Keresés

Részletes keresés

svmmvm bonvm Creative Commons License 2003.09.15 0 0 159
Gázkamrák ingatag terület. Leuchter jelentés... Többet nem merek írni, mert börtönben végzem, mint szegény tudós.
Előzmény: Zealander (157)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2003.09.15 0 0 158
Isten tudja, valamelyik pannon frontban, amelyik még nincsen online, vagy hasonló szellemiségű lapban. Vagy tévedek:) Amúgy pont oda akartam írni, hogy ezek a linkek nem pont neked szólnak, hanem az egyéb érdeklődőknek, mindegy:)
Előzmény: Zealander (154)
Zealander Creative Commons License 2003.09.15 0 0 157
"Most mért mondod? Pont ez a lényege, hogy Hitler életének igazi okait a spiritualitásban kell keresni, nem pedig a neveltetésében vagy a társadalomban... Nála mindent áthatott ez..."

Mondhatjuk ezt, de én nem így látom. Forrás?

"Szerintem ez az Urban Legend, vagyis inkább a "tudományos" magyarázat."

Miért lenne urban legend az amit maga Hitler beszámolóiból lehet leszűrni? És mivel nem propaganda beszédek alatt hangzott el, valszeg őszintén is gondolta.

Szerintem nem kellene a tudományos megközelítést elvetni, inkább összhangba hozni a szellemi és tudományos elemzést. Semmi értelme, hogy az egyiket a másik rovására alkalmazzuk.

"Igenigenigen!!"

Holnap, mert megyek haza:)

Zealander

Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.15 0 0 156
Ellenbeavatás urban legendnek jó, de amúgy semmi haszna.
Most mért mondod? Pont ez a lényege, hogy Hitler életének igazi okait a spiritualitásban kell keresni, nem pedig a neveltetésében vagy a társadalomban... Nála mindent áthatott ez...

Hitler megvetette az asztrológiát és Himmler okkultizmusát is csak azért tűrte el, mert pótolhatatlan volt számára mint szervező
Szerintem ez az Urban Legend, vagyis inkább a "tudományos" magyarázat.

Ha gondolod elmesélem
Igenigenigen!!

Üdv
Adept

Előzmény: Zealander (155)
Zealander Creative Commons License 2003.09.15 0 0 155
Miért kell ezen csodálkozni?

Jól tudod, az SS felépítése valóban elég sok hasonlóságot mutatott a Jezsuita rendével. Persze ez csak a felszin volt szerintem, amit mindenki láthatott, ez még nem volt olyan dolog amit titkolni kellett volna.

"A sprituális szál a nácizmusban szerintem nagyon is Hitlertől ered. Az hogy fizikailag ki vitte véghez a kutatásokat az nem számit. Az indittatás tőle jön..."

Bizonyíték? Forrás? Mert az én forrásaim pont az ellenkezőjét mondják. Ellenbeavatás urban legendnek jó, de amúgy semmi haszna. Hitler már elég korán beoltódott az antiszemitizmussal ez jól végigkövethető. Első könyvében (amely nem a Mein Kampf...) mesterével beszélget, ahol a zsidók is szóba jönnek. Nem kell oda is misztikát szőni ahol egy darab sem volt. Szvsz.

Dokumentálva van, hogy Hitler megvetette az asztrológiát és Himmler okkultizmusát is csak azért tűrte el, mert pótolhatatlan volt számára mint szervező. És persze sose lehetett tudni, hátha valami hasznosat is csinál:)

A gáz kamra használata nem olyan misztikus ha ismered a tervezett népirtás történetét. Mert nem így kezdték... Ha gondolod elmesélem.

Zealander

Előzmény: Törölt nick (153)
Zealander Creative Commons License 2003.09.15 0 0 154
No és hol van Evola ezen műve? Már ha olvasható és értelmezhető olyan szerény tudású ember számára is mint én:) Köszi a linkeket, átnézem őket.

Hitlernek volt is egy mondása, hogy jól eltanulta a dolgokat a marxistáktól. Himmler volt a fő szervező lásd Adept hozzászólását és arra adott válaszomat.

Zealander

Előzmény: svmmvm bonvm (152)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.15 0 0 153
Csodálkozom hogy ez fel lett hozva...

Szoval én ugy tudom hogy az SS Jezsuita rendi mintára lett megszervezve.

A sprituális szál a nácizmusban szerintem nagyon is Hitlertől ered. Az hogy fizikailag ki vitte véghez a kutatásokat az nem számit. Az indittatás tőle jön...
Ahogy én tudom a puccskisérlet után a börtönben kapta meg az ellenbeavatást, és innen indult az EGÉSZ. Innen jön a zsidók gyülelete, a háború stb...

