Végre, valaki más is rájött (rajtam kívül), hogy a Seth könyve dezinformációkat tartalmaz!
Seth rengeteg mindent elmond az Univerzum és a tér szerkezetéről, tényleg nagyon érdekfeszítő a könyv, de szerintem az egész csak azért íródott, hogy az emberekkel megetesse a Mici Maci által is írt történetet.
Én valami olyasmit is olvastam ebben a könyvben, hogy két Jézus élt, és csak az egyik volt az igazi, a másik csak annak képzelte magát. Teljesen átélte a Krisztus-szerepet (a másik), és végülis őt feszítették keresztre, nem az igazi Krisztust.
Szóval jó nagy baromság, de több jel is arra mutat, hogy ez dezinformáció (valószínűleg a sötét oldal műve).
Már egy kicsit régen Fórumoltam, az utóbbi időben kissé megcsömörlöttem tőle. Szégyenkezem amiatt, hogy szegény Macskamatinak már három hónapja nem válaszoltam A Seth megszólal cimű könyvvel kapcsolatos kérdésére. Ez a 31 hozzászólás volt anno.
Most azonban elővettem a már-már elfeledett könyvet, és újra megnéztem, hogy mi is a bajom vele:
A könyvben Jane Roberts nevű médiumon keresztül nyilvánul meg a Seth nevű szellem. Seth mint már irtam az egyiptomi mitologiában a gonosz megtestesitője, aki megölte és feldarabolta Oziriszt. Egyébként Atlantisz idején is élt egy Seth nevű szellem, akinek többek között szerepe volt Atlantisz bukásában is (fekete mágiát űzött).
Ha magas rangú szellem szólna, szerintem már eleve nem ilyen kétes nevet választana. De tekintsünk el ettől és nézzük a könyv tartalmát:
Véleményem szerint magas rangú égi szellem (magas rangú alatt értsd azt, hogy arkangyal, angyal, stb., tehát tiszta szellem), szóval ilyen szellem nem kisérletezget a médiummal, nem szórakozik halottidézéssel, a médium arcának, kezének elváltoztatásával, csak úgy próbálgatásból. Márpedig Jane Robertssel ezt tette a Seth nevű szellem.
Nem csinál olyant, hogy órákra beleköltözik a médiumba és viccelődik, az asztalra csapkod az öklével, átveszi teljesen a nő személyiségét.
Nem köszön be így a médium hallgatóságának:
"Szeretettel és bosszúsággal teli jó estét!"
De ezek csak kiragadott példák, lehet még találni bőven.
De nézzük mit ír Krisztusról, akinek az emberiség felemelési, megváltási tervében óriási szerepe volt.
"Seth azt mondja: Krisztus történelmi személlyként nem úgy létezett, mint ahogy azt a mítosz őrzi. Amikor az emberiség a legmélyebb kétségbeesésben van, és óriási gondokkal kell szembenéznie, előhív valakit, aki olyan, mint Krisztus. Megkeresi, megalkotja önmagából azokat a személyiségeket, akikre szüksége van, hogy általuk erőt meríthessen. Három ember élt, akiknek élete összeolvadt a történelmi képben, és akiknek együttes története vált ismertté Krisztus életeként. MIndegyikük rendkívüli lelki képességekkel rendelkezett, ismerte feladatát, és tudatosan vállalta. E három ember jegyazon entitás része volt, és egyitdőben léptek a fizikai életbe, bár nem pontosan ugyanazon a napon. Fontos oka volt annak, hogy az entitás nem egyetlen személysben jelenmt meg. Először is, egy entitás teljes tudata túságosan sok lenne egyetlen emberi lény számára. MÁsodszor: az entitás többféle környezetet kívánt, mint amenniy egy emberi életben rendelkezéséére állt volna.
