Keresés

Részletes keresés

VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.25 0 0 235
andd!

Az alábbi belépőjegy azt bizonyítja, hogy feltelefonáltam Pestre, hogy ugyan, szkenneljenek már be egyet...
Nézd, akármennyire is próbálkozol mellémagyarázni és tetteted nekünk itt az álszent igazságosztót - hozzáteszem, nem túl meggyőzően -, egy adott belépőjegy arra ad bizonyítékot, ha nem is cáfolhatatlant, hogy az adott illető ott tartózkodott az adott meccsen, pont. De sebaj, magyarázz bele hasonlókat, tegyél így, ezt már megszoktuk tőled. /Viszont akkor ha megkérhetlek rá, az erre megfelelő asztalnál humorizálj./ Nem lehetek ott minden Újpest-meccsen, de tudod én többek között azért őrzöm a beugrók egy-egy példányát, hogy ha alkalomadtán találkozom - élőben, avagy mint esetünkben virtuálisan - a hozzád hasonló, klubszínek és hovatartozás szerinti előítéletekkel bíró egyénekkel, nem holmi üres szavakkal bizonygassam a megkérdőjelezett igazamat. De látom, úgy veszem észre, leginkább magadból és klubcsapatodból indulsz ki, lásd még jogtalan előnyszerzés.
Te mit sem változtál, andd.

Előzmény: Törölt nick (223)
Tyll Creative Commons License 2000.08.20 0 0 226
Virtus:
Örülök, hogy az újpestiek között is van olyan, akinek nev vér folyik a szájából. Bár ez nem meglepő, mert van egy újpest-drukker haverom, és ő is értelmes. A keménymagban van. És mégis jóbarátom. Nem ellenség, csak ellenfél, és ez nagy különbség...
Előzmény: virtus (220)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.20 0 0 224
Csakazertis GYOZEDELMESKEDETT TEGNAP A FRADI-SZIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feriba', lehet nem kellett volna a nagymelleny, most nem csattantal volna ekkorat...

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'HoRoG'_d Creative Commons License 2000.08.20 0 0 221
Szevasztok srácok,gondoltam benézek ide is!Ami azt illeti,volna pár észrevételem a témával kapcsolatban.

1.Hál'Istennek van még néhány csapat MAGYARORSZÁGON,ahol annyira fanatikusak a szurkolók,hogy elmondhatjuk róluk,hogy létezik a(z) X-Y szív kifejezés.
Véleményem szerint ilyenek a (fovárosi)fradisták,az újpestiek,a kispestiek-az elso osztályból-és a diósgyori tábor egy eros magja a hetedik vonalból.

Sajnos a mai magyar élvonalbeli játékosokra sem a lokálpatriotizmus,sem a klubhuség nem jellemzo sajnos.

2.Ebben a topicban tényleg többnyire csak fikázás ment minden oldalról,ezt senki sem érdemelte(volna) meg és szerintem ez teljesen felesleges volt!Bár tudom,hogy néhány otthonülo(netsz@pó) kis pöcsnek óriási élmény volt ide irogatni és levezetni a felesleges energiáját./nem baj gyerekek,már csak egy hét van az iskoláig!/

3.Tényleg tagadhatatlan,hogy a Fradi a média kedvence,de errol szerintem azok a drukkerek tehetnek a legkevésbé,akik minden meccsen télen-nyáron ott vannak.
Igazságtalan rajtuk kitölteni az ilyesfajta vádjainkat!

4.Polycival régebben volt egy(mondhatni) közös topicunk,ahol a kisebbségrol és a fováros-vidék-Miskolc háromszögrol volt szó.

Arra a véleményre jutottunk többen,hogy valakit nem lehet csak arról megitélni,hogy hol lakik.
Sajnos nálunk is sok cigány van,akár csak B.Pesten vagy a Dunántúlon,de ettol mi még nem vagyunk azok!Ezt tartsa szem elott mindenki,ha kérhetném!

Na meg persze nem utolsó sorban-mint értelmes emberek- ideje lenne már felfogni,hogy Magyarország nem létezhet Budapest,Miskolc vagy vidék nélkül.Dehát miért is kellene ilyesmin törnünk a fejünket,amikor már így is elvettek tolünk mindent?!

Kicsit gondolkodjék mindenki,mielott 'csak úgy' nekiesne a klaviatúrának!
Egyelore ennyi mondanivalóm volt.

