Keresés

Részletes keresés

DrabAAL Creative Commons License 2001.06.17 0 0 36
Kösz a képeket még1szer!
Előzmény: Skinner_ (34)
DrabAAL Creative Commons License 2001.06.16 0 0 35
Ok, jöhetnek, minden mennyiségben.
Az oldalon már fenn vannak a dalszövegek is, már csak a képek, a linkek, meg a finomítás van hátra.
Szóval kép és kritika jöhet minden mennyiségben!
Előzmény: Skinner_ (34)
Skinner_ Creative Commons License 2001.06.16 0 0 34
Van egypár képem (a www.frankapotente.de oldalról, meg innen-onnan), ha gondlod átküldhetem...

S.

Előzmény: DrabAAL (33)
DrabAAL Creative Commons License 2001.06.14 0 0 33
Üdv!

Hát, tudom régi film már meg minden, de én nem rég láttam először, és nagyon megtetszett. El is határoztam, hogy csinálok egy honlapot a filmnek, szép magyar nyelven, összekaparászva mindent a külföldi hivatalos, és nem hivatalos honlapokról...
A lap már félig kész van, de szeretném ha segítenétek egy kicsit. Ha valakinek van kedve, írjatna egy-egy kicsit terjedelmesebb kritikát, nem sokat, tényleg csak annyit, hogy ne 5 mondat legyen. Ez nagyon jó lenne.
A lapon lesz majd a szereplőkől néhány stuff, a rendező teljes film-kommentárja lefordítva, meg miegymás...ha van valami amit szeretnétek fennt látni mindenképpen, bökjétek ide. Kösz mégegyszer.

Skinner_ Creative Commons License 2001.05.29 0 0 32
Nincs mit!
Letöltöttem a soundtrack-eket, azokon élvezkedem már 2 napja.
Huhh.

S.

Előzmény: mlc (31)
mlc Creative Commons License 2001.05.29 0 0 31
Skinner, köszi!

Lunatic: Ennyi futás már megérdemel 100 e márkát.

Lunatic Creative Commons License 2001.05.29 0 0 30
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola megérkezik az Atlanti óceánhoz. Megáll. Megfordul.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
Lola fut.
(...)
Lola megérkezik Kamcsatkára.

Megunja a futást és hazamegy.

Story ihletted by Gump. Forrest Gump.
:-)

L.

Skinner_ Creative Commons License 2001.05.29 0 0 29
Az összes Soundtrack-et letöltheted innen.

Egyébként én is tegnapelőtt este néztem meg az HBO-n tök véletlenül, olyan idióta a magyar cím, eszembe sem jutott volna 1ébként... Utána megnéztem az ismétlést 1/4 4kor... Utána felvettem videóra... Utána rákerestem az interneten:
Az eredmény:

http://www.tvtrecords.com/artists/?art_id=128

http://www.spe.sony.com/classics/runlolarun/

S.

Előzmény: mlc (28)
mlc Creative Commons License 2001.05.28 0 0 28
Szasztok!
Teljesen le vagyok halva még mindig! Ezt a király filmet!
Tudja valaki, honnan lehetne letölteni a zenéjét?
Azt már jó ideje hallottam először, de már el is felejtettem, mennyire húz.
Kúper Creative Commons License 2001.05.27 0 0 27
Ehhe, gondoltam, hogy lesznek új hozzászólások.Mostment az éjcsbíón.

Még egy változat: Lola lerakja a telefont, de mielőtt kilépne az ajtón szénné ég, azonnal szörnyethal, mert Berlinre egy óriás meteor esik.(Így Manni is meghal). Az a nyomott Brúsz Villisz a holtpont után robbantotta fel a fránya meteort!

Ne mondjátok, hogy nem eredeti!

CWorm Creative Commons License 2001.05.27 0 0 26
Szeretném megszerezni illegálisan mp3 formátumban vagy attól a személytől, vagy letölteném. :)
Előzmény: Laslow (25)
Laslow Creative Commons License 2001.05.27 0 0 25
De.
Előzmény: CWorm (24)
CWorm Creative Commons License 2001.05.27 0 0 24
Láttam eztet a rohadt jó filmt! A zenéje kellen, főleg a Wish című szám nagyon teccik. Nincs meg valakinek?
iron lion zion Creative Commons License 2001.03.02 0 0 23

