Keresés

Részletes keresés

EasyFriend Creative Commons License 2000.07.17 0 0 56
Az szerintem is jó. :-) Egyébként a színész, akit név nélkül említettél, John Turturro.
Előzmény: pthomson (53)
abalint Creative Commons License 2000.07.17 0 0 55
1, Reservoir Dogs
2, Ha nem jó, lehetsz Mr. Keki! (ha jól emlékszem)

üdv,

Batu

Előzmény: pthomson (54)
pthomson Creative Commons License 2000.07.17 0 0 54
Arra gondoltam csinálhatnánk egy kis agytornát kedvenc filmjeink legjobb beszólásaiból. Íme a fejtvény:

Steve: - Én miért vagyok Mr Pink?

MELYIK filmben (könnyű...) hangzott el ez a kérdés, és MI volt rá a VÁLASZ? A megfejtő - természetesen csak ha akarja - felteheti kérdését.
Üdvözlök mindenkit, további kellemes időtöltést itt, minálunk...

pthomson Creative Commons License 2000.07.17 0 0 53
Tegnap láttam a "Holdfényszelence" c. alkotást és lenyűgözött. A főszereplői: aki Jesus a Nagy Lebowskyban, Tom Rockwell (A félszemű Jimmy maga!)A rendező pedig Tom Dicillo, aki a Csapnivalót rendezte. Már régóta el akartam csípni ezt a filmet.
Sunshine Sally, köszönjük szépen az infot!
EasyFriend Creative Commons License 2000.07.16 0 0 52
Köszi! A film is abszolút rulez, meg Steve is benne. Ha jól emlékszem, egy fodrászt játszik, aki egy kicsit aggályoskodó típus.
Előzmény: SunshineSally (51)
SunshineSally Creative Commons License 2000.07.16 0 0 51
Kell-e mondani:
holnap, m1, 22.50: Mystery Train
pthomson Creative Commons License 2000.07.15 0 0 50
Kedves hbo!

Én említettem a "Levesben" c. filmet, és az HBO-n láttam először. Vártam, hogy újra játsszák, de hiába. Aztán a TV3-ról vettem fel, de azóta már kijött videón is. Az egyik kedvencem. A Levesben egyébként az a fickó Steve partnere (Joe), aki a Bárbajnokokban az öreg fagylaltárust játssza, aki infarktust kap munka közben és majdnem elgázol a kocsijával) egy kiskölyköt (kedvenc jelenetem).
Azt a véleményt nem osztom, hogy addig pofázik a rendezőnek, amíg meg nem kapja a szerepet. Egyszer olvastam róla, hogy már fiatalkorában rendkívüli színészi tehetségnek tartották és így emelkedett ki a főiskolás haverjai közül. Egy rendező figyelt fel rá (gondolom nem az arca, hanem a tehetsége és a megszállottsága miatt...)és így jutott elég korán kisebb szerepekhez. A neten utána lehet nézni, hány kisebb szerepet játszott már. K. sokat!!

KoporShow Creative Commons License 2000.07.15 0 0 49
Igen Trees Lounge! Köszi!

Szoval magyarul Barbajnokok. Jo lesz megjegyezni.

Nagyon jo kis darab volt, a csaladdal (szüleimmel es testveremmel) kezdtük nezni, de a vegere csak en maradtam, viszont annal jobban szorakoztam rajta. Nagyszerü alkotas, remek bizonyiteka, hogy bar ritkan, de azert Amerikaban is születnek neha jo filmek.

Előzmény: pthomson (40)
hbo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 48
Valaki emlitette a 'A Levesben' cimu filmet.

Anno 1995 kornyeken jatszottak az HBO -n.
Soha nem rohogtem annyit egy filmen mint azon.
Ajanlom mindenkinek... Joe bacsi tortenetet. :-)

--hbo

Benjoo_d Creative Commons License 2000.07.11 0 0 47
Hali!

