Keresés

Részletes keresés

Kataca Creative Commons License 2000.11.23 0 0 300
mirol maradtam le?
Előzmény: tunderilona (299)
tunderilona Creative Commons License 2000.11.23 0 0 299
Láttátok tegnap este a csiszar.hu-ban? :-))))))))))))))))))
Akár elégtételnek is vehetjük.
Fraz Creative Commons License 2000.10.24 0 0 298
Megnéztem még egyszer az ominózus futamot, és megállapítottam, hogy Kőbán Rita gyengén lapátolt, bár mindent beleadott, de ez kevés volt, a többi három lány hiába húzott jobban, erősebben nála (szintén mindent beleadva), ezt a terhet (Ritát) már nem tudták ellensúlyozni ők sem.
Előzmény: pancho (296)
ki_mit_tud Creative Commons License 2000.10.23 0 0 297
Leszögezem: Nem vagyok barát/barátnő. Imerős vagyok.

És elfogult? Lehet nem modom, hogy nem.
És Te? Ha nem ismered csak a Rita érdemeit?
Nézd át légyszíves a többieket!:

Kovács Kati : http://olimpia.mtv.hu/101.shtml
Szabó Szilvia : http://olimpia.mtv.hu/104.shtml
Viski Erzsébet: http://olimpia.mtv.hu/106.shtml

És nem jól értelmezted amit irtam:
A selejtezőn "sérült" meg. Ami itthon volt...
(És volt velük az olimpián tartalék is....)

A focicsapat sem 11 embert visz a meccsre nem?

Előzmény: pancho (296)
pancho Creative Commons License 2000.10.21 0 0 296
"Ezek után ha az edző haragudt volna, TELJESEN JOGOSAN INDÍTHATOTT VOLNA MÁST."

Aha. Például kit? Soroljad bátran a neveket a kint lévők közül.

"Hát hogy képzeled! Ő olimpiai bajnok, a többi lány megy csak "néhányszoros" világbajnok!"

Aha. Például a négyes melyik tagja és miben, hányszor? Soroljad csak bátran ezt is.

"Nézd meg videón, hogy a másik 3-lány mekkorákat húzott"

Hát én néztem, nem tűnt úgy, hogy beleszakadnának. Nem vagy te egy a 3 közül? Esetleg egyiknek a barátja/barátnője (az ilyen izomcsajoknál mit lehessen tudni)? Szóval nem tűnsz nagyon elfogulatlannak.

ki_mit_tud Creative Commons License 2000.10.20 0 0 295
Kedves knight bandit.

A másik 3 lány nem ellenségeskedett vele, sőt megpróbáltak tanulni tőle, mivel bizonyított már.
Csak Rita egy idő után "nem alacsonyodott le" a 20-22 évesek közé. Hát hogy képzeled! Ő olimpiai bajnok, a többi lány megy csak "néhányszoros" világbajnok!

Benczének még:

Ahol "csapát kellett volna növelni" ott fogyott el Rita ereje, mert ott folyamatosan nagyokat kellett volna húzni, nem kicsiket csapkodni. Nézd meg videón, hogy a másik 3-lány mekkorákat húzott....

Előzmény: knight bandit (290)
ki_mit_tud Creative Commons License 2000.10.20 0 0 294
Kedves Bencze!

1. Ritának ha emlékszel, meghúzodott a háta a selejtezőn, és mégis őt inditotta az edző! Ezek után ha az edző haragudt volna, TELJESEN JOGOSAN INDÍTHATOTT VOLNA MÁST.

2. másodikok voltak ha jól tudom, csak nagyobb hátránnyal kaptak ki.Egyébként érdemes lenne megnézned a másik 3 lány eredményeit! Lehet meglepődnél!

3. Az edzések közösek voltak. Ez biztos. Csak Rita nem edzett megfelelően. Hogy lehet leválasztani a 3 lányról? Szerinted nem gyakoroltak eggyütt???

4. Az edző végig a sportolók sátrában volt. nem mozdult ki onnan. Mindenki tudta, hogy mikor jön.

Az összetartásról meg annyit, hogy én kaptam a tőlük az olimpiáról egy képeslapot, amit MINDENKI aláirt. Rita sem maradt ki, őhozzá is odamentek, és aláiratták.Abszolut nem volt kiközösítés, Sőt a kocsit amivel közlekedtek mármint a kajak4+tartalék+edző Rita vezette.