Az entitás egyrészt Keresztelő Szent Jánosként született, valmint két másik alakban is. Ezek egyike tartalmazta azt a személyiséget, akikre a Krisztusról szóló legtöbb történet hivatkozik. A másik személyiségről később fogok beszélni. Az egyazon entitás három része között állandó kapcsolat állt fenn, jóllehet nem ugynaznap születtek, és nem ugyanaznap temettélk el őket. Az emberiség saját lelki erőiből hívta életre őket, az egyéni tudat közös tárházából, amely rendelkezésre állt. " 272-273.o.
Ez a fenti idézet mutatja, hogyan próbálja Seth kisebbiteni JÉzus munkáját, megpróbálja összemosni Keresztelő Jánossal és egy meg nem nevezett harmadik személlyel az ő személyét. (vajon miért nem nevezte meg a harmadikat? )
Azt irja, hogy pusztán az emberek hivták elő Krisztust, mintha mi teremtettük volna, és nem Isten küldte volna le.
EGyelőre ennyit, ha valakit nem győzött meg, akor szivesen interpretálok még tévtanokat a könyvből.
Jol látod,hogy nem önmagáért kapja az ember az "ajándékokat",hanem,hogy másoknak segitsen vele.
Az jo,hogy nincsennek mágusi ambicioid,én nem is erre gondoltamamikor azt mondtam,hogy lehet ezt a képességet feljeszteni.
Mert egy képességet kétféleképpen lehet használni: amikor én használom és cselekszek vele,és amikor átadom magam Jézusnak és azt mondom,hogy itt vagyok használj ha tudod használni a semmit.
Probáld megkérdezni hogy ki az aki megjelenik neked,igy ha megfelelo kérdést teszel fel le lehet "tesztelni" az illetot,hogy milyen lelkiség.
Ne nekem koszond a segitséget,hanem Istennek.
Minden jot!
Köszönöm a választ. Legnagyobb örömömre azt ajánlod amit én is ajánlottam magamnak :-)
Nincsenek "mágusi" ambícióim, (amennyi van, attól igyekszem megszabadulni) valami azt súgja, hogy az ilyen jellegű "ajándékokat" nem önmagáért kapja az ember.
Ugyanakkor azt sem éreztem helyesnek, hogy egyszerűen "elhessegessem" magamtól ezeket a jelenségeket, hiszen biztosan nem véletlen, hogy megjelentek.
Probálj meg ugy segiteni,hogy közben közömbös vagy az eredményt illetően és minden dicsőséget Istennek átadva.
Ezt a tanácsot is nagyon köszönöm, megerősítettél abban amit eddig is sejtettem.
Kérdezni hangosan, vagy megfogalmazott gondolatok formájában még nem próbáltam, valahogy ezek nélkül is létrjött a kommunikáció, de csak olyanformán, mint amikor az ember egy nagyon tömör és erős szimbólumban gondolatok, üzenetek sokaságát találja. Ha lesz még alkalmam rá, próbálkozom majd vele.
Talán érdekes fejlemény, hogy egy barátom, akivel kettesben voltam egy olyan alkalommal amikor nagyon erősen jelen volt az egyik "vendég", utólag teljesen pontos leírást adott róla. Olyan részleteket említett, amiről nem beszéltem senkinek.
Hát... mégegyszer köszönöm, és remélem fordulhatok még hozzád, ha lesz miért.
Tudod egy pillanat alatt nagyon magasra fel lehet kerulni,de nagyon konnyen vissza is lehet esni.Ezt a Bibliában a Jákob lajtorjára szemlélteti jol.Ezért fontos,hogy átalakitsuk a a gondolkodásainkat ahogy Pál apostol is irja.
ha valaki az asztrál létsikrol fogad el gondolatokat akkor ő része lesz ennek a siknak.De ha valaki Jézustol fogad el gondolatot akkor mennyei lesz.Ezért nem mindegy hogy milyen gondolatokat fogadunk el.
Probálj meg ugy segiteni,hogy közben közömbös vagy az eredményt illetően és minden dicsőséget Istennek átadva.