Üdv.
HOROG(Harcosok,DVTK)Ž
HAJRÁ DIÓSGYOR!

virtus Creative Commons License 2000.08.19 0 0 220
Tyll !
Én is érdeklodve olvastam a hozzászólásokat. Be kell vallanom, hogy ÚJPEST drukker vagyok, így nem vagyok teljesen elfogulatlan.
Mindezek ellenére a topic címére utaló fejtegetéseddel 100 %-ban egyetértek.
Jó tudni, hogy nemcsak anyázni, fikázni hanem ÉRVELNI is tudtok !
Akinek nem inge, ne vegye magára ! :-)))))))))

virtus

Előzmény: Tyll (206)
mash Creative Commons License 2000.08.19 0 0 218
mi van, nem vagy kitiltva???

szerintem is minden sora igaz!!!

Hajrá FRadi!!!!

EHK Creative Commons License 2000.08.19 0 0 217
köszi!
na végre valaki rájött hogy intelligens vagyok
mash Creative Commons License 2000.08.19 0 0 215
mit ide?????
Előzmény: EHK (214)
EHK Creative Commons License 2000.08.19 0 0 214
akkor ez az

ide

Előzmény: mash (213)
mash Creative Commons License 2000.08.19 0 0 213
jó legyen
Előzmény: EHK (212)
EHK Creative Commons License 2000.08.19 0 0 212
hagy legyen má mindenhol az enyimé az uccsó hozzászólás! ne basszatok máki
Előzmény: mash (211)
mash Creative Commons License 2000.08.19 0 0 211
200 hozzászólás!!!!
sok takony, megsárgul az irigységben!!!!

Mert, hogy nekik sose lesz ....-szívük!!!!!

mash Creative Commons License 2000.08.19 0 0 210
Fradi volt, Fradi van, Fradi lesz
Mig a földön ember lesz!!!!
EHK Creative Commons License 2000.08.19 0 0 209
ha eeeeegy...

rokkendrollert kaphat
NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK

Tyll Creative Commons License 2000.08.19 0 0 208
Tócsa:

Az elmúlt pár napban mi volt a szenzáció? Magyar-Osztrák, meg Dunaferr-Rosenborg. Miről szajkózott a sajtó? Magyar válogatott, Dunaferr. Hidd el, ha a DVSC idén UEFA vagy BL-csapat lenne (nem is kell, hogy táblás legyen), akkor arról szólna a napi sajtó.
Nálatok is megvan az a szív, ami csak a DVSC-re vonatkozik. Nem értem, miért kell így fújni ránk. Mert a média ezzel dobálózik? Hidd el, hogy egy igazi fradistát nem az érdekel. Hanem az, hogy lássa a meccseket, ha tud kinn legyen, és szurkoljon. Szurkoljon teljes szívvel, fradi-szívvel. Mert a fradi-szív nem csak a játékosokban van (illetve volt!), hanem a drukkerekben is. És itt nem a kirakat-emberekre, a divat-majmokra gondolok.

Előzmény: Tócsa (207)
Tócsa Creative Commons License 2000.08.19 0 0 207
Azt gondolom, hogy végre helyükre kellene tenni a dolgokat. A mai FTC-re egyáltalán nem jellemző az FTC-szív. Csak a hóhányó hatásvadászok használják arra, hogy silány produktumukat el tudják adni. Az újságokban is a szereplésnek megfelelő terjedelmű cikkeket kellene írni. Nem kellene mindennap csöpögni az újságnak az FTC-hírektől. Nem vitatom, ismertebb név szerte a világon, mint egy DVSC, de a múlt dicsőségét arra használni, hogy meg nem érdemelt előjogokat formáljon bármire is, az már túlzás. Ha gyengén játszik a csapatom és csak egy féloldalnyi a tudósítás, hát jogos. De a TV-ben is látható produktumról oldalakat képesek írni, már nevetséges. Egy országos sportnapilap nem az FTC-hírmondója kell, hogy legyen. Ráadásul még trehány módon végzik is munkájukat, mert az sem tudják ügybuzgalmukban, hogy melyik csapatnak melyik a címere! Legdrasztikusabban náluk következett be a nézőszám csökkenés, ami minden vitát, érvet überel. Azok már kezdik helyére tenni a csapatot, most már a média van hátra, hogy egyenlően kezeljen minden csapatot hasábjain.

Hajrá Loki!

