..kopp-kopp, szabad?:) Sziasztok! És főleg szia Mirrmurr! Mielött ide írtam volna, szépen (ahogy illik), végigolvastam a topicot (Főleg Mirrmurrt követtem). Olvastam a kezdeteiről, a szaunázásairól, megtudtuk töbször, h nem debreceni a csávó. Hogy kurva szerelmes, és ,h mik motiválják. Hogy óckodik a kreatintól rá egyévre meg már kúrán van:) Melyik fehérjével nyomja és hány eddzőtermet váltott. Hogy a 80 kilós fekvenyomásos dolgot nehezen lehet túlszárnyalnia, h mennyi fittnessparádára jár, blah blah blah:D :) na igen. Magamról annyit magamról, h világéletemben sportoltam (kajak) (itt jegyzem meg Mirrmurrnak, h milyenek lehetnek a vállaim) hehe!;-) szóval 1997nyarától meg elkezdtem gyúrni, több kevesebb kihagyással, folyamatossággal, hol betegség közbejött, (hasonló mint a szalmonella mirrmurrnál):) csajok, és suli. Szóval azért , vagyis ezért emeltem ki mirrmurrt, mert hasonlóan eddzettem az évek folyamán, hasonló nyűgökkel.
Amiért írtam és kerestem meg ezt a topicot, az, h rekklám nélkül kijelentsem, h szigórú (magamhoz) eddzés mellett, egy jó fehérjével, milyen kurvajó fejlődni:
Anabolic Whey , csak ajánlani tudom, egy hónapon belül már (kemény eddzés melett) szálkásodsz és erősödsz (ismosodsz) gyorsabban fejlődök (is). +Carni-Fx pezsgős formulát is iszom! e kettő nálam iszonyatosan bevállt.
Stimmel ! ;) Pontosan ennyit gyarapodott a testsúlyom szeptember és november között ! 83-ról 98 kg-ra. Csak éppen a vállam ment egy kicsit sz*rrá a finom edzésektől. December-januárt kénytelen voltam kihagyni, e hónapban kezdtem el óvatosan edzegetni. A célom változatlan: nyárig újabb +15 kilaj ! :)
Nekem magas a vérnyomásom(150/90 ),de ,amikor guggolok és lerakom a rudat ,úgy lemegy a vérnyomásom,hogy szédülök ,csöng a fülem, ilyenkor lefekszem padra és lelógatom a fejem, 20 mp múlva rendbe jövök,a többi sorozatnál eljátszom úgyanezt.
Az nem lehet, hogy a hírtelen megterhelés, mert piramisban nyomom és ez a 3.sorozat útán jelntkezik.
Lehet,hogy elnyomok valami eret, de a súlyt eléggé lent tartom a lapockámmnál,nem a nyakamon.
vagy mindig leesik a vércukrom,rágcsálnom kéne sorozatok közben szöllőcukrot?
Szagolgathatnák ammoniát, de mentős haverom mondta,hogy az nem jó a nyálkahártyának.
Láttam régen női súlyemelő Európa-bajnokságot, ott legalább 3 nőcit kikellett támogatni a gyakorlat után ,úgy megszédültek.
lehet,hogy ezt embere válogatja ,valaki nem bírja a nehéz súlyokat.
Még mindig jobb mintha az agyára ment volna. :-) Egyébként nem kell rögtön megijedni, a máj az arra van, hogy a szervezetbe bekerülő ártalmas anyagokat megszűrje, s ott rakódnak le először a káros anyagok is, de ésszerű keretek között ezt a problémát máj feldolgozza.
Igen, épp itt van egy haverom, aki állítólag azért hagyta abba ezeknek a poroknak a fogyasztását, mert az orvosa szerint lerakódott a májában a kreatin meg a Mass20.
Én tegnap lenyomtam az év utolsó edzését. Váll-bicepsz volt. Mivel januárban 8 vizsgám lesz, elképzelhető, hogy pihenek, nem megyek a terembe. De van egy olyan verzió, hogy szálkásító programot végzek, azaz kis súlyokkal sok ismétlést csinálok, és bicajozok is.
"Van olyan barom aki hetente 2-szer fekvenyom?" - Miért lenne az barom? Ez csak az edzésmódszertől függ. Vannak akik minden edzésen minden gyakorlatot abszolut beszarásig nyomnak, vannak akik meg változtatják az intenzitást. Szerintem épp a fekvenyomás az a gyakorlat, amiből nem árt a heti kettő, egy kőkemény meg egy laza. A lazát úgy értem, hogy mind a súlyok, mind a szériaszámok tekintetében kevesebb, tehát könnyebb és rövidebb is, így nem lesz túledzettség, viszont az izom nem "felejti el" a terhelést.
Meg aztán a túledzettség kérdése attól is függ, hogy kinek mennyi egy mell edzés, van aki lenyomja a 4 széria fekvenyomást simán, ferde padon, majd negatív padon, nyom szűken, majd tárogat súlyzóval és géppel is, aztán pull over-ezik, esetleg a végén még a csigás gépen is megtépi a madzagot, szóval lehet 6-8 gyakorlatból álló mellezést is csinálni, amit hetente többször keményen lenyomva tényleg túledzettség léphet elő.
"Amikor elkezdtem 3 év alatt lett rajtam 27 kg izom. Nem vagyok zsíros dög alkat, a hasam végig bordás volt." - Akkor vagy nagyon girnyó voltál előtte, vagy csak kamázol. Natúrba évi 10 kiló tiszta izom. Nemár.