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Lola rennt
fresa extremo Creative Commons License 2000.12.08 0 0 22
Lola fut, a lépcsőn a pitbull az övé, csak a szomszéd sétáltatta... jobbnak látja, ha inkább felkapja a pitbullt, s a hóna alatt rohan vele tovább. A pitbullnak hányingere lesz, de hősiesen bírja. A babakocsis nőt fellöki, aki ordítozni kezd vele, erre Lola a pitbullt a babakocsiba löki - jóétvágyat (közben látjuk, hogy a parlamenti vizsgálóbizottság bizonyíték híján pár hét múlva lezárja a pitbull aktáit, később megőszült vakvezetőkutyaként vonul nyugdíjba). Lola fut tovább, apácák fityuláját mind leveri (az egyik apáca kopasz, később már hosszú hajjal ő nyeri a Miss Germany 2003-t, Amerikába megy férjhez, férje alkoholista állat lesz, meghal, ő is elkezd inni, de belép az anonim alkoholistákhoz és vezetőségi tag, majd 2014-ben szenátor lesz, a kongresszusban az ő szavazata dönti el, hogy mégse robban ki a harmadik világháború). A biciklis incselkedik vele, de egy joko-gerivel Lola lenyomja. Manni ideges, hű de ideges a Manni bizony. Ha Manni tudná, hogy helyes munka- és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni, bizony! Meier úr ma korábban indult, így az utcán loholó Lolát (de szép alllliteráció) a bmw-s állatok jól megstírölik, de Lola nem hajlandó 200 makiért sem beszállni hozzájuk (csak 100 000-ért, de annyi épp nincs náluk). Az üvegtáblát szállító munkások közül az egyiknek előző nap menstruált a felesége, este nem jött össze semmi és most nagyon frusztrált... hát nem kicsúszik kezéből az üveg? A mentő ráhajt az üvegcserepekre s elposszan a kereke, a nagy rázkódásra a benne fekvő beteg feléled (később visszatér munkájához a bankba, ahol dolgozott, s végre kiderül, hogy ő a titkárnő gyerekének az apja). Manni ideges, de tudja fékezni az indulatait, ő tapasztalt. Lola beront a bankba, apu kicsengeti a 100 000 makit (de holnapra kéri vissza), a titkárnője épp nincs benn ma (neki is megjött végül a ciklusa, s csak később lesz terhes). Lola fut, van még 10 perce, és ekkor találkozik Németh Sándorral, aki meggyőzi és megtéríti őt, Lola egyből belép a Higgyülekezetébe és átutalja számlájukra a pénzt. (Nem sokkal ez után N.S. ebből a pénzből fedezi karibi utazásának elengedhetetlen kiadásait.) Manni most már tényleg ideges, annyira, hogy most már lerágja a saját jobb lábát, elvérzik, meghal. Lola eközben újevangéliumi dicséreteket énekel a helyi gyülekezetben Németh S. Juditt vezényletével.
iron lion zion Creative Commons License 2000.09.02 0 0 21
Lola kiszalad, eltapossa futtában a pitbullt, a babakocsit teljes tartalmával szintúgy, a nő szólni sem tud hirtelenjében. Meier úrral nem találkozik, mert eszébe jutott egy útrövidítés. Azt viszont látja, hogy egy piros mezes srác épp ellop egy biciklit. A papa éppen kidobja a csajt, mert az azzal próbál hatni rá, hogy gyereket vár. Lola nem kap pénzt, szalad tovább. Fellöki a járókeretes nénit, majd a mentő előtt átszalad az üvegen, így a mentőbe be is rakják és elindulnak. Lola megpróbál kiszállni, de nagyon vérzik, de még épp látja, hogy Manni drive by, erre akkorát sikít, hogy a mentő ablakai is kitörnek. Lola eddig is sok vért vesztett, de most az egyik szilánk a nyaki ütőerét kapja telibe. Kaputt.
iron lion zion Creative Commons License 2000.09.02 0 0 20
Láttam tegnap a filmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kib..ott jó volt, szóval teccett nagyon, na.
Legutóbbi itteni hozzászólásom óta megjártam Berlint (is), szal emiatt még jobb ovlt a moziélmény. Mondjuk majdnem elkéstem. :-)
Jók az alternatív verziók is, amiket végre elolvastam.
Különösen az "egyre keményedő mellbimbóján für elize-t játszik a könnyű fuvallat .." kitétel teccett.
No, akkor az első második verzióm:
Lola szalad kifele, a mutti utánaszól, hogy sampon kéne. A tévében látja aztán, hogy valami vörös spiné rohan valami lépcsőn, meg durva zene szól, ami zavarja a telefonálásban. Kikapcsolja a tévét. Lola eltűnik. Elszakad a film. Kigyullad a mozi.
Duhogány Creative Commons License 2000.08.29 0 0 19
Khirályos!
Előzmény: sütifarm (18)
sütifarm Creative Commons License 2000.07.25 0 0 18
Ne már, hogy elsüllyedjen a topic, elképesztő jó az utolsó pályaművem ....
iron lion zion Creative Commons License 2000.07.19 0 0 17
hehe... mellesleg szívesen elmennék oda, de messze van :-( Tudod, engem a kultúra és vallás érdekel, az utóbbiból táplálkozó előbbi nem is hinnéd, milyen hatással van a mai "alternatív" kultúrára. Nem túlzás, hogy télleg szinte minden onnan jön. pl a hip-hop is, hogy olyat mondjak, amit mindenki usabelinek hisz úgy lett, hogy egy jamaicai sound system összepakolta a sound system cuccát, és elment New Yorkba, csinált pár zenei mérföldkövet.
de nem offolom tovább a topicot, csak még annyi: az nem szlengszótár, ismereteim szerint ott még ennél is durvábban beszélnek, szinte külön nyelv a jamaicai dialektus!
Az egész amúgy kb 6 éves koromban kezdődött az Iron, Lion, Zion c. Wailers dallal...
Aztán elkezdtem utánanézni a háttérnek, és nagyon megfogott az egész, ami van...- ezt nehéz elmondani (meg hosszú is) ;-)
(zárójelben: most töltögetek le Garvey-verseket!!)

