fafom tennap volt Machine Head Bécsben, 1ik céges ügyfél volt ...
"the played two hours old stuff, new stuff and middle stuff. The concert was sales out about 500 hundred people!!! 500 crazy fuckers - I thought we will destroy the club!!!!
It was amazing: hard, loud - fucking incredible. Rob thanks us for coming - i think - 5 times. We all were shouting Machine Head for 5 Minutes between two songs and the hole band enjoyed it which i have never seen. The smile and laugh especially Rob Flynn!! They drunk i think 6 whiskey coke during the whole concert!!! *g*
He also speak some sentences in German and sing a song in German language which he learned at his first coming to Vienna (1995)!!
He has a read guitar which was transparent . It looks so good you can't imagine. As I told you the played two cover songs: Territory and one from Pantera!!!
At the end the band make stage diving into the ground and we were all happy that we could enjoyed it!!! "
(Mongyuk ettől függetlenül SOAD és KoRn két k. jó banda + Slipknot, ebben a nagy NU-metal dömpingben a legkirályabbak. Ha egyáltalán be lehet ide őket sorolni. De az tény, MH legyen MH, amúgy is undorító kifejezés: nu metal. Pfuj!)
Jó arc vagy Te vazzeg, ha ilyeneket írsz FF-ről! :))
Mongyuk sajnálom a Dagit, mer nagyon passzolt az "FF-érzéshez". Kíváncsi vagyok mikor és milyen zenével jönnek ki! (Another Messiah for me) Haha!!
Ja van egy Kerrangom, aminek az elején Robi bá és Burton bá pózolnak! Át akarom vhogy varázsolni pólóra, csak sok a borítón a reklám meg felirat!
Sebaj, eccer ha "nagy" leszek és lesz szkennerem meg minden, megcsinálom, mer jó a kép!
Erről ennyit!
Srác, úgy tűnik, megoldódott a problémám: Kazával legyött a album! Télleg jó, bár még keveset hallgattam. Pár hallgatás és nagyon be fog jönni! Jót tett ez a Phil gyerek, az eccer biztos!!
MH rulez! Mos má csak Fear Factoryéknak kéne magukhoz térni, és vmi ultrabrutál lemezt kiadni Dagi Dino nélkül.
(Attól tartok Pantera sem lesz már a régi, sőt semmilyen se lesz...)
Ahrue gyerek szerencsére elhúzta a belét, még mielőtt Szisztemofökornt csinált volna a MH-ből, helyette az ex-Vio-lence gityós Phil Demmel penget, jól.
Pár szám azér' legyött Kazával: eddigi über az Imperium!!!
Naggyon jó, van benne mindenféle Head-komponens: ének, kis hc-s hatás, durvulat,hál' istennek a rappelést elhagyták!! Szal, jó, ahogy van!!!
Van még ilyen a lemezen? Sajna, csak éppen csordogálnak a számok...
Eddig teccenek, mongyuk már Superen is voltak jó tételek. Télleg, van új gityós, vagy 3-an nyomják vagy maradt Ahrue gyerek? Mik az infók?
Hammert már régen nem veszek, a szar zenék miatt, de már sajnálom, hogy a nov.-it nem vettem meg!!
Hát ezt bammeg nem hiszem el!!!!!
Véééégre!!!!!! Már alig várom, hogy halljam!!!
Eddig csak a 3., 4. album fikázását hallottam Hammertől MH-vonatkozásban, de ez a 2. hely nagy szó!!!
Ez a lemezcím? És télleg ennyire jó? Naggyon fel lettem spannolva... Olyan arcoktaól hallottam, hogy király, mint pl. Perkele a heavymetal.hu-ról,aki azért MH-nél sokkal durvább zenéket hallgat. (Így van?)
nagyon várom már, hogy hallgathassam, és akkó végre megint van értelme a walkmanem létezésének! :))
azt hittem, hogy ebben az évben az új anthrax albumot már semmi sem fogja felül múlni. tévedtem. a Through The Ashes Of Empires übergecijóóóóó, az év albuma!
Vazze! Most láttam, hogy majdnem egy évnek kellett eltelnie a legutóbbi hozzászólásom óta! Mi van veletek?! :)
A Hell.. persze hogy kiirály! Sajna csak mp3-ban van meg, de meg eredetiben is! :)) Remélem...Mongyuk lehetett volna még rajta A nation... meg a Blood for... egymás után! Iiszonyat az a két szám együtt!! Grrrrr!!!!!!
1. Bulldozer
2. The Blood, The Sweat, The Tears
3. Ten Ton Hammer
4. Old
5. Crashing Around You
6. Take My Scars
7. I'm Your God Now
8. None But My Own
9. From This Day
10. American High
11. Nothing Left
12. The Burning Red