ÉS FŐLEG. MIÉRT UTÓLAG MOND ILYENEKET.
Állt már a dobogó felső fokán nem?
Ha nem lett volna megfelelő a felkészítés neki kellett volna a leghangosabbnak lennie nem??

Előzmény: Bencze (289)
beny Creative Commons License 2000.10.19 0 0 293
Nem, úgy gondolta, hogy a KR egy tehetségetelen, álnok, nagypofájú és hisztis nőszemély, aki egyáltalán nem ért semmit az evezéshez és még egyetlen érmet sem nyert, és mindenkit csak bántani tud, mert ő a tökéletes!
Előzmény: nso csi (292)
nso csi Creative Commons License 2000.10.19 0 0 292
Ha jól értem akkor te úgy gondolod, hogy a KR körül lévő emberek, edző, csapattársak, stb. mind rosszak, gonoszak mert bántják azt a szegény szorgalmas, kedves, alkalmazkodó, egyáltalán nem nagyképű hamupipőkét.
Előzmény: Bencze (289)
beny Creative Commons License 2000.10.19 0 0 291
Halljuk a nagy igazságtudót! Annyira kíváncsiak vagyunk az igazságra, és mivel Te hallottad valakitől, akinek bárki mondta, hogy a senki miatt van az egész. Halljuk....
Előzmény: ki_mit_tud (288)
knight bandit Creative Commons License 2000.10.19 0 0 290
Senki nem beszélt még arról, hogy miért is alakult ki ez a szituáció: Mi az oka annak, hogy KR és csapattársai nem igazán voltak beszélő viszonyban már korábban sem, ráadásul az edzőjével sem működtek a dolgok.
Valahogy az az érzésem, hogy csak felszínről hallunk, az okokról valahogy nem beszél senki.

kb

Bencze Creative Commons License 2000.10.18 0 0 289
Nekem meglepő amit mondasz.

1. Tehát, akkor szerinted, vagyis tanácsadóid szerint Rita nem nyerte meg az olimpiai válogatókat? Nem hiszem el...

2. Hanyadik is volt legutóbb Rita nélkül a négyes? Ezt is meg lehet nézni. Ritával ezüstérmesek lettek csak, nélküle hatba nem voltak.

3. Ne mond már, hogy az is csak mese amit az edzőnője csinált... 2 hónapja nem segítette Ritát! Megjegyzéseket tett rá, amiért a Nők lapjában címlapra került, leválasztotta róla a 3 lányt.

4. Miért nem írod le ami kint történt az egyes előtt? Rita még javában aludt és senki nem szólt neki, hogy megváltozott az olimpia időrendje! Hol voltak akkor a magyar csapatvezetők, csapattársai, az edzője? Ez nem a Rita szégyene!

Előzmény: ki_mit_tud (288)
ki_mit_tud Creative Commons License 2000.10.18 0 0 288
Sziasztok!

Csatlakoznék, nem a szidáshoz hanem a nagy igazságtételhez.

Rita arra számított, hogy nyer 2 aranyat, és remekül elindul a reklámszakmában!
Most legfejlebb az tudja mondani a reklámokban: "4 éve ezt használtam, és az jobb volt..."
:) :)

De biztos forrásbol tudom, hogy a mostani tv-nyilatkozatai teljesen alaptalanok.(Ma hallottam egy a női kajak 4-eshez nagyon-nagyon közelállótól az igazat, akit 4 éve ismerek, és 100% igazat mond)

Sajnálom,-bár hosszútávon ez a jobb- hogy a kajak ,3-as nem nyilatkozik, de lenne mit mondaniuk.

