A hetvennégy éves unokahugod inkább az öregek kategória szvsz,
feltételezem a kiskoma a She loves you-t komázza, a hugi mondjuk a Day in the life-ot, BSZ meg... o is a She loves you-t... az a bajom nekem, az egyik, a Beatlessel, hogy kicsit sokat változtak, nemegészséges szerintem ennyit változni, vagy meg kell maradni hülyének, vagy pedig minoségben kezdeni, ahogy én.
Állandóan kritizálsz engem... melyik volt alacsony? az elso nagyon is jó volt szvsz, a jejejére különösen büszke vagyok, nagyfatertól nyúltam, a másodikkal padlóra küldtem atust, a harmadikkal pedig angolosan távoztam, mint egy úr.
Izé...a legmélyebb tisztelettel - szerintem eleg barom dolog a poprockblues-t egy topikba tenni...
Amugy kornél, ez egy ölég alacsonyan szálló hozzászolas volt.
Ami pedig a kovulet zenekarokat illeti, minta deep purple, genesis stb., azokrol mar van rengeteg topik...
A Beatles mondjuk kurvara nem csak jejeje zene, ha nem hiszed, kerdezd meg a Chemical Bros-t, miert hallgattak rongyosra a Tomorrow Never Knows-t, vagy Pete Steele-t, miert dolgozott fel Beatles szamokat, vagy Ty Tabor-t a King's X-bol . . . .
Az Oasis (kulonosen az utobbi lemezeik) a Beatles legartatlanabb, legfullankmentesebb pillanatainak megszeliditett ujranyaladzasa.
Amit csak meg inkabb irritalova tesz a Gallagher fiverek azon igyekezete, hogy magukat cool, wicked, badass motherfucker-okkent adjak el....
Na, én aztán tutti nem fogom pocskondiázni oket!! :)))
egyébként ez egy jó aranyszabály! A Kormánynak is szólni kéne....:)
Britpop: Blur, Elastica, Pulp, The Verve (ex verve)...stb.
Imádom. Mindet. Bár nem tudom, hogy manapság már mennyire jellemzo ez a szó, hogy "brit-pop", és hogy konkrétan mit is lehet érteni alatta, mindenesetre már jószerivel ráragadt az említett eloadókra....Ok...Oasis kivétel...azt hiszem.
Várom a hozzászólásokat, akár pozitív, akár negatív az ezzel kapcsolatos bármilyen témában.
Egy aranyszabály azonban van:
TILOS AZ OASIS POCSKONDIÁZÁSA! Az inkább hallgasson.
(Ugyanis ez a téma érzékenyen érint. Köszike.)