Az hogy ki melyik létsikon van jelen az általában nincs meg a fizikai tudatban.Érdekes,hogy amikor áémodunk akkor legtobszor amit álomnak hiszunk,hogy szép tályakon jártunk vagy valaki ismerossel találkoztunk az ténleg megtortént csak nem a afizikai sikon.
Amikor érzékeled a lényeket akkor tudsz tőlük kérdezni?Probáld meg.Lehet fejleszteni ezt a képességet.
Annak örülök,hogy hiszel Jézusban és hidd el ha alázattal és engedelmességgel vagy Isten iránt akkor baj nem érhet.
Nagyon érdekes dolgokat írsz, köszönöm. További kérdések merültek fel bennem:
Vajon honnan tudhatom, hogy az 1. vagy a 2. kategóriába tartozom? Ez azért érdekes, mert ezek a jelenségek épp akkor sokasodtak meg körülöttem, amikor feléledt bennem egy segítőszándéknak is nevezhető szándék. Röviden: úgy éreztem, hogy segíthetek valakinek azzal, ha rámutatok elképzeléseinek számomra hibásnak tűnő pontjaira. Ez teljesen fizikai aktus volt, beszélgetés, levelezés. Az is a témához tartozik, hogy minden ilyen jellegű érzékelés közben "tudom" (már amennyire lehet ezeken a területeken tudásról beszélni), hogy nem eshet bajom, nagy erő áll védelmezőn mögöttem. A látomásokban ez úgy jelenik meg, hogy mindig nagy fényesség van a hátam mögött.
Lehetséges, hogy valaki úgy kerül ezekre a síkokra segítőszándékkal, hogy közben nincs vele tisztában?
Azt is fontos elmondanom, hogy hiszek Jézus Krisztus megváltóságában, neki adok hálát mindenért amim van, és őt kívánom szolgálni szeretettel.
Először is miért a Sátán megidézésével foglalkoztok?
Másodszr nem hiszem,hogy őt sikerult volna megidéznetek csak valamelyik szolgáját.
Irod,hogy erős médium voltál.Ez pontosan mit jelent?
Akárkit is sikerult megidéznetek az alacsony lelkiség lehet,ti öt a sátánnak gondoltátok.
Tudni kell hogy az ördögnek nincs ereje!csak ugy ha valaki elfogadja az ő gondolatait és ezáltal cselekszik.
irod,hogy nem tudtátok elkuldeni.
Nincs meg a megfelelő alapotok!Igy nem szabad ilyen dolgokkal foglalkozni,mert csak a kárát látjátok!
Az alap alatt értem az igaz hitet.Aki ismeri Jézust annak nem kell félmie semmitől és senkitől,mert az Ő nevére minden térdnek meg kell hajolnia a világban.
És ez nem holmi vallásos szoveg hanem nagyon mély jelentésű mondat!
Kijelentés által oriási dolgok történnek meg lelki szinten.értem ez alatt az ilyen alacsony lelkiségek megtisztittatását.
Nem elkuldeni kell hanem segitséget adni a számára.
Csak egy mondat:megtisztultál!
De mit sem ér ez ha nem tudod,hogy mi torténik ilyenkor.Ezért van szukség az alapra,Jézusra.
Az hogy érzékeled az asztrálsikot jelenti azt hogy van képességed a lelki látásra,érzékelésre,és jelenti azt amit már korábban is irtam,hogy egy részed ezen a létsikon van.
Azt tudni kell hogy kétféleképpen lehet valaki az asztrál és egyébb létsikokon.
1.Nem része annak a létsiknak,hanem segitoszándékkal van ott.
2.Része a létsiknak és akik ott vannak azok tudnak rá hatni.
Az elobbi esetben nem tudnak rá hatni csak ö tud hatást kiváltani ott.
Szerintem nem kellene addig eroltetni az észlelész amig nem rendelkezel szilárd alappal mert addig még félre tudnak vezetni.Az alap pedig jelenti Jézust a helyes ismeretet,és egyfajta belső tisztaságot,vagyis,hogy ne a 2-es kategoriába tartozz.
