Ha már az illuminált állapotban távozó eberszerű képződménynél tartunk, meg kell jegyeznem, hogy a kólaivászat áldásos hatásának következtében kénytelen voltam józanul hazakísérni a célszemélyt. Akkor már inkább az Apokalipszis. A jövő héten azt hiszem fel kell adnom a kólába vetett hitemet és át kell térnem az ésványvízre!
Egyik nap éppen megeresztettem egy rövid esszét a CoV rajongóin arról, hogy amelyik topicon én feltűnök, az tutira bedöglik. példaként felhoztam a Tóth-ot meg a Karel Gottot, ahol hetek óta enyém volt az utolsó bejegyzés.
És lőn, az egyik feltámadt poraiból. (ill. söreiből)
Olybá tűnik, nemcsak ez a topik süllyed, de maga a Hely is. Tegnap például valami osztálytalálkozó-páré volt hátul és egy hmmm... szóval enyhe humanoid-szerű vonásokat is felvonultató létforma kalapált egy szintin, meg énekelt Karel Gottot megszégyenítően borzalmasan Elvis- és Dupla Kávé-slágereket. De ez még semmi. Elől a törzsvendég-asztaloknál két egyed - akiknek nevét e helyütt fedje sűrű homály, de egyébként a Sasa meg a Stöki volt - nem átallott kólát ill. ásványvizet fogyasztani ser helyett. Eddig jutottunk. Komolyan mondom, kezd megérni ez a világ az apokalipszisre. Vagy még egy Sims-cikkre, lehetőleg a Voxban. A végeredmény várhatóan ugyanaz.
Az MTI jelentette, hogy pénteken ismét illusztris vendégek jártak a Tóthban Pivo, TJ és Koppány személyében.
Az illusztris vendégek illumináltan távoztak.
Sebaj, Whip, ami késik nem múlik. Ha megint kies fővárosunkba tolnád arcod, csak szólj - én megmutatom neked. Eredmények szempontjából legalább 3 Gilde a mértékegysége...
legutóbbi dolgozatodból hiányzik az ok-okozati összefüggés, mert én az aktuális áraktól teljes mértékben függetlenül szoktam adósságokba verni magamat. A Tóthos rekordom még abból az időből származik, amikor 205 volt a Kaiser.
Arról meg már nem is beszélve, hogy szerintem ANNYIRA mindegy, hogy 250 vagy 280 forintba kerül-e egy korsó sör...
Végülis a Tóth kocsmások rádöbbentek, micsoda zarándokhellyé lettek és ezért emelhettek árat. Pfuj de útálom amikor egyesek más emberek kárából (ex-576 ex-olvasók, vagy mi) akarnak pénzhez jutni...
Jól mondja a kolléga, 17-18 óra, hétvégenként dupla koktél egy áráért... Olyankor érdemes kipróbálni a Long Island Ice Tea-t, mert bár kurva jó, 1100 HUF-t mégis sajnál rá az ember. 550-et viszont dalolva megér... Egyébként szomorú esemény, de az utóbbi időben felmentek az árak. Fent említett itóka régen (régen = kb. 1 hónapja) 900 HUF volt, a májas-zsíros-hagymás rettenet 150-re kúszott 125-ről, és úgy emléxem, hogy az egységkapszula sör sem 280 volt régen, hanem 250... Nem csoda, ha Lákusz pillanatok alatt adósságokba veri magát, aztán bánatában rajongói topicokat nyit fűnek-fának...
Van az a 17-18 is, de ha jól tévedek ez csak hétvégén és koktélokra vonatkozi . (A sörös akció is rajta van az itallapon, csak egy picit félreeső helyen. Tuttibiztos, tegnap legalábbis még rá volt írva.)