Tyll Creative Commons License 2000.08.19 0 0 206
Kb a 150. hozzászólásig jutottam el, és ott meguntam. Ez a topic már nem is a címről szól, hanem arról, hogy ki utálja jobban a Fradit. Ez már-már gusztustalan.
De visszatérve a címhez. Szerintem nem lehet a "Fradi-szív"-et egyszerűen elmagyarázni. A mai viszonyok között plánem. Hogy miért? Mert - mint ahogy azt mások is próbálták megvilágosítani - a múltban gyökerezik. Ha egy külföldi megkérdezi Tőled, hogy milyen nemzetiségű vagy, akkor kihúzod magad, és hanyag eleganciával mondod, hogy Te bizony MAGYAR vagy. És erre nem azért vagy büszke, ezt a szót, fogalmat nem az teszi naggyá, ami manapság idehaza uralkodik, mert azt inkább el kellene titkolni. Hanem a honfoglalás, a kalandozások ("A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket..."), a déli harangszó, '48, '56, és még sorolhatnám. Ezek azok, amik értékké teszik azt a szót, hogy MAGYAR. És ezt egy szlovák, román, szerb... soha a bánatos életbe nem fogja megérteni. Hanem azt fogja a fejedhez vágni, hogy magyarkodsz, meg nacionalista vagy, és revízionista. A "Fradi-szív"-vel valami hasonló a helyzet. Nem a jelenből származik, értékét nem onnan meríti.
A Knézy a média része. A média meg egy rakás ***. Csak nézd meg. Az egyik kereskedelmi csatorna olyat csinált a múltkor, hogy lehidaltam. Az árvízi tudósításnál hogy-hogy nem úgy esett, hogy nem találtak katasztrófahelyzetet. Mindenki a gáton serénykedett, tökéletes szervezettségben. De miből él a média? Hát az atrakciókból. Hozattak hát egy tűzoltóautót, és elkezdték az úttesten átfolyatni belőle a vizet, és ott vették fel a bejelentkezést. Igen, ez a média. Ott torzít, ahol akar. Semmi sem szent nekik, csak a nézettség. És mivel lehet növelni a nézettséget? Ha olyan szöveget nyomsz, ami hangzatos. Az teljesen mindegy, hogy ezzel milyen kárt okozol, vagy hogy egyáltalán odaillő-e megemlíteni. Márpedig a "FRADI"-val sokmindent el lehet adni. Lásd azt a hülye Kindertojás-utánzatot...
Ez a kifakadásom elsősorban a médiára vonatkozott, és nem kizárólag KJ-re.
Az utóbbi két-három évben nagyon megkopott eme becses kifejezésnek az értéke. De amíg az FTC létezik, addig az a bizonyos zöld-fehér-lelkület is él, csak legfeljebb sárral bekenve. De ott van, és él, és dobog, és soha nem áll meg.
VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.18 0 0 205
Ha megkérhetlek, nézd már meg mégegyszer azzal a marha éles szemeddel!
Vagy már az egyiket kiütötték, ezért vagy ily rövidlátó?
Mert ez valahol magyarázatot adna itteni ,,szereplésedre" is.
TOMAUTE Creative Commons License 2000.08.18 0 0 203
Nem csak négy fradista volt kint, volt újpesti is!
Mégpedig egy (volt) kocsmatársunk LILAISTEN +4 másik lila és egy Vasas drukker is!
Remélem a következő meccsen már sokan leszünk, és összefog a két tábor!
Meg az MLSZ is kér jegyet! :)
Előzmény: Polyci (174)
Feribá Creative Commons License 2000.08.18 0 0 201
Fradisták majd holnap meglátjuk milyen az ha a Fradi szív.:):)
Feribá Creative Commons License 2000.08.18 0 0 200
Olyan paraszt vagy,hogy szántani lehetne veled.Menjél Józsi apádhoz kapálni.
Előzmény: Polyci (199)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.18 0 0 198
Es meg te bunkozol le barkit, miutan nemhogy a Fradit, de meg sajat varosodat sem vagy kepes nagybetuvel leirni...
Előzmény: Feribá (197)
Feribá Creative Commons License 2000.08.18 0 0 197
Igen érdekes a megnyilvánulásod biztos a szüleid tanítottak meg így beszélni.Egyébként ti fradisták akkor szoktatok ilyen bunkó módon megnyilvánulni amikor nem tudjátok elviselni az igazságot.
Előzmény: Polyci (181)
big l Creative Commons License 2000.08.18 0 0 196
VIOLA !!!!!!!!!!!!!!!

Aszt szeretném megkérdezni hogyan illeszteted be a képet ?

Ha valaki más is tudja legyen szíves és írja már le nekem .

Köszi !

Előzmény: VIOLA_ (188)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.18 0 0 195
Na PÁ!!!
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.18 0 0 194
Köszi, hálám örökké üldözni fog!)))))
Előzmény: robi25 (193)
robi25 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 193
felhoztam neked, nehogy sérvet kapj:))))))
Előzmény: robi25 (192)
robi25 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 192
nyitottam erről régen egy topicot, keresd meg én má' így péntek délután nem birom....
Előzmény: Mr_Drunken (191)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.18 0 0 191
Lécci mondddd meg!
Előzmény: robi25 (190)
robi25 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 190
tudod mit jelentenek:)))))))))) - jelek?
Előzmény: Mr_Drunken (189)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!