Szóval kezdjétek el keresni a multból (kb 2 év) az edzés- és verseny eredményeit, és NEM LESZ MEGLEPŐ A MOSTANI HELYEZÉS.

bullseye Creative Commons License 2000.10.18 0 0 287
Tulképp nekem is, aszonták másuitt, hogy a Moszad jól megfizeti az ilyesmit, palacsintában. :))

Ami szegény Ritát illeti, tényleg kimerült, meg a topic is. Mint a Mátyáskirálymese bocsánatot is kért meg nem is. Szóval szépen lassan az én szememben is egyre jobban elássa magát (szép kép, az tuti), persze nem hinneém, hogy sokat sír amiatt, hogy én most morc vagyok-e rá. De tény, most vagy bagyon bocsánatot kellene kérnie (ami úgysem fog bekövetkezni), vagy nagyon befognia, nyerni egy-két aranyat sebtiben VB-n, majd visszavonulni, és továbbra is nagyon befogni.

Előzmény: tunderilona (286)
tunderilona Creative Commons License 2000.10.18 0 0 286
bullseye, startrekfan:)
Ne bízz senkiben: Úgy látom ügyesen sikerült a zsidózás felé terelni a topicot - ez volt az eredeti célom, már azt hittem soha nem fog összejönni ;)))

Szóval érdemi vélemény az ügyről? Vagy süllyedjen ez a kis béke szigete? :-)

Pusziga Molle Creative Commons License 2000.10.17 0 0 285
olvastunk ennél már hihetőbb fikciókat is, de azért ügyes
Előzmény: Ne bizz senkiben (284)
Ne bizz senkiben Creative Commons License 2000.10.17 0 0 284
Kőbán Rita közismerten szabaddemokrata, és emiatt közösítették ki a társai.
bullseye Creative Commons License 2000.10.17 0 0 283
Majd jól a Dunába lőlek mi? :)))))
(Mielőtt most én kapok a pofámra, ott vannak a Smiley-k a végén!)
Úgy tudom, nem kötelező klubtagnak lenni, hogy hozzászólhass :)

ui. EZ legalább barátságos hozzászólás volt a érszedről, úgyhogy részemről meg nagyon támogatom...

Előzmény: startrekfan (282)
startrekfan Creative Commons License 2000.10.17 0 0 282
Tündérilona:

"Egyébként provokátor vagy sem, abszolút egyetértek startrekfan legutóbbi véleményével és ha nem nagyon ciki, akkor elmondom hogy én bizony jókat röhögtem a stílusán."

Oh, köszönöm, köszönöm! Mennyei érzés! Mert ahogy Te is lehetsz pasi, én is lehetek akár nő is...

De nem baj, hogy nem vagyok zsidó? Bullseye, Neked?

:)

bullseye Creative Commons License 2000.10.17 0 0 281
Hát az ciki, bizony ha nincs emiled, de 1-1, mert nekem meg mobilom nincs, és az is ciki, aszonták. Ha megfigyelted, elsőre engem nem igazán zavart, hogy Yetihez, ufóhoz, Növényi Norbihoz hasonlítod KR-t, mert nem igazán vagyok belé szerelmes, + szerintem is kissé túlvastagodott az elmúlt 2-3 évben.
De azért tényleg fura, hogy ezzel a nickkel, folyamatosan fikázod (OK, ez a flame, ő elküld, te bizonykodzs, aztán mindketten mondjátok a magatokét*10), mert ugye ez kedves név is, meg női is, ozt nő a nőt tényleg olyan izés :))
Szoktam én is fikázni (pl Szegény DiCaprio mama csuklik gyakorta), de azért pont ebben a topikban, pont külalak miatt flamelni ennyit... másrészt gondoltam te vagy a kivétel aki erősíti a szabályt, és tényleg topmodell vagy (honnan gondoltam volna, hogy pasi vagy...), akkor meg tiszta sor a dolog, rögtön kiderül kinek van esztétikai érzéke, és ki elvakult fan. Ha Quasimodo vagy, akkor is jogod van kritizálni, naná, csak akkor előtte nem árt tudnunk, hogy magadról is megvan a vélemyényed, vagy magadat tartod szépségideálnak 1 lábbal és 5 foggal, mert az ugye nem mindegy...
Honnan tudtam? Sehonnan, ilyet nem is mernék feltételezni senkitől csak úgy vaktában. Csak nekem csúszott ki a számon, mert azt hittem összeházasodtok startrekfannal... Boccccs.
Előzmény: tunderilona (279)
tunderilona Creative Commons License 2000.10.17 0 0 280
Egyébként ha már csak effélékről tudunk csevegni, nem sok értelmét látom idejönni.
Valakinek van még véleménye az alap témáról? Nem szeretném feleslegesen eröltetni a dolgot.
tunderilona Creative Commons License 2000.10.17 0 0 279
bullseye: ha már így szóba került, nem vagyok egy számtech zseni, az internet számomra az információt és a szórakozást jelenti, azt is csak időnként. a nickem onnan jött, hogy a barátnőm emiljét adtam meg (nekem az sincs, cinkes nagyon?)az pedig tunderilona-val kezdődik ugye. innen hát a név.
És már megbocsáss, de egyáltalán nem vagyok kíváncsi a külsőmről alkotott véleményetekre. Én sem a tiéteket kritizálom, vagy tévedek. És ha úgy nézek ki, mint Quasimodo, akkor azt mondod nekem, hogy hogy jövök ahhoz, hogy KR-t kritizáljam. Házasságra pedig egyelőre nem gondolok. De honnan tudtad, hogy zsidó vagyok?:-O