Ja tudod ki használt először gázkamrátL? Fülöp király, amikor a Templomosokat kinozta, és az inkvizició(jezsuiták) probált belőlük vallomást kicsikarni. Érdekes hogy Hitlerék is ezt használták...

Üdv
Adept

Előzmény: Zealander (151)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2003.09.15 0 0 152
Olyan szellemi óriások, mint Julius Evola, vagy teszem azt László András (:) is publikáltak a témában, magyarul is jó sok cikk lejött Sacrum Imperiumokban, pannon frontokban, egyéb szimpatikus sajtóorgánumokban. (Lehet, hogy az Északi Koronában is.)
Linkek (amit így hirtelen össze tudtam kaparni)

No.1. Ordo Templi Novi
No.2.
No.3. (ez inkább Hitlerről szól

Amúgy az SS-szel kapcsolatban: Hitlert végzetes pragmatizmus vezérelte, retorikája, eszközei (zászló, tömegszédítés) pl. a kommunistáktól eredt, mert látta, hogy az hatékony; és nyilván tisztában volt azzal is, miért érdemes az ss-t bizonyos szabadkőműves szervezetek mintájára létrehozni. ill himmlert ebben támogatni.

Előzmény: Zealander (151)
Zealander Creative Commons License 2003.09.14 0 0 151
Gondoltam felhozom, hátha vannak akik tájékozottak a témában. Én is tudok egy-két dolgot, de a több szem többet lát elvet vallom és hát kiváncsi is vagyok. Lehetőleg ne a Végzet lándzsája legyen a kiindulópont, de persze ebből a könyvből is lehet meríteni. (Mértékkel...)

Amit fontosnak tartok és a topicban eddig nem nagyon fogalmazódott meg, hogy a náci okkultizmus kialakulásáért nem Hitler, hanem Himmler volt a meghatározóbb erő.

Míg Hitler a művészetekben látta a faj felemelkedését és meghatározását és a gnózist előbbre tartotta mint a babonás okkultizmust, Himmler szerteágazó kutatásokat vezetett mind a német faj és a mágia terén. Szervezetét az SS-t is egyfajta spirituális hierarchia rendszer alapján tervezte meg. A rengeteg jelkép és rituálé használatáról nem is beszélve.

Kezdetnek legyen ennyi, de ha előre haladunk, akkor majd jöhet Montauk is, meg Tibet.

Zealander

LEON Creative Commons License 2000.08.21 0 0 150
Nem láttam még a képet, bár valahol mintha már olvastam volna. Kizárólag Jung gondolatait idéztem.

A hasonlóság szerintem is érdekes.

Előzmény: fenris (140)
fenris Creative Commons License 2000.08.17 0 0 149
Ahem, és gonosz is volt? Mert én próbáltam volna csipollává degradálni az illetőt, pl. hitler-fizimiska, hátán pillangószárnyak, fején csörgősipka %) Komolytalan vagyok ma, de majd Adept megnézi nekünk a krónikában, hogy is volt ez. Provokátor? Inkább csak kíváncsi vagyok.
Én még nem tudok olvasni benne, úgyhogy nem is tudom, hogy keletkezett a kép.
Különben se próbáltam volna csillapítani a kis neowotan dühét, túl sok az ember a földön.
Összefüggéstelen is vagyok ma, bocs mindenkitől.
Előzmény: Ravenblack (147)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.16 0 0 148
Kedves Vigor

Egy rövidke emil ment neked tolem.

Ne bántsd a dillettáns látókat. Majd csak bejavulnak... Ha most letöröd a szarvukat, sose lesznek "rendes" látók".

Adept

Előzmény: vigor (141)
Ravenblack Creative Commons License 2000.08.16 0 0 147
Honnan tod? Lehet hogy ő(mámint a festő) is képes volt "olvasni" az Akasha krónikában:)

Raven

Előzmény: fenris (146)
fenris Creative Commons License 2000.08.16 0 0 146
Úgy, hogy van némi humorérzéke %)
De komolyan, szerintem Hitler csak hasonlóvá akart válni, meg akarta testesíteni, legfeljebb ezzel a viselettel meg akarta idézni a pusztítás hatalmát. Annak ellenére, hogy minden elképzelhető alapon el tudom képzelni az alábbi dolgot, mégis valószínűbbnek érzem, hogy legfeljebb - a "legfeljebb" szó miatt volt az "inkább vicc volt" szöveg - hasonlósági mágiát űzött, és nem hiszem, hogy a festő megérezte, hogy eljövend a nagy pusztító ezen esztendőben ilyen fizimiskával, s majd akkor én látomásom alakját megfestem, Hitler pedig, amikor meglátta, vidáman így szólt, "Hejj, hisz ez én vagyok, s még olyasmit is jelképez, ami bennem dolgozik!"

