Keresés

Részletes keresés

Joe-Joe Creative Commons License 2000.06.25 0 0 9
Van, csak azt nem tudom, hogy minek. A pénz ugyanis hiányzik belőle - nagyon. :((((((
mulatt Creative Commons License 2000.06.25 0 0 8
Én soha nem használtam péztárcát, mert a zsebét nem szokta elhagyni az ember. Nyáron amúgyis kevés lehetőség van biztonságban hordani. A zsebembe nem _gyűröm_ a pénzt, hanem félbehajtva teszem be. Mindig ugyan oda. Farmart ritkán hordok, így le is tudom gombolni a zsebfedőt. Onnan még a legtapasztaltabb 4-6-os vill zsebese sem tudja kilopni. Volt olyan barátnőm, aki buszon arrafele simogatott. Úgy megfogtam a kezét, hogy megkékült. Azokat sem értem, akik valamilyen tárcában hordják mindenüket. Csak azt kell ellopni, és másé a világa. a pénzt azért is külön, mert egy ilyen univerzális tárcából a pénzt piacon, boltban elővéve min. a mögötted álló pontusan látja a potenciális zsákmányt.
morticia addams Creative Commons License 2000.06.25 0 0 7
ja, azt meg elfelejtettem, hogy egyik tarcat sem en vettem, hanem ugy kaptam.

es dobrogi, jobb, ha az elso zsbekbe gyurod a penzt, az garantaltan biztonsagosabb:)))

Előzmény: morticia addams (6)
morticia addams Creative Commons License 2000.06.25 0 0 6
nincs penztarcam, mint ahogy orat sem tudtam soha rendesen magammal hordani...Azazhogy egyszer, vagy tiz eve volt egy sotetkek velur, de azt is elkevertem, tavaly pedig megprobalkoztam egy szep kis fekete bor darabbal, azt meg penzzel egyutt a boltban felejtettem. Inkabb zsebbe gyurom, vagy a nyakamba logatott taskaba. Mondjuk, azt sem tudom altalaban, hogy mennyi penz van/maradt nalam, csak ugy korulbelul:)))

ddani Creative Commons License 2000.06.25 0 0 5
fején szöget, asszem. szóval: ha épp van $, minek abba rakni, amit lopdosnak (értsd:pénztárca). ha nincs épp $, pláne minek tárca? esetleg tarthatnék 1et mindig üresen, hogy ha vki épp kirabol, még véletlenül se a pénzem vigye el...
Előzmény: döbrögi (3)
SZ.I. Creative Commons License 2000.06.25 0 0 4
En a nyakban hordhato, rozsazsinu , vizhatlan hengerformajura szavazok: )
Fesztivalokon a legidealisabb!
döbrögi Creative Commons License 2000.06.25 0 0 3
Na, de komolyan.

Van, de most pont olyan, hogy az igazolványaim egy része is benne van, amit nem tartok jó ötletnek. A bankkártyákat _nem_ a pénztárcámban tartom. Egy szép barna bőr tárcáról van szó, mindjárt megnézem, felirata 'Jack Daniels Old No. 7.', hátha ettől leszek menő. :-)

Vagány, nem vagány, külföldön, mindig farmerzsebben tárolom a pénzemet, onnan vegye ki valami turistafosztogató!

döb

yahel Creative Commons License 2000.06.25 0 0 2
ma még hány topicot fogsz nyitni?

gyanús vagy te nekem ;)

Csokis Creative Commons License 2000.06.25 0 0 1
En spec. leveltarcat hordok, meg aprot a zsebben. Csak neha gyomoszolom zsebbe a papirpenzt. Nekem meg ugy tanitottak, hogy penztarcaja a noknek van, a ferfiak leveltarcat hordanak. De ez csak gusztus, meg szokas dolga.
döbrögi Creative Commons License 2000.06.25 0 0 0
Van, de 0 forint van benne.
Előzmény: csl (-)
csl Creative Commons License 2000.06.25 0 0 topiknyitó
Szerintetek szükség van pénztárcára? Mit árul el egy emberről az, ha van, illetve nincs pénztárcája?
Tényleg vagány dolog a zsebből gyűrötten előkotort papírpénz vagy inkább a rendetlenségre, rendezetlenségre utal?
És ha már pénztárca, akkor milyen legyen?

Várom véleményeteket, vitassuk meg, járjuk körbe az ügy minden vonatkozását!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!