elég régóta próbálom - sikertelenül - regisztrálni a www.szaku.hu-t. A motor köszöni szépen, még számot is ad, aztán nem történik semmi. A Szaku szóra kidobja két tucatszor ugyanazt az oldalt (mert ugye 1 találat/domain kapcsolót nem látok sehol), de a Szaku sehol sincs. Ugyanígy jártam, amikor a katalógusba szerettem volna felvenni a Szaku fanzine-t.
Ja igen, az Origón 4 nap alatt megvolt az adatbázis és a katalógus is.
Tárgyalunk a csehekkel, az új motort már kipróbáltunk (jobb mint a mostani, phrase search meg társai benne vannak), csak a szerződést kell aláírni. Addig is az indexes tartalomra a 24orában tudsz keresni.
Teljesen béna a kereső, rákerestem a Dension, ill. DMP szavakra külön (emlékeztem, hogy konkrét cikk volt róla az indexen, és a mostani számban is, és egyikre sem talált semmit, illetve a DMP-re talált egy frankó-s oldalt.) Máskor sem talált meg tutti létező cikkeket az Indexen kereséskor, akkor meg mire jó ez a parasztvakítás?
Tegnap próbált a fiam regisztráltatni egy nicknevet. A fórum el is fogadta, de a jelszó nem érkezett meg az e-mail címére.
Kérdésem:
Van-e arra mód, hogy ismételten elküldesse a jelszót?
megpróbáltam megetetni fantasztikus weblapomat ezzel a keresővel kb. egy hete, de azóta sem találja :(
na mondjuk hozzáteszem, hogy eddig egy keresőnél sem jártam sikerrel ezügyben, pedig nem tűnik túl bonyolultnak az algoritmus.. van valaki, akinek összejött már ez a projekt valaha is? mit rontottam vajon el?
Hihetetlenül csapnivaló az index keresője.
Az, hogy nem lehet többszavas kifejezésre keresni, felettébb botrányos.
Továbbá, nem tudom megtalálni vele az indexen lévő híreket, hiába írom be a hír címében lévő szavakat.
Gyerekek, vagy beraktok egy normális keresőt, vagy inkább vegyétek le ezt a mostanit. Ne égessétek magatokat egy ekkora szarsággal.
Mondjatok le!
en nem veled akarok kotozkodni szerintem is rakas ocskavas az egesz, de az Sub Bass Monster es nem
sub base monster. Szal lehet h ez volt a problema, de lehet h nem....:)
teljesen gáz a kereső, próbáljátok meg beírni azt, hogy "sub base monster audio cd" és nézzétek meg, miket hoz fel. (HIX, linux manual, mp3) az első 20 talált lapon nem is található a "sub base" szöveg. asszem ezt a keresőt hagyom is ennyiben. cső
Pozsi, fel lehetne indexelni a kerékpáros topik 2.0-t? Mivel összevonták az eredeti kerékpéros topikkal, és most zöldségeket ír ki a kereső. Még a régi rend szerint írja a találatokat. Sok pluszmunka keresni benne.
A kereső gépben elfogyott a hely, amint megérkeznek az új diszkek, újraindexeljük a webet. Ekkor fognak bekerülni az általatok felvitt url-ek. Hogy ez mikor történik meg nem tudom, de a közeljövőben az biztos.
Senki illetékes nem jár erre? Akkor miért van a topic?
Azóta már .hu-ra végződő (www.tar.hu/fenyokert/) a honlapom, de ezt sem veszi be az ígért pár napon belül az INDEX, már több, mint egy hét eltelt, regisztrációs számot sem kaptam.
Bezzeg a Heuréka! 2 nap alatt leindexelte az oldalaimat és ott már meg is lehet találni!
Regisztraltam en is tobbszor a lapomat, de valami miatt csak egyetlen kereso turi meg...
Leellenoriztem volna, hogy egyaltalan szerepel-e az index keresojenek adatbazisban
(az itt levo pelda alapjan), de meglepodtem az eredmenyen.
Az url:w3.swi.hu/mind-egy/szoveg.htm szepen a "-" jel miatt tobb reszre vagodott...
(url:w3.swi.hu/mind -egy/szoveg.htm)
Esetleg valaki meg tudna mondani, hogy miert nem regisztraljak a keresok az oldalt?
Felvétettem honlapomat az Index keresőbe (#2089) és mégsem lehet megtalálni. Igaz, hogy nem .hu-ra végződik, de azért még magyar nyelvű.
Lehet vajon segíteni ezen a problémán?
Középső egérgomb, vagy ha olyan nincs ill. nem új ablakba nyitja a linket, akkor a jobb.
Ha az eredmény oldalon nyomsz egy Reload-ot, akkor is felteszi ezt a kérdést, ez nem függ a másodperctől.
Amúgy elképzelhető, hogy van technikai oka (is) annak, hogy ezt az eljárást (POST) használnálják, a nagy keresők által is inkább preferált GET helyett az úrlap adatainak feldolgozásához.
Kerestem vmit a Tasztalon, kijött egy eredménylista. Első elemre rákattint, Back gombbal vissza, erre közli, hogy lejárt az űrlap a cache-ben, reloadoljak. Második elemmel ugyanez, de már gyorsabban, alig pár másodperec után írta ki ezt a marhaságot. Ilyen primitív eszközökkel kell növelni a számláló értékét, hogy minden alkalommal újratöltésre kényszerítik a felhasználót? Vagy csak véletlen hiba volt?
Ezt pont egy negyed éve (!) jeleztem az innen is eltűnt Uj Péternek, az ő egyik írását konkrét példaként felhozva.
Sajnos ráerősített a jelzésemmel (24) együtt megemlített kellemetlen tapasztalatomra és a gyár igazgatójaként ismét kibaszottul szar topicgazdának bizonyult. :-((((
emlekeztem, hogy volt egy hir a gmx adatvesztesevel kapcsolatban. beirtam a keresobe: gmx, bekapcsoltam, hogy az index rovataiban keressen, talalat nincs. ha a sajat site nincs jol leindexelve, akkor mi van? :(
aztan kezzel persze kibanyasztam a hirarchivumbol az infot. ez is egyfajta kereses...