Jól elbonyolított mondat volt %), de talán érthető.

Előzmény: Ravenblack (145)
Ravenblack Creative Commons License 2000.08.16 0 0 145
Heil Fenris!

Hogy mondhat ilyet egy olyan ember, aki még esőt is tud csinálni?;-)

Raven

Előzmény: fenris (144)
fenris Creative Commons License 2000.08.16 0 0 144
Ja, ez az a kép, es gondolom a születési év egyezése még inkább arra ösztönözte, hogy lekoppintsa a bajuszt. Tkp. semmi misztikusat nem látok a dologban. Max. hasonlósági mágiát űzött, de ez inkább vicc volt.
Előzmény: zann (143)
zann Creative Commons License 2000.08.16 0 0 143
A fáma szerint Franz Von Stuck volt Hitler kedvenc festôje, azaz ismernie kellet ezt a képet, tehát még az is könnyen lehet, hogy Dolfi a festmény Wotan-jától "nyúlta az imidzsét". Persze az utókor amelett sem megy el egy kis túlmisztifikálás nélkül, hogy a kép Hitler születési évében készült.
Előzmény: zann (142)
zann Creative Commons License 2000.08.16 0 0 142
Erre a képre gondolsz, fenris? :
Franz Von Stuck : Wild Chase (1889)

Előzmény: fenris (140)
vigor Creative Commons License 2000.08.16 0 0 141
OFF
Kedves Adept,

ezt beszéljük meg e-mail-ben. A címem, ahl most elérhetö vagyok: i.vertes@gamegate.com. Bocsika, ha nagyon megbántottalak a hülyézésemmel, de qrvára piszkálják a csörömet a dilettáns "látók", akik összelátnak mindenféle szir-szart és nem tudják eldönteni, mi honnan jött.

Üdv,
Igor
ON

Előzmény: Törölt nick (138)
fenris Creative Commons License 2000.08.16 0 0 140
Leon: Te is biztos láttad valamelyik ilyen kommersz könyvben azt a Wotan ábrázolást, amelyiken úgy néz ki az arca, mint Hitleré, még a bajusza is olyan. A kép volt előbb, mint a Hitler-bajusz. Mindenesetre érdekes, ha nem is bizonyít semmit.
Előzmény: LEON (139)
LEON Creative Commons License 2000.08.16 0 0 139
Kedves Kopancsi,

(1.) Ezt szerintem nem nehéz kimutatni (bár nem vagyok indoeurópai nyelvész), hiszen a szótő ugyanaz. Jelentését nem ismerem.

(2.) A wotanizmus jó téma, ha nem ismerné valaki, röviden az ősi germán többistenhit (középpontjában Wotan, a germán isten), tudatallatiban való továbbéléséről (és újbóli megjelenéséről - lásd analitikus pszichológia) van benne szó. Freud is megemlíti, mint a német antiszemitizmus egyik fő okát. Egyik jelenkori markáns képviselője a norvég Christian Vikernes, a Burzum együttes bebörtönzött (keresztény templomok felgyújtása, sírgyalázás, gyilkosság) vezetője. Jung szerint bizonyos értelemben H. Wotan megtestesülése volt, az addig elfojtott, de hirtelen újjáéledő pszichikai erők által életre hívott "materealizáció". A júdeó-keresztény felfogás szerint természetesen Wotan a sátáni hierarchiák tagja, mint minden ami számukra idegen.

Előzmény: Törölt nick (133)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 138
KEdves Vigor

Te mint a karma szakavatott ismeroje, elárulhatnád, hogy mely az a nehéz sors amivel egy fél élet alatt le lehet dolgozni egy Hitleri inkarnáció karmáját?

Komolyan gondoltad amit írtál? Kisebb botlások miatt is elröppen egy pár élet...

Érvek, tények, adatok. Várom.

Adept

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 137
Kedves Surfking

A pancser én vagyok, ne keress tovább!
Mért nem hiszel Vigornak? O már többször erosen állította, hogy hülye vagyok.

Adept

Előzmény: surfking (135)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 136
Kedves Vigor

Tévedsz. Nézd meg jobban az Akashában. NE vedd a szivedre mindenki hibázhat.

Voltak Steinernek proféciái? Megosztod velem oket?

Köszönöm a szívmelengeto stilusod

Adept

Előzmény: vigor (134)
surfking Creative Commons License 2000.08.15 0 0 135
Kedves Vigor!

Nem tudom, hogy poénkodsz -e, mert ha nem, akkor véletlenül nagyon beletrafáltam Hitlerbe.

