Keresés

Részletes keresés

B. Knox Creative Commons License 2001.04.28 0 0 52
uaz a minta
Előzmény: gyorgyi_ (51)
gyorgyi_ Creative Commons License 2001.04.28 0 0 51
Kedves anyuxxx!

Nem, ezt kozvelemenykutatok csinaljak. Azt hiszem, hogy ez ugy megy, hogy egy reprezentativ mintat vesznek a lakossagbol, es ebbol a mintabol kovetkeztetnek az egesz lakossagra. Es ugy megy, hogy azt hiszem, hogy telefonon felhivjak ezeket az embereket. Bar eleg furcsanak tunik nekem, hogy ha ket ember ugyanabba a csoportba tartozik tobb szempontbol, miert lenne ugyanaz az izlesuk. De ez a kozvelemenykutatas eleg jol mukodik.
Ha nem tudnak a nezettseget, akkor a reklamok arat sem tudnak? Vagy ez hogy megy? Egysegarak vannak?

Előzmény: anyuxxx (49)
B. Knox Creative Commons License 2001.04.28 0 0 50
kb. 800 lakásban van mérés. statisztikai hibahatára szvsz akkora, hogy képtelenség tényként kezelni...
Előzmény: anyuxxx (49)
anyuxxx Creative Commons License 2001.04.28 0 0 49

" Lehet bojkottalni egy Tv musort, vagy egy egesz TV adot is. Ui. valahogy merik a nezettseget.
Pontosan nem tudom, hogy hogyan, de azt tudom, hogy itt mindig kijonnek a nezettsegi
mutatok. "

Kedves györgyi !
Nem vagyok egy nagy szakértő, de szerintem ez technikailag képtelenség.
Szerintem maximum arról lehet szó, hogy meghatározott tévékészüléket ( azoknál a nézőknél, akik ebbe beleegyeznek) felszerelnek olyan berendezéssel, amivel valóban lehet ellenőrizni, ki , mikor hova kapcsol.
üdv:anyuxxx

Előzmény: gyorgyi_ (46)
B. Knox Creative Commons License 2001.04.28 0 0 48
az még menne, de az argentín és mexikói sorozatok nagyon jók...:)
Előzmény: Dave Bowman (47)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.04.28 0 0 47
gondolj bele: élet brazil szappanoperák nélkül? neeeee....
Előzmény: gyorgyi_ (46)
gyorgyi_ Creative Commons License 2001.04.28 0 0 46
Kedves anyuxxx!

Lehet bojkottalni egy Tv musort, vagy egy egesz TV adot is. Ui. valahogy merik a nezettseget. Pontosan nem tudom, hogy hogyan, de azt tudom, hogy itt mindig kijonnek a nezettsegi mutatok. Ha egy musornak nincs nezettege, ill. alacsony, azt leveszik a programrol, mert nem eri meg fenntartani. Ui. a reklamok ara a nezettsegtol fugg. Ha magas a nezettseg, akkor nagyon dragak a reklamarak (pl. a Super Bowl alatt millio dollaros arakrol beszelnek percenkent, vagy fel percenkent) Viszont ha nincs nagy nezettseg, akkor nem fogjak abban a musorban reklamozni a dolgokat.

Ha tenyleg osszefognanak az emberek, es bojkottalnak, akkor ennek elobb-utobb hire menne, a nezettsegi mutatok alacsonyak lennenek, aminek kovetkezteben meg kevesebben neznek. Vagyis ez ilyen lancreakcio szeru lenne.

Előzmény: anyuxxx (44)
anyuxxx Creative Commons License 2001.04.28 0 0 45
"Állitolag az rtl. egyik igazgatoja személyesen közölt helyreigazitást a hirado után. Alázták a
Min.elnököt, és ettöl határolodott el a csatorna nevében. Látta valaki? "
Nemcsak helyreigazitás volt, de elbocsátások is.
Persze Frei marad, igy sokkal olcsóbb. A következő müsort már biztosan kifizették neki, az meg, hogy melyik cimbinek hol van állása, gondolom körbejárásos alapon megy, mint a vetésforgó.
Előzmény: annie hall (29)
anyuxxx Creative Commons License 2001.04.28 0 0 44

"Marha egyszerű: bojkott=kikapcsolod, nem nézed és modod másnak is, ne nézd, ezért és
azért ne nézd. Mint a Danone bojkott, látod ott is lehetett valamit csinálni.

