Keresés

Részletes keresés

Sárkány Creative Commons License 2000.08.25 0 0 9
Sajna mindenhol vannak ijen alakok. Én egy tízesben lakom, sajna nálunk tömeges az elofordulásuk. Van ojan bácsi és néni, hogy utánuk nem lehet a liftet használni gázálarc nélkül. Pedig víz náluk is van. Egy idoben minden reggel vkinek a kutyája a lábtörlore szart az ajtónk elott. Nincs sok kutya a házban (hála istennek) könnyu volt azonosítani a végtermék nagyságából. Az illeto persze tagadott. Azóta az emeletünkön az összes szomszéd lábtörlojét felavatták. Összefogás született. Amelyikünk legelsonek kelt fel az emeleten, és talált vmit, föllapátolja, és a tulaj ajtaja elé teszi. Na ennek volt eredménye.
Valami jó ötlet kellene és összefogás ahhoz hogy az ijen fazonokat szoktassuk a közösséghez. Ha tanács kell csak szólj, a fantáziáb nagyon bír muködni ijenkor.
Soksikert!!
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 8
Igazad van. Én tényleg megpróbáltam neki mondani, hogy ez nekünk sem, meg neki sem jó, kezdjünk tiszta lappal, mindenkinek jobb lesz. Erre ez azt mondta, hogy oké, de ha mégegyszer előfordul valami, akkor széttöreti a kocsimat, engem összeveret a barátnőmet meg ö maga veri össze. Na tessék. Itt feladtam a dolgot, azóta hozzá sem szólunk, hátha megunja. Még tegnap 22:30 -kor is óbégatott valamit.
Előzmény: Jéggé dermedt enemies (7)
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2000.08.25 0 0 7
Az biztos, hogy ezeket a figurákat EGYSZER és HATÁSOSAN kell helyretenni. Kérdés, hogy hogyan? :(
Mert a folyamatos veszekedés-szájtépés hasztalan. Meg nincs is kivel veszekedni ugye...
Előzmény: honolulu (6)
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 6
Tegnap előtt megpróbáltam vele értelmesen beszélni, de lehetetlenség. Eddig egész életemben nem találkoztam olyan emberrel, akivel ennyire nem tudtam közös nevezőre jutni. Elég békés, alkalmazkodó típus vagyok. Nem a hülye zenéje, obégatása dühített fel, hanem hogy a barátnőm, mikor nem vagyok otthon teljesen kikészül, mivel életveszélyesen fenyegeti az a köcsög.

Sajnos az a helyzet, hogy kb 45 éves, több 10 éve nem dolgozik, a férjével balhézik, az egész háznak elege van belőle. Szerintem a dühét megpróbálja valakin levezetni (rajtunk), és még élvezi is.

Előzmény: Lord Iffy (5)
Lord Iffy Creative Commons License 2000.08.25 0 0 5
Nem feltétlenül tudatosan áztat el. (bár a leirásból elképzelhető ilyen róla)
Régebben ránk is "panasz" volt. Mi nem, mi nem mondtuk nagybőszen. Aztán kiderült hogy a falban volt elrepedve egy cső.
Előzmény: Jéggé dermedt enemies (4)
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2000.08.25 0 0 4
A helyzet nálam ugyanaz. Csak a kedves szomszéd felülről bombáz... Nem akarok durva lenni, de az egész család derékon felül használhatatlan... Van egy idióta kisfiú, idióta nővérke, még idiótább mami... Kisfiú hajnalok-hajnalán szkúterezik, ilyenkor arra ébredek, hogy ördögűzős módra táncot jár az ágy alattam... vagy éppen égő papírfecniket reptet, ami egyszer már sikeresen landolt az erkélyen, jobban mondva a szúnyoghálón (jókora lyukakat égetve azon), és csak a szerencsén múllott, hogy éppen otthon voltam, így el bírtam oltani még időben, mielőtt még keresztet vethettem volna összes vagyonkára...
Mami picit alkoholista, egyébiránt szokása hetente eláztatni a lakást, vagy a fürdőt, vagy a konyhát (nemtom, ilyenkor biztos elfelejti, mit is akart csinálni??), majd amikor felrohanok, hogy helóóóó, zárja már el, ha kérhetném!... akkor fel van háborodva, hogy képzelem, hogy eláztat... Eddig nem is zavart különösebben, mert a lakás felújítás előtt amúgy is ramaty állapotban volt. Ám köbö egy hónapja renováltunk, új tapét meg egyebek. Ahogy a festők kitették a lábukat, felejthetetlen szomszédom adott hajtépésre okott rögvest... Először a konyha, később a fürdő... kellemes nagy cseppekben hullott a lafonról az áldás... Ismét egy emeletet fel, csengetek: "innen te nem ázhatsz!" Oké, mondom, akkor mér ömlik a folyosótokra a víz... Később biztosít, hogy ő majd aláír mindendéle papírt...
Kösz, kösz szépen télleg... de ez nem vígasztal! Inkább ha nem inna annyit, talán bírna rá emlékezni, hogy most mosogatni indult, vagy fürödni. Na szal elegem van belőle..
Gondolkoztam már azon, hogy megtépem, de mit érnék el vele? Feljelenteni minek? Megtették már mások, ha jól tudom. Értelme nincs. Elköltözésre nincs kilátás, bár lenne... Marad a túlélés. Valahogy...

Bocs a bő léért :)

Előzmény: honolulu (1)
JÓMADÁR Creative Commons License 2000.08.25 0 0 3
az én szomszédom meg alkoholista, és no ráadásul. Állandóan üvölt a gyerekével, hál istennek ezt csak akkor hallom ha mindkettonknél nyitva az ablak. Mindenkivel haragban van, de ki tudja miért engem kedvel. Velem nagyon normális.Ha megpróbálnátok kedvesek lenni vele, azt biztos nem tudná hova tenni, és nyugton maradna.
Előzmény: honolulu (1)
Lord Iffy Creative Commons License 2000.08.25 0 0 2
Ó már megint egy szomszédügy.
Szerintem cseréld el a kérót 10z mégidiótább szomszédjával! A két hülye megfér egymás melett, neked meg nyugtod lesz! :o)
Esetleg próbáltál már beszélni velük?
Előzmény: honolulu (-)
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1
ez lesz a végső megoldás....
Előzmény: JÓMADÁR (0)
JÓMADÁR Creative Commons License 2000.08.25 0 0 0
költözz tanyára, ott 0 szomszédod lesz!
Előzmény: honolulu (-)
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 topiknyitó
Teljesen gáz a nő. Éjszaka obégat. Magában énekel. Egész nap üvöltözik. Szadizza a kutyáját, hogy ugasson és ezzel zavarjon minket. Életveszélyesen fenyeget, hogy szétveri a barátnőm fejét, mert 2 csepp víz ráesett az erkélyére, miközben teregetett.....

OUT of controll.

Na most mit tegyek?

Rendőrség? Feljelentés az önkormányzaton? Vegyek egy sokkolót? Nézzem levegőnek? kb 1 hónapja a férje elvitte diliházba, mert kiakadt.

egyébként egy 4 emeletes panel a helyszín, én a 4-en az meg a 3-on lakik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!