Közben, hogy legyen valami ON is: http://www.frankapotente.de

A filmet meg szorgalmasan várom.....

Előzmény: Duhogány (13)
sütifarm Creative Commons License 2000.07.19 0 0 16
Rohanó techno kalandból váltok melodrámába ...

Lola leteszi a kagylót. Az felcsörren. Újra Manni az, aki páni rémületében leszbikus tésztának képzeli magát.
Lola bedob egy csomag mákot a táskájába, és elindul.
A lépcsőházban Albert Schweitzer szodomizál egy agámát, ezen Lola annyira meglepődik, hogy majdnem rálép a Pitbull nyakára.
Az utcán majdnem fellöki a babakocsit tologató csoroszját, de nem tudja, mert a szkinhedek már javában a földön rugdossák a büdös ribancot.
Meier úr az autójában ücsörög, de nem mer rejszolni a multkori incidens miatt.
Lassan, óvatosan gurul kifelé, amikor váratlanul, minden előzmény nélkül leszakad az arca.
Boba Fet, ja nem, a Bmw-sek is megérkeznek, de ALBERT KEKSZET MINDENKINEK! kiáltják skandálva a teret hirtelen ellepő, -mindegy mi ellen, csak tüntessünk- figurák.
Lola az egészből kimarad, mert két sarokkal odébb eltöri mindkét lábát. Kénytelen kézenállásban továbbfolytatni a mizériát.
Begaloppozik apjához, aki majdnem smárol az ocsmány titkárnőjével.
Lola mikor meglátja a bányarémet, rájön, Ó uram ég én már álmodtam evvel a nővel, és valami szikra gyúl, a két nő egymás szemébe mélyed, láng lobban a szélben, Lola meg szeretné érinteni ezt a tüneményt, hacsak egy könnyű csókot lophatnék, gondolja, és egyre keményedő mellbimbóján für elize-t játszik a könnyű fuvallat ..
De jaj, bazmeg, MI VAN MANNI-val?
És összetörik a varázs egy szempillantás alatt, Lola fut tovább, és rájön, meg se kérdezte apját a pénzről, de nem is baj, sóher geci, rohadjon meg, az álmaim nőjét is elrabolta.
Manni görcsöl a telefonfülkében, szó szerint, rájön a szaporafosás, nincs tovább, itt a vég, gondolja, meg fognak ölni, az a büdös ribanc Lola is szarik rám, én meg menten befosok.
Az óra az utolsó másodperceket számolja, Lola kipattan a sarkon, de Manni már nem bírja, elindul a bolt felé, egy rohadt wc kell, hogy legyen benn.
Lola szalad, persze kézen állva, ó Manni gondolja -
beszarok -gondolja Manni.
Fosni, vagy nem fosni - töltik ki a cikázó gondolatok az utolsó pár lépést a közért felé,
szarok a pénzre, szarok Lolára, csak hadd lovagoljam meg az Angol ipari forradalom e csodáját ...
Beszalad a közértbe, előkapja a stukkereit, ide a wc papírt te büdös vámpír, kiáltja, és a wc kulcsait! Ekkor durran neki az üvegnek Lola, aki elszámította a távolságot, és oda a karrier, oda a koncentráció, befosottak hercege lettem, két stukerral a kezemben szartam a gatyámba...
És vége, nincs tovább.

