Megnéztük a pólókat. Legyártották mindet. Nagyon jó az anyagminőség, tökéletes az első embléma, valamint a szürke pecsét meg a hátsó felirat is.
Egy probléma volt: Bruce helyett Michael Jacksont tették fel rá, ráadásul deréktól lefelé, hátulról. Amúgy semmi gond vele... :-))))))))
Legalábbis lejátszani, tetszik!
Valószínüleg tegnap túlterhelt volt a vonal, az összes olaszkám egyszerre ugrott rá, amikor megírták a linket a levelező listára.
Ma jártunk Barbynál Cabingoval, megnéztük a pólókat. Legyártották mindet. Nagyon jó az anyagminőség, tökéletes az első embléma, valamint a szürke pecsét meg a hátsó felirat is.
Egy probléma volt: a Bruce-arc körvonala egy fehér vonal lett, amitől elvesztette jellegét a kép. Kicsit olyan volt, mintha egy matrica lett volna kivágva és rávasalva a fekete háttérre.
Gyors telefon Barby által a 'nyomónak', hogy ez így gáz, ő belátta és ingyenesen újranyomja az egészet. Még képlékeny az ügy kissé, de lehet hogy a pólót sem kell kifizetni. Hála Barbynak.
Tehát a rosszabb verzió szerint plusz 600 forintért mindenki 2 pólót kap: egy 100%-osat (reméljük :-))és egy 70, na jó 75 %-osat.
Gondolom majd Barby tájékoztat mindenkit a fejleményekről.
Ricsi, nagyon szuper az olasz link, tisztára ott érzem magam újból Bolognában, köszi!!! A Stand On It-tel kezdtem (Csabi, Bodus :-)), rajta van Roy fantasztikus szólója az elején, huhhhh!!! Ha esetleg még nem néztétek meg, akkor siessetek, mert azt írja az oldal, hogy február 13-án leszedik az egész koncert anyagát! A file-ok - gondolom, elővigyázatosságból - az ismeretlen *.class kiterjesztéssel mennek, át kell nevezni őket mp3-ba.
A póló ügyben írok. Már emlémázónál vannak a pólók, és készülnek ezerrel! Az emlémázó azt mondta, hogy ha azt szeretnénk, hogy még szebbek legyenek a színek (mivel fekete pólóról van szó) a direkt színeket érdemes külön rászitáztatni, de az árat megdobná. Az árat úgy adta, hogy még nem látta a grafikát. Azt mondta, hogy sokkal szebb lenne így a póló. Úgy számolt, hogy 500 Ft- tal lenne több/póló. 2177 Ft. lenne a szita/póló + 600 Ft/póló. Én úgy emlékszem, hogy 2300 F t.-t adtam meg. Ez pedig így 2700 Ft. lenne!
Remélem nem gond senkinek!
Azt hogy mindenki megkapja gondolom postai úton kellene megoldani! Én kipostázom mindenkinek ha kész, és fizettünk, csak a címek kellenek.
Postaköltséggel (+380 Ft asszem) együtt 3100 Ft lenne a pólócska/db. Pontosan: 3157 Ft. :-) Ez ÁFA nélkül értendő :-)
Ezt a szöveget már egyszer megírtam, csak elveszett az éterben! Nem tudom mi történt, OK gomb nyomi után sehol semmi! Ha esetleg előkerülne, ne csodálkozzatok. :-)
Remélem februárig mindenki kézhez kapja mostmár a várva várt ruhadarabját!
Két letölthető koncertet találhattok a http://spazioinwind.libero.it/rubensoft/ oldalon!
Az egyik Bologna 02/10/18 a másik pedig a Tearing
The Walls Of Jersey Down bootleg anyaga,99/03/19
(Asbury Park N.J.).
Csatlakozom az elöttem szólóhoz, az egérpad valóban osztályon felüli!
Ha valakit érdekel jegy június 8-ra, Firenzébe (a város sem megvetendő..), jelezze, felajánlottak nekem néhányat a küzdőtérre.
Tegnap megneztuk az Apafej (Big Daddy) c. filmet. Na mi csendul fel benne az egyik kulcsjelenet alatt? - a Growin' Up. Masik - lehet, hogy veletlen - eset a filben, amikor Steve Buscemi beszel az apjarol, hogy gyerekkoraban, amikor beteg lett levagta a hajat.
Na mindegy, mindenkinek kivanok nagyon jo szilveszteri bulit!!