Persze, megtalaltam a helyet, a probléma csak az vele, hogy elég gyenge az angolom, a fontosabb viszont, hogy nem találtam meg benne a választ.
Igen kínos amikor megkérnek, hogy meséljem el a kedvenc filmemet, és nem tudom elmondani a cselekményt mert hiányoznak a szálak.
Biztos vagyok benne, hogy letezik olyan vágott anyag amibol ezek tisztán kiderülnek, vagy a könyv... ( nem tudom, hogy egyáltalán kiadtak-e könyvet )
Ugy tunik szakertovel van dolgunk , ugyhogy inkabb nekunk kellene kerdezgetni teged (ont), de nekem perpillanat O kerdesem van, bar annak idejen en is megneztem a trilogiat...
Nekem sajnos csak a mozi változatot sikerült megnéznem, bár tudom, hogy a TV évekkel ezelott bemutatott egy "vágatlan" verziót is, ahol allítolag vilagossabbak voltak a dolgok.
Ez az egyik kedvenc filmem, a probléma viszont az, hogy rengeteg, foleg kulcs elemeket nem értettem. Gyakorlatilag kicserélodtek a szereplok, rengeteg új jelent meg, kapcsolatuk a többi szereplovel magyarázatra szorul. Felsorolnák néhány kérdést:
-Ki az a Don Altobello, honnan került a képbe? Állítólag a család régi barátja, de egyik elozo részben sem szerepelt.
-Mi az a P2 csoport?
-Hova tünt Corleone fogadott öccse, az ügyvéd, és ki az új?
-Pontosan hogyan szúrtak ki a vatikániak Corleonéval? Nem nagyon értettem a dolgot, mert többször is tárgyaltak, és ott semmi durvaság nem történt. A Pápa betegsége miatt húzodott a szerzodés megkötés, de arról nem tehetett senki. Nekem úgy tünt a filmbol, hogy elfogadták Corleonét.