Szerintem pont egy olyan fickó lehet aki minden helyzetből kipofázza magát, addíg mondja a magáét amíg a hallgató fél egyet nem ért vele vagy csak ráhagyja a baromságokat. Nem mindennapi fazon az biz'. Az nem lehet véletlen, hogy ilyen "szunyogcsődőr" ábrázattal ilyen ismert legyen. Addíg szövegel producernek meg a rendezőnek mígnem azt mondják neki: jó-jó Sztív, persze-persze csak hagyd abba, OKÉ tiéd az suttyó szerep.... :-)

Szóval szeressük tovább a legrondább, de...(ide belegondolhatja mindenki számára a pozitív dolgokat) színészt.
Bendzsoo

EasyFriend Creative Commons License 2000.07.11 0 0 46
Én legutóbb azt hallottam, hogy "buzemi"... :-)
Ő a legsúlyosabb.
A Csapnivalót szeretem a legjobban (volt ezen kívül szerepe?), meg a Fargót, meg...
Legelőször, amikor megjegyeztem magamnak, az talán a Desperado volt, de akkor már ismerősnek tűnt az arca. Utána láttam csak az olyan klasszikusokat, mint a Kutyaszorítóban.
Mondjatok még valakit, aki ilyen arccal idáig el tudna jutni. :-)
Vajon élőben is ennyit bír pofázni, és filmen csak önmagát adja?
holdkölyök Creative Commons License 2000.07.10 0 0 45
van 'baszkémi' is
Előzmény: SunshineSally (41)
Benjoo_d Creative Commons License 2000.07.10 0 0 44
Hello!

Én olyat is hallottam, hogy buszkiémi
Üdv!

norts Creative Commons License 2000.07.08 0 0 43
Hm

hát nem semmi hogy ilyen topic is van
csak így tovább

visit : http://www.russel.ini.hu

bye

Barton Fink Creative Commons License 2000.07.07 0 0 42
Legjobb tudomásom szerint a hivatalos ejtés "Buszkemi".
SunshineSally Creative Commons License 2000.07.07 0 0 41
Én a Kutyaszorítóban figyeltem fel rá, asszem (a Ponyvaregényt azért nem kéne a nagy filmjei mellett emlegetni, nemtom, hány ember tudná megmondani, mit is játszott benne) :-))

Viszont azóta egy csomó filmjét láttam, a Csapnivaló az egyik kedvencem, nagyon jó!!!! A Bárbajnokokról nem is beszélve :-))
A ConAir meg csak miatta nézhető, az ember szinte várja, hogy mikor bukkan fel újra... az a karakter megérne egy filmet, nem?

Nektek nem okozott problémát, hogy mindenki máshogy ejtette a nevét? Engem sikerült teljesen megkavarni, de asszem a hivatalos a "busemi" változat (az e-n van a hangsúly). de hallottam én már "buszími"-t és "buszkími"-t is...

pthomson Creative Commons License 2000.07.07 0 0 40
Kedves KoporShow! Az általad látott film (a német adón) nem más, mint a Trees Lounge amit az HBO-n "Bárbajnokok" címmel adtak. Érdekesség: azon kívül, hogy S.B. rendezte, játszik benne az egyik tesója és a faterja(!) is. (Ő az öreg alkesz, aki a végén meghal.)
dzsó Creative Commons License 2000.07.06 0 0 39
Hoppá. Én tévedtem, csak annyit olvastam, hogy "ő volt az Armageddon orosza" Bocsesz!
dzsó Creative Commons License 2000.07.06 0 0 38
Itt egy tévedés: Az Armageddon oroszát Peter Stormare alakította, Buscemi mint Rockhound szerepelt. Mindenestre ők ketten voltak a legjobbak...
Stormare:"Amerikai gyártmány, orosz gyártmány, egykutya: mindegyik Made in TAIWAN!"
:)))))
Előzmény: Kaputykin (31)
DRT Creative Commons License 2000.07.06 0 0 37
Szeva Kaputykin,
offolok egyet: Neked van ízlésed komám!!! Szereted Hellert, a Coen-eket, Buscemit. Fasza!
Legjobbakat: DRT
P.S. Remélem azért nőügyileg nem hasonlítunk ennyire ízlés dolgában hehehe

On

Előzmény: Kaputykin (35)
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2000.07.06 0 0 36
Fú, akkor vészesen le vagyok maradva, irány az Odeon. :) Köszi a címeket.

