Jelentem tegnap megkezdtem, és be is fejeztem a felkészülést az idei Balatonátúszásra, úsztam 200 m-t, és felkészültnek érzem magam.
Már csak zakka végtagjaiból kell levágnom, hogy nehogy megelőzzön.
voltam husvetkor, de zarva volt a kulso medanszie. legalabb megproszaltam! ;-]
kisse zavarosak mostansag (meg ugy altalaban) a dolgaim, ezert nem igerek semmit az uszasra vonatkozoan, viszont azt kemenyen betartom! ;-]]]
medve
azone példul, hogy tennap összfutottam a q/ kollégával és közösen mcállapítottuk, hogy idén feltétlen rekordot döntünk...
már, ha aszt vesszük, hogy a negatív rekord is rekord
Átöltözni még nem segítettek, de ki tudja?
Viszont múlt héten ottfelejtettem a nyakláncom a szekrényben és beengedtek.
Viszont e héttől már újra használható a női öltöző és tegnap hallgathattam, hogy hogy kiabál a kabinos néni pár emberkével, amikor szerintem normál hangnemben is megértették volna, amit mondani akart.
Feltámadtam poraimból, látom jól beindult az élet.
Alá tudom támasztani zakka állítását, a Hajósban koedukáltak az öltözők. (viszont nagyon kedvesek a kabinosok, nem úgy mint az a két csotrogány a nőiben.)
zakka gyerek engem szeptember óta fenyeget, hogy majd döbbenek decemberben, hogy lehagy úszásban...tetszik amikor valakit túl magasra teszi azt a biz. lécet...:))))
Ha hiszed, ha nem, én már többször gondoltam rá az elmúlt hetekben, hogy na de most már aztán tényleg el kellene mennem úszni... Sőt, egy ízben kifejezetten hosszan és erősen gondoltam rá! De aztán mindig megállapítottam, hogy sajnos éppen most nem alkalmas. :-)
De legalább írok róla, hogy ne unatkozz az üres topicban.
Igenis meg koedukalt az oltozo a Hajosban! Gonosz plakatarcok megvadoltak, hogy fizetett reklamember vagyok... bagoly mondja verebnek. :-))) Vannak mas pizzazok is a varosban, nem kell Donpepebe menni (ezer' se kaptam jutalekot, igaz, negativ a reklam :-). Szoval?