Tényleg nem értem, hogy ha én nem bántalak titeket, akkor ti miért próbálkoztok be velem állandóan. Rühellem a kóstolgatást nem látom értelmét.

bullseye Creative Commons License 2000.10.17 0 0 278
Az a szép az anonimitásban, hogy én is lehetek Lara Croft, vagy Kőbán Rita. De az eccerű megoldások a szépek, vagyis tessék szépen alkotni egy honlapot, baloldalt te fotód, jobboldalt Ritáé és majd megszavazzuk melyikőtök a szebb nő/pasi.

Ami STF-et illeti, ő azért provokátor, mert meg sem próbál véleményközeledni, hanem jól rátesz a vitára. Azért mert az indított topicok gyakran provkálók (vagyis arra ösztökélnek, hogy szólj hozzá), nem feltétlen provkátorok az inditóik.
Ami pedig a humorát illeti, nos nyilván én öregszem, azért nem fetrengtem a földön a röhögéstől, de nyilván igazad van. Lehet az Isten is egymásnak teremtett titeket, mázeltov!

Előzmény: tunderilona (277)
tunderilona Creative Commons License 2000.10.17 0 0 277
Megnéztem a nyilatkozatot vasárnap. Most sem mondhatom azt, hogy tévedtem KR-t illetően. Vagy ti ugyanazt a nőt láttátok a NapKeltében, akit éveken át láttatok nyilatkozni? Cseppet sem tűnt negédesnek, erőltetettnek? Ráadásul újra csak vádaskodott, hiszen arra buzdította a nézőket (itt egyébként elég nagy hülyeség volt szerintem kihangsúlyoznia, hogy akit_valóban érdekel_ az _biztosan_rögzítette a futamot/meeeeer?/), hogy nézzék meg sokszorsokszor a közeliket, azokon pontosan látszik, hogy ki mennyi erőt feccolt a négyesbe.
Itt tudnék kapcsolódni knight bandit kérdéséhez, miszerint mi is van ezzel az edző vs. KR dologgal, ugyanis Kati néni reagált az Olimpiában egy hozzászóló hasonló vádjaira - hogy tudniillik kinek mennyire volt erőlködős arckifejezése a közeliken - valami olyasmivel, hogy mindenkinek annyi erőlködés látszott az arcán, amennyire nem volt felkészülve.
Egyébként szerintem ez a leggyengébb "bizonyíték", hiszen ahány ember annyi fajta, kinek az arcára van írva az erőlködés, kinek nincs. (Fontosnak tartom megjegyezni még mielőtt Katinénifikázás kezdődne az én hozzászólásom miatt, hogy ez KR legfőbb érve, az edzője csak reagált egy ilyen vádra a fenti(hez hasonló) hozzászólással.

