Most nálam fél tíz, még van félóra szavazásig.
A csudába is, hogy PONT Gently és Marti aki nem szavazott! Mert ök a dobogósok nálam; Gently nagyot lépett elöre a legutóbbi "kimagyarázkodásával". Gyorsan belekapaszkodott a hinni lehet ny35-nek teoriába, Chinora szavazott a multkor, akiröl meg volt gyözödve, hogy ö a nyomozó, és a gyaloglón is azt hangoztatta ...
Ez a hirtelen beindult aktivitás, valamint, hogy Marti szinte beleegyezett a "gyalogáldozat" variációba, átbillentheti az egyensúlyt!
Mivel most már kell, hogy legyen gyilkosság, abból kiderül valami, de addig...
Marti írj gyorsan!
Jóreggelt!
RArra ebredtem, hogy hangosan mondom magamnak: és mi van, ha Gently a gyilkos?
Ha Marti vonalban van és gyorsan mond valamit, amivel az utolo pillanatban megragadja a hajszálat, akkor még lehet szvazatot változtatni.
Remélem ma nem lesznek az agyament "lesz-e X hozzaszolas"-topicokba irok annyira szorgalmasak es be lehet lepni a topicba.
Természetesen van más is ébren :-) És lassan szintén köröm nélkül :-)))
off on
Kedves Chino-San! Fogadj egy virtuális jókivánságot, melynek oka egyszerüen csak annyi, hogy szívemnek kedves topicban futottam össze a neveddel :-)) /MeseAnyónál/
off off
Nos, ez a mai valóban elég csöndes nap volt. A legtöbb emilemre sem érkezett válasz. Így most jön valami, aminek nem feltetlénül kellene, de... (MM remélem nem a levrendszered akadozott...)
Lássuk:
DevMess állítása szerint a gyilkosfogó-nickjére két levél érkezett, mind a kettő freemail-es címről. Tudom, ilyet bárki tud 5 perc alatt kreálni, de: jelenleg freemail-esek vannak köztünk 3-an, DevMess, KÁGÉ, és Macskamati (illetve esetleg Márti, aki Indexes címről ír ide, de a "usual" címét nem ismerjük). Nos, szvsz a megszokás nagy úr... Én, megrögzött hotmail-es lévén szinte biztos, hogy hotmail-re kreálnám magamnak az új címemet, ha szükségem lenne ilyesmire. Tegyük még hozzá azt, hogy - ha és miután elfogadjuk, hogy KÁGÉ legalábbis bizalmi embere ny35nek, ami ugye elég valószínű - MM "javasolt" valamit KÁGÉnek. Feltehetőleg ezzel némileg talán a lojalitását is igyekezett kifejezni. Illetve még egy: eddigi hozzászólásainak stílusa, laza, nem túl rendszerezett, mondhatni lebegő... Ja. és amikor erre rákérdeztem mail-ben, nem felelt semmit. Pedig ideje lett volna rá... (kivéve persze a fent említett okot, amikor is sorry!)
Következtetéseket nem vonok le, csak a tényeket ismertetem. Sajna elég új vagyok, így a játékstílusát nem igazán állt módomban megismerni.
Chino, ismétlem önmagam: miért bízol annyira ny35-ben, és - ezáltal - KÁGÉ ártatlanságában?
Mélyen tisztelt ny35! Neked is valami hasonló: ha attól tartasz, hogy a kérdéseimre való válaszolással esetleg egy gy-nek szolgáltatsz ki információkat... oké. De egy szimpla mail, "bocs, nem felelek" tartalommal azért jöhetett volna...
Ártatlanságom védelmében:
Tételezzük fel, hogy gy vagyok. Második este ugyebár Chino-ra lincseltem. HA ny35 igazat mond és Fist gyilkos volt, akkor, miközben két esélyes volt az "elhullásra" (KÁGÉ és Fist), én miért nem KÁGÉre szavaztam? Utólag megnézve, és ez előre is látható volt, az az egy szavazat döntő lett volna. Vagy ha Chinora szavaztam, miért nem agitáltam határozottan ellene??? Tehát van két verzió: ny35 igazat mond, és akkor ártatlan vagyok, vagy idióta gy aki nem menti a társa életét (akit egy éjszakával korábban még csak nem is ismert!!!);
VAGY ny35 hazudik. Ebben az esetben viszont...
Mulan nálam is tartalékos. Nagyon keveset beszél, még kevesebb képpel. AZ erdészházban játszódó játékot figyelve ez már-már gyanúsan kevés.
DevMess: valóban remek a stílusa. Elég meggyőző is. Bár... MIndenesetre ha ő gyilkos, akkor nekem "reszeltek" :( (hacsak ezek után direkte (sic!) életben nem hagy, mondván, hogy... hogy is van a "kapus és a tizenegyes példája? :) )
Márti: na ezt nem tudom.
Úgyhogy majd csak holnap reggel szavazok. Hátha addig jön válasz néhány, itt felvetett kérdésre. /trebb, remélem ez nem okoz majd késést, igyekszem, igyekszem.../
Ja, a platina-lelőhely? Fogalmam sincs. Mi az, hogy mik ezek az ékszerek a táskámban? Ezeket kérem én még a hajóról... azaz otthonról... illetve útközben, na!
Kikatam a munkahelyemen, hogy sokat lógok a neten.
Egyelőre nem vették el a hozzáférésemet, csak figyelmeztettek, hogy az Index témáinak zöme nem kapcsolódik a munkámhoz. Szóval mostantól sokkal kevesebbet leszek a topicban... Azért ebédszünetben be-bekukkantok néha, no meg ott vannak az esték is!
Üdv
KÁGÉ
u.i.: Ma sem DevMes-re szavaztam, de még most sem értem, ogy miért, hiszen nagyon furcsán viselkedik....
A mai nap ugyancsak hallgatag volt.
oFF:
Reszemröl az index nagyon nyöglödött, lehet, hogy másnak is ez volt a baja?
Az ebédszunetben mintha elvágták volna.
oN:
S mivel alig nyilatkozott valaki, marad a kétkedés:
1. Ha hinni lehet ny35-nek, akkor egy gyilkos van, ez esetben Marti-Mulan-Gently hármas valamelyike,
2. Ha nem kap ny35 hitelt, akkor meg a kagei kettös tancot jarnak a gyilkososk csinosan, mert a csiggalassu nyomozo már nincs is.
Még mindig az 1-es teoria híve vagyok, és még nem szavaztam...
oFF
Chino!
Ha tudnád mennyire a közepébe találtál!!!:-))))))
A következö játék koncepciója ma délután kerül netre.
És épp ezt terveztük!!!
A fötopic mellett a játék fogadóirodája-topic!!:-)))))))
Bövebbet késöbb! :-))))))
oN:
Ahogy elnéztem a legutóbbi hozzászólásokat, akár egy fogadóirodát is nyithatnánk "Gyilkosos" név alatt. A legjobban egyelőre nálam Mulan és Gently fizet. Azért a többiek se keseredjenek el. Még nekik is van sanszuk valami magasabb arány elérésére.