A Barton Fink-ről tudok, mert a Fargo zenéjével együtt szerepel a cd-n. :)

Előzmény: Kaputykin (35)
Kaputykin Creative Commons License 2000.07.06 0 0 35
Átcsúsztuk offba, na most már mindegy: ugye a mozikban most volt a Véresen egyszerű, aztán a Halál keresztútján - Miller's Crossing, aztán a Barton Fink - hollywoodi lidércnyomás a zseniális Torturróval, aki legalább olyan király, mint Buscemi, aztán Arizóniai ördögfióka (Nick Cage itt a legjobb).
Coenék kedvenc színészei egyébként Buscemi+Goodman+Torturro trió.

A háromkirályok...

Előzmény: Sam R.A. Banesh (34)
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2000.07.06 0 0 34
A Nagy ugrás kimaradt, a Big Lebowsky-t láttam. Mi van még?
Előzmény: Kaputykin (33)
Kaputykin Creative Commons License 2000.07.06 0 0 33
A többi Coent láttad? Nézd meg őket, ha nem, egyrészt mert még kettőben van Buscemi, és így ez nem annyira off, másrészt mert a Nagy ugrás a legjobb film!!!
Előzmény: Sam R.A. Banesh (32)
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2000.07.06 0 0 32
No, a Pulp Fiction beli szerepére nem is emlékeztem, pedig azt is láttam párszor. :)
Nekem viszont a sorból a Fargo tetszett legjobban mind buscemiileg, mind filmileg. Jó lett a magyar szinkronja is, bár az eredeti akcentusokat nem lehetett túlszárnyalni.

Nem tudom, van-e egyébként Buscemi kultusz, mert ha belegondolok, az ő arcával egy poszter... hááát, az azért elég érdekes lenne. :)

Előzmény: Kaputykin (31)
Kaputykin Creative Commons License 2000.07.06 0 0 31
Elsőnek a Nagy ugrás volt, amiben, ha jól emlékezem, játszik (ő a csapos, de nem biztos) Aztán a Pulp, ahol ő hozza ki Travoltáéknak a turmixot, nem nagy szerep, aztán a Kutyaszorító és a Desperadó, ahol már nagyon bejött.
Desparado elején a kocsmában + Kutyaszorítóban az elején a borravaló - éljen Steve B :)))
A Fargo csak eztán jött, ami talán a leggyengébb Coen film, a Lebowskiban is zseniális, mondjuk abban mindenki az, elég ha John Goodmant, vagy a Fargóbeli társát említjük, mint anarchista, akinek a neve most akkor sem jutna eszembe, ha itt állna mellettem, de ő volt az Armageddon orosza is, na? na? senki többet, ti jöttök.
Stormare, Peter ha jól írom. ha nem, akkor írja le ő.
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2000.07.06 0 0 30
Nekem is a Fargo volt elsőnek.
KoporShow Creative Commons License 2000.07.06 0 0 29
En a kutyaszoritoban lattam eloszor. Persze azota Fargo, Pulp Fiction,stb stb.

A nemet TV-n lattam par eve egy nagyon jo filmet, amit o rendezett. Egy alkoholista fazonrol szolt, es volt benne egy oreg fagylaltarus, akinek atvette a kocsijat, de abbol sem sult ki semmi jo. Es valami fiatal csajszi is probalt vele kavarni. Mar nem emlekszem ra tisztan, de nagyon jopofa film volt.

Csak nem az emlitett "Barbajnokokkal" azonos?

Előzmény: pthomson (27)
Benjoo_d Creative Commons License 2000.07.06 0 0 28
Hali!

Nekem egyértelműen a Fargo volt, ahol lefigyeltem a srácot. Aztán jöttek sorjában a többiek nem feltétlenül kronológiai sorrendben. De azt az arcot nem felejtem el könnyen ahogy megpróbálta elrejteni a hóban a zsákmányt :-O

Bendzsoo

pthomson Creative Commons License 2000.07.06 0 0 27
Sziasztok,

Arra gondoltam, megoszthatnánk egymással, hogy "Ki melyik filmben figyelt fel rá?". Bevallom, én a Desperadoban vettem észre először ezt a figurát, a Fargo-t pedig már MIATTA néztem meg és persze nem csalódtam.
Neki kellett volna Oscart adni, nem Francis McDormandnak, ebben remélem egyetértünk!!!
Nekem megvan a Fészemű Jimmy csak az a baj, hogy az HBO-s filmek állítólag másolásvédettek, s így másolással sokkal rohamosabban romlik a minőségük, mint az "átlagos" filmeknek. Erről ki mit tud?
Minden jót.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!