startrekfan a provokátor: lehet hogy tényleg az, de ha jobban megnézzük, szinte minden második topicindítóról el lehetne mondani ugyanezt. Hiszen indíthatunk topicot akkor is ha valami nagyon tetszett és akkor is ha valami egyáltalán. Ez utóbbi kategóriába tartoznak az ún. fikázósként elhíresült topicok (Shell, Cora, Philip, Jakupcsek, Ulmann Mónika, KR stb.). Ha valami nagyon nem tetszik - olyannyira bassza a csőrömet, hogy topicot indítok róla - akkor ott bizony felszabadulhatnak belőlem bizonyos indulatok. Akkor most az összes ilyen topic monnyonle?!?! Komolyan mondom nem értelek titeket. A fórumok teljes neve lehetne az is, hogy VITAfórumok, mert azok. Akkor most az én k..va anyámat, mert merek vitatkozni?
Egyébként provokátor vagy sem, abszolút egyetértek startrekfan legutóbbi véleményével és ha nem nagyon ciki, akkor elmondom hogy én bizony jókat röhögtem a stílusán.

Watson: KR-re tett ocsmány és aljas megjegyzéseim csupán a szabad véleménynyilvánítás bizonyítékai. Én tudom hogy néz ki KR mindig is egy UFO-nak tartottam, erre az egyik hozzászóló, mint nőt említette. Hát erre reagálok azóta is folyamatosan, mert valaki mindig megpróbál "kultúráltan" ráébreszteni arra, hogy én csak azért írom ezeket, mert biztos féltékeny vagyok erre a csodálatos, izgató férfira, akarom mondani nőre (beszélek itt hülyeségeket), lévén én nagyon nőietlen és férfiriasztó. Kérdeztem már korábban efféle állításokkal kapcsolatban olyasmit, hogy "Miért lennék én feltétlenül nő?" vagy hogy "Hogyan kell harsányan röhögő smile-t rajzolni?". Neked most akkor csak annyit mondok, hogy NAGYON ROSSZ FELÉ KAPISGÁLSZ KISKOMÁM!:-)

knight bandit Creative Commons License 2000.10.16 0 0 276
KR a vasárnap leadott kb 1 órás nyilatkoztában eléggé negatívan nyilatkozott az edzőjéről.
+ azt mondta az egyes előtt neki hiányzott a bemelegítés

Erről az edző-KR ügyről hallott valaki?

kb

Kilroy Creative Commons License 2000.10.16 0 0 275
Kedves pancho!

Lehet, hogy meglep, de alapvetően egyetértek veled, Watson nagyon korrekt volt. Csak számomra volt egy picit, de tényleg csak egy picit negatív, ahogy mindezt előadta. Ergo vitánk értelmét vesztette, minthogy arról van szó, hogy "ízlések és pofonok", azaz neked nem volt problémád vele, nekem meg volt egy pici. Adott esetben ennyi a véleménykülönbség kettőnk között, mivel nem vagyunk ugyanolyanok.

Kil

Előzmény: pancho (267)
Fraz Creative Commons License 2000.10.16 0 0 274
Szívem mindig elszorul, ha (ahh!) buta, hamis analógiát vagyok olvasni kénytelen önálló gondolatok helyett.
Előzmény: bastyaelvtars (273)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.15 0 0 273
"Szivem mindig szorúl, ha éhező nép
Itéletét látom nagyok felett.
Ha sárba hull a fényes, kárörömmel
Szemléli a pór, gúnnyal illeti,
Mint hogyha ön mocskát is igazolná."

Fraz Creative Commons License 2000.10.13 0 0 272
Nos, barátaim, én úgy gondolom, az enyhítő és súlyosbító körülmények globális figyelembe vételével, hogy nem volt szép Ritától, amit tett, ahogyan nyilatkozott. Ez a véleményem.
bullseye Creative Commons License 2000.10.13 0 0 271
Gyakran előforduló humor?????
Ennél Mr Data is jobb vicceket tud.

Amúgy az is feltűnhetett volna, hogy Dakota olvtárs (aki kissé heves, úgyis mint indián) már rég nem ír ide, így nem sok értelme van folyamatosan a fejünkre olvasnod a beszólását.

(A szem meg könybe lábadt, vagy vérben forgó, netán véraláfutásos. Ja, hogy nálad ilyen a humor, akkor vissza az egész beírás bocs, neked úgyis annyi bajod van.)

Előzmény: startrekfan (270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!