És egy fontos dolog.Ezek a lények még ha nem is dudatosan de segitséget kérnek ilyen esetben,ök talán nem is segitségkérési szándékkal fordulnak az emberhez de valolyában segitségre van szukséguk.
Segiteni pedig lehet rajtuk sot aki tud annak kotelessége is.
Sok esetben van hogy elkuldik oket,holott nekik tisztitásra van szukséguk.Ez nem mágia,mert a mágia az ént szolgálja,de aki Jézus nevében kér hittel annak a kérése megtorténik.
Hiszen Jézus mondta,hogy "ti sokkal nagyobb dolgokat fogtok nálamnál cselekedni"
Lehet,hogy nem sikerult pontosan idéznem.
Kérlek írd le milyen médiumi módszerrel dolgoztatok, dolgoztál. Milyen célból jöttetek össze? Kivel akartatok kapcsolatot felvenni?
És mi az, hogy véletlenül?
Sziasztok!
Igaz, hogy nem olvastam végig a topicot, de lenne egy érdekes problémám. Egy szeánszon heten vettünk részt, és véletlenül sikerült megidéznünk Sátánt. Elküldeni nem tudtuk, de a részleteket inkább hagynám. Azóta nem volt egyetlen sikeres idézésem sem, pedig előtte nagyon erős médium voltam. Igazán szakértő véleményeket és megoldást várnék.
Köszönöm a hozzászólásodat, hajlok én is a te véleményedre, ami az alacsony lelkiségeket és az asztrálsíkot illeti. Úgy tűnik, az a véleményed, hogy nem kellene "erőltetnem" ezt a fajta észlelést, igyekeznem kellene megszabadulnom ezektől a jelenségektől (jelenésektől?). Nagyjából így is teszek. Ha nagy (ijesztő) intenzitással törnek rám ezek az élmények, a figyelmemet Istenre összpontosítom és ez elmúlasztja mind a képeket, mind a fizikai érzeteket.
Mégsem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ezeket a lényeket figyelmen kívül kellene hagynom. Te is írod, hogy nekem is van olyan részem, amely ezen a síkon létezik. Nem lehetséges, hogy az előttem megjelenő lényiségek szintén egy fizikai testtel is rendelkező, élő ember asztrális megfelelői? És ha azok, akkor vajon nem lehet "üdvös" felebarátaimmal ezen a csatornán keresztül is kapcsolatban állni? Nem lehet - akár keresztényi értelemben is - helyes más létsíkokban is tudatosan létezni?
A mágiát, varázslást elvetem, nem kívánom önös lelki vagy szellemi céljaim érdekében manipulálni ezeket a világokat, de Isten akaratát, a szeretet parancsát talán követhetem itt is. Vagy nem?
Elolvastam az irást amit kuldtél.Valoban a pénz megrontja az embereket.Valoban eszkoz ez az ellentét kezében,ugyanugy mint minden ami kapcsolatban van az emberi vágyakkal.
Egyetértek hogy kozombossé kell válni vele szemben ugyanugy mint minden mással szemben is.
Az viszont nem biztos hogy mindenki aki gazdag az az ellentét oldalán áll.Általában a anagyon gazdagok azért kapták a vagyont hogy probára legyenek téve mit kezdenek a pénzzel,jora mások udvosségére vagya a saját vágyaik kiélésére használják e fel? Sajnos a alegtobjuk elbukik a probán.
Milyen jellegu tanitások jottek még?Csak a földi életre vonatkozok vagy az orokkévalóságra vonatkozoak is?
Elolvastam a problémádat.Abbol amit irtál nekem ugy tunik,hogy alacsony lelkiségek ezek a lények.Irtad,hogy nem tudod,hogy a te tudatodnaka akivetulése e vagy valoban vannak ott lények.Is-is.Mert ha nem vagy rájuk nyitott akkor nem tudnak rád hatni.Ez a nyitottság nem tudatos dolog.Alapigazság,hogy mindenkit csak ott lehet megfogni ott lehet rá hatni ahol ő is jelen van.Nem fizikai jelenlétre gondolok itt.
