megertem, hogy pikkelsz ram... A honvedot utaltam a legjobban egeszen a 90es evekig. Most is utalom oket, de megis csak jobb, ha ok maradnak benn, mint pl a haladas. A magyar focinak egyszeruen NINCS szuksege 16 NB Ies csapatra, tobbek kozott a haladasra sem, noha volt nekik is egy-ket remek kepessegu labdarugojuk (Kiraly, Halmosi, Kereki).

Előzmény: Norbi_ (16)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.10.18 0 0 19
Melyikre gondoltál?
Előzmény: Polyci (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!