Most en is ott voltam az "ultra" szektorban, es oszinte leszek hozzad en is csodalkoztam, hogy ilyen kevesen voltak. Gondolom a szabadsagoknak, meg a TV kozvetitesnek koszonheto, mast nem nagyon tudok elkepzelni. Megiscsak julius vege volt.
Kinnt voltam utana a Vasas meccsen is, ott volt egy-ket "testvered" is, aztan kotekedkedtek egy-ket lilaval... ezt mondjuk nem ertem miert jo. Na mind1.
Az FTC-Haladason a koreografia nekem is tetszett, ezen kivul volt ket kiiras is, de azokat nem tudtam elolvasni, es mash kepein sem latom oket. A masodik felido elejen a ketrudas es zaszlos bemutato is jo volt. A szurkolas nem volt valami fergeteges, gyakran hallgatott a B-kozep, de a vegere a hullamzassal felvittek a hangulatot. :o)
Remelem a sorozatos gyozelmek utan egyre tobben latogatnak ki az Ulloi u(l)tra!
Na kezdésnek itt az FTC-Haladás meccs koreográfiája.Kétszektoros látvány középen egy nagyzászló rajta egy címerrel mellette fehér-piros-zöld kartonok.A félidőben a szokásosnak mondható egy illetve kétrudas zászlók.Kezdésnek nagyon jó a GM/SS párostól csak így tovább.AVANTI FERENCVÁROS!!!
Ebben a topicban kivesézhetnénk az előző forduló koreográfiáit,píróit,szurkolásait stb.Sőt az igazi az lenne ha fényképeket is láthatnánk ezekről az eseményekről.