D.Tomi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 15
a 7. valtozat, sutifarm, es iron lion zion rulez.
szep volt fiuk!

jojjon a masodik felido!!!
;>

különböző béla Creative Commons License 2000.07.18 0 0 14
Lola tárcsáz, szájához emeli a kagylót. Hallo! Herr Józsi bácsi? Ich muss 100 rongy, de izibe és márkába. Na ja, itt van ez a Manni gyerek, már a dédapja is kisgazda fradidrukker volt, und a komcsik kisgyermek korára árvaságra juttatták, azóta mindene a vidékfejlesztés, jó, jó néha anyagozik, de azért szereti a jó bort is, főleg Szabolcs-Szatmárból, Gott, Geheim und Familie, él-hal a magyarokért, engem is immer Piroschkának becéz, szegény gyerek bajba jutott, na so papi, segítened kell, hiszen annyi kókleren segítettél már...na ja, verstehe...hogy fél óra? Scheisse, nicht gut, wir haben nur 20 minuten...
Duhogány Creative Commons License 2000.07.17 0 0 13
Jó kis félreértés... Azt gondoltam, hogy azért szerepel akkora súllyal a honlapodon Jamaica, mert ott laksz, vagy legalábbis laktál. Jó a honlapod, különös tekintettel a jamaicai szlengszótárra. Mire fel ez a jamaicai elkötelezettség?
Előzmény: iron lion zion (12)
iron lion zion Creative Commons License 2000.07.17 0 0 12
ööö.... megint én fogalmaztam hülyén, szóval: nem Magyarhonra értettem kollektíve, mint országra, hanem csak a magyarhoni városomra. De jó lenne Jamaicán lakni.....
Te láttad a honlapom? Ugye milyen fasza? ;-)

Nos, ha még nem volt itt, akkor a legblődebb változatot leírom, azok alapján, amiket eddig hallottam a filmről: Lola fickója NEM hagyja el azt a k**va pénzt. :-DDDD

Az Epizód Van az van, mert az kommersz szar, az mindenüvé eljut.

Előzmény: Duhogány (7)
Shalina Creative Commons License 2000.07.16 0 0 11
Duhogány, köszi!!
Talán egyszer láthajuk a moziban a L&L II-t Duhogány forgatókönyve alapján... :))
ÉgőHalak Creative Commons License 2000.07.16 0 0 10
nagyon, nagyon ultimate, láttam a filmet, Duhicsek vicces ember, köszönjük, főképp

többször elmosolyogtam magam

sütifarm Creative Commons License 2000.07.15 0 0 9
Lola elindul. A pitbullt kicselezi, de egy ocsmány spániel a második fordulóban technikásabbnak bizonyul.
A babakocsis nő mellett elhaladva Lola azt gondolja:
-Hinnye az anyád, olyat verek rád, hogy a puding keresztbeáll a torkodon!
A mondat felénél eszmél, hogy nem gondolta, hanem mondta az egészet.
A babakocsis nő műveli vele ezután mindazt, amit ő az imént megfogalmazott.
Meier úr csendben rejszol a mercijében, miközben véletlenül kiengedi a kéziféket.
Bmw telibe kapja, Lola a kettő között tigrisbukfencet vet, talpra pattan.
A Bmw-sek és Meier úr hamar megegyeznek, mert mint kiderült, a BMW-sek is rejszoltak.
Lola odaér apjához.
Ott Manni várja. Közli a kissé meglepődött Lolával:
Lola, én vagyok az apád!
Lola elszarad a közértbe és vesz két zsemlét, 20 deka párizsit, és egy sportszeletet.
Pítör Creative Commons License 2000.07.14 0 0 8
Ne állj le Duhogány, nyomjad még! Nagyon jók! Nem igaz, hogy kiírtál Magadból mindent verziót.
Duhogány Creative Commons License 2000.07.14 0 0 7
Ha jól értelmezem honlapodat, akkor te Jamaicán laksz?
Az Episode One már odaért? :-)))
Előzmény: iron lion zion (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!