Keresés

Részletes keresés

KukacAV Creative Commons License 2002.02.02 0 0 153
Sziasztok,

elég régóta próbálom - sikertelenül - regisztrálni a www.szaku.hu-t. A motor köszöni szépen, még számot is ad, aztán nem történik semmi. A Szaku szóra kidobja két tucatszor ugyanazt az oldalt (mert ugye 1 találat/domain kapcsolót nem látok sehol), de a Szaku sehol sincs. Ugyanígy jártam, amikor a katalógusba szerettem volna felvenni a Szaku fanzine-t.
Ja igen, az Origón 4 nap alatt megvolt az adatbázis és a katalógus is.

Q

Pozsi Creative Commons License 2001.12.21 0 0 152
Tárgyalunk a csehekkel, az új motort már kipróbáltunk (jobb mint a mostani, phrase search meg társai benne vannak), csak a szerződést kell aláírni. Addig is az indexes tartalomra a 24orában tudsz keresni.
Előzmény: Manu Chao (151)
Manu Chao Creative Commons License 2001.12.21 0 0 151
Teljesen béna a kereső, rákerestem a Dension, ill. DMP szavakra külön (emlékeztem, hogy konkrét cikk volt róla az indexen, és a mostani számban is, és egyikre sem talált semmit, illetve a DMP-re talált egy frankó-s oldalt.) Máskor sem talált meg tutti létező cikkeket az Indexen kereséskor, akkor meg mire jó ez a parasztvakítás?
Pozsi Creative Commons License 2001.11.10 0 0 150
A forum@mail.index.hu cimre kell levelet kuldeni a regisztrációkor megadott e-mail címről a nick feltüntetésével.
Előzmény: PETYUS (149)
PETYUS Creative Commons License 2001.11.09 0 0 149
Tegnap próbált a fiam regisztráltatni egy nicknevet. A fórum el is fogadta, de a jelszó nem érkezett meg az e-mail címére.
Kérdésem:
Van-e arra mód, hogy ismételten elküldesse a jelszót?
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.25 0 0 148
sziasztok!

megpróbáltam megetetni fantasztikus weblapomat ezzel a keresővel kb. egy hete, de azóta sem találja :(

na mondjuk hozzáteszem, hogy eddig egy keresőnél sem jártam sikerrel ezügyben, pedig nem tűnik túl bonyolultnak az algoritmus.. van valaki, akinek összejött már ez a projekt valaha is? mit rontottam vajon el?

Silan Creative Commons License 2001.10.14 0 0 147
Hihetetlenül csapnivaló az index keresője.
Az, hogy nem lehet többszavas kifejezésre keresni, felettébb botrányos.
Továbbá, nem tudom megtalálni vele az indexen lévő híreket, hiába írom be a hír címében lévő szavakat.

Gyerekek, vagy beraktok egy normális keresőt, vagy inkább vegyétek le ezt a mostanit. Ne égessétek magatokat egy ekkora szarsággal.
Mondjatok le!

cyber.greg Creative Commons License 2001.09.08 0 0 146
Tényleg gáz! Én beírtam, hogy "Animmall Kanibálzs Hankkazzéta" és nem talált sehol semmit.
Előzmény: utax. (143)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.08 0 0 145
Érdekes, hogy a sima keresőben nem lehet rákeresni a cd-s topicokra, csak a teljes szövegűvel.

Vagy ebben semmi érdekes nincs?

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.13 0 0 144
Utax,

en nem veled akarok kotozkodni szerintem is rakas ocskavas az egesz, de az Sub Bass Monster es nem
sub base monster. Szal lehet h ez volt a problema, de lehet h nem....:)

Horasz.

utax. Creative Commons License 2001.06.13 0 0 143
teljesen gáz a kereső, próbáljátok meg beírni azt, hogy "sub base monster audio cd" és nézzétek meg, miket hoz fel. (HIX, linux manual, mp3) az első 20 talált lapon nem is található a "sub base" szöveg. asszem ezt a keresőt hagyom is ennyiben. cső
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2001.06.07 0 0 142
Pozsi, fel lehetne indexelni a kerékpáros topik 2.0-t? Mivel összevonták az eredeti kerékpéros topikkal, és most zöldségeket ír ki a kereső. Még a régi rend szerint írja a találatokat. Sok pluszmunka keresni benne.
Turulmadár Creative Commons License 2001.05.17 0 0 141
Mostanában próbáltam több url-t regiszttrálni, de nem ad nyilvántartási számot.
Március óta sem sikerült új lemezeket beszerezni? :( Gáz.

Ákos, a Turulmadár

Pozsi Creative Commons License 2001.03.07 0 0 140
A kereső gépben elfogyott a hely, amint megérkeznek az új diszkek, újraindexeljük a webet. Ekkor fognak bekerülni az általatok felvitt url-ek. Hogy ez mikor történik meg nem tudom, de a közeljövőben az biztos.
Pozsi Creative Commons License 2001.03.04 0 0 139
Még nem kaptam választ, rákérdezek megint.
Előzmény: Rastaman (138)
Rastaman Creative Commons License 2001.03.03 0 0 138
es akkor mire szamithatok?
Előzmény: Pozsi (137)
Pozsi Creative Commons License 2001.02.28 0 0 137
El copypasteltem a megfelelo cimre.
Előzmény: Rastaman (136)
Rastaman Creative Commons License 2001.02.28 0 0 136
nekem is....
lecci!!!!!

