gyilkos ez a sziget, vazze, tegnap hazajöttem, és 17 órát aludtam :-(( Mondjuk minden negatívuma ellenére - kosz, alváshiány, meleg - azér most hétvégén is felmennék :-))
én amúgy a kínainál kajáltam a legjobbat, igaz, hogy 800 egy kaja, de telepakoltattam mindenféle húsokkal, meg a múgy is kínai, szal király volt.
A koncertek közül meg bánom, hogy Morcheebat néztem Hollywoodoo helyett, bár az énekesnő feneke miatt lehet, hogy mégsem :-)) Na meg aztán a freestyleres csaj...
En 2 aron ettem gyros ugyanannal: eloszor 6-7 korul, 350-ert, aztan 10-11 korul, 500-ert, utoljara pedig mar nem ettem, ejfel utan. Akkor 600 volt. Kicsit a jugoszlav haboru idejen (is) tapasztalt hiperinflaciora emlekeztetett.
Amúgy én meg pöttyös ügyben kapcsoltam későn...nem tudtam, hogy nem csak az Ászok poharat lehet gyűjteni (az ugyanis derrogál, meg nem is iszom sört...:), hanem rudi papírt is...:)
A kajás részen sült kolbászt kell enni a főúthoz közel (600 a nagy - 2 főnek is elég, 300 a kicsi), de frisset kérjetek belőle!
Meg jó még hátul a Lotus Café-nál (közel a Durex sátorhoz) a Grill hely belül, sültvirsli, hot.dog, miegymás...:)
Mondjuk jókor mondom, amikor már úgyis mindjárt vége...:)
Hogy hol vannak a környezetvédők?
Ott csápolnak ők is a szigeten a koncerteken.
Ebben a városban -sajnos- vannak olyan helyek, ahol az évnek nem csak egy hetében lepi be a kocsikat vastagon a por. Sőt! Vannak lakókörnyezetek, ahol egész évben nehézséget okoz a parkolás.
Hidd el, ezt a rendezvényt azért tartják az Óbudai Szigeten, mert tényleg nincs jobb hely erre a városban.
Feltételezem, hogy a III. ker-i önkormányzat örül annak a szép kis bevételnek, ami ilyenkor jelentkezik a bankszámláján.
Persze, hogy mákja volt, egy szóval sem mondtam, hogy nem. Ilyenkor had' ne már az áldozatnak kelljen bizonyítania, aki pedig piacon vesz biciklit, az vállalja a kockázatot. nyilván tudta, hogy ennyi pénzért nem tiszta biciklit vesz. Pech, hogy találkozott a tulajdonossal. De egy percig sem kételkedett a gyerek, de szerintem jobban is tette.
A hangerő levételéről annyit, hogy ezzel a lépéssel egy csomó koncertet egyszerűen szétbasztak (ha az Indexesek írhatják így, akkor én is). Rohadjon meg minden bürokrata.
Egy kérdés: ha nem ott, ahol, akkor hol máshol legyen ez a rendezvény? Kis logikával kiagyalhatja az ember fia, hogy a Duna természetes határvonalként funkcionál, így könnyebb a lógósoktól való elszeparálása. Én elismerem, hogy idén már kicsit kinőtte az Óbudai-szigetet a dolog, de egyelőre nincs jobb alternatíva. Tegyük fel, valahol mezőn lenne a dolog. Körül kéne keríteni az egészet, had' ne mondjam, ez biztosítás szempontjából mennyibe kerülne.
A természettel kapcsolatban én egyáltalában nem aggódnék. Ne mondja nekem senki, hogy egy hetet ne tudna valahogy kihúzni az állatvilág. Mivel a körülmények nem éppen a legideálisabbak számukra, kicsivel arrébb mennek. Aztán ha csend van, visszamennek. A Sziget ilyen szempontból meggyőződésem, hogy nem veszélyes, mer ha az is lenne, a környezetvédők ugráltak volna miatta először.
Nekem, óbudainak olyan ez a Pepsi sziget, mint egy szemétégető. Értem én, hogy szükség van rá, szerintem is kell, de ne itt legyen már!
A por vastagon belepi éjszakánként a kocsimat, parkolni sem nagyon nem tudok, mert megszállták a ház előtti parkolót a szigetelők.
A zaj mondjuk csak az első pár napont volt zavaró, aztán gondolom az agresszívebb helybeliek annyit anyáztak, hogy lejjebb vették a hangerőt.
Viszont amin sokat gondolkoztam. Nem tudom eszébe jutott-e valakinek, hogy a rendezvény a sziget teljes ökológiáját szétzúzza évről évre. Rovarok, kismadarak, rágcsálók, növények. Ilyenkor mi van velük, senkit nem érdekel? Nem vagyok biztos benne, hogy kiheveri évről évre ezt a sokkot az Óbudai sziget. A környezetvédők hol vannak ilyenkor?
Persze könnyen lehet olyanokat mondani, hogy blabla, ez Európa legnagyobb ilyen rendezvénye. Persze. Mert más országokban a felelőségteljesebb polgárok nem hagyják, hogy évről évre igy szétb@...szák a környezetüket.
mégsem viszek biciklit a szigetre. tegnap mesélték, hogy benn dolgozók két, össze- és fáhozláncolt biciklijét is meglovasították. együtt volt úgy 300k a két bicó. (és a szív szakad meg, de a lopóember ezekért se kap többet 30k-nál. JQA!)
egyébként a kocsimat is feltörték kinn a filatorigátnál, szétbaszták a zárat, majd nem vittek el semmit csak otthagyták tárva-nyitva. beültek zenét hallgatni, egyem a szivüket!
Nevetséges próbálkozásaim nem is tudom hányadikát fogjátok itt látni, hogy megtaláljak egy Angyalt, aki attól félek, egy életre a szívembe véste magát...a sors fintora, hogy még a nevét sem tudom... remélem senki sem fog nagyokat röhögni...:-(
Szóval voltam HIM koncerten Szigeten.
A jobb oldalon álltam, eléggé elöl.
Huh....szóval egy lányt keresek, akit ott ismertem meg, és vesztettem el...
Én 19 vagyok, 182 cm magas, és 68kg. Barna, középen elválaszott haj, zöldes szem...Kis szakállam is van. Veszprémi vagyok, ezt asszem mondtam is.
Te pedig úgy 160-165 centi lehetsz, hosszú fekete? vagy barna hajad van, érdekesen befonva. Nem tudom hogy hívják azt, amikor úgy 1 négyzetcentin összefogjátok a hajatokat, és azt fonjátok be...
Kockás nadrág volt rajtad.
Igen nagyot zúztunk ketten, és még 1 másik sráccal, akinek ha jól emlékszem alá volt nyírva a haja. Mindig az arcomba ráztad a hajad, olyan volt, mint egy korbács...egy felejthetetlen illatú korbács.
Akkor vesztettelek szem elől, amikot az énekes beszórta a törülközöjét a tömegbe, úgy 5 méterre tőlünk. Én arra kapásból vetődtem...:-)
Meg is van, úgy a negyede...:-)
Így utólag már a fejem verem a falba, hogy otthagytalak...attól félek megérdemlem, hogy elveszítselek...
Siralmas vagyok, igaz?
De azért is megpróbálom. Légyszi, ha magadra ismersz, írj egy emilt...