Írtam:
De viccesen lehet, hogy a SZU-ban él (Hitler), mert Berlin ostrománál már csalódótt a németekben, és a ruszkikat nevezte meg árja fajként

Igaz, hogy én csak poénból írtam és nem az új inkarnációjára vonatkozott. (:-)))

Közületek (Adept és vigor) legalább az egyik "pancser", de lehet, hogy mindketten, ha egy 3. pasi is előáll egy újabb inkarnációs sztorival. ;-P

Előzmény: vigor (134)
vigor Creative Commons License 2000.08.15 0 0 134
Kedves hülye Adept,

Hitler reinkarnációját személyesen ismerem. Moszkvában él, Szergej Burunszkijnak hívják, és tudtommal meglegetösen nehéz karmája ellenére él, meg van keresztelve, templomba jár (orosz orthodox), és mostanra már megváltottta elözö életében elkövetett büneit. Az igaz, hogy Hitler egyike volt három Antikrisztus-jelölnek, a másik kettö Lenin és Sztálin. Sztálin valahol a túlvilágon sínylödik, Lenin pedig az Antikrisztus manapság. Tudom a jelenlegi inkarnációját, de nem írom le, mert szerencsétlenséget hoz. Annyit mondok mindössze, hogy egy nagyon-nagyon gazdag ember, és a számítástechnikában ügyködik :). Hitlernek nagy szerencséje volt, hogy elvesztette a háborút, mert ez jelentösen könnyített a karmáján, ellenben Sztálinnal, aki gyözött és így tovább nehezítette azt. Na ennyit Steiner próféciáiról.

Üdv,
Igor

Előzmény: Törölt nick (130)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 133
Kedves LEON!

1. H. honnan jön azt nem tudom, de nagyon is elképzelhető hogy valamilyen régebbi szóalakból alakult ki többszöri módosulással.
Én is várom a történelmi pontosságú magyarázatot kritikai észrevételed alátámasztására.

2. A Heidegger topicban nagyon szépen rámutattál a wotanizmus jelentőségére és kiemelted, hogy a kereszténység igazi természete mi is valójában? - egyfajta nézőpont szerint természetesen. (Figyelj vigor!) Én ezt az érvelést ott, azon a helyen nem éreztem a tényszerűség miatt elfogadhatónak, ill. a körülmények megvitatása elvezetne a topic nyitásának eredeti céljától. A felvetésedet ugyanakkor nagyszerűnek tartom; talán nem ártana felhívnod rá beszélgetőtársaink figyelmét ezen a helyen is. Szerintem nagyon sok mindennek a kulcsa van itt elrejtve és nagyon közel jutnánk a nácizmus okkult természetének mind világosabb tisztázásához.

Üdvözlettel,

Kopáncsi

Előzmény: LEON (131)
LEON Creative Commons License 2000.08.15 0 0 132
Az biztos hogy én nem tükröztem a fotót, egyébként nem tudom hogy néz ki eredetileg, szerintem így ahogy itt látható.

Az említett "munkaelméletről" annyit, hogy valós elemek szenzációhajhász felhasználásáról van benne szó, nélkülözve az elemi történelmi pontosságot. Ez teszi igazán gyanússá.

Előzmény: fenris (117)
LEON Creative Commons License 2000.08.15 0 0 131
Kedves Kopancsi,

Nem cáfolom hogy van etimológiai összefüggés a Hitler és a hettita (hittita) szavak között, hiszem ezek valószínűleg hasonló indoeurópai tőre vezethetők vissza. De az idézet ott tévedett, hogy H. a 20-as években a megjelent cikkek hatására változtatott nevet (az életrajzok szerint H. apja változtatott nevet és H. már így született, a S.gruber nevet az amerikai sajtó kapta fel, hogy kigúnyolja H.-t). A történelmi (nyugati germán eredetű) német nevek nagy része teljesen eltűnt az évszázadok folyamán, hogy a H. honnan jön azt nem tudom, de nagyon is elképzelhető hogy valamilyen régebbi szóalakból alakult ki többszöri módosulással.
Különben az általad idézett cikk nem volt rossz, csak az irója kissé nélkülözte a történelmi pontosságot.

Előzmény: Törölt nick (121)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.14 0 0 130
Kedves surfking

A forrás nem én vagyok, de ti tolem tudjátok. Ennyi elég.

HItler lesz a 6 apostol közül a Foapostol. O lesz az Antikrisztus jobbkeze. János sokat ir róla a jelenések könyvében. Érdemes átfutni. Bár kb 15 év múlva már látni fogja az akinek van szeme hozzá.

Adept

Előzmény: surfking (120)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!