Rastaman

Előzmény: ambrosius (133)
Caryota Creative Commons License 2001.02.27 0 0 135
Senki illetékes nem jár erre? Akkor miért van a topic?
Azóta már .hu-ra végződő (www.tar.hu/fenyokert/) a honlapom, de ezt sem veszi be az ígért pár napon belül az INDEX, már több, mint egy hét eltelt, regisztrációs számot sem kaptam.
Bezzeg a Heuréka! 2 nap alatt leindexelte az oldalaimat és ott már meg is lehet találni!
Zepirius Creative Commons License 2001.01.29 0 0 134
Sziasztok!

Regisztraltam en is tobbszor a lapomat, de valami miatt csak egyetlen kereso turi meg...
Leellenoriztem volna, hogy egyaltalan szerepel-e az index keresojenek adatbazisban
(az itt levo pelda alapjan), de meglepodtem az eredmenyen.
Az url:w3.swi.hu/mind-egy/szoveg.htm szepen a "-" jel miatt tobb reszre vagodott...
(url:w3.swi.hu/mind -egy/szoveg.htm)
Esetleg valaki meg tudna mondani, hogy miert nem regisztraljak a keresok az oldalt?

Koszi:
Zepirius

ambrosius Creative Commons License 2001.01.24 0 0 133
Nekem is van, de én ügyes voltam. Sőt, még Pozsinak is szereztem egyet...
Előzmény: egeresz (120)
Caryota Creative Commons License 2001.01.19 0 0 132
Felvétettem honlapomat az Index keresőbe (#2089) és mégsem lehet megtalálni. Igaz, hogy nem .hu-ra végződik, de azért még magyar nyelvű.
Lehet vajon segíteni ezen a problémán?
Pozsi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 131
Csak nem szeretjük a csúnya url-eket. Természetesen nem generálunk oldalletöltéseket, a "lejárt az űrlap a cache-ben" szöveget a böngésző adja nem mi.

Előzmény: Solt (130)
Solt Creative Commons License 2001.01.09 0 0 130
Középső egérgomb, vagy ha olyan nincs ill. nem új ablakba nyitja a linket, akkor a jobb.

Ha az eredmény oldalon nyomsz egy Reload-ot, akkor is felteszi ezt a kérdést, ez nem függ a másodperctől.
Amúgy elképzelhető, hogy van technikai oka (is) annak, hogy ezt az eljárást (POST) használnálják, a nagy keresők által is inkább preferált GET helyett az úrlap adatainak feldolgozásához.

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (129)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2001.01.09 0 0 129
Kerestem vmit a Tasztalon, kijött egy eredménylista. Első elemre rákattint, Back gombbal vissza, erre közli, hogy lejárt az űrlap a cache-ben, reloadoljak. Második elemmel ugyanez, de már gyorsabban, alig pár másodperec után írta ki ezt a marhaságot. Ilyen primitív eszközökkel kell növelni a számláló értékét, hogy minden alkalommal újratöltésre kényszerítik a felhasználót? Vagy csak véletlen hiba volt?
Solt Creative Commons License 2001.01.09 0 0 128
Ezt pont egy negyed éve (!) jeleztem az innen is eltűnt Uj Péternek, az ő egyik írását konkrét példaként felhozva.

Sajnos ráerősített a jelzésemmel (24) együtt megemlített kellemetlen tapasztalatomra és a gyár igazgatójaként ismét kibaszottul szar topicgazdának bizonyult. :-((((

Hátha neked sikerül...

Előzmény: dr poljakov (127)
dr poljakov Creative Commons License 2001.01.09 0 0 127
emlekeztem, hogy volt egy hir a gmx adatvesztesevel kapcsolatban. beirtam a keresobe: gmx, bekapcsoltam, hogy az index rovataiban keressen, talalat nincs. ha a sajat site nincs jol leindexelve, akkor mi van? :(

aztan kezzel persze kibanyasztam a hirarchivumbol az infot. ez is egyfajta kereses...

Fuly Creative Commons License 2000.12.31 0 0 126
Mikor lesz ...
Előzmény: Fuly (125)
Fuly Creative Commons License 2000.12.31 0 0 125
Mikor domain ill. host szűrés, azaz egy domai ill. host csak egyszer jöjjön a találatlistában?

Különben jó, csak most egyáltalán nem műxik. Sajnos.

break2 Creative Commons License 2000.12.29 0 0 124
Jo-jo, hogy magyar kereso ez, de nem lehetne valahogy magyar nyelvu, magyar temaju oldalakat is keresni amik nem a .hu alatt vannak?

Beadtam neki vagy 2 hete a cimet es azota se muxik.

Tisztelettel:

Az index.Kalifornia szerkesztoje.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!