Mi azt olvastuk az itallapon hogy 17-18 között van a happy hours de nem akartak két korsó sört adni semmiből se!:(
Son: barnasör télleg bejön, de a gatyádért kár. Majd a mátrába visszadod Lackónak :)))
ÜdV: rrróka
Bejött a hely jool, bár nem az én pérztárcámhoz van méretezve:) Teljesen ledöbbentünk mikor azt mondta a pincér hogy Kaiser barna (ez a legjobb sör a világon:) úgyhogy ki sem próbáltunk mást, talán legközelebb... ízlett a nadrágomnak is és a delfin kulcstartómnak is :)) A kiszolgálás is korrekt, bár a pincér kicsit furcsán nézett mikor minden itallapból Final Fantasy képek néztek vissza rá sörrel a kezükben... Falusi késdobálókhoz szokott lelkületünknek kissé unszimpatikus ez az 'asztalhozrendelés, utólagfizetés' mert ebből lesznek az olyan ivászatok ahol nem tudjuk hol a (anyagi)határ aztán hajnalban lehet pénzért rohangálni holmi automatákhoz. Na mind1, azért király a hely, 1x még biztos visszamegyünk és végigisszuk az itallapot :)
A legnagyobb poént még nem is említette senki:
Du. 15-00-tól 16-00-ig 1-et fizet kettőt kap akció van (talán soproni ászokra). Aranyos, literes korsóban hozzák ki, viszont addig nem kérhetsz újat amig az előzőt meg nem ittad. Na ebből a kezdésből szoktak aztán borzalmas délutánok kikerekedni :)
Úgy néz ki a ma délutáni FFFFDP során kiderül hogy is néz ki ez a hírhedt intézmény, amiről még csak ködös beszámolókat hallottam. A helység képe már felépült a képzeletemben (részeg tehenek a sarokban, enyhe trágyaillat, egy nagy halom söröskorsó (szám szerint ötszázhetvenhat) alól kikandikáló cowboycsizma, Seiffer és Squall egymás nyakába borulva énekli a "Csinom Palko, csinom Jankó, dali pár gunbladem.." kezdetü nótát, Rinoa a kezében egy Gösseres üveggel inzultálja az újonnan betérőket...) kiváncsi vagyok mennyire hasonlít.. :)
Akkor ha már van ilyen topik, be is jelenteném, hogy "hivatalos" FFFF...DP(Drunks Party) lesz kedden kb. fél hattól a Tóthban, aki akar nyugodtan nézzen majd be, elvileg a három összetolt asztalnál fogunk ülni.
Hmmm, jó az arcmemóriám, pedig még csak képen láttalak titeket. Mindenesetre örültem a találkozásnak :-))
Azt láttam, hogy már nem sokat látsz, de most, hogy mondod, hogy mikor kezdtetek, meg is értem :-)))
Jó meglátás. Én voltam az, meg a TJ, bár kék farmerja neki van, az enyém keki (néhol pedig kávébarna). A pult előtti két asztalra pedig ki van írva: "Törzsvendég asztal", azért szoktunk ott ülni. Guinnesst ott elég sokan szoktak szürcsölgetni, de 11 és 12 között én már nem nagyon láttam semmit, lévén 7-kor indult a bevetés...
Tegnap este bulis nap volt és betértem a haverokkal a Tóth-ba, hogy megmutassam nekik a helyet, nagyon bejött nekik :-))
Na lenne is egy kérdésem:
CoV! Nem téged láttalak 11 és 12 között egy másik enyhén illuminált alakkal (tippem: TJ), sörözgetni? Megesküdnék rá, hogy te voltál, valami kapucnis kék pulcsi volt rajtad, meg világoskék farmer, a pult melletti asztalnál ültetek és Kaisert ittál. Én a fal melletti kis asztalnál űltem. Ha láttál egy hosszúhajú srácot, aki egy korsó Guiness-t hörpölgetett és feléd bambult, na akkor az én voltam :-)))
Na ennyi, hali!
Na és merrefele tendál az én topikocskám?
Hajjaj, de nem kellett volna berúgni ma is. Most reggel öt van, kilenckor meg diszkrét matek ZH. Asszem inkább pótzh...