Egyszer csak ki derül, csökken a nézettség,"

Kedves naiv !
Miből derülne ki ?
Egyenlőre a tévék nincsenek felszerelve olyan készülékkel, ami mérné ki hova kapcsol , ami pedig a reklámot illeti, nem hiszem, hogy ilyen közvetett módon tudnák mérni a nézettséget. Én például még soha nem vásároltam reklám alapján. A Danone-nál más volt a helyzet, ott kézzelfoghatóan csökkent a bevétel a bojkott következtében, mivel egyszerüen nem vásároltuk meg a termékeket.
Ha ez megnyugtat, én nemigen nézem az RTL-t, néha-néha véletlenül odakapcsolok, esetleg ottragadok, de kifejezetten nincsenek kedvenc müsoraim, ugyhogy tőlem akár be is zárhatnák a boltot.

Előzmény: naiv (31)
anyuxxx Creative Commons License 2001.04.28 0 0 43
"Anyuxxx
Egyébként meg ott játszák.... én márciusban láttam."

Köszi, most látom csak 12-18-ig voltak a darabok kijelölve.
Ugy látszik ebben az időszakban nem játszották.

Előzmény: Belepofázok én is (33)
L. Szerafin Creative Commons License 2001.04.27 0 0 42
A nem tudom micsodán nem az az elefántos reklám ment?
Előzmény: ttaarrllee (41)
ttaarrllee Creative Commons License 2001.04.27 0 0 41
Egy kis mintavétel.
Hol mit látok most 22.05-kor?

M1 - reklám
HBO - film
M2 - film
superrtl - reklám
MATV - hírek
Helyi tv - reklám
SAT1 - reklám
RTL - reklám
BBC - reklám
National Geographic - ismeretterjsztő film
TV5 - Hírek
TCM - film (muzeális)
viasat3 - reklám
TV2 - reklám (Lagzi Lajcsi)
Duna tv - zene
RTL klub film (pisztollyal)
Harald tv - film
Z+ - zene
tve - hírek (épp egy kopaszt gyötörnek a rendőrök)
Eurosport - erős emberek versenye
Rai Uno film
Spectrum - ismeretterjesztő film
nem tudom micsoda - reklám
RTL-2 - Big Brother
VIVA - zene
Helyi TV - kosztümös film
3sat -hírek

Hi Creative Commons License 2001.04.27 0 0 40
Írásod akkor lenne igaz, ha:
1; a kuk tíví-nek nem lenne köztartozása. - Még saját dolgozóinak is tartozik!
2; a kuk tíví nem adna reklámokat!
3; hun van itt adómentesség?
4; ha egyként kapna minden tíví a beszedett pénzekből, most csak a kuk tíví kap...

Löhetne még folytatni, de minek, olyan demagóg ez a reklám... süketelés!

Előzmény: nevtelen (38)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.27 0 0 39
Ez lenne az:
AGB Hungary?

"1.5.4 Az ES2000 súlyozása

Az AGB Hungary megbízásából 2000-ben a Szonda Ipsos végezte az adatállomány súlyozását is. A súlyozás során ..."

Nakéremtisztelettel, ha a Sanda Ipse is belóg a képbe...

Előzmény: rororo (12)
nevtelen Creative Commons License 2001.04.27 0 0 38
"Moslékot adnak, de legalább nem az adófizetők pénzéből, mint a királyi TV."

Hát, ahogy vesszük. Ha jól tudom a kereskedelmi tévéknek valami tetemes adóhátralékuk van, aminek a behajtását a hatóságok se nagyon erőltetik. Bepótolják a kisadózókon, azok nem tudnak a nemzetközi fórumokhoz szaladgálni emiatt.

Ugye a reklámpénzek vastagon és a nézettségi adatok rendes ellenőrzésének mellőzésével dőlnek be a gagyiadókhoz. "Fussa" rá a multiknak, az adómentességők révén, nem igaz???
Ne legyen kétséged, hogy a multiktól be nem szedett adót is rajtad pótolják be.

SZVSZ ezek is az adófizetők pénzéből működnek, csak rafináltabban...

Előzmény: Polihisztor (14)
NagyAnd Creative Commons License 2001.04.27 0 0 37
Nocsak, mit tudsz roluk?
Előzmény: rororo (12)
NEC Creative Commons License 2001.04.27 0 0 36
Sajnos nincsen igazán jó TV ezért szörfölök 15 csatorna között attól függően, hogy milyen kedvem van.

Sajnos azt a Fábry-t szeretem ezért nem tudok teljes mellszélességgel a bojkott mellett állni!

Feles Elek Creative Commons License 2001.04.27 0 0 35
Ejj, ezt elrontottam
(2x jobban) Ez már szélsőség...
Előzmény: Feles Elek (34)
Feles Elek Creative Commons License 2001.04.27 0 0 34
Sőt!
Szolnokon meg Mozartot játsza az Amadeus-ban.

Mindamellett megnézném e két darabot.

