- A második játszma közepén volt a fordulópont, ha ott egy kicsit jobban koncentrálunk, és bejönnek a poénok, akkor több esélyünk lett volna. Szerintem az első szettben nem vettek komolyan bennünket, és csak a másodikban kaptak észbe. Végül a negyedik játszmában is vezettünk 15-12-re, ott volt még lehetőségünk arra, hogy visszahozzuk a mérkőzést. Szerencsénk sem volt, mert amikor 19-17 volt az állás, csuszával szereztek még egy pontot. Kár, hogy le kell játszani a mérkőzést a harmadik helyért. Minden más versenyen már a miénk lenne a bronzérem, úgyhogy bármi lesz, én harmadiknak tekintem magunkat. Ez egyben pályafutásom csúcsa - analizált Tóth.
- Januárban "agyonvertek" minket, most viszont volt esélyünk. A második játszmában odáig kellett volna eljutnunk, hogy elbizonytalanodjanak. Jól játszottunk, de nem olyan jól, mint a negyeddöntőben. Úgy kellett volna. A bronzmérkőzés nagyon nehéz lesz, szinte teljesen mindegy, hogy a kínai vagy a koreai párossal játszunk - vázolta a perspektívát Bátorfi.
Egy az előzőnél erősebb kóreai párossal játszunk a bronzért. Nos, nem Csilláék az esélyesek, a másik kóreai páros 3-2-re kapott ki az erősebb kínai duónál.
Nem, most mar nincs bronzmeccs. Mindket elodontoben vesztes bronzermet kap. Ezt szivta meg Klampar '88-ban, mert akkor merkozni kellett a harmadik helyert is :-(((