Emléxik még itt valaki a Moby Dickre? Azok se tegnap kezdték! A 90-es évek elején még világmegváltó gimnazista koromban ilyeneket hallgattunk.
Gánszos nem vótam. INkább Metallicára ráztuk a RŐZSÉT.
Azóta már hol van már a tavalyi hó...
mármint szeretted a gánzenróziszt?
nembaj az.
mindenki múltjában fellelhetőek sötét pontok, jómagam például szívesen jártam még az utcán is hónaljig felhúzott mackónadrágban.
a második kérdésre a válasz:
szerintem nem, illetve a hajhossztól függ.
hát a rőzse alap jelentése a nagy, boglyas, szétálló, mittoménmilyen haj -mint a szőke fiatalembernek alant- , de tulképpen akármilyen hosszú frizut lehet rőzsének hívni, legalábbis itt meg van engedve.
Koszi a felvilagositast: )
A gánszt en is birtam meg 14 evesen (most is szeretettel es nosztalgiaval gondolok ra:)), kiraly volt a harmadik sorbol, kiraly volt, no.
Barbimetal , ez jo :)))))
Na, ez itt mindenki rőzséje, nem csak ket embere, tessek ide irni!!!!:)))))))))
magyarázzátok meg a néninek, mindenféle haj rőzse, vagy csak bizonyos fajták? merugylátom, hogy a fijam derékig érő haja az lehet, ez neki fontos kellék, meramikor basszusgitározik, akkor rázni köll, de most az enyém, ami most szanaszét göndörödik és kócos mer nemvolt kedvem hajat szárítani azisaz?
SZI nevicc, a glemszter lányok olyan 'kurva' jellegüek, bár egy fokkal jobbak mint a fiuk, az tény.
mert a fijúk inkább a 'rossz buzi' kategóriába sorolhatóak...
a withe egy szolid punk ezekszerint, és miért is ne, elvégre van olyan...
galmster, ok, lehet igazad van, na de azok a furtööööööök!!!! nemigaz, sí-rí a lelkem... De ha ilyen rosszak, akkor lemondom, es maradok szolid metalos:)))))
withe sajnos hoppon maracc, mert mi mindannyian ossziján rajongók vagyunk és rokkerek, ráadásul haj-fetisiszták, ez van.
SzI, glemszter? bazzeg :) én meg rasztát akarok, de izé, nem akar sikerülni, de figyi,a glemszter az mind közül a legroszabb, nem tisztel sem Istent, sem embert se jóizlést, ha egy glemszter jön veled szemben az utcán, menj át a túloldalra az istenszerelmére.
te ismered amúgy az ET-t?
Ne aggodj nem maradsz egyedul, irok en is ide meg, de van egy kis gondom, nem tartom Kozsot hitelesnek :((( Mi lesz most withe?:((( Elfogadsz azert meg, hogy irhassak ide?:(((
De olyan ciki bevallani:((( Mindig glamster akartam lenni (csak eddig a nevet nem tudtam), de itt ez a hulye egyense haj, sehol egy girbegurba furtocske, semmi...
Amugy nekem tetszik az az ocska zene is amit az Est FM nyom, meg a jazz is (ET, hallasz?:))), ugyhogy csak egy korcs rockernek lennek jo:))))