Akiket te érzékelsz azok nagy valoszinuséggel az asztrál létsikon vannak,ez a fiziaki létsikhoz legkozelebb áll,nos ha neked is van olyan részed ami ezen a létsikon van akkor tudnak rád hatni.
Nem kell tőlük félni,mert ők hozzád képest gyengébbek csak kihasználják aa te tudatlanságodat,félelmedet.
Helyes ismeretre van szukség igaz hitre.mert akinek igaz hite van az tud megfeleloen kérni Jézus nevében az Atyátol és amit kér az megtorténik.
Lehet tisztitást kérni ezekre alelkekre mert nekik erre van szukséguk,a Szeretetre.
De azt tudni kell,hogy ha te nem alakitod át a gondolkodásodat akkor továbra is nyitott maradsz ilyen lelkiségekre.
Pál apostol irja,hogy "változzatok el elmétek megujulása által",és ez megujulás jelenti azt,hogy azonosulunk azzal a hatalmas és mély igazsággal,hogy csak a Szeretet van.Isten a aSzeretet.
Szia
Az én gondom kb. annyi, hogy nem tudom eldönteni, hogy ezeket a "látomásokat" én gyártom magamnak, vagy valóban önálló entitások megjelenései.
Hogy erzed ezek lenyek szeretettel fordulnak hozzad??
Nem egyértelműen. Semmiképp sem gyengéden. Van egy amelyik - úgy érzem - egyértelműen azt üzeni: "Gyerünk, gyerünk, tedd amit tenned kell és én megvédelek, ne félj semmitől!". Ez kb. annyiban nyilvánul meg, hogy mindig mögöttem áll és hatalmas. Jobb is ha úgy mondom, hogy én állok a tövében.
Aztán, egy másik, aki kevésbé "kötődik" hozzám, néha megjelenik és szavakkal így lehetne kifejezni amit üzen: "Létezik a Tudás, és tőlem tanulhatsz." Ő nem időzik velem, csak néha "elmegy mellettem". Eddig egyetlen dolgot "tanultam" tőle, első találkozásunkkor: Nekem is van egy olyan megjelenési formám mint amilyen ő. Először azt hittem, hogy ő én vagyok, de a későbbiek valahogy nem ezt sugallták.
A harmadik nem is annyira harcra hív, inkább csak "hergel"... Mintha azt akarná elérni, hogy nekirontsak, de erre eddig nem (vagyis nem egészen) került sor. Egyszer több órán át táncoltam úgy, hogy ő valamilyen "energiaszálakat" küldödd felém, én pedig a szálak között manővereztem, nehogy megérintsenek. Egyébként őt sem érzem gonosznak, vagy ellenségesnek, olyan, mintha a harc, pontosabban a harc elkerülése is valamilyen "üzenet" lenne.
Mire tanitanak, ird le!!
Hát... épp ez a legnehezebb: megfogalmazni, hogy mire tanítanak. Már a puszta jelenlétük tanítás: azt tudatja velem, hogy léteznek. Egymáshoz és hozzám való viszonyulásuk az, amit tanításként értelmezhetek, de asszem jobb, ha nem teszem, mert az értelmezés rontja a hatásfokot.
Jelenlétüket (de akár az is ha rájuk gondolok vagy beszélek róluk) erős fizikai érzetek kísérik. A legjellemzőbbek: gyomorkörnyéki nyomás, szédülés, szívdobogás.
Amiket leirtal azzal semmi gondot nem latok eddig.
A kerdesesek a kovetkezok:
Hogy erzed ezek lenyek szeretettel fordulnak hozzad??
Mire tanitanak, ird le!!
Milyen harcra hivnak??
