Keresés

Részletes keresés

MAci Creative Commons License 2000.06.27 0 0 15
Hogzan kell az alaplapra intagralt videókártyát leszedni az alaplapról?
Ugy, hogy lederiváljuk.
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (14)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.27 0 0 14
Csengettek. Az öreg Bill odament az ajtóhoz és kinyitotta. Eleinte megnyugvással töltötte el a Halál látványa, hiszen számított rá, várta. Élt már eleget, ezt is be kell fejezni egyszer.
De amint a Halál a félhomályból beljebb lépett, az öreg Billt elöntötte a rettegés.
Ekkor vette észre, hogy a színe kék.
Előzmény: MAci (12)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.27 0 0 13
Én MacOStoltam a Windowst, de nem jött be. Vagy ha bejött, lefagyott. Ha nem fagyott le, szabálytalan műveletet hajtott végre és leállt a program.

A Windows olyan, mint az OTP: a "részletek"-ből egy szót sem értesz, de nincs értelme vitatkozni.

Miért tiszteleg a hadnagy folyton a windózos gép előtt?
Mert feljebbvalója érkezett : general Protection Fault.

Előzmény: GroundZero (11)
MAci Creative Commons License 2000.06.26 0 0 12
Ket processzor beszelget a Buszon. :)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.26 0 0 11
Hát, erre mondják, hogy pc, azaz politically correct megfogalmazás :)

Ismerősöm története: valami data recovery programot vett, a manual utolsó mondata: "Reméljük termékünket sokat fogja használni."
Hmmmmmm..............

Előzmény: Bert Mikhael Tanen (10)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.26 0 0 10
Outlook Express írta ki:
0 feladat sikeresen befejeződött (1 feladaból)
a pofátlan... nem lehetett volna emberszabásúbban???
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (9)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.26 0 0 9
"Ha valamit elraktározol a számítógép memóriájában, raktározd el a saját memóriádban is, hova tetted." Murphy-bölcsesség...
Előzmény: GroundZero (7)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.19 0 0 8
Hát, én sem igazán, max. levelezésre meg biztonsági mentésekre (3M="Meglátni, Megvenni, Megbánni") szoktam haszálni a levelező gépeket, meg néhány alap dolgot tudok. Egyébként főleg programozni szoktam a gépeket, de azt sem a hacker szinten.
"A számítógép nem a kívánságaid, hanem az utasításaid szerint működik." :)
Előzmény: GroundZero (7)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.18 0 0 7
A Graphisoftnak is egy toll a logoja!

Szólok patronának :)))))))))))

1ébként én Linuxhoz, unixhoz nem igazán értek, jó átlagos felhasználó vagyok, úgyhogy bocsesz.

Előzmény: Bert Mikhael Tanen (6)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.18 0 0 6
Ez az ENTER-ütögetés különben nem vicc. A UNIX OS-családban vannak olyan, hálózati oprendszerekre írt server progik, amiket az interaktív felhasználókra optimalizáltak ki, azokat szolgálják ki gyorsabban, akik sok karaktert ütnek. A többi feladat ráér, biztos kávézik a tulajdonosa, stb. Sorry, ha nem mondtam újat ezzel.
Erről jut eszembe (angolul nem tudom az elejét, a vége sem biztosan jó):
Miért morcos a UNIX-felhasználó?
"He never typed nice words."
Ehhez tudni kell, hogy a nice egy unix-parancs, ami a felhasználó prociidő-prioritását csökkenti és szinte senki sem használja.
Az Apache a UNIX-féle OS-ekre (pl. Linux) írt web-server. A logója egy toll, ingyenes és egész stabil.

Előzmény: GroundZero (5)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 5
Ez nagyon jó!!!!!!!
Az apache az mi?

Egy homurrajz felirata volt:
"Programs are really seem to work faster, and more efficiently, if you keep hitting the enter button."
Hmmm. ismerős jelenség...

Másik: rajz: ketten ülnek egy desknél, számítógépen dolgoznak, az 1ik iszonyatosan káromkodik, mert nem megy a dolog. a másik: Ne beszélj így, a gépnek lelke van! Mire a másik: az lehet, de füle nincs!

Előzmény: Bert Mikhael Tanen (4)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.16 0 0 4
Ez nem teljesen saját, de kb. a felét én tettem hozzá: "Linux is like the wigvam before 1492: no windows, no gates, no many words are in use, all around pine and apache inside."
GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 3
A másik poént maga a gép, illetve az oprendszer szolgáltatta, egy másik topikban találkoztam vele, de mintha már magam is tapasztaltam volna. amikor full a memória, akkor írhatja ki, hogy "A gépben nincs elég memória a törlés végrehajtásához. Előbb töröljön néhány fájlt."

A másik: manualban volt olvasható az alábbi jótanács (magam láttam): "Ahhoz, hogy a gépet be tudjuk kapcsolni, kikapcsolt állapotban kell lennie"...
Téééényleg?

Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.16 0 0 2
Köszönöm! Black Wi(n)dows rulez! Jeah!
Előzmény: GroundZero (0)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1
Na, de hogykonstruktívabb legyek, volt egy ilyesfajta vicc, a hálón olvastam:

Egy utasszállító gép a város felett iszonyatosan nagy ködbe kerül, a tájékozódás szinte lehetetlen. A pilóta nagy bravúrral egy, a ködből kilátszó felhőkarcoló nyitott ablakához kormányozza a gépet, és bkiált: "Hol vagyok?"
Bentről, egy íróasztal mögül fiatal hang visszakiabál: "A gépben, uram!"
Pilóta arca felderül, +köszöni, és a sűrű ködben elnavigálja a gépet a reptérre.
Landolás után kérdezi az irányító: "Hogy találtál ide ebben az istentelen ködben?"
"Egyszerű volt: A felhőkarcolónál a tag egy egyszerű kérdésre adott egy egyszerű, érthető, de teljesen használhatatlan választ. ebből rögtön tudtam, hogy ez a Microsoft Helpdeskje, amiről meg azt tudtam, hogy melyik épületben van, tehát volt egy fix pontom, ahonnan már be tudtam lőni a repteret is."

GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 0
Nem 0 ötlet volt ez a topik!
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (-)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.16 0 0 topiknyitó
Ez a topic mindenféle, informatikával foglalkozó poénra nyitott, de főleg abszurd vagy fáraszó legyen, amit ide írsz. Példa:

A Windows oprendszereket atomerőművek vezérlésére hegyezték ki. Ha lefagy a fő számítógép, akkor leolvad a reaktor, így aztán minden rendben ...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!