Tündérem!
A galaxis minden istenére esküszök, hogy holnap betérek Vágyaim Netovábbjának kedélyes lakjába, s elmondom utóbbi napjaim történetét.
Türelem Tüneményem!
Tenyleg... Yoda biztos eltevedt a mocsarban, Citromfu elment teastol szabadsagra (meg jo hogy hoztam magammal. Nem, nem szabadsagot, meg nem is citromfuvet, csak teat.)
Ugyhogy igy jart a topic. Bar biztos forrasbol ugy tunik, hogy az a-val teli vadasz azert be-be-bambul ide.
Csöndeshüpi 1.... nincsyooooooooddaamm..:(((((
Csöndeshüpi 2.... izé... hát ilyen momentán nincs, csak szeretném, ha a samu megvizujálná, hogy nem tette-e megint azt amit a múltkor...;)
Figyelek, Sam, figyelek. Vödör éppen aktuális fórumán már alakul a dolog... :-))) Szerintem a női/ffi skálák kielemzése után áttérhetnél a tea témára! :-)))) Bár, amilyen emancipált a kicsike, talán nem szereti megajándékozni a ffit egy bögre teával... vagy mégis? :-)))
Háááát... ha a tündéreknek is dolgozni kelll...hmmmm...
Amúgy azt hittem, hogy az egész hétvégét Yodával töltötted! Sebaj, az én vikkendem is felejthető, ezexerint ez egy ilyen sájze hétvége volt! Holnaptól viszont szabin leszek egészen sokáig! Remélem, hiányozni fogok Nektek! (legalábbis ezzel hitegetem magam) :-))))
Szerintem sem nem az. Mert eddig meg engem is csak egyszer fenyegetett meg sipcsontragcsalassal. :))
Bar azert Yodaval elegge fultepos a viszonyuk, de az lehet, hogy csak a szeretet jele. Ennyire nem vagyok otthon a Dagobah-i erzelemkinyilvanitas teren.
Nem szep dolog, ez igaz. Ez pl engem nem zavar. Marmint kukucskalj nyugodtan.
Tundereknek szabad.
Maximum ha rosszat latnak meg, akkor a csontvazak leharapjak a szarnyaikat.
Oooo tudom hogyan!
A tundereroiddel atlatszova tetted az internetes vezeteket, es belekukucskaltal a gonoszcsontvazsamunak a dobozaba, ahol kikandikalt a csucske a levelnek, meghozza a bal felso, ahova az felado irodott. Ezt leolvastad, es elmondtad.
Igazam van?
Mostmar elhiszem, hogy te befolyasoltad az idojarasot is. Meg hogy tucc fagyit - teara cserelni, es hogy kepes vagy yoda fulet rancigalni, az en labszarcsontomat osszeharapdalni...
Ez csodalatos!! :))
Mar meg sem merem kerdezni, hogy honnan tudod... :)
En haragunni, mert elarulod a titokot? Huha... mostmar erdekel...
Majdnem megigertem, hogy nem haraxom meg, de nem igerem. Tudod... a ponyvasregenyben elmagyarazta a neni hogy miert nem szabad ilyeneket igerni... :))
De azert mondjaaad!!
huha... te mar tucc...
En neha meg azt se tudom kideriteni, hogy ki keresett telefonon, nem hogy az eget... :)
Naaa, aruld el, csak nekem... lecci-lecci-lecci!!