Hogy mi a kulonbség az én hitem és a spiritualizmus kozott?A spirit. alatt értem azt amit anno az SZBE korein belul zajlott.
Nem kulonbségek vannak hanem tovább mutatták az utat,és még mindig tovább vezetnek bennunket.
A jot feladni a jobbért.
Ez néha nehéz.
Kérdezted hogy tudok e jobbat az SZBE-nél.
Nem mondom hogy jobb vagy rosszabb,ezt mindenkinek magának kell eldontenie.Gondolom Pestrol irsz.
Tudod ahova én járok az ugy mukodik hogy egy emberke aki Pesten lakik szokott járni az ország tobb városába ahová meghivják és ott két napos tanitások szoktak lenni.Nem ő tanit hanem Ő.
Érted?Az illeto csak egy csatorna.
Szokott lenni Szolnokon,Békéscsabán,Várpalotán,Gyöngyösön,Székesfehérváron,Dunaujvárosban.
Hogy hogyan kerultunk erre az utra?
Csak a magam nevében tudok erre válaszolni.
Belső késztetés.Nem tudom hogy ki voltam elozo életemben,de tudom,hogy milyen életfeladatot kaptam,csak sajnos néha "kétségbe" esek.
Én is ugy érzem,hogy most első a tanulás,ugy szoktam mondani,hogy ez most szukséges rossz.
De megprobálom ezt ugy végezni,hogy belulrol Istenre figyelek.
Ez nem vallásosság.
A vallást emberi dolognak tartom,sajnos nem tudják a jot feladni a ajobbért.
Zárom soraimat.Minden jot!
Szia
Néha (mióta figyelek rá gyakrabban) úgy érzem, mintha a "közelemben lenne" valaki vagy valami. Valamilyen jelenlétet érzek, de nem mindig ugyanannak a valam(k)inek a jelenlétét. Ez az érzés eléggé megfoghatatlan (mint amikor az üres szobában úgy érzed, hogy nem vagy egyedül), de vannak olyan "kísérőtünetek" amiket konkrétan el tudok mondani:
Sötétben (vagy lehunyt szemmel) látom is azt ami jelen van. A kép eléggé halovány, mintha átlátszó fóliára lenne rajzolva... szóval átlátszó.
Érdekes, hogy a látvány nem túl konkrét, ha lefényképezhetném, valószínűleg semmit értelmezhetőt nem ábrázolna, de én (általában) mégis pontosan tudom, hogy mi (ki) az. Egy bika pl. gyakran meglátogat, de egyáltalán nem bika kinézetű, csak tudom, hogy az.
Az is érdekes, hogy ezeknek a valamiknek mindig jól meghatározható a hozzám való viszonyulásuk. Van amelyik tanít, van amelyik valamilyen harcra hív ki és van aki egyértelműen mögöttem áll és véd engem.
Na, most akkor simán halkózom vagy mi a szösz?
aromo_
(Ja... és érdekes módon ez az érzés elég gyakran akkor jelentkezik amikor a szükségemet végzem. Tisztesség ne essék szólván, vizelés közben gyön a bika leggyakrabban :-)
Csipkebogyo amit az SZBE-vel ill. a spiritizmus szoval kapcsolatban irtal teljesen eggyetertek. Az SZBE-nel egyelore nem tudok jobbat , de ha te tudsz akkor tajekoztass legyszives, ha esetleg a forumon nem akarod publikalni akkor tudsz irni emilt. Es miert csak kozel all a spiritizmushoz a te hited, miben kulonbozik??
Ti hogyan jutottatok erre az utra, mert ahogy olvastam mar van kozvetett tapasztalatotok a mediumitassal kapcs. Magatokenak erzitek ezt a hitvilagot??