Pedig nekem sem a kedvencem ez az affektonc. Nála jobban csak az a másik színész idétlenkedik jobban a reggeli műsorokban. (neve nem ugrik be)

Előzmény: Törölt nick (24)
Belepofázok én is Creative Commons License 2001.04.27 0 0 33
SE......
Te meg tök hülye vagy !

Anyuxxx
Egyébként meg ott játszák.... én márciusban láttam.

Előzmény: SE18820401 (30)
salk Creative Commons License 2001.04.27 0 0 32
naiv

"No nem azért mert ócska, agymosó, és tele van bárgyú reklámokkal." Mihez képest?

Azért csak nézed, ha véleményed van róla! Vagy csak a királyi felbiztatása alapján vagdalkozól?

Te a piacon az árak, vagy mi alapján vásárolsz?

A mérkőzés közvetítéséről meg csak annyit: nem a vevőt, hanem az eladót kell felelősségre vonni.

Csak az analógiáért: A Duna tv (kincstári) adásában szereplő műsorok részleges foghatósága ellen miért nem emeltél szót?

"ideje, hogy a multik arcátlanságát egy kicsit visszaszorítsuk" Ezzel a gondolatsoroddal messze egyetértek, de az ország minden vonatkozásába és nem kiemelten egy tv adó vonatkozásában.

salk

Előzmény: naiv (-)
naiv Creative Commons License 2001.04.27 0 0 31
Marha egyszerű: bojkott=kikapcsolod, nem nézed és modod másnak is, ne nézd, ezért és azért ne nézd. Mint a Danone bojkott, látod ott is lehetett valamit csinálni.

Egyszer csak ki derül, csökken a nézettség, a reklám bevételek pedig izgatják a tulajdonosokat és lépnek, azt modják ez a hülye nép ezt nem eszi, jobb maszlag kell nekik és csinálnak 1% -al jobb maszlagot. És a világ javul:-))

Előzmény: anyuxxx (15)
annie hall Creative Commons License 2001.04.27 0 0 29
Állitolag az rtl. egyik igazgatoja személyesen közölt helyreigazitást a hirado után. Alázták a Min.elnököt, és ettöl határolodott el a csatorna nevében. Látta valaki?

Annie Hall

anyuxxx Creative Commons License 2001.04.26 0 0 28
"Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg az Alföldi rendezésében a Velencei kalmárt !
FANTASZTIKUSAN JÓ !!!"

Ne hülyéskedj, megy még ? Hol ?
A Tivoliban játszották, de a müsorfüzetben nyoma sincs.

Előzmény: Husky (27)
Husky Creative Commons License 2001.04.26 0 0 27
Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg az Alföldi rendezésében a Velencei kalmárt !
FANTASZTIKUSAN JÓ !!!
székelykáposzta Creative Commons License 2001.04.26 0 0 26
A pasi baromi tehetséges!
Előzmény: anyuxxx (25)
anyuxxx Creative Commons License 2001.04.26 0 0 25
"pvcpadlo
válasz erre | adatok | e-mail 2001.04.26 22:07 (24)

..rendez is , meg jól is !Atyám! akkor hogy bír ilyen gusztustalanul idétlenkedni...?
brr brr és brr!! "

Hát erre nem tudok mit mondani, mert én szeretem, ugy szeretem, ahogy van, engem nem idegesit. Már azelőtt is szerettem, hogy tudtam volna, milyen jó rendező.
Tudod pvc, amit az izlésről és a pofonokról szoktak mondani...

Előzmény: Törölt nick (24)
székelykáposzta Creative Commons License 2001.04.26 0 0 23
Ez így van!
Előzmény: anyuxxx (22)
anyuxxx Creative Commons License 2001.04.26 0 0 22

" láttam egy Alföldi nevű idiótát...nyugtassatok meg ez nem az az Alföldi aki
LUCIFERT fogja játszania Nemzetiben????????????????

pvc ! Nem idióta az Alföldi Robi. Olyan "Velencei kalmárt" rendezett, hogy bárki megnyalná utána a tiz ujját, a régieket is beleértve.
A reggeli müsort egy kicsit bohókásra veszi, dehát tulajdonképpen reggel ilyenre vágyik az ember félálomban, hogy felviditsák, felébresszék, hogy ne nagyon kelljen odafigyelni :(
Nagyon értelmes fiu, hidd el.

Előzmény: Törölt nick (20)
székelykáposzta Creative Commons License 2001.04.26 0 0 21
Nekem mindegy én az orbánné focis TV-jét sem nézem a királyit. Kádár alatt sem volt ilyen szar a műsor.:( Az RTL meg egy gusztustalan nagy giccses marhaság.
Előzmény: naiv (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!