Nalam 'osi' hagyomanyai vannak: Tobb eletemben hirdettem Isten igaz igejet ami gyorsan es sikeresen kivaltotta az egyhaz es a hatalom ellenszenvet igy aztan tettek is arrol hogy ne nagyon beszeljek. Ha a rokonsagi mult alapjan akarnam bemutatni akkor a dednagymamam tartotta az akkori szellemi buvarokkal a kapcsolatot, igy a csaladban elterjedt, persze ezt nem ugy ertve mint a fertozo betegseg terjedeset hanem, nem veletlenul szulettek ebbe a csaladba a megfelelo eloeletek miatt, ezek szummajakent ismerkedtem meg ezzel a vonallal. Korabban arra gondoltam hogy nekem is ezzel kellene foglalkoznom mert igaznak es jonak talaltam, de mint irtam mar, par ev ota bizonytalan lettem, de nem azert mert kerdesesse valt az igazsaga, hanem, mert most nem a szivembe illonek erzem. Es meg nem tudom hogy merre tovabb pontosan. Annyi mindenesetre letisztazodott kulso segitseggel hogy most a tanulassal illetve az onismerettel kell foglalkoznom de vallas teruleten...?
Ennyi!!
Kivancsi vagyok ratok.
UDV: Szotvalto
Én már 3 éve foglalkozok(ha lehet ezt igy mondani)
Isten megismerésével,ami nem vallásos dolgokat jelent,hanem spirituális tanitást.Bár a spiritualizmus eléggé elcsépelt fogalommá vált szerintem.Igen van egy kor akik osszeszoktunk ujárni az ország tobb városdában.
És itt a célunk a gondolkozásunk átalakitása Isten igéja által.
Ezek két napos tanitások szoktak lenni és nyaranként szokott tábor is lenni.
Én is hallgato vagyok ugy mint te,én eléggé "belemerultem ebbe a témába".
Sajnos az SzBE már nem ugyanaz ami volt anno a 20-40-es években,sajnos eltértek attol az iránytol.
Szia
Örülök hogy van ez a forum és hogy vannak hozzászolások.
Ezzel a témával pár éve foglalkozom bár nem túl mélyen, mert még hallgató vagyok és még az sem biztos, hogy komojabb szinten most ezzel kell foglalkoznom, mindenesetre igaznak tartom.
Csipkebogyo ha jól gondolom te spiritiszta könyvekröl írtál korábban. Mióta foglalkozol spiritizmussal ill. van e olyan kör ahol ti ilyen érdeklődésü emberek rendszeresen találkoznak. Az SZBE-ről tudok és szoktam is előadásokra járni.
Most ennyi.
Mindenkit üdvözlök:
Szotváltó
Én kiváncsi lennék azokra amik lejotteka médium által.Volna lehetoség rá,hogy elkuld vmilyen formában vagy idézzél belole?
És ténleg nem jelet semmit a név.Nagyon meg kell vizsgálni azt aki igy kapcsolatba lép velunk.
Én is Istenben hiszek.
Szia
1. Egy beszélő médium volt a körünkben (bár írassal kezdtük), de nem transzban vette az üzeneteket, hanem tudatánál volt.
Sokféle tanítást kaptunk, különféle szellemiségek nyilatkoztak meg rajta keresztül. Mindez tanításunkat szolgálta. Aki mindezt megengedte az Jézusként, az egy Isten fiaként mutatkozott be.
/Amúgy a nevek önmagukban még semmit sem jeleznek tisztán, mindig az üzenet tartalma utal vissza a küldőre./
2. Igen, néhányat. Úgy tudom mostanában eléggé nehezen lehet hozzájuk jutni, bár egy időben tervezték hogy újra kiadják őket.
3. Én a Mindenható Istenben hiszek és Jézusban akiben az Isten legteljesebb szellemisége öltött testet itt a Földön a megváltási terv szerint.
Megkérdezhetem,hogy milyen médiumitással foglalkoztatok,és hogy kinek nevezte magát az aki "diktálta " a konyveket.
Olvastál a Szellemi Buvárok Pesti egylete által kiadott konyveket?
És te kieben hiszel?
Szia!